SafeMan
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Μου κανει φοβερη εντυπωση οτι υπαρχουν καποιοι που θελουν να γαμησουν κωλομπαρου - βιζιτα ακαποτα
ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ παιδια
+10000000000! Επιτέλους, μια φωνή λογικής!
Μου κανει φοβερη εντυπωση οτι υπαρχουν καποιοι που θελουν να γαμησουν κωλομπαρου - βιζιτα ακαποτα
ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ παιδια
Καλημέρα.Με όλο τον σεβασμό προς την παλαιότητά σας, αγαπητοί συναγωνιστές...
ΝΑΙ είμαι νεόφερτο μέλος αλλά έχω πολλές ώρες νυχτερινής πτήσης.
Όσο για το αν βρωμάει κάτι.... Δηλαδή σαν τι??????
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ εισαι θεος !!! ξιφομαχε μουυυυυυυυυυυυυυΜόνο αν είναι ακάποτα όμως...και τα παλαμάρια μας να ξιφομαχούν
ρε μαγκες η τσιλα πως και δεν την εφερε το σολ για κανα πριβε το κοριτσι και ο σειρινακης μαζι με την λαμπρου σε καμια τσοντα να γαμιουνται στις παρτουζες ακαπο να γελασουμε λιγακι
την έχει φέρει παπαδόπουλε και μάλιστα τη γαμούσε ο ζαφείρης ο ντούρος (σιρίνα) στη σκηνή...ΑΚΑΠΟΤΑ ΦΥΣΙΚΑρε μαγκες η τσιλα πως και δεν την εφερε το σολ για κανα πριβε το κοριτσι και ο σειρινακης μαζι με την λαμπρου σε καμια τσοντα να γαμιουνται στις παρτουζες ακαπο να γελασουμε λιγακι τωρα για να μας πει καποιος τι εστι η νικη απο το πριβε μαγαζι στην μενεμενη απεναντι απο το στρατοπεδο την πηρα κανεις βιζιτα ποσα θελει? σε ξενοδοχειο η σπιτι θελει αυτη?
οκ bossγκαγκαριν πλακα με κανεις? αποκλειεται τεσπα η νικη απο το πριβε μια ξανθια παει για βιζιτα γκαγκαριν εισαι υπευθυνος να μαθεις
Ηλικίας 30-42. Mothers I Like to Fuck.re paidia otan leme oti mia poutana einai 'milf' ti enooume;
30-42??? μόνος σου έβγαλες τα όρια?Ηλικίας 30-42. Mothers I Like to Fuck.
Με ένα απλό γκούγκλιασμα θα το έβρισκες βρε. ;)
Πάντως, στα πλαίσια της διαπραγμάτευσης και της αναζήτησης ισοδύναμων μέτρων, φαίνεται να έχει κλειδώσει η αύξηση κατά δύο έτη των ανωτέρω ορίων ηλικίας30-42??? μόνος σου έβγαλες τα όρια?
Έτσι τα φαντάζομαι ναι30-42??? μόνος σου έβγαλες τα όρια?
Κατάλαβα φίλε, σου βρωμάει ότι μπορεί να είμαι κανενας του μαγαζιού και το διαφημίζω. Ή να είμαι κανένας πορνοβοσκός και προμοτάρω τα κοριτσάκια.Καλημέρα.
Μπορεί να ξεβρωμίσει αν γράψεις και για κανα δυο ακόμα μαγαζιά ανάλογα σχόλια.
Το κοκό επίσης δε μας ειπες πόσο πάει.
Ενημερωτικά. Εχω πάει στο μαγαζί που ανέφερες και για να πω την αλήθεια δεν ενθουσιάστηκα κιόλασ.
Για τους "πραγματικά" σκληροπυρηνικούς: μιλφ:40-55.... Τα άλλα είναι άλλα λόγια να.....γαμιόμαστε Σόρρυ για τοΈτσι τα φαντάζομαι ναι
Τέτοια να ακούμε. Που είπαμε πως είναι αυτό; Κοντά στην αερογέφυρα της Σταυρούπολης;Ακούγεται, επιπλέον, ότι το SOL θα ανοίξει ξανά στις 25-27/10/12 στον πρώην Ζυγό.
Μικρότερο απο αυτό της Γιαννιτσών αλλά πιο τετραγωνισμένο (απ`όσο θυμάμαι)Τέτοια να ακούμε. Που είπαμε πως είναι αυτό; Κοντά στην αερογέφυρα της Σταυρούπολης;
Είναι μεγάλο ως μαγαζί;
ρε παιδια ο Ζυγος μεχρι προσφατα ηταν ανοιχτος και μαλιστα τραγουδουσε και ο Αγγελος Διονυσιου.Μηπως εννοουν ενα κωλομπαρο στην Κασσανδρας που λεγεται Ζυγος?Μικρότερο απο αυτό της Γιαννιτσών αλλά πιο τετραγωνισμένο (απ`όσο θυμάμαι)