manthess34
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Δεν ξέρω τίποτα άλλο πέρα από το που μένει
δεν τα λενε δημοσια αυτα ρε συ......τωρα θα εχεις 100 πμ απο νεους.......χεχε.στειλε οτι ξερεις αν μπορειςΔεν ξέρω τίποτα άλλο πέρα από το που μένει
δεν νομιζω αν κ δεν μπορω να καταλαβω καλα απο τις φωτο γιατι στη μια ειναι καστανη σκουρη κ στην αλλη ξανθια τελειως κ δεν φαινεται καλα στη μια το προσωπο.ελπιζω να μην ειναι η ιδια
εσενα πρεπει να σε πληρωνουμε για τα ρεπορταζ που κανεις ρε φιλε.εισαι ωραιος.......Χτες ανακάλυψα το πιο φτηνό κ**όμπαρο με γυναικείο ποτό μόλις 5 ευρώ. Το ανδρικό επίσης το ίδιο. Βρίσκεται στους Αμπελόκηπους στην Αγίων Πάντων, νομίζω 18, λέγεται "Δώρα". Ποιότητα μέτρια 5 - 6 γυναίκες. Απ ότι είπαν δουλεύει από το πρωί σαν καφετέρεια και το βράδυ κατεβάζει κουρτίνες. Η ποιότητα των πελατών όμως δεν με πολυάρεσε.
Ένα άλλο μαγαζί καινούργιο είναι στον δρόμο για Χαλκηδόνα στο ξενοδοχείο Asembly απέναντι μέσα σε ένα χωράφι λέγεται Roua (πιο απόμερο και από το "Ρέμα"). Προσεγμένο μαγαζί, αλλά πολύ δύσκολα για να φτάσει αμάξι εκεί γιατί πρέπει να κάνει κανείς χωματόδρομο 2 - 3 χιλιόμετρα. Καλή ποιότητα, κλασικές τιμές 5 ευρώ και 10 ευρώ. Πριν λίγες μέρες είχε και live μπουζούκι, άλλη μία πρωτοτυπία για κ**λόμπαρα.
Έχω βρει κανα 2 - 3 καινούργια ακόμη αλλά δεν τα επισκέφτηκα.
Astra: Στον κόκκινο σταυρό. Ποιότητα "Εδέμ". Κλασσικές τιμές. Ήσυχο μαγαζί. Άνετο parking.
Φίλε crispimp όταν ξαναδείς την Ασιάτισα που είναι Κορεάτισα ρώτα το πραγματικό όνομά της. Έχει πλάκα.
Επισκεφθηκα και γω το κωλομπαρο Δωρα και πετυχα ενα πολυ ωραιο μωρο.Γιαννα το ονομα της ,ασιατισα,μαυρομαλα με λεπτο σωμα.Τι καυλιαρικο μωρο θεε μου. Με τρελανε με το παιχνιδι της...το εχει καλα το θεμα.
ρε παιδια πολυ ωραια τα ρεποταζ σας,αλλα δεν αναφερετε απολυτως τιποτα για τις παρεχομενες υπηρεσιες... γιατι????Χτες ανακάλυψα το πιο φτηνό κ**όμπαρο με γυναικείο ποτό μόλις 5 ευρώ. Το ανδρικό επίσης το ίδιο. Βρίσκεται στους Αμπελόκηπους στην Αγίων Πάντων, νομίζω 18, λέγεται "Δώρα". Ποιότητα μέτρια 5 - 6 γυναίκες. Απ ότι είπαν δουλεύει από το πρωί σαν καφετέρεια και το βράδυ κατεβάζει κουρτίνες. Η ποιότητα των πελατών όμως δεν με πολυάρεσε.
Ένα άλλο μαγαζί καινούργιο είναι στον δρόμο για Χαλκηδόνα στο ξενοδοχείο Asembly απέναντι μέσα σε ένα χωράφι λέγεται Roua (πιο απόμερο και από το "Ρέμα"). Προσεγμένο μαγαζί, αλλά πολύ δύσκολα για να φτάσει αμάξι εκεί γιατί πρέπει να κάνει κανείς χωματόδρομο 2 - 3 χιλιόμετρα. Καλή ποιότητα, κλασικές τιμές 5 ευρώ και 10 ευρώ. Πριν λίγες μέρες είχε και live μπουζούκι, άλλη μία πρωτοτυπία για κ**λόμπαρα.
Έχω βρει κανα 2 - 3 καινούργια ακόμη αλλά δεν τα επισκέφτηκα.
εσενα πρεπει να σε πληρωνουμε για τα ρεπορταζ που κανεις ρε φιλε.εισαι ωραιος.......
Για το Άστρα είπαμε είναι σαν το "Εδεμ" δηλαδή απλό μαγαζί για κουβέντα. Στο "Δώρα" επίσης το ίδιο αλλά λίγο σε πιο παρακμιακό περιβάλλον. Στο Roua τέλος εξαρτάται από την κοπέλα, το μαγαζί έχει το υλικό υπόβαθρο, πριβέ κτλ αλλά είναι τι κοπέλα θα πετύχεις γιατί τον τελευταίο καιρό έχουν αλλάξει αρκετές φορές. "Άμεσες" υπηρεσίες θα βρεις πιστεύω πιο έυκολα στο τρίπτυχο SSR (Sugar, Sol, Rema). "Έμεσες" υπηρεσίες (του στυλ γκόμενα κτλ) σε όλα τα υπόλοιπα αρκεί να αρέσεις στην κοπέλα, και πάντα εκτός μαγαζιού. Στις "έμεσες" μπορεί να έχεις κεράσει και μόνο ένα ποτό αν είσαι τυχερός.ρε παιδια πολυ ωραια τα ρεποταζ σας,αλλα δεν αναφερετε απολυτως τιποτα για τις παρεχομενες υπηρεσιες... γιατι????
υπηρεσιες φιλε? δωσε τα φωτα σου.αν ειναι μονο για ψιλοκουβεντουλα δεν αξιζει... αλλα η επαρχια μας εχει συνηθησει σε ωραια πραγματα...Λοιπον μαγκες βλεπω οτι εδω εχετε παραθεσει κ αλλα μαγαζια εκτος νομου θεσ/νικης. Θα σας προτεινω το "ΣΤΑΘΜΟΣ" λιγο πριν την Βεροια καμια 50μ πριν τις γραμμες του τρενου οπως πας απο θεσ/νικη για βεροια μεσω παλιας εθνικης, δεν ειναι ουτε 3 τεταρτα δρομος! μιλαμε οι γκομενες δεν παιζονται...
νταξει,δεν ψαχνουμε γυναικα για παντρεια,κυριως τους περισσοτερους τους ενδιαφερουν οι παρεχομενες υπηρεσιες εντος του μαγαζιου,γιαυτο σε ρωτησα πριν για να το διευκρινιζουμε.παντως οταν ακουω κορεατοκινεζες, κατι μου κανει οτι εχει ψωμι η υποθεση. προς διερευνηση λοιπον...Για το Άστρα είπαμε είναι σαν το "Εδεμ" δηλαδή απλό μαγαζί για κουβέντα. Στο "Δώρα" επίσης το ίδιο αλλά λίγο σε πιο παρακμιακό περιβάλλον. Στο Roua τέλος εξαρτάται από την κοπέλα, το μαγαζί έχει το υλικό υπόβαθρο, πριβέ κτλ αλλά είναι τι κοπέλα θα πετύχεις γιατί τον τελευταίο καιρό έχουν αλλάξει αρκετές φορές. "Άμεσες" υπηρεσίες θα βρεις πιστεύω πιο έυκολα στο τρίπτυχο SSR (Sugar, Sol, Rema). "Έμεσες" υπηρεσίες (του στυλ γκόμενα κτλ) σε όλα τα υπόλοιπα αρκεί να αρέσεις στην κοπέλα, και πάντα εκτός μαγαζιού. Στις "έμεσες" μπορεί να έχεις κεράσει και μόνο ένα ποτό αν είσαι τυχερός.
ααακριβως,και με λιγο πιο ασχημες γκομενες συνηθωςΓια να καταλάβω, επειδή δεν έχω πάει ποτέ σε κωλόμπαρο. Είναι όπως τα στριπτιτζάδικα αλλά χωρίς το show στην πίστα και με πιό χαμηλές τιμές? Κουβέντα με την κοπέλα και μετά αν και εφόσον θέλει, που μάλλον όχι, παίζει φραπεδιά τρελή? Ερώτησις κρίσεως...