Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
ρε παιδια αυτο το ταμτα που ειναι?και τι παιζει?ατη η σοφια που λετε κανει κατι?για το αμορε τι ειναι αυτο το σφηνακι τεκιλας με τα 60 ευρω?συνθηματικο?οποιος θελει ας στειλει π.μ ευχαριστω πολυ!!!!οποιες αλλες πληροφοριες δεκτες και για αλλα μαγαζια!!!
Τι μαλακιες για συνθηματικα ειναι αυτές;;;;
Φανερά στο αμορε ή ζητας ή σε ρωτάνε αν θέλεις .

Πας στον λιγο υπερυψωμένο χώρο και συνεχίζεις αν και εισαι λιγο σε κοινή θέα

Ipnos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
0
χθες το απογευμα κατα τις 19.00 βρεθηκα στην περιοχη Μποτσαρη και περασα επιτηδες εξω απο το ΣΚΑΪ στην Τομπαζη το οποιο ειχε φωτα εκεινη την ωρα...
ανοιγει απο τοσο νωρις?πραγματι απο εξω ακομα φαινεται πολυ καλτ το σκηνικο,αλλα θελω να μου πει καποιος...ειναι κανονικο μπαρ που θα μπω θα πιω ποτο και θα μου την πεσουν οι θειτσες?ή ειναι κανενα καφενειο της γειτονιας και εχει και κανα 2 πουτανες?
εχει κανονικες καβατζες?τα ποτα πινονται ή θα πεθανω?
ας μου πει καποιος αν ξερει για να εχω μια εικονα...η αληθεια ειναι οτι απο εξω ακομα ενιωσα μια ελξη  :grin: :grin:

και λιγα μετρα παρακατω στη γωνια αλλα αριστερα μας εχει αλλο ενα κωλομαγαζο ολοκλειστο με μια πορτα μονο απ'εξω και κατι φωτεινα γραμματα που γραφουν 'Atellier' και απο κατω ενα σαξοφωνο
βεβαια εκεινη την ωρα ηταν κλειστο αλλα μηπως ειναι κια αυτο κανενα κωλομαγαζο ή ειναι κανενα τιποτα τζαζ μουσικη?

Αγαπητέ Αλ, απαντώ με την σειρά τις ερωτήσεις σου....το Σκαι είναι κανονικό κωλόμπαρο μικρό μαγαζί και στενό με πολύ μικρό παλιό ξύλινο μπάρ  το βλέπεις φάτσα με το που μπαίνεις με μια μπαργούμαν κι αυτή 50αρα πάνω κάτω εκεί μέσα πέζει και από πίσω καναπεδάκια (έχουν χρησιμοποιηθεί σίγουρα για καβαντζούλες), όσο για την ώρα που ανοίγει δεν νομίζω τόσο νωρίς με τίποτα...!!, δυστυχώς όταν πήγα εγώ είχε μόνο δύο γυναίκες μια καλοσυντηρημένη πενηντάρα και μια πιτσιρίκα χοντρούλα με πολλά  :tits2: οι άλλες λείπανε με ρεπό...!!! :)
όπως καταλαβαίνεις ήπια μόνο ένα ποτό για το οποίο δεν παίρνω όρκο ότι ήταν καθαρό απλά γιατί εγώ ήμουν χάλια  :bounce: , κέρασα και ένα την μεγάλη φυσικά η οποία το έκανε σφηνάκι  και υποσχέθηκα στον εαυτό μου να ξαναπεράσω για να έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη μια και το μαγαζί από καλτ άλλο τίποτα... :2funny: :2funny:
Τώρα το Atellier μου είναι εντελώς άγνωστο...??????
Αυτά τα ολίγα.... :tired:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.494
Πόντοι
34.538
Τις προαλλες με πηγανε σε ένα καινουργιο μαγαζι επι της Β.Γεωργιου,κοντα στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΑΣ.
ΛΑΙΒ 42,με σκυλαδικη λαιβ μουσικη...
Πολύ σκυλε φαση μεσα,με μιλφαρες και παρακμιακούς τυπους...
Δεν πρεπει να παιζει τιποτα με το προσωπικο αλλα εχει κατι ξανθες,βυζαρουδες για αρπαγη και συνεχεια εκτος...

Ipnos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
0
Τις προαλλες με πηγανε σε ένα καινουργιο μαγαζι επι της Β.Γεωργιου,κοντα στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΑΣ.
ΛΑΙΒ 42,με σκυλαδικη λαιβ μουσικη...
Πολύ σκυλε φαση μεσα,με μιλφαρες και παρακμιακούς τυπους...
Δεν πρεπει να παιζει τιποτα με το προσωπικο αλλα εχει κατι ξανθες,βυζαρουδες για αρπαγη και συνεχεια εκτος...

Αρχηγέ αυτό πρέπει να είναι το πρώην Dreams αν δεν κάνω λάθος.... :) όταν λες δεν παίζει τίποτα με το προσωπικό τι εννοείς τις τραγουδίστριες ή έχει κι άλλο  σέρβις το μαγαζί...?? Γενικά αξίζει η φάση έστω και σαν σκυλάδικο..?? :thumbsup:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.494
Πόντοι
34.538
Αρχηγέ αυτό πρέπει να είναι το πρώην Dreams αν δεν κάνω λάθος.... :) όταν λες δεν παίζει τίποτα με το προσωπικό τι εννοείς τις τραγουδίστριες ή έχει κι άλλο  σέρβις το μαγαζί...?? Γενικά αξίζει η φάση έστω και σαν σκυλάδικο..?? :thumbsup:
Ξερω ότι ηταν κωλομπαρο πριν,ισως ναναι αυτό που λες...

Εχει δυο μπργουμεν και ένα πιτσιρικα μπάρμαν,συν μια σερβιτορα....

Δεν πρεπει να παιζει τιποτα με αυτές...
Αλλα εχει όπως ειπα κατι μιλφαρες πελατισες ΚΑΙ σολο από ότι ειδα...
Εμενα μου επιασε κουβεντα και μια...
Πιστευω ότι ανετα φορτώνεις για εξω αμα εισαι μαγκας και εχεις και πεντε φραγκα να κερασεις...

Ipnos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
0
Ξερω ότι ηταν κωλομπαρο πριν,ισως ναναι αυτό που λες...

Εχει δυο μπργουμεν και ένα πιτσιρικα μπάρμαν,συν μια σερβιτορα....

Δεν πρεπει να παιζει τιποτα με αυτές...
Αλλα εχει όπως ειπα κατι μιλφαρες πελατισες ΚΑΙ σολο από ότι ειδα...
Εμενα μου επιασε κουβεντα και μια...
Πιστευω ότι ανετα φορτώνεις για εξω αμα εισαι μαγκας και εχεις και πεντε φραγκα να κερασεις...

ok ευχαριστώ Φακίρη, καλά "μαγικά" να έχεις.... :thumbsup:

beliot89

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
0
και λιγα μετρα παρακατω στη γωνια αλλα αριστερα μας εχει αλλο ενα κωλομαγαζο ολοκλειστο με μια πορτα μονο απ'εξω και κατι φωτεινα γραμματα που γραφουν 'Atellier' και απο κατω ενα σαξοφωνο
βεβαια εκεινη την ωρα ηταν κλειστο αλλα μηπως ειναι κια αυτο κανενα κωλομαγαζο ή ειναι κανενα τιποτα τζαζ μουσικη?

Καλησπέρα. Εκείνο το μαγαζί ήταν κανονικό μπαρ και τώρα έχει κλείσει.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.051
Πόντοι
13.755
η μια απο τις τραγουδιστριες παντως ειναι μεγαλο ξανθο σκυλομιλφ και αμα την κερασεις κανα ποτο καθεται μαζι σου και ειναι ευχαριστη παρεα...τρελη εντελως.
Εγω την ειχα γνωρισει σε αλλο σκυλαδικο,στο συγκεκριμενο δεν εχω παει

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.051
Πόντοι
13.755
Θελω καποιος πολυ εξειδικευμενος στο Δυτικο τομεα να μου στειλει ενα πμ για να τον ρωτησω κατι σχετικα με ενα μαγαζι

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.051
Πόντοι
13.755
ειμαι χθες τη νυχτα και παλι στο Fever,καποια στιγμη εχω ξενερωσει εντελως και σηκωνομαι να φυγω...που να παω τωρα λεω,ε κανω κανα 2 γυρες στη Γιαννιτσων και τελικα καταληγω στο 'Επαφη' που βρισκεται στην οδο Λοιμωδων Νοσων(δεν κανω πλακα) ενα στενακι παραλληλο της Γιαννιτσων ακριβως πισω απο το παλιο 'Μεταξυ μας'.
Καποτε ειχα ξαναμπει αλλα δεν ειχα κατσει και το ειχα απωθημενο...κατα καιρους εχουμε ξαναπει οτι απο κει μεσα βλεπω να βγαινουν γυναικοπαρεες κυριως μιλφ και πολλες φορες αξιολογες,καυλιαρες εκφυλα ντυμενες...

Τελοσπαντων μπαινω και ερχεται να με υποδεχτει μια κοκαλιαρα με μινι,καμια 60 χρονων και χωρις δοντια.Μιλουσε και σπαστα ελληνικα...
Απο κοσμο??η Σαρα και η μαρα εκει μεσα,γυναικες στην πλειοψηφια αλλα και κατι κωλογεροι,κατι παρακμιακοι τυποι με απιστευτο ντυσιμο και χαιτη αλα 80'ς,αλλα κυριως γυναικες 50+ οι ηλικιες αλλα καποιες παρα πολυ περιποιημενες με μινι κλπ...
Περιττο να πω οτι με το που μπηκα ενιωσα περι τα 20 τουλαχιστον αχορταγα βλεμματα να με κοιτανε σαν το λουκουμακι,κατι ματακια,κατι κουνηματα κεφαλιων...ωπα λεω εδω ειμαστε θα φαμε καλα αποψε  :P
Ε καθομαι σε ενα τραπεζι και μαζι καθεται και η ξεδοντιαρα και με πιανει αγκαζε  :huh:
Τι θες βρε βρικολακα λεω απο μεσα μου...
Συστηνομαστε κλπ,κατι μαλακιουλες το παιζει και μερακλωμενη αυτη και μου αρχιζει τα αχ τι γλεντια ειναι αυτα...αχ τι ωραια που περναμε εδω μεσα,γελαει σαν τη χαζη μονη της και με σπρωχνει οπως κανει η Μενεγακη με τους καλεσμενους της...αφου κοντεψα να πεσω απο την καρεκλα.Εν τω μεταξυ εκεινη τη στιγμη που εχει μερακλωσει αυτη παιζει το τραγουδι 'Μες της πεντελης τα βουνα το χαρο ανταμωνω' σε εκτελεση Μανωλη Αγγελοπουλου και το τραγουδαει και φωναχτα αυτη μεσα στο αυτι μου...αντε λεω αμην και ποτε απο μεσα μου,ανταμωσε τον να ησυχασουμε

Το ποτο μου το φερνει μια αλλη κωλογρια και μου λεει με ψυχρο και επιθετικο υφος 7 ΕΥΡΩ....Λεω τι ειπες?....7 ευρω με πιο επιθετιο υφος αυτη τη φορα.Δεν πιστευα οτι μου ζητουσε κατευθειαν να της πληρωσω το ποτο.Δινω 20αρικο και μου δινει ενα 10αρικο συν τα ψιλα τα οποια δεν προσεξα εκει μες τα σκοταδια...Οταν εφυγα και μετα λεω κατσε να τα δω μπας και μ'εκλεψε η κωλογρια και πραγματι μου'χε δωσει 1.7 σε κερματα αντι για 3

Η ξεδοντιαρα μου ζηταει να την κερασω και την λεω οχι...και μου λεει γιατι δε με κερνας και την λεω απλα γιατι δεν θελω.Ξεκουμπιζεται επιτελους και στο λεπτο πανω μου'ρχονται κατι λουλουδια στο κεφαλι απο παραδιπλανο τραπεζι που καθονται 2 σκυλια το ενα μεγαλο και ασχημο και το αλλο πολυ ομορφο ζουμπουρλουδικο με βυζαρες και τσιμπουκοχειλα,ξανθο γυρω στα 40 χρονων...μου κανει νοημα η μεγαλυτερη για τη φιλη της την ομορφη οτι δηθεν αυτη τα πεταξε.Ε κανω ενα νοημα ευχαριστω και κλεινω και το ματι μαγκικα και κουναω και το δαχτυλο στο στυλ θα σου πω εγω μετα αλλα με υφακι οπως κανανε ξερω γω στις βιντεοταινιες του 80 που πηγαινε ο μαγκας στα μπουζουκια και την επεφτε σε ολες να 'ουμε  :sunglasses:
Επιτηδες το'κανα δηλαδη ετσι για να φανει και η καλτιλα...
Με κανουν νοημα ελα εδω να κατσεις μαζι μας...

Παω καθομαι διπλα στην καυλιαρα αρχιζουν να μιλανε και μιλανε σπαστα ελληνικα...γαμησε τα λεω του μαγαζιου θα ειναι αυτες σιγουρα.Ε λεμε τα εισαγωγικα και στο λεπτο πανω πεταγεται η αλλη η μεγαλυτερη και λεω παω να φερω δυο ποτακια για μας τις 2 να μας κερασεις εσυ  :new_shocked: :new_shocked:...λεω δεν θελω να σας κερασω αλλα απο την αλλη ερχεσαι σε δυσκολη θεση γιατι λες τωρα με φωναξαν στο τραπεζι τους τι πρεπει να κανω...και μενα μ'αρεσει μονο η μια γιατι να κερασω και την αλλη...πλεον ομως πειστηκα οτι ειναι του μαγαζιου και τις ρωταω κιολας δουλευετε εδω...οχι οχι πρωτη φορα ερχομαστε
Βρε ασε τωρα την λεω,μολις ηρθα απο Fever λες να μη τα ξερω??...παλι με μαγκικο υφος εγω
Λεω δε πειραζει θα παω στο τραπεζι μου να μην ενοχλω κιολας,οχι κατσε μου λενε δε μας πειραζει...ε εχω ξενερωσει εχω ερθει και σε δυσκολη θεση ε και γαμηθηκε ολη η φαση
Εκει στα πισω τραπεζια ηταν 3 τραπεζια απο 2 γυναικες το καθενα...στο ενα που καθονταν 2 μπαζα ουτε γυρισαν να με κοιταξουν...στα αλλα 2 που ηταν οι καλες οι θειτσες δηλαδη σ'αυτο που εκατσα και στο διπλα με κοιτουσαν ετοιμες να με κατασπαραξουν...αρα εγω λεω οτι καποιες απο τις γυναικοπαρεες ειναι γυναικες του μαγαζιου και σε τραβανε στα τραπεζια για να κερνας

Μετα απο λιγο ηρθε κι ενας παππους εκατσε μαζι μας τον βαλανε αυτον να τις κερασει εγω εμεινα σαν το μαλακα να καθομαι μαζι τους και ν'ακουω Σπυρο Ζαγοραιο απο πανω,Καζαντζιδη,Γαβαλα και τετοια...ε και σηκωθηκα και εφυγα,σχεδον ουτε με χαιρετισαν αυτες μου χαλασανε στην ουσια τη βραδια με το να με φωναξουνε στο τραπεζι

στα μπροστινα τραπεζια καθονταν πιο νορμαλ ανθρωποι και ζευγαρια με τις γυναικες τους αλλα και κανονικες παρεες.Εχει μια μικρη πιστα που χορευουν οι γιαγιαδες ζεϊμπεκιες αλλα καθε Κυριακη στις 22.00 εχει ζωντανη μουσικη
Τωρα το τι ευχαριστηση βρισκει καποιος να παει με τη γυναικα του εκει μεσα ειναι αλλη ιστορια...αλλα οπωσδηποτε εχει ζουμι η υποθεση,το θεμα ειναι να ξεχωρισεις ποιες ειναι οι επαγγελματιες και ποιες οι πελατισσες γιατι και οι πελατισσες για καποιο σκοπο πανε εκει μεσα

averkios

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
63
Πόντοι
1
Al παιζουν εκει μεσα σαρανταρες ή είναι ολες  πενηνταφευγα;

averkios

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
63
Πόντοι
1
του μαγαζιου ή και πελατισσες,απο ομορφια πως ηταν ;και ηταν γυναικοπαρες οι περισσοτερες 40αρες

nikos832014

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Like
1
Πόντοι
1
απ το φουλ μουν πηρε κανενας βιζιτα

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Αλ και εγώ όταν πήγα σε μαγαζί παρόμοιο έπαθα ένα πολιτισμικό σόκ...βέβαια εγώ πήγα με έναν ο οποίος ήταν χωμένος και γενικά ήξερα 2-3 πρόσωπα απο εκεί. Τώρα στα του μαγαζιού είναι όπως τα λες έχει όλη την αφρόκρεμα. Θυμάμαι για ορχήστρα ήταν η τραγουδίστρια ένα αρμόνιο ένα μπουζούκι και το ντέφι όποια προλάβαινε αυτό ήταν η ορχήστρα!!!!
 Πρέπει να μάθεις λίγο περισσότερα για το κόσμο του μαγαζιού ώστε να μπορέσεις να καταλάβεις την φάση. Αρκετές είναι εκεί όχι τόσο του μαγαζιού αλλά επειδή είναι συνέχεια εκεί έγιναν του μαγαζιού, απο το να κάθονται σπίτι πάνε εκεί και αν τις κεράσουν και κανένα ποτό μια χαρά στα 3 ποτά είναι γκόλ. Απο την άλλη δε θα ξεχάσω το παππού που μου έφαγε μέσα απο τα χέρια μια τρελή μιλφάρα η οποία με ρωτούσε αν το στήθος της είναι μεγάλο και αν φαίνεται ότι έκανε πλαστική (μαζί και τράβηγμα-λίφτιν και ότι άλλο μπορούσε) και έψαχνε για επιβεβαίωση. Τελικά έμαθα ότι ο παππούς 68~70 ήταν συνταξιούχος ταξίαρχος της αεροπορίας με 2.500,00€ σύνταξη και ήταν τρελός χορηγός.
 Ακόμη θα βρείς εκεί κυρίως χωρισμένους/σμένες που είναι καλό μιας και γενικά ψάχνονται ή μεγαλοκοπέλες η οποίες βγήκαν για χαβαλέ βέβαια απο τα ποτά αμα τους δεις όταν φεύγουν απο το μαγαζί πάνε αγκαλίτσα γιατί ίσια να περπατήσουν δεν το έχουν. Μέσο όρο ηλικίας βλέπεις τα 50 τουλάχιστον με λαμπερές εξαιρέσεις κάτι σκυλιά 45 που κολάζουν !!!
 Αν έχει μπάρ το μαγαζί ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ  να κάτσεις στην μπάρα και να πιάσεις φιλίες με την κοπέλα (συνήθως) που δουλεύει μέσα, έχε στο νού ότι ακόμη και αυτή θέλει να κάνεις κατανάλωση. Απλά αυτή θα σε διαφημίσει και μπορεί να σου δώσει πληροφορίες για το ποιος είναι ποιος    ;) άμα γουστάρεις καλτ καταστάσεις περνάς καλά. Να ψωνίσεις απο εκεί μέσα σχετικά ευκολάκι. Το να βρείς κάτι αξιο λόγου δύσκολα... ελπίζω να βοήθησα.

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
746
Πόντοι
96
δλδ 40ρες κλες πλατισσες δεν παιζει για φορτωμα?

pllp9

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
1
στο φουλ μουν παιδια και βιζιτα λιγο δυσκολο το ξερω το καλα μαγαζι γενικοτερα.Ομως απο
τοτε που ανοιξε το επαιζαν πολυ ντιβες οι γκομενες χωρις πιασιματα κ τα σχετικα με πολυ στυλακι κ υφος αποκρουστικο,
τωρα αν επαιξε με καποια κοπελα κατι εξω εβαλε μυαλο κ το γυρισε στη βιζιτα δε μπορω να γνωριζω παντως για 1-2 ποτα
και να φυγεις ειναι καλο το μαγαζι  οχι κερασματα  γιατι φαγωνεσαι ασχημα τωρα με το που
ερχεται η αλλη σου λεει... :headbang:
.."θελω να πιω ενα κανονικο ποτο μωρο μου." βρε αι στα κομματια απο κει :jerking: μαθανε ολες
και ζηταν και διπλα, ειδικοτερα θυμαμαι πως με ειχε προσβαλλει ενα ΡΠ κακασχημο σχολιαζοντας το πανακριβο
πουκαμισο μου  :2funny: :2funny:παντως εφυγαν καποιες ωραιες γυναικες που ειχε το μαγαζι ειδικα 2 μελαγχροινα
θυμαμαι φωτια αλλα τι να το κανεις? δεν πεφτουν με τιποτα αυτα παρα μονο οταν ματωσεις κι αμα ;)  βαλτε μυαλο
μαθετε να μιλατε στους πελατες γιατι εχει κατηφορα μετα αντε γειααααα

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ειμαι χθες τη νυχτα και παλι στο Fever,καποια στιγμη εχω ξενερωσει εντελως και σηκωνομαι να φυγω...που να παω τωρα λεω,ε κανω κανα 2 γυρες στη Γιαννιτσων και τελικα καταληγω στο 'Επαφη' που βρισκεται στην οδο Λοιμωδων Νοσων(δεν κανω πλακα) ενα στενακι παραλληλο της Γιαννιτσων ακριβως πισω απο το παλιο 'Μεταξυ μας'.
Καποτε ειχα ξαναμπει αλλα δεν ειχα κατσει και το ειχα απωθημενο...κατα καιρους εχουμε ξαναπει οτι απο κει μεσα βλεπω να βγαινουν γυναικοπαρεες κυριως μιλφ και πολλες φορες αξιολογες,καυλιαρες εκφυλα ντυμενες...

Τελοσπαντων μπαινω και ερχεται να με υποδεχτει μια κοκαλιαρα με μινι,καμια 60 χρονων και χωρις δοντια.Μιλουσε και σπαστα ελληνικα...
Απο κοσμο??η Σαρα και η μαρα εκει μεσα,γυναικες στην πλειοψηφια αλλα και κατι κωλογεροι,κατι παρακμιακοι τυποι με απιστευτο ντυσιμο και χαιτη αλα 80'ς,αλλα κυριως γυναικες 50+ οι ηλικιες αλλα καποιες παρα πολυ περιποιημενες με μινι κλπ...
Περιττο να πω οτι με το που μπηκα ενιωσα περι τα 20 τουλαχιστον αχορταγα βλεμματα να με κοιτανε σαν το λουκουμακι,κατι ματακια,κατι κουνηματα κεφαλιων...ωπα λεω εδω ειμαστε θα φαμε καλα αποψε  :P
Ε καθομαι σε ενα τραπεζι και μαζι καθεται και η ξεδοντιαρα και με πιανει αγκαζε  :huh:
Τι θες βρε βρικολακα λεω απο μεσα μου...
Συστηνομαστε κλπ,κατι μαλακιουλες το παιζει και μερακλωμενη αυτη και μου αρχιζει τα αχ τι γλεντια ειναι αυτα...αχ τι ωραια που περναμε εδω μεσα,γελαει σαν τη χαζη μονη της και με σπρωχνει οπως κανει η Μενεγακη με τους καλεσμενους της...αφου κοντεψα να πεσω απο την καρεκλα.Εν τω μεταξυ εκεινη τη στιγμη που εχει μερακλωσει αυτη παιζει το τραγουδι 'Μες της πεντελης τα βουνα το χαρο ανταμωνω' σε εκτελεση Μανωλη Αγγελοπουλου και το τραγουδαει και φωναχτα αυτη μεσα στο αυτι μου...αντε λεω αμην και ποτε απο μεσα μου,ανταμωσε τον να ησυχασουμε

Το ποτο μου το φερνει μια αλλη κωλογρια και μου λεει με ψυχρο και επιθετικο υφος 7 ΕΥΡΩ....Λεω τι ειπες?....7 ευρω με πιο επιθετιο υφος αυτη τη φορα.Δεν πιστευα οτι μου ζητουσε κατευθειαν να της πληρωσω το ποτο.Δινω 20αρικο και μου δινει ενα 10αρικο συν τα ψιλα τα οποια δεν προσεξα εκει μες τα σκοταδια...Οταν εφυγα και μετα λεω κατσε να τα δω μπας και μ'εκλεψε η κωλογρια και πραγματι μου'χε δωσει 1.7 σε κερματα αντι για 3

Η ξεδοντιαρα μου ζηταει να την κερασω και την λεω οχι...και μου λεει γιατι δε με κερνας και την λεω απλα γιατι δεν θελω.Ξεκουμπιζεται επιτελους και στο λεπτο πανω μου'ρχονται κατι λουλουδια στο κεφαλι απο παραδιπλανο τραπεζι που καθονται 2 σκυλια το ενα μεγαλο και ασχημο και το αλλο πολυ ομορφο ζουμπουρλουδικο με βυζαρες και τσιμπουκοχειλα,ξανθο γυρω στα 40 χρονων...μου κανει νοημα η μεγαλυτερη για τη φιλη της την ομορφη οτι δηθεν αυτη τα πεταξε.Ε κανω ενα νοημα ευχαριστω και κλεινω και το ματι μαγκικα και κουναω και το δαχτυλο στο στυλ θα σου πω εγω μετα αλλα με υφακι οπως κανανε ξερω γω στις βιντεοταινιες του 80 που πηγαινε ο μαγκας στα μπουζουκια και την επεφτε σε ολες να 'ουμε  :sunglasses:
Επιτηδες το'κανα δηλαδη ετσι για να φανει και η καλτιλα...
Με κανουν νοημα ελα εδω να κατσεις μαζι μας...

Παω καθομαι διπλα στην καυλιαρα αρχιζουν να μιλανε και μιλανε σπαστα ελληνικα...γαμησε τα λεω του μαγαζιου θα ειναι αυτες σιγουρα.Ε λεμε τα εισαγωγικα και στο λεπτο πανω πεταγεται η αλλη η μεγαλυτερη και λεω παω να φερω δυο ποτακια για μας τις 2 να μας κερασεις εσυ  :new_shocked: :new_shocked:...λεω δεν θελω να σας κερασω αλλα απο την αλλη ερχεσαι σε δυσκολη θεση γιατι λες τωρα με φωναξαν στο τραπεζι τους τι πρεπει να κανω...και μενα μ'αρεσει μονο η μια γιατι να κερασω και την αλλη...πλεον ομως πειστηκα οτι ειναι του μαγαζιου και τις ρωταω κιολας δουλευετε εδω...οχι οχι πρωτη φορα ερχομαστε
Βρε ασε τωρα την λεω,μολις ηρθα απο Fever λες να μη τα ξερω??...παλι με μαγκικο υφος εγω
Λεω δε πειραζει θα παω στο τραπεζι μου να μην ενοχλω κιολας,οχι κατσε μου λενε δε μας πειραζει...ε εχω ξενερωσει εχω ερθει και σε δυσκολη θεση ε και γαμηθηκε ολη η φαση
Εκει στα πισω τραπεζια ηταν 3 τραπεζια απο 2 γυναικες το καθενα...στο ενα που καθονταν 2 μπαζα ουτε γυρισαν να με κοιταξουν...στα αλλα 2 που ηταν οι καλες οι θειτσες δηλαδη σ'αυτο που εκατσα και στο διπλα με κοιτουσαν ετοιμες να με κατασπαραξουν...αρα εγω λεω οτι καποιες απο τις γυναικοπαρεες ειναι γυναικες του μαγαζιου και σε τραβανε στα τραπεζια για να κερνας

Μετα απο λιγο ηρθε κι ενας παππους εκατσε μαζι μας τον βαλανε αυτον να τις κερασει εγω εμεινα σαν το μαλακα να καθομαι μαζι τους και ν'ακουω Σπυρο Ζαγοραιο απο πανω,Καζαντζιδη,Γαβαλα και τετοια...ε και σηκωθηκα και εφυγα,σχεδον ουτε με χαιρετισαν αυτες μου χαλασανε στην ουσια τη βραδια με το να με φωναξουνε στο τραπεζι

στα μπροστινα τραπεζια καθονταν πιο νορμαλ ανθρωποι και ζευγαρια με τις γυναικες τους αλλα και κανονικες παρεες.Εχει μια μικρη πιστα που χορευουν οι γιαγιαδες ζεϊμπεκιες αλλα καθε Κυριακη στις 22.00 εχει ζωντανη μουσικη
Τωρα το τι ευχαριστηση βρισκει καποιος να παει με τη γυναικα του εκει μεσα ειναι αλλη ιστορια...αλλα οπωσδηποτε εχει ζουμι η υποθεση,το θεμα ειναι να ξεχωρισεις ποιες ειναι οι επαγγελματιες και ποιες οι πελατισσες γιατι και οι πελατισσες για καποιο σκοπο πανε εκει μεσα
πιο χαλια απο αυτα που διαβασα......απλα πεθαινεις απο τζιχαντιστη εκτελεστη με αποκεφαλισμο...μη πω καλητερα

nikos832014

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Like
1
Πόντοι
1
μια καβαντζα αυτο φουλ μουν δεν εχει οτι κανεις μονο εξω εχει μια ρουμανα απο περσι που δουλευει ακομα εκει και την μανισα θελω να την ξεσκισω την ομορφουλα ενω στο εδεμ και εκει ωραια μουνια αλλα νο καβαντζα αλλον νιετ τι θα κανουμε ρε γαμωτο θελουμε να πηδηξουμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom