Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
στειλτε μου της καρινας το τηλεφωνο να βρεθω με το κοριτσι και απο τις φιλες της για ομαδικη απολαυση ακαποτα ολα τα θελω να την γαμαω χωρις καποτα να την χυσω μεσα να κανω διαδοχο μαχητη σαν την σειρα σπαρτακος
  :headbang: :headbang: Κάνε λίγο υπομονή ρε φίλε.. Όπου νάναι θ' ανοίξει ο antisthenis κατηγορία "Ψυχίατροι Θεσσαλονίκη"

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.616
Πόντοι
7.095
στειλτε μου της καρινας το τηλεφωνο να βρεθω με το κοριτσι και απο τις φιλες της για ομαδικη απολαυση ακαποτα ολα τα θελω να την γαμαω χωρις καποτα να την χυσω μεσα να κανω διαδοχο μαχητη σαν την σειρα σπαρτακος
στο στείλαμε αλέξη...και τώρα η καρίνα δεν έχει τηλέφωνο

MyNameIsNobody

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Θεωρώ χρήσιμω να συνεισφέρω στον κορυφαίο:
Colobarus Guide 2009 [Service Pack 2]

(...)
Κέντρο και Δυτική Θεσ/νίκη

"Ζυγός": Κασσάνδρου 94-96. Ποτά 5/10.
Πέρασα 2:30 τη νύχτα, κλειστόν
"Joker": Αγίου Δημητρίου 16.
Τελειωμένο μαγαζί, μπάζα, παρακμή
"Κοσμοπόλιταν": Αγίου Δημητρίου 114. Ποτά 5/10.
"Κλειστόν", επιγραφή "ενοικιάζεται" και ταυτόχρονα χαρτί "ζητούνται κοπέλες, τηλ 69...."
"Όνειρο": Νέα Μοναστηρίου 25 (λίγο πριν την διασταύρωση με το περιφερειακό). Ποτά 6/10.
Περνώντας με αμάξι έξω από τη Ν. Μοναστηρίου και με τεταμένη προς τούτο την προσοχή, το εν λόγω κλειστόν
Αλλά θυμάμαι ένα "Όνειρο" στην Κωλέττη κάτω από το εμπ. κέντρο, καλά δε θυμάμαι; Ε, και αυτό κλειστόν
Μια προσθήκη πάντως: Αγ. Δημητρίου και Ηφαιστίωνος: Volta, άστα να πανε, 5/10

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αδερφε θελω ενα τετοιο ποσταρισμα καθε πρωι για να μου φτιαχνεις τη μερα

papichulo1983

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
re malakes tipota den mou steilate me douleuete katharmata ths leoforou giannitson kai monasthriou ola gia thn parth sas tha paro to m-16 na sas kinigao

papichulo1983

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
στον ζυγο παιζει να βρουμε καμια βιζιτα και κανα αλλο μαγαζακι περιοχη αγιου δημητριου και θελω λιγο να μου πει καποιος για δυτικα μενεμενη κυριως στο μαγαζι που λεγετε πριβε ειναι μια νικη και μια τανια μελαχρινη ψηλη βουλγαρα μπορω να τις πω για βιζιτα δεχονται? να τις παω στο ανδρομεδα ενα δικλινο παντως κοστιζει 35 με παζαρακι αλλα δεν εχει τζακουζι με τζακουζακι θελει στανταρ 60 με 65 πληζ βοηθεια

papichulo1983

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
μαγκες παιζει τιποτα στο εδεμ καινουργιο εχω καιρο να παω αλλα θελω να παω και να παρω βιζιτα

jaym

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
0
Καλημερα
Δηλαδη φιλε Αλεξη πως κανονιζεις για βιζιτες στα κολομπαρα ?
και με τι κοστος

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Τώρα εσύ ρωτας σοβαρά? Και περιμένεις απάντηση? Απ τον Παπαδόπουλο?

ΟΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ

jaym

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
0
OK τοπιασα το υπονοουμενο
Για πες εσυ αν θελεις

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Σε κάποια μαγαζιά που εχουν καβάτζα εντός μαγαζιού γαμας από 60-100 ευρώ.
Μερικά,λίγα στέλνουν και στο σπίτι.

jaym

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
0
Υπαρχει πιθανοτητα να κανονισεις για εξω απο μονος σου η θα φας παραμυθι

PS Σε παρακολουθω και στο στοιχημα και εχεις καλες αποψεις-προβλεψεις γενικα οπως και ο φιλος Χρηστος10
  που εκτιμω ιδιαιτερα την φιλοσοφικη του προσεγγιση στο σπορ

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Υπάρχει. Και το παραμύθι όμως πάιζει σε αποδόσεις 1,20-1,40 που θα λέγαμε και στο στοίχημα ΑΛΛΑ όλα κάποτε σπάνε απλά γίνεται σπάνια.
Ξεκίνα απ το Αμόρε τηε Λαγγαδά για αρχή.Κέρασε ενα δυο ποτα οποια σου αρεσει αλλα πες ανοιχτα πως θες βγια εξω κι οχι εκεί με πίεση χώρου και χρόνου. Μη δώσεις πάνω από 60-80 για μια ωρα εξω.

Επισκέπτης
στον ζυγο παιζει να βρουμε καμια βιζιτα και κανα αλλο μαγαζακι περιοχη αγιου δημητριου και θελω λιγο να μου πει καποιος για δυτικα μενεμενη κυριως στο μαγαζι που λεγετε πριβε ειναι μια νικη και μια τανια μελαχρινη ψηλη βουλγαρα μπορω να τις πω για βιζιτα δεχονται? να τις παω στο ανδρομεδα ενα δικλινο παντως κοστιζει 35 με παζαρακι αλλα δεν εχει τζακουζι με τζακουζακι θελει στανταρ 60 με 65 πληζ βοηθεια

πανε στη  νικη και πεστην ποσα θες να σε γαμησω σε κανα ξενοδοχειο θα σου πει αυτη τοσα η μπορει να σου πει οτι δεν κανει βιζιτες και αναλογως πρατεις το ιδιο σου συνηστω να κανεις με ολες τισ γκομενες σε ολα τα κωλομπαρα που πηγαινεις ,
και που σε φιλε οποια δεχτει και την γαμησεις να μας λες ποια ειναι για να πηγαινουμε και εμεις να τη γαμαμε αδερφε

jaym

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
0
Το ΑΜΟΡΕ που ακριβως ειναι ?
Καμμια προταση για Ανατολικα ?
ας πουμε ΕΔΕΜ, ΑΡΩΜΑ
Αν εχεις θεμα για να απαντησεις στειλε μου PM
Ευχαριστω εκ των προτερων

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ανατολικά δεν εχω ιδεα. Το Αμόρε ειναι αρχες Λαγγαδα απέναντι απ την Ποδηλατούπολη.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.616
Πόντοι
7.095
Δέχονται ΜΟΝΟ ΑΚΑΠΟΤΑ φυσικα!

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
παπαδοπουλε κανε πραξικοπημα οπως το 67 και γαμησε τους παντες ακαποτα

Επισκέπτης
patiste sto fb    arichiou ramona  einai tis karinas den exei foto sto profil alla exei foto mesa

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom