Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

nikos832014

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Like
1
Πόντοι
1
σελιδα του μυστικ στο φεης εχει να δουμε πως ειναι

lordachilleas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
φιλε Νικο δεν γνωριζω αν εχει σελιδα στο φβ...
εχθες περασα και απο αλλα δυο(Indian k my clup (ετσι ελληνικα) γενικα στα δυτικα καθημερινες επικρατει ησιχια (μαλλον λογο κρισης)

nikos832014

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Like
1
Πόντοι
1
στο μυστικ παιρνεις βιζιτες η νονα εχει προφιλ στο φεης

pllp9

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
1
στο μυστικ παιρνεις βιζιτες η νονα εχει προφιλ στο φεης
τι βιζιτες ρε μεγαλε να παρεις απο κει?  :huh: πηγες στο μαγαζι καθολου απο κοντα να δεις ?
η πιο ωραια γυναικα εκει μεσα ειναι η νονα πλακα κενεις :2funny:  :2funny:
ενταξει ευελπιστω οτι το μαγαζι θα στρωσει σιγα σιγα με τον καιρο

mirakos60

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2012
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
6
Καλημέρα στα καρντάσια.

Μήπως κάποιος ξέρει που δουλεύει τώρα η Ελένη από Ουκρανία 32-35 ετών που το τηλέφωνο της τελειώνει σε ------4545?

Ipnos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
0
Λοιπόν συναγωνιστές μετά από αρκετό καιρό απουσίας μου από τα μαγαζιά έκανα μια βόλτα αυτές τις μέρες και τα αποτελέσματά ήταν τα παρακάτω με σειρά αξιολόγησης καλύτερων γυναικών:

1)"Άρωμα" αρκετές κοπέλες στο μαγαζί και με μερικές καινούργιες από το Fever μόνο μια δύο ήταν μέτριες....γενικά ακριβό ποτό αλλά με χορό strip, καβάντζες χορούς πριβέ και τα σχετικά είναι μια καλή επιλογή....!!! :dancing: :dancing: :dancing: :thumbsup: :thumbsup:
2)"Εδέμ" εδώ τα γνωστά 8 στις δέκα αρκετά καλές γκόμενες ένα μπάζο και μια μέτρια και η άστα να πάνε μπαργούμαν Ναταλί, καλός χώρος όπως πάντα χαλαρό μαγαζί με τις γυναίκες να συνεχίζουν να πίνουν σαν κροκόδειλοι....!!!! :jerking: ενδείκνυται για γερά πορτοφόλια και μόνο...εντός του μαγαζιού υπηρεσίες δεν παρέχονται όσοι ξέρουν και μπορούν έξω... :think: :think: 
3)"Ορχιδέα¨ μέτριες πολύ κοπέλες κανά δυό κάτι λένε, πολύ χαλαρό μαγαζί αλλά με τιμές 6€ το ποτό ανδρικό-γυναικείο περνάς τέλεια.... :dancing: :thumbsup: :thumbsup:
4)"50-50" είχα πολύ καιρό να πάω ανακαινισμένο με πολλά σταντ και μόνο ένα καναπέ (χάθηκαν οι καβαντζοκαναπέδες... :jerking: :jerking:) τρεις παλιές σιτεμένες γκόμενες  θα έλεγα και 4-5 μικρές από το Forum της Ωραιοκάστρου...ψιλά πράγματα 10€ το ποτό τους έτσι κι έτσι πρέπει να ξαναπάω να δω τι παίζει από  :pipa1: ή αν καταργήθηκαν.... :think:
5) "Xlove" το παλιό Σευχέλες, ανακαινισμένο καλός θα έλεγα χώρος κλασικά τα πάντα όλα το μαγαζί  :fuck2: από συγκεκριμένες γκόμενες τρείς γνωστές του χώρου 2 Αλβανίδες και μια Ουκρανή και άλλες δύο μελαχρινές νταρντάνες που δεν τις έχω ξαναδεί...εντυπώσεις καλές μόνο από τον χώρο... :(
6) "Σκαϊ) όλα τα λεφτά  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:βοήθειά μας  :priest: δεν σχολιάζω άλλο....θα ξαναπάω μόνο και μόνο για τις σουρεάλ καταστάσεις του μαγαζιού.. :headbang: :headbang: (παρακαλώ τους νέους συναγωνιστές που δεν έχουν μεγάλη εμπειρία να το αποφύγουν θα πάθουν πολιτισμικό σοκ... :headbang:)

Αυτά για την ώρα ελπίζω να σας βοήθησα τώρα πάω για ύπνο... :tired:

Εγγρ.
6 Νοε 2014
Like
12
Πόντοι
0
ρε μεγαλε γραψε περιοχη, ή ακομη και οδο ωπου βρισκεται το κάθε ένα νυχτομαγαζο...

Karageorgis

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Like
4
Πόντοι
1
Το εδέμ είναι αυτό κοντά στη στάση Γέφυρα, την προηγούμενη της 25ης μαρτίου; Γιατί όποτε περνάω, είναι κλειστό... ΑΝ είναι άλλο, παρακαλώ πείτε μου ΠΟΥ θα το βρω, εδώ και καιρό διαβάζω καλές κριτικές, και τώρα μετά την δυνατή εμπειρία κωλόμπαρου αλλού, ψήνομαι να δοκιμάσω τις ικανότητές μου... Καθώς και αυτές της τσέπης μου.

Ipnos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
0
ρε μεγαλε γραψε περιοχη, ή ακομη και οδο ωπου βρισκεται το κάθε ένα νυχτομαγαζο...

βρε αγόρι μήπως να σε πάρω απ το χεράκι κανα βράδυ να στα δείξω ένα ένα .... :) ψάξτε και σεις λίγο στο site λίγο πιο πίσω δυό τρία κλίκ θα κάνετε, τα ΄χουμε γράψει και ξαναγράψει εκατό φορές τα ίδια και τα ίδια...!! :huh:
Τέλος πάντων στείλε μου πμ για πιο ενδιαφέρεσαι να σου πω... αντε ξαναπάω για υπνο γιατί  χθές πήγα Σούγκαρ  :kissass: :kissass: και κουράστηκα ... :tired:

Ipnos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
0
Το εδέμ είναι αυτό κοντά στη στάση Γέφυρα, την προηγούμενη της 25ης μαρτίου; Γιατί όποτε περνάω, είναι κλειστό... ΑΝ είναι άλλο, παρακαλώ πείτε μου ΠΟΥ θα το βρω, εδώ και καιρό διαβάζω καλές κριτικές, και τώρα μετά την δυνατή εμπειρία κωλόμπαρου αλλού, ψήνομαι να δοκιμάσω τις ικανότητές μου... Καθώς και αυτές της τσέπης μου.

Βασ. Όλγας 190 καθώς κατεβαίνεις την  Ολγας πριν στρίψεις στη Δελφών αριστερά ανοίγει μετά τις 11....

Karageorgis

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Like
4
Πόντοι
1
Βασ. Όλγας 190 καθώς κατεβαίνεις την  Ολγας πριν στρίψεις στη Δελφών αριστερά ανοίγει μετά τις 11....

Ευχαριστώ! Θα υπνοβατήσω προς τα κει μια από αυτές τις μέρες... Όμως, δεν ξέρω, λίγο στρεσάρομαι, τα κωλομπατσικά είναι λίγο πιο πέρα από το μαγαζί. Γαμώ τα γουρούνια, στη πιάτσα δίπλα, στο κωλόμπαρο δίπλα, παντού και πάντα να δυσκολεύουν και να κάνουν χαλάστρα στον έλληνα, αντί να κυνηγήσουν κανά εγκληματία, παράνομο ή αληθινά κακό.

Ipnos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
0
Ευχαριστώ! Θα υπνοβατήσω προς τα κει μια από αυτές τις μέρες... Όμως, δεν ξέρω, λίγο στρεσάρομαι, τα κωλομπατσικά είναι λίγο πιο πέρα από το μαγαζί. Γαμώ τα γουρούνια, στη πιάτσα δίπλα, στο κωλόμπαρο δίπλα, παντού και πάντα να δυσκολεύουν και να κάνουν χαλάστρα στον έλληνα, αντί να κυνηγήσουν κανά εγκληματία, παράνομο ή αληθινά κακό.

:thumbsup:σωστός πάρε ένα απογευματινό υπνάκο να χαλαρώσεις  :tired: κι όλα καλά θα πάνε εγώ δεν είδα κανένα περίεργο πέσιμο ποτέ σ΄αυτό το μαγαζί αντέ με την ευχή μου  :priest: και προσοχή στο λογαριασμό γιατί στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό όπως λέει και ο σοφός λαός.... :thumbsup:

Ipnos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
0

Πεθαμένα πράγματα..... τέσσερις σιτεμένες οι δύο πολύ χάλια  :blahblah1: έλειπαν και δύο που δεν είδα....οι δύο "καλές" μιλφάκια είναι χρόνια εκεί σε καλή κατάσταση σχετικά.... αναλόγως τα γούστα πάντα....γενικά όμως ΔΕΝ....!!!! :S :S :S

kokkinofotoulis

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Like
18
Πόντοι
1
ρε παιδια αυτο το ταμτα που ειναι?και τι παιζει?ατη η σοφια που λετε κανει κατι?για το αμορε τι ειναι αυτο το σφηνακι τεκιλας με τα 60 ευρω?συνθηματικο?οποιος θελει ας στειλει π.μ ευχαριστω πολυ!!!!οποιες αλλες πληροφοριες δεκτες και για αλλα μαγαζια!!!

pllp9

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
1
ρε παιδια αυτο το ταμτα που ειναι?και τι παιζει?ατη η σοφια που λετε κανει κατι?για το αμορε τι ειναι αυτο το σφηνακι τεκιλας με τα 60 ευρω?συνθηματικο?οποιος θελει ας στειλει π.μ ευχαριστω πολυ!!!!οποιες αλλες πληροφοριες δεκτες και για αλλα μαγαζια!!!
αδερφε κι εμενα μαρεσουν οι 50αρες αλλα αυτες που ειναι ά διαλογης
πηγαινε για ενα ποτο στο μαγαζι, αν δεν εχεις παει ποτε  :s&m_1:
και τα λεμε :2funny: :2funny:
χωρις πλακα τωρα, το μαγαζι ειναι καλο για να πατε παρεα χαβαλε και ετσι αλλα μεχρι εκει
μην ψαχνεις αλλα πραγματα

pllp9

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
1
(για το ταμτα μιλουσα παραπανω- για το αμορε δεν εχω αποψη εχω να παω παρα πολυ καιρο) παντως για να ενημερωσω τις προηγουμενες ημερες εκανα ενα περασμα απο
αμβροσια, μιστικ, βαλεντινα
την πιο πολυ κινηση την ειχε η αμβροσια με 6-7 γυναικες απο οσο μετρησα απο 6 τα ποτα
πολυ ωραια ειναι η αφεντικινα η ξανθια και ενα μελαγχροινακι νεαρο, το μαγαζι εχει κεφι
και κοσμο καλη μουσικη δεν ενδεικνυται για extreme χουφτωματα κ τετοιες καταστασεις παντως
στο μιστικ, δεν ειχε κοσμο παροτι πηγα σε καλη ωρα για μενα χρειαζεται ακομα χρονος και                                    γυναικες  :tickedoff: ειναι νεο πολυ ωραιο το μαγαζι θελει
ομως δουλεια και προσπαθεια, απο 5 ολα τα ποτα κ οπως τα ειπαμε εχει 4-5 γυναικες μια ψηλη μελαχροινη αξιζει
και η νονα  εχει ενα μπλε φωτισμο μεσα το μαγαζι δεν κουραζει, καινουριος και καθαρος ο χωρος, προσδοκουμε
για νεεες δυνατες αφιξεις γιατι αμα συνεχισει ετσι :s&m_3: μακαρι να ζησουμε τις παλιες μερες του χαμαμ
για οσους θυμουνται..
καλα,η βαλεντινα εχει παντα την πελατια της  πηγαινει καποιος οπως εμενα γιατι θελει να νιωθει παντα στο πετσι του τη παραδοσιακη pub της δεκαετιας '90-'00. οι γυναικες λιγο μεγαλυτερης ηλικιας να ξερετε ετσι? μη μου ζητησετε τα ρεστα μετα  :think: το μαγαζι προδιαθετει για γουστα-χορο, οπως βολευεται ο καθενας  μαγκες

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
χθες το απογευμα κατα τις 19.00 βρεθηκα στην περιοχη Μποτσαρη και περασα επιτηδες εξω απο το ΣΚΑΪ στην Τομπαζη το οποιο ειχε φωτα εκεινη την ωρα...
ανοιγει απο τοσο νωρις?πραγματι απο εξω ακομα φαινεται πολυ καλτ το σκηνικο,αλλα θελω να μου πει καποιος...ειναι κανονικο μπαρ που θα μπω θα πιω ποτο και θα μου την πεσουν οι θειτσες?ή ειναι κανενα καφενειο της γειτονιας και εχει και κανα 2 πουτανες?
εχει κανονικες καβατζες?τα ποτα πινονται ή θα πεθανω?
ας μου πει καποιος αν ξερει για να εχω μια εικονα...η αληθεια ειναι οτι απο εξω ακομα ενιωσα μια ελξη  :grin: :grin:

και λιγα μετρα παρακατω στη γωνια αλλα αριστερα μας εχει αλλο ενα κωλομαγαζο ολοκλειστο με μια πορτα μονο απ'εξω και κατι φωτεινα γραμματα που γραφουν 'Atellier' και απο κατω ενα σαξοφωνο
βεβαια εκεινη την ωρα ηταν κλειστο αλλα μηπως ειναι κια αυτο κανενα κωλομαγαζο ή ειναι κανενα τιποτα τζαζ μουσικη?

pllp9

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
1
αδερφε απο ανατολικα δεν σκαμπαζω και πολυ
απο δυτικα οσο μπορω να βοηθησω με τις γνωσεις μου