ειμαι χθες τη νυχτα και παλι στο Fever,καποια στιγμη εχω ξενερωσει εντελως και σηκωνομαι να φυγω...που να παω τωρα λεω,ε κανω κανα 2 γυρες στη Γιαννιτσων και τελικα καταληγω στο 'Επαφη' που βρισκεται στην οδο Λοιμωδων Νοσων(δεν κανω πλακα) ενα στενακι παραλληλο της Γιαννιτσων ακριβως πισω απο το παλιο 'Μεταξυ μας'.
Καποτε ειχα ξαναμπει αλλα δεν ειχα κατσει και το ειχα απωθημενο...κατα καιρους εχουμε ξαναπει οτι απο κει μεσα βλεπω να βγαινουν γυναικοπαρεες κυριως μιλφ και πολλες φορες αξιολογες,καυλιαρες εκφυλα ντυμενες...
Τελοσπαντων μπαινω και ερχεται να με υποδεχτει μια κοκαλιαρα με μινι,καμια 60 χρονων και χωρις δοντια.Μιλουσε και σπαστα ελληνικα...
Απο κοσμο??η Σαρα και η μαρα εκει μεσα,γυναικες στην πλειοψηφια αλλα και κατι κωλογεροι,κατι παρακμιακοι τυποι με απιστευτο ντυσιμο και χαιτη αλα 80'ς,αλλα κυριως γυναικες 50+ οι ηλικιες αλλα καποιες παρα πολυ περιποιημενες με μινι κλπ...
Περιττο να πω οτι με το που μπηκα ενιωσα περι τα 20 τουλαχιστον αχορταγα βλεμματα να με κοιτανε σαν το λουκουμακι,κατι ματακια,κατι κουνηματα κεφαλιων...ωπα λεω εδω ειμαστε θα φαμε καλα αποψε
Ε καθομαι σε ενα τραπεζι και μαζι καθεται και η ξεδοντιαρα και με πιανει αγκαζε
Τι θες βρε βρικολακα λεω απο μεσα μου...
Συστηνομαστε κλπ,κατι μαλακιουλες το παιζει και μερακλωμενη αυτη και μου αρχιζει τα αχ τι γλεντια ειναι αυτα...αχ τι ωραια που περναμε εδω μεσα,γελαει σαν τη χαζη μονη της και με σπρωχνει οπως κανει η Μενεγακη με τους καλεσμενους της...αφου κοντεψα να πεσω απο την καρεκλα.Εν τω μεταξυ εκεινη τη στιγμη που εχει μερακλωσει αυτη παιζει το τραγουδι 'Μες της πεντελης τα βουνα το χαρο ανταμωνω' σε εκτελεση Μανωλη Αγγελοπουλου και το τραγουδαει και φωναχτα αυτη μεσα στο αυτι μου...αντε λεω αμην και ποτε απο μεσα μου,ανταμωσε τον να ησυχασουμε
Το ποτο μου το φερνει μια αλλη κωλογρια και μου λεει με ψυχρο και επιθετικο υφος 7 ΕΥΡΩ....Λεω τι ειπες?....7 ευρω με πιο επιθετιο υφος αυτη τη φορα.Δεν πιστευα οτι μου ζητουσε κατευθειαν να της πληρωσω το ποτο.Δινω 20αρικο και μου δινει ενα 10αρικο συν τα ψιλα τα οποια δεν προσεξα εκει μες τα σκοταδια...Οταν εφυγα και μετα λεω κατσε να τα δω μπας και μ'εκλεψε η κωλογρια και πραγματι μου'χε δωσει 1.7 σε κερματα αντι για 3
Η ξεδοντιαρα μου ζηταει να την κερασω και την λεω οχι...και μου λεει γιατι δε με κερνας και την λεω απλα γιατι δεν θελω.Ξεκουμπιζεται επιτελους και στο λεπτο πανω μου'ρχονται κατι λουλουδια στο κεφαλι απο παραδιπλανο τραπεζι που καθονται 2 σκυλια το ενα μεγαλο και ασχημο και το αλλο πολυ ομορφο ζουμπουρλουδικο με βυζαρες και τσιμπουκοχειλα,ξανθο γυρω στα 40 χρονων...μου κανει νοημα η μεγαλυτερη για τη φιλη της την ομορφη οτι δηθεν αυτη τα πεταξε.Ε κανω ενα νοημα ευχαριστω και κλεινω και το ματι μαγκικα και κουναω και το δαχτυλο στο στυλ θα σου πω εγω μετα αλλα με υφακι οπως κανανε ξερω γω στις βιντεοταινιες του 80 που πηγαινε ο μαγκας στα μπουζουκια και την επεφτε σε ολες να 'ουμε
Επιτηδες το'κανα δηλαδη ετσι για να φανει και η καλτιλα...
Με κανουν νοημα ελα εδω να κατσεις μαζι μας...
Παω καθομαι διπλα στην καυλιαρα αρχιζουν να μιλανε και μιλανε σπαστα ελληνικα...γαμησε τα λεω του μαγαζιου θα ειναι αυτες σιγουρα.Ε λεμε τα εισαγωγικα και στο λεπτο πανω πεταγεται η αλλη η μεγαλυτερη και λεω παω να φερω δυο ποτακια για μας τις 2 να μας κερασεις εσυ
...λεω δεν θελω να σας κερασω αλλα απο την αλλη ερχεσαι σε δυσκολη θεση γιατι λες τωρα με φωναξαν στο τραπεζι τους τι πρεπει να κανω...και μενα μ'αρεσει μονο η μια γιατι να κερασω και την αλλη...πλεον ομως πειστηκα οτι ειναι του μαγαζιου και τις ρωταω κιολας δουλευετε εδω...οχι οχι πρωτη φορα ερχομαστε
Βρε ασε τωρα την λεω,μολις ηρθα απο Fever λες να μη τα ξερω??...παλι με μαγκικο υφος εγω
Λεω δε πειραζει θα παω στο τραπεζι μου να μην ενοχλω κιολας,οχι κατσε μου λενε δε μας πειραζει...ε εχω ξενερωσει εχω ερθει και σε δυσκολη θεση ε και γαμηθηκε ολη η φαση
Εκει στα πισω τραπεζια ηταν 3 τραπεζια απο 2 γυναικες το καθενα...στο ενα που καθονταν 2 μπαζα ουτε γυρισαν να με κοιταξουν...στα αλλα 2 που ηταν οι καλες οι θειτσες δηλαδη σ'αυτο που εκατσα και στο διπλα με κοιτουσαν ετοιμες να με κατασπαραξουν...αρα εγω λεω οτι καποιες απο τις γυναικοπαρεες ειναι γυναικες του μαγαζιου και σε τραβανε στα τραπεζια για να κερνας
Μετα απο λιγο ηρθε κι ενας παππους εκατσε μαζι μας τον βαλανε αυτον να τις κερασει εγω εμεινα σαν το μαλακα να καθομαι μαζι τους και ν'ακουω Σπυρο Ζαγοραιο απο πανω,Καζαντζιδη,Γαβαλα και τετοια...ε και σηκωθηκα και εφυγα,σχεδον ουτε με χαιρετισαν αυτες μου χαλασανε στην ουσια τη βραδια με το να με φωναξουνε στο τραπεζι
στα μπροστινα τραπεζια καθονταν πιο νορμαλ ανθρωποι και ζευγαρια με τις γυναικες τους αλλα και κανονικες παρεες.Εχει μια μικρη πιστα που χορευουν οι γιαγιαδες ζεϊμπεκιες αλλα καθε Κυριακη στις 22.00 εχει ζωντανη μουσικη
Τωρα το τι ευχαριστηση βρισκει καποιος να παει με τη γυναικα του εκει μεσα ειναι αλλη ιστορια...αλλα οπωσδηποτε εχει ζουμι η υποθεση,το θεμα ειναι να ξεχωρισεις ποιες ειναι οι επαγγελματιες και ποιες οι πελατισσες γιατι και οι πελατισσες για καποιο σκοπο πανε εκει μεσα