Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
ή μεγαλοκοπέλες η οποίες βγήκαν για χαβαλέ βέβαια απο τα ποτά αμα τους δεις όταν φεύγουν απο το μαγαζί πάνε αγκαλίτσα γιατί ίσια να περπατήσουν δεν το έχουν. Μέσο όρο ηλικίας βλέπεις τα 50 τουλάχιστον με λαμπερές εξαιρέσεις κάτι σκυλιά 45 που κολάζουν !!!
μα τις βλεπω εδω και χρονια πως φευγουν απο κει μεσα γι'αυτο και ειχα παντα την περιεργεια να παω...απο την αλλη υποψιαζομαι οτι αμα ειναι τιποτα πεταμενες και οχι απαραιτητα του μαγαζιου μπορει να σου το παιξουν καψουρες,να κερασεις ολα τα ποτα να βγαλουν αυτες την βραδια τους και μετα καλημερα σας...αλλα οπωσδηποτε με μια φορα αυτα ειναι δυσκολο να τα καταλαβεις...μαλακια μου που μετακινηθηκα απο το τραπεζι μου.Αμα ξαναπαω δε θα το ξανακανω αυτο ακομα και η Παμελα Αντερσον να μου  κανει νοημα να παω να κατσω μαζι της  :rolleyes: :rolleyes:
αλλα δε πιστευω κιολας οτι γυναικες που πανε εκει μεσα πραγματικα γιατι ψαχνονται,οτι θα σουν ετσι αμεσως στην ψυχρα κερασε μας

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Αλ έχεις εν μέρη δίκιο αλλά να σου πω δυο περιστατικά που έζησα ένα το 04 και ένα πριν 2-3 χρόνια. Το 2004 λοιπόν πάμε σε ένα παρόμοιο μαγαζί και πετυχαίνουμε τον φίλο που μας έστειλε μνμ να πάμε με δύο γερά MILF αυτή που είχε αυτός ήταν κοπρόσκυλο απο τα λίγα και για πολύ τρελά γαμήσια. Η φιλενάδα της απλά ανάρρωνε απο ένα χωρισμό στον οποίο την είχε κερατώσει ο άντρας της και ήθελε επιβεβαίωση ότι μετράει σαν γυναίκα. Τότε είχα μια 318is όταν απλά είδε το κλειδί και της είπα ότι έχει και ηλιοροφή μου ζήτησε να φύγουμε και να πάμε βόλτα για να μου δείξει "κάτι" και ήθελε αέρα απο την οροφή !!! Δεν είχαμε ακόμη αρχίσει το 2ο και μου λέει το πίνουμε μετά (αυτή 35 με 40 εγώ στα 22). Περιττό να σου πώ ότι έχω μια απο τις πιο ευχάριστες εμπειρίες απο εκείνο το αυτοκίνητο και από την ηλιοροφή που είχε.
Η 2η εμπειρία που είχα δεν ήταν και τόσο καλή καθόμαστε σε στάντ μιας και το μπαρ γεμάτο και αρχίζουμε να ψιλο παίζουμε με 2 μεγαλο κυρίες η μία παχουλή αλλά η άλλη κορμάκι ωραίο με ολόσωμη φόρμα κολλητή και σγουρό μαλλί καστανή !!! γίνεται παιχνίδι και απο τις 2 πλευρές και σηκώνεται να πάει στην τουαλέτα και μου κάνει νόημα. Γνεύω θετικά και καθώς περνάει απο μπροστά χαμογελάει και τα δόντια της είναι ΑΘΛΙΑ !!!!!! απο τα τσιγάρα τα ποτά τους πιθανούς μπάφους σου λέω τραγική κατάσταση !!! και κάνω ένα μορφασμό αηδίας με βλέπει το καταλαβαίνει σκύβει το κεφάλι και προσπερνάει...επιστρέφει και σε 3 λεπτά είχαν γίνει καπνός με την φίλη της...ακόμη το σκέφτομαι και λέω πόσο κοντά έφτασα και ότι δεν πρέπει να πίνω τόσο το βράδυ.
 Εν κατακλείδι καλά έκανες και πήγες στο τραπέζι τους και αν σου τύχει το ξανακάνεις στα @@ σου δεν έχασες τίποτα ίσα ίσα να το βλέπεις σαν εμπειρία και να το χαίρεσαι. Πόσοι απο έδω μέσα θα είχαν τα κάγκαλα όχι να πάνε στο τραπέζι αλλά να πάνε στο εν λόγο μαγαζί. Τέλος αν πετύχεις μιλφ εκεί κατα 99% θα περάσεις καλά οι γυναίκες εκεί θα σου πούν τον πόνο της (διαζύγια, ότι ήταν κυρίες και ότι με την κρίση ξέπεσαν και πολλά άλλα έχω ακούσει) αλλά η εμπειρία να καρφώνεις μιλφ είναι που μετράει. Χώρια που κάνεις μετά και τα κονέ σου και έχεις της καβάτζες σου... ;) Αλ δικέ μου είσαι άρχοντας !!! τελεία και παύλα

nikos832014

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Like
1
Πόντοι
1
απ το φουλ μουν μενεμενη πηρε κανενας κανα μουνακι

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.119
Πόντοι
216
πολυ ωραιες και αναλυτικες ιστοριες απο τον al pacino...ειναι ο μονος που οσα και να γραψει καθομαι και τα διαβαζω...
και απο τι εχω καταλαβει μενουμε σχετικα κοντα...:)

nikos832014

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Like
1
Πόντοι
1
τι θα γινει θα βαλουν καμια καβαντζα στο εδεμ να γαμησουμε καμια ρωσιδα γαμω τα νευρα μου

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
τι θα γινει θα βαλουν καμια καβαντζα στο εδεμ να γαμησουμε καμια ρωσιδα γαμω τα νευρα μου
νικολακη εδω ειναι πολυ νταουν τα πραγματα.
μονο στο φεβερ να δουμε καμμια προκοπη

nikos832014

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Like
1
Πόντοι
1
και εχει καλα μωρα τις λεω και για εξω λενε οχι να σε βγαλω γκομενα λενε οχι γιατι ρεεεεεεεεεεεεε ποιος ο λογος  για πιο λογο

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
ο νικολακης ειναι μαχιμος και εχει πολλα κοινα
στοιχεια μ εναν παλιο απο δω που τον λεγαν αλαπινη.
ηταν επαναστατικο  και σκληροπυρηνικο μελος και τον μπαναραν

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
ο νικολακης ειναι μαχιμος και εχει πολλα κοινα
στοιχεια μ εναν παλιο απο δω που τον λεγαν αλαπινη.
ηταν επαναστατικο  και σκληροπυρηνικο μελος και τον μπαναραν
ο ίδιος ειναι :rockon: :rockon: :rockon:

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ....
Φήμες λένε πως ο πραγματικός Αλαπίνης επειδή πηδούσε ακάπο ότι έβλεπε μπροστά του έχει στραβοψωλιάσει τόσο πολύ που έπιασε δουλειά σε τσίρκο !!!

averkios

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
63
Πόντοι
1
Το XLOVE εφερε καμια νεα  ή παλι μονο τις γριες εχει

nikos832014

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Like
1
Πόντοι
1
φορτωσε κανεις απο εδεμ η απο φουλ μουν?

nikos832014

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Like
1
Πόντοι
1
σημερα αρωμα θα παω να πιω κανα χυμο και μετα κανα εδεμ και κανα φουλ μουν για μπυριτσα χαχαχαχαχαχαχα

nikos1969

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ως νέος λοιπόν και εγώ  ας σπάσω το ρόδι της δικής μου φτωχής πλην τίμιας ενημέρωσης . Επίσκεψη στο Mystic , πρώτη εντύπωση μια ελαφρός δυσάρεστη οσμή πιθανόν απο την αποχέτευση την οποία σύντομα την συνηθίζεις και παύει να ενοχλεί ,πιστεύω πως αυτό δεν ειναι ευθύνη του μαγαζιού , αυτό που σίγουρα είναι ευθύνη του μαγαζιού είναι τα κορίτσια που το στελεχώνουν. Δυστυχώς η μόνη που ήταν κάπως αξιόλογη ήταν η ιδιοκτήτρια , ίσως απο εγωισμό επέλεξε όλες να είναι κατώτερες της όσο αναφορά την παρουσία , κυριολεκτικά τίποτα το αξιόλογο ( αν δεν διαβάσω απο σας πως έχει γίνει ριζική αλλαγή δεν το επιχειρώ ξανά , κεράσαμε ένα ποτό για το καλές δουλειές και "τζους" ) Στην συνέχεια πήγαμε στο Φουλ-Μουν .... ένα θα σας πω , Να πάτε και εσείς ! έχει 2-3 που είναι για το Mystic η αλήθεια είναι αλλά τις αποφεύγεις εύκολα , η συνέχεια ήταν εντυπωσιακή , Αυτά απο μένα καλές γιορτές σε όλους .

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.673
Πόντοι
2.720
Επίσκεψη στο τρίγωνο του ντεπώ. Μπλα μπλα ατλαντις και Εδέμ. Πρώτα στο μπλα μπλα οπου ηταν τεσσερις μεγαλο κοπέλες έτοιμες για ολα. Άθλιο το κατάστημα και η κοπέλες στο ψητό αμέσως. 5€ το ποτό και 10 το κέρασμα. Έφυγα για ατλαντις χωρις να κάτσω. Εκεί βρισκω δυο τυπισες μια ψηλή ξερακιανή και τη γιαγιά μου με κραγιόν. Άτακτη υποχώρηση για Εδέμ. Man to man το μαγαζί πολυ όμορφο καμια σχέση με τα άλλα. Ειχε 6-8 κορίτσια ολα αγκαζέ με αντίστοιχους τύπους. Επιστροφή για ποτό στο μπλα μπλα οπου και κέρασα ενα ποτακι στη καλύτερη κατα την άποψη μου εκει μέσα. Μου την έπεσε φορα παρτίδα έξω βυζια χέρια παντού πλήρωσα και πήγα για ύπνο. Οτι και να μου πει οτι εχει κανει καποιος στο μπλα μπλα θα το πιστέψω. Φούλ επίθεση οι κυρίες χωρις καμια αναστολή. Το θεμα ειναι οτι δε παλεύονται εύκολα. ( λόγο ηλικίας και εμφάνισης) Καλά να περνάτε. Και ελπίζω να σας κατατοπισα λιγο.

vas.evo.87

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα στην παρεα. νεουδι στην παρεα φρεσκος αλλα ειχα διαβασει εδω και πολυ καιρο το θεμα σας. εμενα λοιπον μαρεσει που και που να πηγαινω σε κανα μαγαζακι του ειδους..1 φορα το διμηνο περιπου...οχι γιατι δεν μπορω να βρω γυναικα ουτε γιατι με περισσευουν τα φραγκα απλα γιατι παω πινω 1-2 ποτακια κερναω αλλα τοσα και λεω οτι μαλακια θελω ξεχνιεμαι και περναω ενα βραδακι ησυχο και με μπαλαμουτακι. και με παρεα ριχνεις και το γελιο σου και μια χαρα.απο την δικη μου εμπειρια ακουστε οτι αφορα τα δυτικα.
1)δωρα περικλεους με νικομηδειας ηλιουπολη. 5-6Ε δικο σου, 6Ε απλο 12Ε <<κανονικο>> δικο της. καλο μαγαζακι λαικη μουσικη με ωραια κοριτσια γενικα και πιτσιρικες σε σχεση με τα υπολοιπα μαγαζια. πινουν κανονικα θα ελεγα. κυριως ρουμανακια. εχει 4-5 κοπελες μεσα. ενα πολυ δυνατο μικρο ρουμανακι κοντα στα 23 με θεικο κορμι. μονο σταντ παλια ειχε και καναπε.
2)δεν ειδα να το αναφερουν. ρομεο πρωιν ντομινο στην σκρα με καραολη και δημητριου ευοσμος. 5-6Ε δικο σου 5Ε απλο 10 <<κανονικο>> δικο της. παλιο κωλομπαρο γενικα φερνει που και που νεες και σχετικα καλες κοπελες. μεσα θα εχει παντα 5-6 κοπελες. εχει και 2-3 μονιμες θεεις ρπ. δεν πινουν πολυ γρηγορα, λαικη μουσικη πιανεις αβερτα  οσες φορες πηγα. και με καναπεδες. καλη επιλογη επισης.
3)λαρρυ βρυουλων με καραολη και δημητριου ευοσμος. ενα στενο διπλα απο το ρομεο. καινουργιο μαγαζι μικρο με ενα καναπε και τα υπολοιπα σταντ. επισης 5-6Ε το δικο σου και 10Ε αν δεν κανω λαθος <<κανονικο>> δικο της. πηγα 2-3 φορες συνηθως απο 4 κοριτσια εχει μεσα 2 καλα και 2 για τα σκουπιδα. σχετικα νορμαλ η ωρα που καθεται μαζι σου. πετυχα κ τις 2 φορες μια ρουμανα ωραια και πολυ καθαρη και περιποιημενη επιανες ανετα τα παντα. ειχε μια ημιμελαχρινη βραζιλιανα μαλλον  που την φορτωνες εξω αμα σε γουσταρε με 2 ποτακια μονο. προσωπο οχι καλο κορμι δυναμτης.
4)φοκους δεν ξερω αν εχει κλεισει ηταν κλειστο τελευταια φορα και δεν ξαναπηγα. παλαιολογου με ωραιοκαστρου ηλιουπολη. 5Ε δικο σου 5Ε δικο της απλο 10 <<κανονικο>> αρκετα κοριτσια μεσα 5-6 ισως, ωραια μουσικα. τωρα απο κοριτσια συνηθως 30+ παντα κανα 2 να ηταν 45+ για τα σκουπιδια. γενικα δεν πινουν γρηγορα αλλα οσες φορες πηγα εκτος απο μια δεν μαφηναν για πολυ μπαλαμουτι. λιγα πραγματα..ομως τιμιο για το 5Ε το δικο της.
5)βαλεντινα...σολωνος η αμυντα στην ηλιουπολη. ουτε καν..50+ ρ.π.
6)ταμτα καραολη και δημητριου με λαγκαδα στο δημαρχειο της σταυρουπολης. ουτε καν. 2-3 κοπελες μεσα ο θεος να τις κανει κοπελες..50+ αστα-βραστα...μονο μια αξιζει ενα μελαχρινο...πολυ μπαλαμουτι...πινουν γρηγορα.απο τιμες δεν θυμαμαι καλα για απλα ποτα μαλλον στο 5Ε οχι παραπανω.
8)δεν θυμαμαι ονομα ειναι στην μεγ αλεξανδρου στην πλατεια της τερψιθεας σταυρουπολη...μου το λεγαν για κωλομπαρο για να παω πηγα ειχε κατι τυππισες δεν καταλαβα αν ηταν κωλομπαρο η οχι...καμμενο συνοικιακο μαγαζι για 50-60ριδες.
9) μαχη-ηλιολουστο ιθακης ηλιουπολη. μπαρ με καναπεδες και σταντ. απλη κουβεντουλα με τις γυναικες τιποτα παραπανω 45+ και ελληνιδες..2 καλες μια γεωργιανη γεματουλα αλλα εχει γελιο και μια 40αρα αδυνατη ξανθια. αλλα οχι κωλομπαρο για πολλα. για χαζολογημα μονο.

πριβε και τετ α τετ στους αμπελοκηπους ειχα επισκεφτει καποτε αρκετα παλια και θυμαμαι ηταν πολυ καλα και απο κοπελες και απο χερακια-δαχτυλακια και ολα τα σχετικα αλλα εχει πολυ καιρο τωρα και θυμαμαι πιναν γρηγορα. την θεση τους νομιζω πηραν το φουλ μουν και ακομη ενα.
καπου διαβασα για μεταξυ μας και για ενα αλλο απο πισω του..ειχα παει  μια φορα πολυ πολυ παρακμη αλλα ειχε γελιο γιατι ειχε κοσμο και κοσμακι και γινοταν χαμος.
απο κορδελιο ακουγα για κανα 2-3 αλλα το μονο που βρηκα ανοιχτο πια  ειναι το καπτεν μοργκαν στο οποιο δεν εχω παει ομως ενας φιλος που πηγε φορτωσε μια τυπισα κοντα 40 με 50Ε καταναλωση στο μαγαζι. σε αμαξι. αυτο ξερω μονο. βρισκεται νομιζω κων.καραμανλη στο κορδελιο συνορα ευοσμο.

τωρα αν θελει κανεις να μας κανει κ αυτος καμια λιστα με τα δικα του οπως ειδα λιγες σελιδες πιο πριν και ετσι εκανα κ εγω, καλος. αυτα απο μενα μαγκες...τα κωλομπαρα ειναι για να ξεδινεις καμια φορα. τιποτα παραπανω.
και  καμια προταση που να εχει καποιο καλο για να δωσουμε 20-30-40Ε να περασουμε καλα να πιασουμε και τιποτα εχει καλως. το αμορε εχω στα υπ οψην να παω γιατι δεν εχω παει..και ενα που βρισκεται στο ντεπο στην πορφυρας ξεχναω ονομα. αξιζει σαυτα που ζηταω??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom