nikos832014
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2014
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
σελιδα του μυστικ στο φεης εχει να δουμε πως ειναι
τι βιζιτες ρε μεγαλε να παρεις απο κει? πηγες στο μαγαζι καθολου απο κοντα να δεις ?στο μυστικ παιρνεις βιζιτες η νονα εχει προφιλ στο φεης
ρε μεγαλε γραψε περιοχη, ή ακομη και οδο ωπου βρισκεται το κάθε ένα νυχτομαγαζο...
Το εδέμ είναι αυτό κοντά στη στάση Γέφυρα, την προηγούμενη της 25ης μαρτίου; Γιατί όποτε περνάω, είναι κλειστό... ΑΝ είναι άλλο, παρακαλώ πείτε μου ΠΟΥ θα το βρω, εδώ και καιρό διαβάζω καλές κριτικές, και τώρα μετά την δυνατή εμπειρία κωλόμπαρου αλλού, ψήνομαι να δοκιμάσω τις ικανότητές μου... Καθώς και αυτές της τσέπης μου.
Βασ. Όλγας 190 καθώς κατεβαίνεις την Ολγας πριν στρίψεις στη Δελφών αριστερά ανοίγει μετά τις 11....
Ευχαριστώ! Θα υπνοβατήσω προς τα κει μια από αυτές τις μέρες... Όμως, δεν ξέρω, λίγο στρεσάρομαι, τα κωλομπατσικά είναι λίγο πιο πέρα από το μαγαζί. Γαμώ τα γουρούνια, στη πιάτσα δίπλα, στο κωλόμπαρο δίπλα, παντού και πάντα να δυσκολεύουν και να κάνουν χαλάστρα στον έλληνα, αντί να κυνηγήσουν κανά εγκληματία, παράνομο ή αληθινά κακό.
sugar τι λεει?
αδερφε κι εμενα μαρεσουν οι 50αρες αλλα αυτες που ειναι ά διαλογηςρε παιδια αυτο το ταμτα που ειναι?και τι παιζει?ατη η σοφια που λετε κανει κατι?για το αμορε τι ειναι αυτο το σφηνακι τεκιλας με τα 60 ευρω?συνθηματικο?οποιος θελει ας στειλει π.μ ευχαριστω πολυ!!!!οποιες αλλες πληροφοριες δεκτες και για αλλα μαγαζια!!!