Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
TO BARAKI STI MONI LAZARISTON EINAI TOY NOYLI PROIN TOJOTIS BALENTINA TORA TELEYTEA PAEI KALA EXEI POLES GYNEKES ALA MONO KALO XABALE
Ρουλης είναι το όνομα του τύπου, αν και να σου πω την αλήθεια καλές γυναίκες και Ρούλης δύσκολα αυτα τα 2 μαζί.

averkios

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
63
Πόντοι
1
Ξερουμε ποια ειναι τα κωλομπαρα πουιχνιδι που  μπορεις να κανεις παιχνιδι μεσα δλδ  :pipa1:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Σε γενικές γραμμές αυτά στα οποία η τιμή αντρική ποτού με γυναικείο "ποτό" έχει διαφορά.
5/10, 6/10 κλπ.

kirtolis

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
0
FILE DEN TON LENE ROYLI NOYLI TON LENE EIXE PROTA TON TOKSOTI STIN AKRITON

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Αδερφέ και τον παλιό Τοξότη είχε και τον άλλο πιο κάτω απο το Χαμάμ και τον τελευταίο... ;) απλά ο ΡΟΥΛΗΣ είναι τελείως cult μορφή...ξεχνιούνται στον παλιό τοξότη που βαρούσε η γριά με το σκουπόξυλο απο πάνω και με την σειρά του ο Ρούλης απο κάτω προς τα πάνω !!!! house γράψε καμιά ιστορία ρε σύ !!!!  

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μια μικρή μόνο.
Έμενε από πάνω σε κάποιο όροφο ο ιδικτήτης του οικήματος που στεγαζόταν ο Τοξότης και νομίζω πως πέρα από κάτι νοίκια που του ο Νούλης( όχι Ρούλης να τα λέμε αυτά) ένα βράδυ έχει πολύ φασαρία απ τη μουσική και κατέβηκε ο φουκαράς να διαμαρτυρηθεί κι όχι μόνο δε χαμήλωσε αλλά  τον κυνηγούσε με μια καραμπίνα.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Αλλο.
Μου έλεγε με παράπονο μία από κει πως της πηγαινε δυο τρεις που έμεναν κοντα μεταξύ τους μετά το κλείσμο σπίτια τους και αυτη την κακομοίρα πάντα της αφηνε τελευταια για να του πάρει πίπα στ αμάξι.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Χαρακτηριστική του ατάκα σε μια Ρωσίδα χαμηλών τόνων του μαγαζιού.
Αχρηστη είσαι μωρή. Ποτά δεν κάνεις , πίπα δεν ξέρεις να κάνεις, στην καβάτζα δεν πας, τι σε κρατάω εδώ μέσα?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Όταν δεν είχε πολύ δουλεια καθόταν απ έξω απ το μαγαζί ιδίως όταν είχε καλό καιρό κι έκοβε κίνηση.
Ενα βραδυ κάθομαι στο μπαρ και μια που την κερνουσα ενα ποτο που και που χωρις να την αφηνω να κάθεται μαζι μου, ήθελε για να μ ευχαριστησει να μου κανει μια πίπα.
Της λεω που? Να εδω στο μπαρ απλά θα ριχνεις μια ματια που και που μη μπει ο Νούλης.
Ετσι κι εγινε. Κοιταζα τη μπαργούμαν η αλλη απόμ κάτω τρόμπαρε καθιμσένη στο διπλανο σκαμπο και σκυμένη προς εμενα κι εγω να κοταω κι εξω μη μπει. Μπήκε κανα δυπ φορες η αλλη σηκώθηκε ταχα πως μιλαμε, ξαναβγηκε και αυτό συνεχιζόταν. Φυσικα δεν εχυσα. :grin:

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Στα τελευταία του μαγαζιού, μάλωσε με κάποιον, μάλλον πελάτη και του τράβηξε κουτουλιά, ματώσανε και οι δύο, όταν ήρθε η αστυνομία το `παιζαν "παρεξηγησούλα" για να μη πάνε αυτόφορο !!!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Κι αυτό και πόσα ακόμα σκηνικά παίχτη μου.
Μιλάμε για πόλυτα cult καταστάσεις.
Απ τα καλύτερα του ήταν η Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του μαγαζιού με 3-4 λαμπάκια που τα μισα άναβαν.

nikos832014

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Like
1
Πόντοι
1
απ τον τοξοτη ποιοι πηρατε βιζιτα και ποιες ?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ρε φίλε στον Τοξότη δεν χρειαζόταν να πάρεις βίζιτα.
Ή έκανες ότι έκανες μέσα, στα σεπαρέ ή στην "καβάτζα" ή φόρτωνες τζαμπέ για έξω.

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Ο Τοξότης ήταν το 2ο πιό παρακμιακό κωλόμπαρο που έχω δει στην πόλη-περίχωρα...
Όποιος βρει το 1ο πέρνει βραβείο !!!!!

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
εχει αρκετα φιλος.2 που μου ερχονται μπλα μπλα
και φαντασια

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327
αν μιλαμε για παρακμη ενα μονο κωλομπαρο βγαινει πρωτο και με διαφορα!!!το diamond με τησ καλυτερεσ βαντζεσκα!!!50 απλο,φουλ 100!!!αν γινεισ πελατησ,περνεισ το διαρκειασ σου κ χωνεισ ποιο φτηνα :2funny:!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom