Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikos832014

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Like
1
Πόντοι
1
στα ανατολικα τα μαγαζια ειναι ψοθια ουτε γκεημ ουτε να παρεις βιζιτα καμια στο εδεμ ψηλομυτες κυριες στο μπλαμπλα ολες 45 και πανω εκτος απο μια 35 εκτος παλι αν φερει καμια 2 ελληνιδες 30 με 35 που να κανουν εξτραδακια σε ξενοδοχιακια μετα το πλεημποη παλιες καλες εποχες με βιζιτες πριβε και παιχνιδακια δεν υπαρχουν ολο το κλειναν τα στρουμφ το αρωα και αυτο ολες για το αναθεμα μονο η μπαργουμαν καλο και οπως ειχα πει οτι θα πηγαινα στο φουλ μουν πηγα ειδα και εφυγα ηπια μια μπυρα αλλα νεκροταφειο οι γκομενες ελεγα για βιζιτα και κανανε τις κυριες πηγα αρωμα μπαζα μονο η μπαργουμαν η ξανθια ελεγε η ρωσιδα και εδεμ καλυτερα να πηγαινα σουγκαρ η τεμπο στο αμορε μια μελαχρινη ρπ γλωσσοφιλουσα εγλυψα βυζακι εβαλα δακτυλο αλλα τιποτα παραπανω ηθελα να παρω βιζιτα μαζι με την  κοκκινομαλλα του μαγαζιου

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
86
Πόντοι
6
μολις ξεσουρωσα,θα μας χαλασεις το μυαλο γμτ  :helpplea:

Zaxaroplastis5

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
0
στα ανατολικα τα μαγαζια ειναι ψοθια ουτε γκεημ ουτε να παρεις βιζιτα καμια στο εδεμ ψηλομυτες κυριες στο μπλαμπλα ολες 45 και πανω εκτος απο μια 35 εκτος παλι αν φερει καμια 2 ελληνιδες 30 με 35 που να κανουν εξτραδακια σε ξενοδοχιακια μετα το πλεημποη παλιες καλες εποχες με βιζιτες πριβε και παιχνιδακια δεν υπαρχουν ολο το κλειναν τα στρουμφ το αρωα και αυτο ολες για το αναθεμα μονο η μπαργουμαν καλο και οπως ειχα πει οτι θα πηγαινα στο φουλ μουν πηγα ειδα και εφυγα ηπια μια μπυρα αλλα νεκροταφειο οι γκομενες ελεγα για βιζιτα και κανανε τις κυριες πηγα αρωμα μπαζα μονο η μπαργουμαν η ξανθια ελεγε η ρωσιδα και εδεμ καλυτερα να πηγαινα σουγκαρ η τεμπο στο αμορε μια μελαχρινη ρπ γλωσσοφιλουσα εγλυψα βυζακι εβαλα δακτυλο αλλα τιποτα παραπανω ηθελα να παρω βιζιτα μαζι με την  κοκκινομαλλα του μαγαζιου

Χειμαρος οπως παντα ... ετσι πεστα μεγαλε.

nikos832014

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Like
1
Πόντοι
1
πηγε κανεις αρωμα βιζιτα επαιξε καθολου

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
πηγε κανεις αρωμα βιζιτα επαιξε καθολου

Ρε Νικόλα, γιατί ψάχνεις τις βίζιτες σε κωλόμπαρα...? Πάνε σε κανένα κανονικό, βρες μια που σου κάνει, πες της "αν μου κάτσεις...θα σου δωσω κι 100 €..." έχεις στάνταρ πολύ περισότερες πιθανότητες....

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.689
Πόντοι
25.165
εγω ξερω απο κατι φιλους για ενα μαγαζι "stars" στην Τουμπα κοντα στο γηπεδο του ΠΑΟΚ, οδο δεν θυμαμαι.. μου ειπανε οτι φερνει που και που κατι πολυ δυνατα κομματια, συγκεκριμενα το καλοκαιρι επεζε μια μικρη ιταλιδα, αστερι. δεν δοκιμασα προσωπικα απλα μεταφερω πληροφοριες.

pllp9

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
1
εγω ξερω απο κατι φιλους για ενα μαγαζι "stars" στην Τουμπα κοντα στο γηπεδο του ΠΑΟΚ, οδο δεν θυμαμαι.. μου ειπανε οτι φερνει που και που κατι πολυ δυνατα κομματια, συγκεκριμενα το καλοκαιρι επεζε μια μικρη ιταλιδα, αστερι. δεν δοκιμασα προσωπικα απλα μεταφερω πληροφοριες.
θυμασαι αν ειναι το μαγαζι γωνιακο διπλα απο μια πιτσαρια?
διοτι εχει μια πολυ μουναρα ιδιοκτητρια ξανθια δυναμιτης
εχω παει κανα δυο φορες και πιασαμε λιγο κουβεντουλα  :rolleyes:

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
θυμασαι αν ειναι το μαγαζι γωνιακο διπλα απο μια πιτσαρια?
διοτι εχει μια πολυ μουναρα ιδιοκτητρια ξανθια δυναμιτης
εχω παει κανα δυο φορες και πιασαμε λιγο κουβεντουλα  :rolleyes:
Το μαγαζί είναι το Smart
Όντως πολύ ωραία η ιδιοκτήτρια ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
για παραπάνω από κουβέντα όμως σε αυτό το μαγαζί μην ελπίζετε.
Έχει κατα διαστήματα ωραίες γυναίκες αλλά είναι κλασικό μπαρ με κονσομασιον ΜΟΝΟ

nikos832014

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Like
1
Πόντοι
1
εγω λεω να παω πιτσαρια τουμπα να φαω κανα καλτσονε μιαμ μιαμ

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Είχα περάσει πριν αρκετό καιρό γιατί είναι κοντά στο σπίτι μου, μέσα ήταν μόνο η ιδιοκτήτρια κι 1 πελάτης !

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Το μαγαζί είναι το Smart
Όντως πολύ ωραία η ιδιοκτήτρια ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
για παραπάνω από κουβέντα όμως σε αυτό το μαγαζί μην ελπίζετε.
Έχει κατα διαστήματα ωραίες γυναίκες αλλά είναι κλασικό μπαρ με κονσομασιον ΜΟΝΟ
Δουλεύει μια φίλη μου εκεί πρώην στρίπερ, δεν αξιώθηκα όμως ακόμα να πάω.

nikos832014

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Like
1
Πόντοι
1
πως την λενε την φιλη σου? την στριπερ?

nikos832014

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Like
1
Πόντοι
1
το φουλ μουν οταν ηταν πριβε ειχε βιζιτες μια νικη και μια βουλγαρα κανανε μπορει και η φοιτητρια νοσηλευτικης τει η μαρια απο χαλκιδικη που ελεγε πως ειναι μην μακουμπας και τετοια για κατηχητικο ηταν την ειχα πει θελω νασε χυσω στο κωλο ελευθερα με ειπε αντε φυγε μαλακα απο δω και την κερασα και ποτο

kanarini(1)

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
0
καλο το μαγαζι απο οσο θυμαμαι καλη μουσικη δυνατη παντα ειχε λιγες γυναικες
και γενικοτερα το μαγαζι ηταν  light χωρις αλλα κολπα
ανακαινιστηκε προσφατως δεν αλλαξε παντως ιδιοκτητη δεν εμφανιστηκα ομως κι εγω
για να εχω μια πιο σαφη εικονα... :grin:

ευχαριστω φιλε!!

nikos832014

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Like
1
Πόντοι
1
το πλεημποη μακαρι να ξανανοιγε στα τελευταια του ειχε καβαντζοπιποσφυριγματα επαιζε και γαμησακι με ρουμανες μεσα

kirtolis

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
APO DYTIKA TI GINETE PEZI TIPOTA KAMIA ENIMEROSI APO BALENTINA DORA ROMEO FOKOYS LARY OSKAR K T L

nikos832014

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Like
1
Πόντοι
1
απο δυτικα φιλε θα σε εξυπηρετησει ο αλ πατσινο εγω ανατολικα παντα και μενεμενη  μονο τωρα για οσκαρ ακουγεται βουλγαροφατσες λαρυ αστο ρπ αποτυχημενες νο βαντζα νο βιζιτε βαλεντινα δωρα ρομεο φοκους λαρυ οσκαρ θα τα βρεις κλειστα σιγουρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom