Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

SMOKER

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
....καλα απλα υποκλεινομαι .... αν και αρκετα απο τα αναφερθεντα στον οδηγο τα εχω επισκεφθη  τετοια καλη δουλεια δεν περιμενα ..  απλα ΜΠΡΑΒΟ!!!!

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Ως παλιό μέλος του site και παρόλο που δεν ασχολούμαι γενικώς με τα κωλόμπαρα (κακώς ίσως γιατί δεν είναι να πεις ότι υπάρχει και ποικιλία καλύτερων επιλογών) ήθελα να δώσω τα σέβη μου γι αυτή την εξαιρετικά πλήρη λίστα!!!

delsotos

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παλικαρια εχει παει κανεις τωρα τελευταια στο αρωμα?  τι παιζει απο γυναικες και υπηρεσιες?
αξιζει καποια επισκεψη?

kostikos70

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
2
Like
357
Πόντοι
281
παλικαρια εχει παει κανεις τωρα τελευταια στο αρωμα?  τι παιζει απο γυναικες και υπηρεσιες?
αξιζει καποια επισκεψη?
Χθες αποφασισα να κανω μια περιοδια σε κωλομπαρα ανατολικα με τη βοηθεια της λιστας του φιλου.....μπραβο για τη λιστα. Δυστυχως καταλαβα οτι τα γουστα μου και οι εμπειριες μου με γυναικες απο ανατολικη Ευρωπη δεν μπορουν να ικανοποιηθουν σε τετοια μαγαζια για τον απλο λογο οτι οι γκομενες ειναι μπαζα η τουλαχιστον πολυ μετριες  και γενικα δεν γινεται χαβαλες......Τεσπα για ενημερωση των συναγωνιστων
Στο εδεμ ειχε μερικες νορμαλ ωραιες ρωσιδουλες που εκαναν χαβαλε. καναδυο ηταν μουναρες.
Στον Αφρο ηταν χαλια και δεν μπορω να καταλαβω πως μερικοι γραφουν καλα λογια. Γκομενες χαλια θειες κανενα χαβαλε...
Στο νεκταρ δεν εχω αποψη γιατι ηταν ολες ρεζερβε
στο Αρωμα επισης ειχε 2-3 πολυ καλες και καποιες πολυ χαλια. Ειδα να γινεται παιχνιδι (φιλια χαμουρεματα).
Και στο sugar μπηκα τρομαξα και βγηκα....
Καταλαβαινω οτι υπαρχουν και μερακληδες αλλα γενικα προσωπικα βρηκα τη ποιοτητα πολυ χαλια. Αλλιως τα περιμενα....... 

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.980
Πόντοι
1.056
Καλά ο οδηγός που κάνατε απλά δεν υπάρχει...απίστευτα καλή δουλειά...σαν τουριστικός οδηγός είναι...αλλά έχω να κάνω μια απλά παρατήρηση-ερώτηση...
Το Bar invitto στην περιοχή κοντά στο γήπεδο του παοκ δεν αναφέρεται στην λίστα και γενικά αποτι είδα δεν αναφέρεται καθόλου στο thread...Δεν θεωρείται κωλόμπαρο, δεν είναι καλό η δεν είναι τόσο διαδεδομένο??? Όποιος ξέρει ας απαντήσει...

mm00024

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
64
Πόντοι
1
Χθες αποφασισα να κανω μια περιοδια σε κωλομπαρα ανατολικα με τη βοηθεια της λιστας του φιλου.....μπραβο για τη λιστα. Δυστυχως καταλαβα οτι τα γουστα μου και οι εμπειριες μου με γυναικες απο ανατολικη Ευρωπη δεν μπορουν να ικανοποιηθουν σε τετοια μαγαζια για τον απλο λογο οτι οι γκομενες ειναι μπαζα η τουλαχιστον πολυ μετριες  και γενικα δεν γινεται χαβαλες......Τεσπα για ενημερωση των συναγωνιστων
Στο εδεμ ειχε μερικες νορμαλ ωραιες ρωσιδουλες που εκαναν χαβαλε. καναδυο ηταν μουναρες.
Στον Αφρο ηταν χαλια και δεν μπορω να καταλαβω πως μερικοι γραφουν καλα λογια. Γκομενες χαλια θειες κανενα χαβαλε...
Στο νεκταρ δεν εχω αποψη γιατι ηταν ολες ρεζερβε
στο Αρωμα επισης ειχε 2-3 πολυ καλες και καποιες πολυ χαλια. Ειδα να γινεται παιχνιδι (φιλια χαμουρεματα).
Και στο sugar μπηκα τρομαξα και βγηκα....
Καταλαβαινω οτι υπαρχουν και μερακληδες αλλα γενικα προσωπικα βρηκα τη ποιοτητα πολυ χαλια. Αλλιως τα περιμενα.......  
Έχεις δίκιο για όλα τα μαγαζιά. Σε κάθε μαγαζί έχει και καλές και άσχημες (εκτός ορισμένων περιπτώσεων, Sugar κτλ). Για αυτό στον οδηγό δεν γράφει για γυναίκες αλλά απλά για συνήθης καλή ποιότητα. Οι μεταθέσεις, αποσπάσεις είναι πολύ συχνές και φροντίζουν να ενημερώνουν τους πελάτες τους κάθε φορά που αλλάζουν μαγαζί με ένα μήνυμα στο κινητό ή με μία αναπάντητη για να τις πάρεις εσύ για να μην χρεώνονται...Τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι τα εκτός Θεσσαλονίκης θα αρχίσουν να γεμίζουν γενικά και με κόσμο και με καλή ποιότητα. Για παράδειγμα ένα μαγαζί στο οποίο είδα μόνο καλή (ρουμάνικη) ποιότητα πριν περίπου 2 βδομάδες ήταν το "Bolero". Πέρυσι το καλοκαίρι το "Ρέμα" ήταν πάρα πολύ καλό και επίσης στο "Τούνελ" έριξαν τις τιμές των ποτών κάνοντάς το πιο προσιτό.

Καλά ο οδηγός που κάνατε απλά δεν υπάρχει...απίστευτα καλή δουλειά...σαν τουριστικός οδηγός είναι...αλλά έχω να κάνω μια απλά παρατήρηση-ερώτηση...
Το Bar invitto στην περιοχή κοντά στο γήπεδο του παοκ δεν αναφέρεται στην λίστα και γενικά αποτι είδα δεν αναφέρεται καθόλου στο thread...Δεν θεωρείται κωλόμπαρο, δεν είναι καλό η δεν είναι τόσο διαδεδομένο??? Όποιος ξέρει ας απαντήσει...
Το Invito είχα ασχοληθεί να το βρω πριν αρκετό καιρό και είχα βρει στην θέση του ένα άλλο normal μαγαζί με ζωντανή μουσική. Δεν είμαι σίγουρος τι συμβαίνει, πρέπει να έχει κλείσει από ότι θυμάμαι, το σίγουρο είναι όμως ότι το Service Pack 1 του Colobarus Guide 2009 είναι σχεδόν έτοιμο και μέχρι να βγει θα έχει αποσαφηνιστεί και το Invito. :-)

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.980
Πόντοι
1.056
Οπότε αναμένουμε με αγωνία την καινούρια έκδοση...
Έχει κάνει κανείς καμιά πρόσφατη εξόρμηση να ενημερώσει που παίζει τπτ καλό απο ποιότητα...Όχι μόνο για ανατολικά γενικά για όλη την Θεσσαλονίκη...

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.426
Πόντοι
7.095
το invito δεν υπαρχει πια...εχει μπει live με ελληνικη μουσικη εκει οντως

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
γνωρίζει κάποιος συνάδερφος που κοντά είναι το bolero ?

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
σημερα ανοιχτα ειναι ρε?

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
γεια.μήπως γνωρίζει κανείς κανα κωλόμπαρο ή οτιδήποτε αλλο  που έχει κυρίως ώριμες γυναίκες και μπορεί να γίνουν καταστασεις?αν ξέρει κάποιος παρακαλώ ας με πει.

ώριμες γυναίκες υπάρχουν στα 2 μαγαζιά που βρίσκονται στον 1ο παράλληλο πάνω απο την εγνατία (στο ύψος του γυράδικου ¨Βαρδάρης ΄΄ και μέχρι το στριπτιτζαδικο που εχει και δεν θυμαμαι ονομα....3 στενα παρακατω)

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ώριμες γυναίκες υπάρχουν στα 2 μαγαζιά που βρίσκονται στον 10 παράλληλο πάνω απο την εγνατία (στο ύψος του γυράδικου ¨Βαρδάρης ΄΄ και μέχρι το στριπτιτζαδικο που εχει και δεν θυμαμαι ονομα....3 στενα παρακατω)
στους αγγελους του τσαρλυ?εκεινες πρεπει να τις ξεχασαν εκει οταν ριχναν τα θεμελια :2funny:

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
ναι και ακομα ενα που εχει εκει.....δυστυχως δεν θυμαμαι ονοματα....στο ενα εχει 2 πολύ ωριμες κυριες ετων 50φευγα και το αλλο εχει αρκετα κοριτσια 6-7 και εχει και καλα κομματια...δεν εχω παει αλλα οποτε περναω απο εκει με σταματανε και μου λενε να μπω....

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ναι και ακομα ενα που εχει εκει.....δυστυχως δεν θυμαμαι ονοματα....στο ενα εχει 2 πολύ ωριμες κυριες ετων 50φευγα και το αλλο εχει αρκετα κοριτσια 6-7 και εχει και καλα κομματια...δεν εχω παει αλλα οποτε περναω απο εκει με σταματανε και μου λενε να μπω....
αυτο που σε σταματανε εξω ειναι οι αγγελοι του τσαρλυ(ο θεος να τους κανει)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
αυτο που σε σταματανε εξω ειναι οι αγγελοι του τσαρλυ(ο θεος να τους κανει)
και το αλλο ειναι το καφε Ρουζ.εχω δωσει ενημερωση και για τα δυο πριν αρκετο καιρο αλλα στο θεμα για τα μπουρδελα και πεσαν να με φανε.και στα δυο εκανα σεξ γι'αυτο και τα ανεφερα εκει.Οι γυναικες πραγματι ειναι μεγαλης ηλικιας και οι χωροι σχετικα παρακμιακοι.Πιο σιγουρα θα κανετε σεξ στην πρωινη βαρδια στους Αγγελους του Τσαρλυ.Να ειστε ομως ξεκαθαροι στη συμφωνια απο την αρχη για να μην πεσετε θυματα με κερασματα και κοροιδιες...

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
και το αλλο ειναι το καφε Ρουζ.εχω δωσει ενημερωση και για τα δυο πριν αρκετο καιρο αλλα στο θεμα για τα μπουρδελα και πεσαν να με φανε.και στα δυο εκανα σεξ γι'αυτο και τα ανεφερα εκει.Οι γυναικες πραγματι ειναι μεγαλης ηλικιας και οι χωροι σχετικα παρακμιακοι.Πιο σιγουρα θα κανετε σεξ στην πρωινη βαρδια στους Αγγελους του Τσαρλυ.Να ειστε ομως ξεκαθαροι στη συμφωνια απο την αρχη για να μην πεσετε θυματα με κερασματα και κοροιδιες...
σοβαρα τωρα ειχε κατι το αξιολογο εκει για να γαμησεις?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
σοβαρα τωρα ειχε κατι το αξιολογο εκει για να γαμησεις?
γουστα ειναι αυτα!!εμενα μ'αρεσουν οι μεγαλες και βεβαια αυτες ειναι κλασσικες πουτανοφατσες αλλα και πολυ εμπειρες στο σεξ.Ειδικα στους Αγγελους η θειτσα ηταν προθυμοτατη,ευγενικη και υπομονετικη.εγω εμεινα ευχαριστημενος

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
γουστα ειναι αυτα!!εμενα μ'αρεσουν οι μεγαλες και βεβαια αυτες ειναι κλασσικες πουτανοφατσες αλλα και πολυ εμπειρες στο σεξ.Ειδικα στους Αγγελους η θειτσα ηταν προθυμοτατη,ευγενικη και υπομονετικη.εγω εμεινα ευχαριστημενος
και εμενα μου αρεσουν οι μεγαλες αλλα χρειαζεται και καποιο οριο.εκει απ οτι θυμαμε ειναι αρκετα μεγαλες.
και τι εχουν δικο τους χορο για να τις γαμησεις?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
και εμενα μου αρεσουν οι μεγαλες αλλα χρειαζεται και καποιο οριο.εκει απ οτι θυμαμε ειναι αρκετα μεγαλες.
και τι εχουν δικο τους χορο για να τις γαμησεις?
εχει καναπεδες στο βαθος του μαγαζιου σε στυλ Π.Γυρω στα 50κατι ειναι οι κυριες.και ειναι αληθεια οτι αν περασεις απο εκει μπροστα σε φωναζουν και μονες τους

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εχει καναπεδες στο βαθος του μαγαζιου σε στυλ Π.Γυρω στα 50κατι ειναι οι κυριες.και ειναι αληθεια οτι αν περασεις απο εκει μπροστα σε φωναζουν και μονες τους
και ποσο σε ζητησαν δηλαδη τι ταριφα εχουν?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom