You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα plouton
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Ως παλιό μέλος του site και παρόλο που δεν ασχολούμαι γενικώς με τα κωλόμπαρα (κακώς ίσως γιατί δεν είναι να πεις ότι υπάρχει και ποικιλία καλύτερων επιλογών) ήθελα να δώσω τα σέβη μου γι αυτή την εξαιρετικά πλήρη λίστα!!!
kostikos70
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 357
- Πόντοι
- 281
Χθες αποφασισα να κανω μια περιοδια σε κωλομπαρα ανατολικα με τη βοηθεια της λιστας του φιλου.....μπραβο για τη λιστα. Δυστυχως καταλαβα οτι τα γουστα μου και οι εμπειριες μου με γυναικες απο ανατολικη Ευρωπη δεν μπορουν να ικανοποιηθουν σε τετοια μαγαζια για τον απλο λογο οτι οι γκομενες ειναι μπαζα η τουλαχιστον πολυ μετριες και γενικα δεν γινεται χαβαλες......Τεσπα για ενημερωση των συναγωνιστωνπαλικαρια εχει παει κανεις τωρα τελευταια στο αρωμα? τι παιζει απο γυναικες και υπηρεσιες?
αξιζει καποια επισκεψη?
Στο εδεμ ειχε μερικες νορμαλ ωραιες ρωσιδουλες που εκαναν χαβαλε. καναδυο ηταν μουναρες.
Στον Αφρο ηταν χαλια και δεν μπορω να καταλαβω πως μερικοι γραφουν καλα λογια. Γκομενες χαλια θειες κανενα χαβαλε...
Στο νεκταρ δεν εχω αποψη γιατι ηταν ολες ρεζερβε
στο Αρωμα επισης ειχε 2-3 πολυ καλες και καποιες πολυ χαλια. Ειδα να γινεται παιχνιδι (φιλια χαμουρεματα).
Και στο sugar μπηκα τρομαξα και βγηκα....
Καταλαβαινω οτι υπαρχουν και μερακληδες αλλα γενικα προσωπικα βρηκα τη ποιοτητα πολυ χαλια. Αλλιως τα περιμενα.......
Καλά ο οδηγός που κάνατε απλά δεν υπάρχει...απίστευτα καλή δουλειά...σαν τουριστικός οδηγός είναι...αλλά έχω να κάνω μια απλά παρατήρηση-ερώτηση...
Το Bar invitto στην περιοχή κοντά στο γήπεδο του παοκ δεν αναφέρεται στην λίστα και γενικά αποτι είδα δεν αναφέρεται καθόλου στο thread...Δεν θεωρείται κωλόμπαρο, δεν είναι καλό η δεν είναι τόσο διαδεδομένο??? Όποιος ξέρει ας απαντήσει...
Το Bar invitto στην περιοχή κοντά στο γήπεδο του παοκ δεν αναφέρεται στην λίστα και γενικά αποτι είδα δεν αναφέρεται καθόλου στο thread...Δεν θεωρείται κωλόμπαρο, δεν είναι καλό η δεν είναι τόσο διαδεδομένο??? Όποιος ξέρει ας απαντήσει...
Έχεις δίκιο για όλα τα μαγαζιά. Σε κάθε μαγαζί έχει και καλές και άσχημες (εκτός ορισμένων περιπτώσεων, Sugar κτλ). Για αυτό στον οδηγό δεν γράφει για γυναίκες αλλά απλά για συνήθης καλή ποιότητα. Οι μεταθέσεις, αποσπάσεις είναι πολύ συχνές και φροντίζουν να ενημερώνουν τους πελάτες τους κάθε φορά που αλλάζουν μαγαζί με ένα μήνυμα στο κινητό ή με μία αναπάντητη για να τις πάρεις εσύ για να μην χρεώνονται...Τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι τα εκτός Θεσσαλονίκης θα αρχίσουν να γεμίζουν γενικά και με κόσμο και με καλή ποιότητα. Για παράδειγμα ένα μαγαζί στο οποίο είδα μόνο καλή (ρουμάνικη) ποιότητα πριν περίπου 2 βδομάδες ήταν το "Bolero". Πέρυσι το καλοκαίρι το "Ρέμα" ήταν πάρα πολύ καλό και επίσης στο "Τούνελ" έριξαν τις τιμές των ποτών κάνοντάς το πιο προσιτό.Χθες αποφασισα να κανω μια περιοδια σε κωλομπαρα ανατολικα με τη βοηθεια της λιστας του φιλου.....μπραβο για τη λιστα. Δυστυχως καταλαβα οτι τα γουστα μου και οι εμπειριες μου με γυναικες απο ανατολικη Ευρωπη δεν μπορουν να ικανοποιηθουν σε τετοια μαγαζια για τον απλο λογο οτι οι γκομενες ειναι μπαζα η τουλαχιστον πολυ μετριες και γενικα δεν γινεται χαβαλες......Τεσπα για ενημερωση των συναγωνιστων
Στο εδεμ ειχε μερικες νορμαλ ωραιες ρωσιδουλες που εκαναν χαβαλε. καναδυο ηταν μουναρες.
Στον Αφρο ηταν χαλια και δεν μπορω να καταλαβω πως μερικοι γραφουν καλα λογια. Γκομενες χαλια θειες κανενα χαβαλε...
Στο νεκταρ δεν εχω αποψη γιατι ηταν ολες ρεζερβε
στο Αρωμα επισης ειχε 2-3 πολυ καλες και καποιες πολυ χαλια. Ειδα να γινεται παιχνιδι (φιλια χαμουρεματα).
Και στο sugar μπηκα τρομαξα και βγηκα....
Καταλαβαινω οτι υπαρχουν και μερακληδες αλλα γενικα προσωπικα βρηκα τη ποιοτητα πολυ χαλια. Αλλιως τα περιμενα.......
Το Invito είχα ασχοληθεί να το βρω πριν αρκετό καιρό και είχα βρει στην θέση του ένα άλλο normal μαγαζί με ζωντανή μουσική. Δεν είμαι σίγουρος τι συμβαίνει, πρέπει να έχει κλείσει από ότι θυμάμαι, το σίγουρο είναι όμως ότι το Service Pack 1 του Colobarus Guide 2009 είναι σχεδόν έτοιμο και μέχρι να βγει θα έχει αποσαφηνιστεί και το Invito. :-)Καλά ο οδηγός που κάνατε απλά δεν υπάρχει...απίστευτα καλή δουλειά...σαν τουριστικός οδηγός είναι...αλλά έχω να κάνω μια απλά παρατήρηση-ερώτηση...
TSONTAKIAS1
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
σημερα ανοιχτα ειναι ρε?
γεια.μήπως γνωρίζει κανείς κανα κωλόμπαρο ή οτιδήποτε αλλο που έχει κυρίως ώριμες γυναίκες και μπορεί να γίνουν καταστασεις?αν ξέρει κάποιος παρακαλώ ας με πει.
ώριμες γυναίκες υπάρχουν στα 2 μαγαζιά που βρίσκονται στον 1ο παράλληλο πάνω απο την εγνατία (στο ύψος του γυράδικου ¨Βαρδάρης ΄΄ και μέχρι το στριπτιτζαδικο που εχει και δεν θυμαμαι ονομα....3 στενα παρακατω)
στους αγγελους του τσαρλυ?εκεινες πρεπει να τις ξεχασαν εκει οταν ριχναν τα θεμελιαώριμες γυναίκες υπάρχουν στα 2 μαγαζιά που βρίσκονται στον 10 παράλληλο πάνω απο την εγνατία (στο ύψος του γυράδικου ¨Βαρδάρης ΄΄ και μέχρι το στριπτιτζαδικο που εχει και δεν θυμαμαι ονομα....3 στενα παρακατω)
ναι και ακομα ενα που εχει εκει.....δυστυχως δεν θυμαμαι ονοματα....στο ενα εχει 2 πολύ ωριμες κυριες ετων 50φευγα και το αλλο εχει αρκετα κοριτσια 6-7 και εχει και καλα κομματια...δεν εχω παει αλλα οποτε περναω απο εκει με σταματανε και μου λενε να μπω....
αυτο που σε σταματανε εξω ειναι οι αγγελοι του τσαρλυ(ο θεος να τους κανει)ναι και ακομα ενα που εχει εκει.....δυστυχως δεν θυμαμαι ονοματα....στο ενα εχει 2 πολύ ωριμες κυριες ετων 50φευγα και το αλλο εχει αρκετα κοριτσια 6-7 και εχει και καλα κομματια...δεν εχω παει αλλα οποτε περναω απο εκει με σταματανε και μου λενε να μπω....
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.991
- Πόντοι
- 13.755
και το αλλο ειναι το καφε Ρουζ.εχω δωσει ενημερωση και για τα δυο πριν αρκετο καιρο αλλα στο θεμα για τα μπουρδελα και πεσαν να με φανε.και στα δυο εκανα σεξ γι'αυτο και τα ανεφερα εκει.Οι γυναικες πραγματι ειναι μεγαλης ηλικιας και οι χωροι σχετικα παρακμιακοι.Πιο σιγουρα θα κανετε σεξ στην πρωινη βαρδια στους Αγγελους του Τσαρλυ.Να ειστε ομως ξεκαθαροι στη συμφωνια απο την αρχη για να μην πεσετε θυματα με κερασματα και κοροιδιες...αυτο που σε σταματανε εξω ειναι οι αγγελοι του τσαρλυ(ο θεος να τους κανει)
σοβαρα τωρα ειχε κατι το αξιολογο εκει για να γαμησεις?και το αλλο ειναι το καφε Ρουζ.εχω δωσει ενημερωση και για τα δυο πριν αρκετο καιρο αλλα στο θεμα για τα μπουρδελα και πεσαν να με φανε.και στα δυο εκανα σεξ γι'αυτο και τα ανεφερα εκει.Οι γυναικες πραγματι ειναι μεγαλης ηλικιας και οι χωροι σχετικα παρακμιακοι.Πιο σιγουρα θα κανετε σεξ στην πρωινη βαρδια στους Αγγελους του Τσαρλυ.Να ειστε ομως ξεκαθαροι στη συμφωνια απο την αρχη για να μην πεσετε θυματα με κερασματα και κοροιδιες...
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.991
- Πόντοι
- 13.755
γουστα ειναι αυτα!!εμενα μ'αρεσουν οι μεγαλες και βεβαια αυτες ειναι κλασσικες πουτανοφατσες αλλα και πολυ εμπειρες στο σεξ.Ειδικα στους Αγγελους η θειτσα ηταν προθυμοτατη,ευγενικη και υπομονετικη.εγω εμεινα ευχαριστημενοςσοβαρα τωρα ειχε κατι το αξιολογο εκει για να γαμησεις?
και εμενα μου αρεσουν οι μεγαλες αλλα χρειαζεται και καποιο οριο.εκει απ οτι θυμαμε ειναι αρκετα μεγαλες.γουστα ειναι αυτα!!εμενα μ'αρεσουν οι μεγαλες και βεβαια αυτες ειναι κλασσικες πουτανοφατσες αλλα και πολυ εμπειρες στο σεξ.Ειδικα στους Αγγελους η θειτσα ηταν προθυμοτατη,ευγενικη και υπομονετικη.εγω εμεινα ευχαριστημενος
και τι εχουν δικο τους χορο για να τις γαμησεις?
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.991
- Πόντοι
- 13.755
εχει καναπεδες στο βαθος του μαγαζιου σε στυλ Π.Γυρω στα 50κατι ειναι οι κυριες.και ειναι αληθεια οτι αν περασεις απο εκει μπροστα σε φωναζουν και μονες τουςκαι εμενα μου αρεσουν οι μεγαλες αλλα χρειαζεται και καποιο οριο.εκει απ οτι θυμαμε ειναι αρκετα μεγαλες.
και τι εχουν δικο τους χορο για να τις γαμησεις?
και ποσο σε ζητησαν δηλαδη τι ταριφα εχουν?εχει καναπεδες στο βαθος του μαγαζιου σε στυλ Π.Γυρω στα 50κατι ειναι οι κυριες.και ειναι αληθεια οτι αν περασεις απο εκει μπροστα σε φωναζουν και μονες τους
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά