Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

nikos832014

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Like
1
Πόντοι
1
πηγα εδεμ οπως μπηκα βγηκα φουλ μουν ηπια μπυρα ηρθε μια λιζα 45 φευγα αλλα καβι θα σου δωσω κανα 70αριαντζα δεν ειχε την ειπα για εξω  ποσο παει την ειπα  με ειπε αν αξιζει ερχομαι δεν φτανει που μαι κουκλος και θα σου δωσω κανα 70 αρι με ριχνεις πιτα αρωμα μονο μια μπαργουμαν ρωσιδα ξανθια βυζαρου βαλεντινα αξιζε στο αμορε μια μελαχρινη πηρα με 20 ευρω που κανει πα ρεα με μια κοκκινομαλλα αυτα

Zaxaroplastis5

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
πηγα εδεμ οπως μπηκα βγηκα φουλ μουν ηπια μπυρα ηρθε μια λιζα 45 φευγα αλλα καβι θα σου δωσω κανα 70αριαντζα δεν ειχε την ειπα για εξω  ποσο παει την ειπα  με ειπε αν αξιζει ερχομαι δεν φτανει που μαι κουκλος και θα σου δωσω κανα 70 αρι με ριχνεις πιτα αρωμα μονο μια μπαργουμαν ρωσιδα ξανθια βυζαρου βαλεντινα αξιζε στο αμορε μια μελαχρινη πηρα με 20 ευρω που κανει πα ρεα με μια κοκκινομαλλα αυτα

τρικυμια  :2funny:

Zaxaroplastis5

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
και  καμια προταση που να εχει καποιο καλο για να δωσουμε 20-30-40Ε να περασουμε καλα να πιασουμε και τιποτα εχει καλως. το αμορε εχω στα υπ οψην να παω γιατι δεν εχω παει..και ενα που βρισκεται στο ντεπο στην πορφυρας ξεχναω ονομα. αξιζει σαυτα που ζηταω??

Το αμορε κατα καιρους εχει ωραιες γκομενες, οχι παντα ομως. Βεβαια ειναι ακριβο, 10-20 ευρω τα ποτα (και πινουν σαν κροκοδειλοι).

Εκεινο στην πορφυρας εχει κατι θειες γυρω στα 50, κατα την γνωμη μου ειναι πολυ μεγαλες και το θεωρω χασιμο χρονου. Υπαρχει ομως μια 35αρα βυζαρου για να κατσεις ενα μισαωρο ισως με 30-40ευρω.

parsifalx

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2011
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
0
καλησπερα στην παρεα. νεουδι στην παρεα φρεσκος αλλα ειχα διαβασει εδω και πολυ καιρο το θεμα σας. εμενα λοιπον μαρεσει που και που να πηγαινω σε κανα μαγαζακι του ειδους..1 φορα το διμηνο περιπου...οχι γιατι δεν
...
...
και  καμια προταση που να εχει καποιο καλο για να δωσουμε 20-30-40Ε να περασουμε καλα να πιασουμε και τιποτα εχει καλως. το αμορε εχω στα υπ οψην να παω γιατι δεν εχω παει..και ενα που βρισκεται στο ντεπο στην πορφυρας ξεχναω ονομα. αξιζει σαυτα που ζηταω??

Άρχοντας!  :thumbsup:

39fjmRz.jpg

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
καλησπερα στην παρεα. νεουδι στην παρεα φρεσκος αλλα ειχα διαβασει εδω και πολυ καιρο το θεμα σας. εμενα λοιπον μαρεσει που και που να πηγαινω σε κανα μαγαζακι του ειδους..1 φορα το διμηνο περιπου...οχι γιατι δεν μπορω να βρω γυναικα ουτε γιατι με περισσευουν τα φραγκα απλα γιατι παω πινω 1-2 ποτακια κερναω αλλα τοσα και λεω οτι μαλακια θελω ξεχνιεμαι και περναω ενα βραδακι ησυχο και με μπαλαμουτακι. και με παρεα ριχνεις και το γελιο σου και μια χαρα.απο την δικη μου εμπειρια ακουστε οτι αφορα τα δυτικα.
1)δωρα περικλεους με νικομηδειας ηλιουπολη. 5-6Ε δικο σου, 6Ε απλο 12Ε <<κανονικο>> δικο της. καλο μαγαζακι λαικη μουσικη με ωραια κοριτσια γενικα και πιτσιρικες σε σχεση με τα υπολοιπα μαγαζια. πινουν κανονικα θα ελεγα. κυριως ρουμανακια. εχει 4-5 κοπελες μεσα. ενα πολυ δυνατο μικρο ρουμανακι κοντα στα 23 με θεικο κορμι. μονο σταντ παλια ειχε και καναπε.
2)δεν ειδα να το αναφερουν. ρομεο πρωιν ντομινο στην σκρα με καραολη και δημητριου ευοσμος. 5-6Ε δικο σου 5Ε απλο 10 <<κανονικο>> δικο της. παλιο κωλομπαρο γενικα φερνει που και που νεες και σχετικα καλες κοπελες. μεσα θα εχει παντα 5-6 κοπελες. εχει και 2-3 μονιμες θεεις ρπ. δεν πινουν πολυ γρηγορα, λαικη μουσικη πιανεις αβερτα  οσες φορες πηγα. και με καναπεδες. καλη επιλογη επισης.
3)λαρρυ βρυουλων με καραολη και δημητριου ευοσμος. ενα στενο διπλα απο το ρομεο. καινουργιο μαγαζι μικρο με ενα καναπε και τα υπολοιπα σταντ. επισης 5-6Ε το δικο σου και 10Ε αν δεν κανω λαθος <<κανονικο>> δικο της. πηγα 2-3 φορες συνηθως απο 4 κοριτσια εχει μεσα 2 καλα και 2 για τα σκουπιδα. σχετικα νορμαλ η ωρα που καθεται μαζι σου. πετυχα κ τις 2 φορες μια ρουμανα ωραια και πολυ καθαρη και περιποιημενη επιανες ανετα τα παντα. ειχε μια ημιμελαχρινη βραζιλιανα μαλλον  που την φορτωνες εξω αμα σε γουσταρε με 2 ποτακια μονο. προσωπο οχι καλο κορμι δυναμτης.
4)φοκους δεν ξερω αν εχει κλεισει ηταν κλειστο τελευταια φορα και δεν ξαναπηγα. παλαιολογου με ωραιοκαστρου ηλιουπολη. 5Ε δικο σου 5Ε δικο της απλο 10 <<κανονικο>> αρκετα κοριτσια μεσα 5-6 ισως, ωραια μουσικα. τωρα απο κοριτσια συνηθως 30+ παντα κανα 2 να ηταν 45+ για τα σκουπιδια. γενικα δεν πινουν γρηγορα αλλα οσες φορες πηγα εκτος απο μια δεν μαφηναν για πολυ μπαλαμουτι. λιγα πραγματα..ομως τιμιο για το 5Ε το δικο της.
5)βαλεντινα...σολωνος η αμυντα στην ηλιουπολη. ουτε καν..50+ ρ.π.
6)ταμτα καραολη και δημητριου με λαγκαδα στο δημαρχειο της σταυρουπολης. ουτε καν. 2-3 κοπελες μεσα ο θεος να τις κανει κοπελες..50+ αστα-βραστα...μονο μια αξιζει ενα μελαχρινο...πολυ μπαλαμουτι...πινουν γρηγορα.απο τιμες δεν θυμαμαι καλα για απλα ποτα μαλλον στο 5Ε οχι παραπανω.
8)δεν θυμαμαι ονομα ειναι στην μεγ αλεξανδρου στην πλατεια της τερψιθεας σταυρουπολη...μου το λεγαν για κωλομπαρο για να παω πηγα ειχε κατι τυππισες δεν καταλαβα αν ηταν κωλομπαρο η οχι...καμμενο συνοικιακο μαγαζι για 50-60ριδες.
9) μαχη-ηλιολουστο ιθακης ηλιουπολη. μπαρ με καναπεδες και σταντ. απλη κουβεντουλα με τις γυναικες τιποτα παραπανω 45+ και ελληνιδες..2 καλες μια γεωργιανη γεματουλα αλλα εχει γελιο και μια 40αρα αδυνατη ξανθια. αλλα οχι κωλομπαρο για πολλα. για χαζολογημα μονο.

πριβε και τετ α τετ στους αμπελοκηπους ειχα επισκεφτει καποτε αρκετα παλια και θυμαμαι ηταν πολυ καλα και απο κοπελες και απο χερακια-δαχτυλακια και ολα τα σχετικα αλλα εχει πολυ καιρο τωρα και θυμαμαι πιναν γρηγορα. την θεση τους νομιζω πηραν το φουλ μουν και ακομη ενα.
καπου διαβασα για μεταξυ μας και για ενα αλλο απο πισω του..ειχα παει  μια φορα πολυ πολυ παρακμη αλλα ειχε γελιο γιατι ειχε κοσμο και κοσμακι και γινοταν χαμος.
απο κορδελιο ακουγα για κανα 2-3 αλλα το μονο που βρηκα ανοιχτο πια  ειναι το καπτεν μοργκαν στο οποιο δεν εχω παει ομως ενας φιλος που πηγε φορτωσε μια τυπισα κοντα 40 με 50Ε καταναλωση στο μαγαζι. σε αμαξι. αυτο ξερω μονο. βρισκεται νομιζω κων.καραμανλη στο κορδελιο συνορα ευοσμο.

τωρα αν θελει κανεις να μας κανει κ αυτος καμια λιστα με τα δικα του οπως ειδα λιγες σελιδες πιο πριν και ετσι εκανα κ εγω, καλος. αυτα απο μενα μαγκες...τα κωλομπαρα ειναι για να ξεδινεις καμια φορα. τιποτα παραπανω.
και  καμια προταση που να εχει καποιο καλο για να δωσουμε 20-30-40Ε να περασουμε καλα να πιασουμε και τιποτα εχει καλως. το αμορε εχω στα υπ οψην να παω γιατι δεν εχω παει..και ενα που βρισκεται στο ντεπο στην πορφυρας ξεχναω ονομα. αξιζει σαυτα που ζηταω??
αψογος φιλε

vas.evo.87

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Τους τελευεταιους δυο μηνες εκανα αρκετες κωλομπαροτσαρκες... Να γραψω πεντε πραματα.

Καπτεν Μοργκαν στο Κορδελιο: Αρκετη ποικιλια γυναικων, καλες τιμες αλλα οχι κατι φοβερο απο νεες παρουσιες.
Ταμτα στην Σταυρουπολη: καλες τιμες αλλα μεγαλες ηλικίες, εκτος απο μια μια Σοφια 30αρα που ειναι πυραυλος.
50-50 Μενεμενη: Μεγαλες ηλικίες, τσιμπιμνενες τιμες και γενικα ενα χαλι.
Φουλ Μουν Μενεμενη: Εχει 5-6 κοπελες αλλα δεν καθησα πολυ, τιμες γυναικειου ποτου δεν ξερω.
Μπλα μπλα Ντεπω: Τιμες προ κρισης 10-20 ευρω το γυναικειο ποτο , εχει μια 35αρα ολες οι υπολοιπες ειναι 50αρες.
Δωρα στην Ηλιουπολη: Εχει 5-6 κοπελες ομορφες, καλες τιμες και κεφατο μαγαζι. Δεν ειναι για πολυ μπαλαμουτι ομως, χαλαρη φαση για ποτο.
Βαλεντινη στην Ηλιουπολη : Δυσκολα ξαναπας.
Οσκαρ Αμπελοκηπους: περασα δυο φορες , δυσκολα τα πραματα και εκει.
Αμορε στην Λαγκαδα: Εχει 3-4 ωραιες γκομενες αλλά ειναι ρουφηχτρες,  Η Αννα με τις βυζαρες ειναι φοβερο κομματι αλλα θελει προσοχη μπορει να σε δαγκωσει. Α να μην ξεχασω τις τιμες, 10-20 ευρω το γυναικειο ποτο.

Αυτα τα ολιγα.

Διαβασα πιο πανω για ενα φοκους στην Ηλιουπολη , που ειναι αυτο;

Μιας που βλεπω οτι πηγες στο καπτεν μοργκαν φιλε μου και λες οτι εχει καλες κοπελες και καλες τιμες μπορεις να δωσεις καμια πληροφορια παραπανω? τιμη ποτου 5? 10? και πινουν γρηγορα? χερι βαζεις η το παιζουν ιστορια? τι φαση? αξιζει τιποτα??  το φοκους ειναι ακομη ανοιχτο τελικα μαλλον εκανε ανακαινιση..ειναι στην ωραιοκαστρου με παλαιολογου και θερμοπυλων γωνια στην ηλιουπολη. καλο μαγαζακι γενικα λιγο χαλαρο τις πιο πολλες φορες. γραφω στο πιο πανω μηνυμα κ αλλα.!!!

Zaxaroplastis5

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
@vasilis karras 1987

Για Καπτεν Μοργκαν που ρωτας εχει τουλαχιστον 4-5 δυνατα κομματια. Τιμές παιζουν 6-12 ευρω αν δεν κανω λαθος. ΔΕν εχει καβατζες ομως και εχει πολυ φωτισμο για κωλομπαρο.

vas.evo.87

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0
@vasilis karras 1987

Για Καπτεν Μοργκαν που ρωτας εχει τουλαχιστον 4-5 δυνατα κομματια. Τιμές παιζουν 6-12 ευρω αν δεν κανω λαθος. ΔΕν εχει καβατζες ομως και εχει πολυ φωτισμο για κωλομπαρο.
Εχεις να προτεινεις καποιο που σαρεσε γενικα πιο πολυ απο οσα πηγες; ξεμειναμε απο μαγαζια!!!

Zaxaroplastis5

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Εχεις να προτεινεις καποιο που σαρεσε γενικα πιο πολυ απο οσα πηγες; ξεμειναμε απο μαγαζια!!!

Ανοιξε ενα καινουργιο απεναnτι απο την μονη λαζαριστων, δεν θυμαμαι ονομα. Εχει δυο- τρεις καλες, πανε μια βολτα.  :grin: Τιμες δεν ξερω γιατι δεν κερασα ποτο.

Και καπτεν Μοργκαν αξιζει να πας αν δεν εχεις παει.

vas.evo.87

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ανοιξε ενα καινουργιο απεναnτι απο την μονη λαζαριστων, δεν θυμαμαι ονομα. Εχει δυο- τρεις καλες, πανε μια βολτα.  :grin: Τιμες δεν ξερω γιατι δεν κερασα ποτο.

Και καπτεν Μοργκαν αξιζει να πας αν δεν εχεις παει.

Καποια στιγμη θα γινει μια βραδινη εξορμηση. Thanks!!!!

nikos832014

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Like
1
Πόντοι
1
πολλες γκομενες απο εδεμ πηγαν φουλ μουν

Zaxaroplastis5

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0

kanarini(1)

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
το "kafeblond" το εχει τιμησει κανεις?εχει τπτ καλο το μαγαζι?-λαγκαδα-σταυρουπολη στο ψυχιατρειο κοντα :rolleyes:

stamic

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ανατολικη Θεσσαλονικη το Χουι (HOOI) το ξερει κανεις??

pllp9

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
1
το "kafeblond" το εχει τιμησει κανεις?εχει τπτ καλο το μαγαζι?-λαγκαδα-σταυρουπολη στο ψυχιατρειο κοντα :rolleyes:
καλο το μαγαζι απο οσο θυμαμαι καλη μουσικη δυνατη παντα ειχε λιγες γυναικες
και γενικοτερα το μαγαζι ηταν  light χωρις αλλα κολπα
ανακαινιστηκε προσφατως δεν αλλαξε παντως ιδιοκτητη δεν εμφανιστηκα ομως κι εγω
για να εχω μια πιο σαφη εικονα... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom