You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα plouton
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (3 μέλη και 9 επισκέπτες)
ollandos3
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 6
υπηρεσιες φιλε? δωσε τα φωτα σου.αν ειναι μονο για ψιλοκουβεντουλα δεν αξιζει... αλλα η επαρχια μας εχει συνηθησει σε ωραια πραγματα...
με την ανακαινιση συνδυαζει στριπ περισσοτερο, ονομασια : "show me", πολυ καλες κοπελες, πηγα μια φορα κερασα 2 ποτακια και παρολιγο η μια να μ δοσει τηλ της για να βρεθουμε για καφε ή κ ακομα να την πηδουσα στο διαμερισμα της στην βεροια, γουσταρε η γκομενα γιατι ημουν εκει πιο νεος,εμφανισιμος σε σχεση με τους αλλους θαμωνες, κ καταλαβα οτι ενδιαφεροτανε η γκομενα (εχει μονο ανατολικο μπλοκ), αλλα ο χαζος επειδη βιαζομουνα εφυγα στα γρηγορα δεν καθισα κ αλλο, αλλα σκεφτομαι να καταθεσω την επομενη φορα για τα καλα! αρκει να με θυμαται το ξανθο αγγελουδι
το εχουν αναλαβει αλλο,αν διαβασεις το θεμα της εκθεσης θα καταλαβεις για ποιους λεω.εγω παιζει κ να μηνπαω γιατι πολλα ακουσα κ λιγα θα δω κ δεν μου αρεσει το μπιρι μπιρι τοσο καιρο για το τιποτααναλαμβανω ξεναγος για περιοδεια αυθημερον εκτος θεσ/νικης, με την προυποθεση οτι ο deker θα αναλαβει αυτο το σ/κ την οργανωση της εκδρομης του bourdela.tv βορειου ελλαδος στο 3μερο sexotic festival
εχεις παει πολλες φορες σε κωλομπαρα? δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα κατα πασα πιθανοτητα παραμυθι πουλαει,και καταφερε ακριβως αυτο που ηθελε, να ξαναπας δηλαδημε την ανακαινιση συνδυαζει στριπ περισσοτερο, ονομασια : "show me", πολυ καλες κοπελες, πηγα μια φορα κερασα 2 ποτακια και παρολιγο η μια να μ δοσει τηλ της για να βρεθουμε για καφε ή κ ακομα να την πηδουσα στο διαμερισμα της στην βεροια, γουσταρε η γκομενα γιατι ημουν εκει πιο νεος,εμφανισιμος σε σχεση με τους αλλους θαμωνες, κ καταλαβα οτι ενδιαφεροτανε η γκομενα (εχει μονο ανατολικο μπλοκ), αλλα ο χαζος επειδη βιαζομουνα εφυγα στα γρηγορα δεν καθισα κ αλλο, αλλα σκεφτομαι να καταθεσω την επομενη φορα για τα καλα! αρκει να με θυμαται το ξανθο αγγελουδι
υπαρχει και μια μικρηηη περιπτωση να γουσταρε πραγματικα,αλλα αν ειχες μακρα θητεια στα κωλομπαρα θα καταλαβαινες οτι το να παρεις τηλ δεν ειναι και πολυ δυσκολο. μακαρι την φας την γκομενα
μην ξεχνας οτι τζαμπα φαγητο εχουν μονο οι φάκες
ollandos3
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2008
- Like
- 12
- Πόντοι
- 6
ομολογω πρωτη φορα πηγα! λες να με δουλευε? τι να πω? τεσπα, πες μ τωρα για αλφα ρομεο ως ειδικος που εισαι, σκεφτομαι για mito, αξιζει η αγορα για τα λεφτα της?? ή λες να μ βγαλει προβλημα κλασικα οπως ολα τα αλφα ρομεο? αξιοπιστια αρνητικη ως γνωστον, προσπαθησε να σαι ομως αντικειμενικος
και λοιπον μετα απο μια συντομη διαδρομη βρεθηκαμε εξω απο στην Χαλκηδονα και βλεπουμε το ROYA στα αριστερα μας
μεχρι να φτασουμε στο μαγαζι τραβηξαμε τον διαολο μας στους χωματοδρομους, εγω νομιζα οτι θα μας φαν οι λυκοι
το μονο σιγουρο ειναι οτι αν μας καθαριζαν εκει,δεν θαμας εβρισκαν ποτε
το μαγαζι λοιπον καινουριο, με πολυ φιλικο προσωπικο, μεχρι και ο ιδιοκτητης ηρθε να μας καλωσορησει
οι κοπελες κατα την αποψη μου σε νορμαλ επιπεδο. οχι ασχημες, αλλα οχι θεες. ενας καλος μεσος ορος, και μας ειπε και το μπος οτι του λειπαν 3-4 κοπελες
απ'οσο μιλησα με τις κοπελες, στα πριβε γινεται φραπεδια με κοστος το οποιο δεν εμαθα. υποθετω οτι γυρω στο 60ρι πρεπει να σου βγαινει η δουλεια,εκτος αν σε τρωει ο κωλος και αρχισεις να σκορπας διπλα ποτα
μεχρι να φτασουμε στο μαγαζι τραβηξαμε τον διαολο μας στους χωματοδρομους, εγω νομιζα οτι θα μας φαν οι λυκοι
το μονο σιγουρο ειναι οτι αν μας καθαριζαν εκει,δεν θαμας εβρισκαν ποτε
το μαγαζι λοιπον καινουριο, με πολυ φιλικο προσωπικο, μεχρι και ο ιδιοκτητης ηρθε να μας καλωσορησει
οι κοπελες κατα την αποψη μου σε νορμαλ επιπεδο. οχι ασχημες, αλλα οχι θεες. ενας καλος μεσος ορος, και μας ειπε και το μπος οτι του λειπαν 3-4 κοπελες
απ'οσο μιλησα με τις κοπελες, στα πριβε γινεται φραπεδια με κοστος το οποιο δεν εμαθα. υποθετω οτι γυρω στο 60ρι πρεπει να σου βγαινει η δουλεια,εκτος αν σε τρωει ο κωλος και αρχισεις να σκορπας διπλα ποτα
κ για μενα ισχυει το ιδιο σε οτι αφορα το μαγαζι,καινουριο κ καθαρο.οι κοπελες οπως ειπε ο alfi οχι τιποτα το ιδιαιτερο αλλα ελειπαν κ καποιοες οποτε εχουμε περιθορια βελτιωσης.μετα απο το ποτακια μας ειπαμε να παμε προς τα δυτικα της πολης λοιπον......
ας πει και ο συντροφος ντεκερ την αποψη του,γιατι μαλλον δεν του πολυαρεσε το μερος
κατα την προσωπικη μου αποψη αξιζει μια επισκεψη. εχει και λαιβ μουσικη καποιες μερες σοβαρα
μετα συνεχησαμε δυτικα στο scorpios απεναντι απο το δημαρχειο μενεμενης, οπου δεν καθησαμε γιατι ειχε λιγες γυναικες και πολλους αντρες
στο δωρα δεν βρικαμε παρκιν
στο babylon διπλα απο το scorpios ειχε μονο μια γυναικα και τον ιδιοκτητη.... ημαρτον
κατα την προσωπικη μου αποψη αξιζει μια επισκεψη. εχει και λαιβ μουσικη καποιες μερες σοβαρα
μετα συνεχησαμε δυτικα στο scorpios απεναντι απο το δημαρχειο μενεμενης, οπου δεν καθησαμε γιατι ειχε λιγες γυναικες και πολλους αντρες
στο babylon διπλα απο το scorpios ειχε μονο μια γυναικα και τον ιδιοκτητη.... ημαρτον
σε προλαβα,εγραψα πριν το πεις.....μαλλον δεν εχει κοσμο σημερα να διαβασει το θεμα....απο αυριο θα γινει πανικοςας πει και ο συντροφος ντεκερ την αποψη του,γιατι μαλλον δεν του πολυαρεσε το μερος
παω στοιχημα οτι μεχρι και για το babylon θα ρωτησουν πληροφοριες
τεσπα δεν βλαπτει η ανταλλαγη πληροφοριων. ετσι μπορει να παει και κανας αλλος και να αποκτησουμε καλυτερη αποψη για το μερος. αρκει να'χει τζιπακι
καλα εδω που τα λεμε και το babylon δεν γινεται να λειτουργει με 1 γυναικα... λες να τις ειχαν φορτωσει τις αλλες?? αν εχει παει κανεις αλλος ας πει εντυπωσεις
τεσπα δεν βλαπτει η ανταλλαγη πληροφοριων. ετσι μπορει να παει και κανας αλλος και να αποκτησουμε καλυτερη αποψη για το μερος. αρκει να'χει τζιπακι
καλα εδω που τα λεμε και το babylon δεν γινεται να λειτουργει με 1 γυναικα... λες να τις ειχαν φορτωσει τις αλλες?? αν εχει παει κανεις αλλος ας πει εντυπωσεις
ειπαμε την επομενη φορα θα ξερουμε.....κ θα παμε κ στο dolce vita που δεν απεχει πολυ απο εκει που πηγαμε.παω στοιχημα οτι μεχρι και για το babylon θα ρωτησουν πληροφοριες
ειπαμε την επομενη φορα θα ξερουμε.....κ θα παμε κ στο dolce vita που δεν απεχει πολυ απο εκει που πηγαμε.
λοιπον χαιρετω γιατι ειμαι πτωμα.θα τα πουμε συντομα.....θες μηπως πεμπτη?για χαλαρα πραγματακια......
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά