Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (3 μέλη και 10 επισκέπτες)

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
τι βλέπω????ετοιμαζετε εξοδο σημερα????? και γω ψυυνομαι αγρια.....κανονίστε και αν δεν ειμαι μέσα..>.deker ενημερωσε με....

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τι βλέπω????ετοιμαζετε εξοδο σημερα????? και γω ψυυνομαι αγρια.....κανονίστε και αν δεν ειμαι μέσα..>.deker ενημερωσε με....
ελα ρε φιλε,η εξοδος ακυρη για σημερα.αυριο εχουμε δουλειες κ εγω φευγω κιολας κ θα εχω κ ταξιδι οποτε το βλεπουμε απο βδομαδα

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
deker πρεπει να οργανοσουμε μια καλη περιπολια καποιο βραδυ.ερχετε και σαρακοστη ας μην το ξεχναμε αυτο.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
deker πρεπει να οργανοσουμε μια καλη περιπολια καποιο βραδυ.ερχετε και σαρακοστη ας μην το ξεχναμε αυτο.
θα πρεπει να τα παρουμε ολα με τη σειρα.αλλα θα χρειαστουμε πριβε ολο το μαγαζι μονο για μας....

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Ενημερώστε με και μένα. Αν είναι για βόλτα και εγώ μέσα...

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
φιλοι μου σε μια συζητηση ακουσα σημερα για ενα κωλομπαρο στη δωδεκανησου,δεξια στο φαναρη που στριβουμε για το ταχυδρομειο.ξερει κανεις κατι?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αγαπητοι κωλομπαραδες μου,το ξερω οτι ειναι μαλακια αυτο που θακανω αλλα για τους γνωστους κ φιλους εχω πληροφοριες οποτε οποιος ενδιαφερεται ας στειλει pm.παρακαλω οχι αγνωστοι,συγνωμη γι αυτο

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
φιλε deker κινηθηκες καθολου αυτες τις μερες?βρεθηκε κατι καλο?

street_of_dreams

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0

Παίδες, καλησπέρα!
Θάθελα πληροφορίες για το μπαρ "ΑΦΡΟΣ" στη Σαλόνικα.Πιθανόν σε ορισμενους να φανεί αστείο, γιατί είμαι Σαλονικιός, αλλά δεν "κινούμαι" προς την κατεύθυνση αυτή. Σήμερα άκουσα ότι διαθέτει εδώ και χρόνια τα καλυτερότερα Ρωσίδια της πόλης!

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
για κανε μας την ενημερωσει γιατι εγω ημουν χαλκιδικη και δεν κινηθηκα καθολου αυτες τις μερες.

mm00024

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
64
Πόντοι
1
Παίδες, καλησπέρα!
Θάθελα πληροφορίες για το μπαρ "ΑΦΡΟΣ" στη Σαλόνικα.Πιθανόν σε ορισμενους να φανεί αστείο, γιατί είμαι Σαλονικιός, αλλά δεν "κινούμαι" προς την κατεύθυνση αυτή. Σήμερα άκουσα ότι διαθέτει εδώ και χρόνια τα καλυτερότερα Ρωσίδια της πόλης!

Ο Αφρός βρίσκεται στην περιοχή της οδού Μπότσαρη πάνω από την Νέα Εγνατία (Κ. Καραμανλή), ένα στενό πριν από την Μπότσαρη πηγαίνοντας για κέντρο (οδός Αρτέμιδος). Στο ίδιο στενό έχει και ένα άλλο κ**όμπαρο "Το Μπαράκι". Από όλα τα μαγαζιά του είδους αυτό είναι το πιο φωτεινό και "καθαρό" μόνο για κουβέντα και ποτό. 5 ευρώ το ανδρικό και 10 το γυναικείο. Έχει όμως και γυναικεία ποτά με 7,5 ευρώ. Σε σχέση με τα άλλα κ**όμπαρα του ανταγωνισμού του είδους του (Εδέμ, Απόδραση) οι γυναίκες κάθονται κατά μέσο όρο περισσότερη ώρα μαζί σου. Έχει 5 - 7 γυναίκες περίπου ανάλογα με την ημέρα. Από Ρωσίδες αν ενδιαφέρεσαι μόνο, είναι 3 (πριν περίπου 1 μήνα). Έχω λίγο καιρό να πάω έχω ακούσει όμως από κοπέλα που δουλεύει ότι έχει πέσει η πελατεία. Οι γυναίκες είναι όμορφες, είναι αλήθεια, αλλά όχι όλες. Αυτό όμως είναι υποκειμενικό θέμα γούστου. Καλύτερες μέρες για επίσκεψη είναι από Δευτέρα μέχρι και Πέμπτη γιατί έχει λίγη κίνηση και μπορείς με τα ίδια ποτά που θα κεράσεις να κάτσεις περισσότερη ώρα. Το θέμα parking είναι λίγο δύσκολο, τέλος, σε αυτή την περιοχή. Ελπίζω να σε βοήθησα.

zaitcef

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ξερει κανενας που βρισκεται και τι παιζει στο βεντετα?καπου κοντα μαρτιου πρεπει να ειναι

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
ξερει κανενας που βρισκεται και τι παιζει στο βεντετα?καπου κοντα μαρτιου πρεπει να ειναι
έχει αναφερθει κατι για την βεντετα στο παρον θρεντ
ριξε μια ματια, δεν ελεγε τρελες λεπτομερειες,αλλα οσο να'ναι θα βοηθησει
αν ξερει κανεις τπτ νεοτερο ας πληροφορησει

Alex2211

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Για το "Νέκταρ" ξέρει κανένας? Που είναι? τι παίζει?

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Επίσκεψη στο Sol εχθές και ήταν κλειστό!!! :headbang:
Ο taximan είπε ότι έχει καιρό που σφραγίστηκε!!! :headbang: :headbang:
Υ.Γ.Κάποιος ειδήμων ας ενημερώσει για κανένα μαγαζί που να αξίζει (με pm ή χωρίς) παρακαλώ!!! :helpplea:
Θέλω να αρχίσω την σταδιοδρομία μου στον χώρο!!! :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom