You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα plouton
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (3 μέλη και 6 επισκέπτες)
KaiserSoze
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Οι τιμές για Σολ ισχύουν, πέρασα βόλτα προχθες το βράδυ. Δεν γινόταν χαμός, ήταν βέβαια και 3 η ώρα, χαλαρούτσικα ήταν τα πράγματα.
Από γκόμενες οι κλασσικές μαύρες του παλιού σολ + 4-5 νέες αφίξεις. Τίποτα που να αξίζει τόσο πολύ, αλλά αν πας με παρέα και όρεξη για τρελό χαβαλέ, θα περάσεις σίγουρα καλά.
Από γκόμενες οι κλασσικές μαύρες του παλιού σολ + 4-5 νέες αφίξεις. Τίποτα που να αξίζει τόσο πολύ, αλλά αν πας με παρέα και όρεξη για τρελό χαβαλέ, θα περάσεις σίγουρα καλά.
αυτα για Σολ? εγω ρε γμτ πηγα 3-4 φορες στο παλιο,ειχα κανει κονε με 1 ξακωλιαρα για εκτος αλλα για καλαμακι μεσα στο μαγαζι πρεφα δεν ειχα παρει,εκπλησομαι... αντιθετως στο κοσμο φραπες στανταρ και εχει παιξει και καλαμακι αναλογως το τεμαχιο.Ας με διορθωσει καποις συναδελφος αν κατι αλλαξε λογω νεου μαγαζιου, 5 ευρω ποτο σου, 10 της κοπελας, 20 της κοπελας το σπεσιαλ στην καβαντζα με τα μυστικα!!!
Για Οασις στα διαβατα που ρωτησε φιλος απο εδω καμμια σχεση με κωλομπαρο,μουσικη σκηνη ειναι το μαγαζι αλλα δεν λεει πολλα.
???? Τι εστι κοσμο αρχοντα?στο κοσμο φραπες στανταρ και εχει παιξει και καλαμακι αναλογως το τεμαχιο.
geo70
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2007
- Like
- 58
- Πόντοι
- 16
Βόλτα απο prive : Πολλές γυναίκες για όλα τα γούστα που πίνουν τα ποτά σαν κροκόδειλοι ...!!!! Σου τα πρίζουν μάλιστα να κεράσεις το "διπλό" ...μη ψαρώσετε ..ξεκόψτε τους .
¨Αρωμα : Πολύ καλύτερο , λιγότερες γυναίκες αλλά καλύτερη ποιότητα παροχών υπηρεσίας .....!!!!!
¨Αρωμα : Πολύ καλύτερο , λιγότερες γυναίκες αλλά καλύτερη ποιότητα παροχών υπηρεσίας .....!!!!!
KaiserSoze
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
+1 για το Πριβέ. Άντε να ξεκόβουμε από μερικά μπας και ξυπνήσουν τα αφεντικά και στρώσουν τις υπηρεσίες.
TSONTAKIAS1
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
αυτο το μανταλο στην λαγκαδα τι λεει? περνουσα τυχαια απο κει και ειδα μεσα πολυ μουνι δε μπηκα
την ιδια απορεια ειχα κ εγω παλιοτερα μεχρι που μπηκα,μπες...καλο ειναι.κ καλυτερα μπες καθημερινη,πιο χαλαρααυτο το μανταλο στην λαγκαδα τι λεει? περνουσα τυχαια απο κει και ειδα μεσα πολυ μουνι δε μπηκα
TSONTAKIAS1
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
γεια σου ρε deker σ ολα μεσα εισαι .
εγινε αφου το λες εσυ θα μπω
εγινε αφου το λες εσυ θα μπω
TSONTAKIAS1
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
απεναντι απο την ποδηλατουπολη
TSONTAKIAS1
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
δεν πηγα ακομα φιλε λεω να παω το σαββατο
οχι ρε φιλε σαββατο,καλυτερα καθημερινη ειπαμε.σαββατο δεν θα μεινει κοπελα για δειγμαδεν πηγα ακομα φιλε λεω να παω το σαββατο
TSONTAKIAS1
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
καλα τωρα επειδη ειναι και οι γιορτες θα εχει κοσμο γενικα θα παω δευτερα η τριτη
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά