Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Με όλο τον σεβασμό προς την παλαιότητά σας, αγαπητοί συναγωνιστές...
ΝΑΙ είμαι νεόφερτο μέλος αλλά έχω πολλές ώρες νυχτερινής πτήσης.

Όσο για το αν βρωμάει κάτι.... Δηλαδή σαν τι??????
Καλημέρα.
Μπορεί να ξεβρωμίσει αν γράψεις και για κανα δυο ακόμα μαγαζιά ανάλογα σχόλια.
Το κοκό επίσης δε μας ειπες πόσο πάει.
Ενημερωτικά. Εχω πάει στο μαγαζί που ανέφερες και για να πω την αλήθεια δεν ενθουσιάστηκα κιόλασ.

papichulo1983

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ρε μαγκες η τσιλα πως και δεν την εφερε το σολ για κανα πριβε το κοριτσι και ο σειρινακης μαζι με την λαμπρου σε καμια τσοντα να γαμιουνται στις παρτουζες ακαπο να γελασουμε λιγακι τωρα για να μας πει καποιος τι εστι η νικη απο το πριβε μαγαζι στην μενεμενη απεναντι απο το στρατοπεδο την πηρα κανεις βιζιτα ποσα θελει? σε ξενοδοχειο η σπιτι θελει αυτη?

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
ρε μαγκες η τσιλα πως και δεν την εφερε το σολ για κανα πριβε το κοριτσι και ο σειρινακης μαζι με την λαμπρου σε καμια τσοντα να γαμιουνται στις παρτουζες ακαπο να γελασουμε λιγακι
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

bakster1977

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
η καρινα ειναι αλλα το προφιλ δεν το εχει κανει η ιδια...και μαλιστα θελει να το σβησει.Αν θελετε,βοηθηστε να σβηστει,κανοντας report. 

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.616
Πόντοι
7.095
ρε μαγκες η τσιλα πως και δεν την εφερε το σολ για κανα πριβε το κοριτσι και ο σειρινακης μαζι με την λαμπρου σε καμια τσοντα να γαμιουνται στις παρτουζες ακαπο να γελασουμε λιγακι τωρα για να μας πει καποιος τι εστι η νικη απο το πριβε μαγαζι στην μενεμενη απεναντι απο το στρατοπεδο την πηρα κανεις βιζιτα ποσα θελει? σε ξενοδοχειο η σπιτι θελει αυτη?
την έχει φέρει παπαδόπουλε και μάλιστα τη γαμούσε ο ζαφείρης ο ντούρος (σιρίνα) στη σκηνή...ΑΚΑΠΟΤΑ ΦΥΣΙΚΑ

papichulo1983

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
γκαγκαριν πλακα με κανεις? αποκλειεται τεσπα η νικη απο το πριβε μια ξανθια παει για βιζιτα γκαγκαριν εισαι υπευθυνος να μαθεις

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
30-42??? μόνος σου έβγαλες τα όρια?
Πάντως, στα πλαίσια της διαπραγμάτευσης και της αναζήτησης ισοδύναμων μέτρων, φαίνεται να έχει κλειδώσει η αύξηση κατά δύο έτη των ανωτέρω ορίων ηλικίας :2funny:

Doctor Panic

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα.
Μπορεί να ξεβρωμίσει αν γράψεις και για κανα δυο ακόμα μαγαζιά ανάλογα σχόλια.
Το κοκό επίσης δε μας ειπες πόσο πάει.
Ενημερωτικά. Εχω πάει στο μαγαζί που ανέφερες και για να πω την αλήθεια δεν ενθουσιάστηκα κιόλασ.
Κατάλαβα φίλε, σου βρωμάει ότι μπορεί να είμαι κανενας του μαγαζιού και το διαφημίζω. Ή να είμαι κανένας πορνοβοσκός και προμοτάρω τα κοριτσάκια.
ΟΧΙ δεν παίζει κάτι τέτοιο. Απλά μένω εκεί γύρω, έχω αποσυρθεί από το άθλημα αρκετά χρόνια και είπα ένα βράδυ να πάω κάπου να πιώ και να περάσω καλά. Είδα φως και μπήκα, 3:30πμ, τα κοριτσάκια ήταν πολύ πρόθυμα και πέρασα καλά αυτό ήταν όλο. Είχα σκοπό να πάρω 1~2 και να πάμε μπουζούκια μετά για κανένα μπουκάλι αλλά περάσαμε πολύ καλά εκεί και τα ακούμπησα όλα στον πάγκο.
Επειδή θέλω να πιστεύω ότι είμαι "παλιάς κοπής" (Όριεντ, Νέκταρ, Στέκι Μινόρε,Star Ήρωνος-πρίν γίνει Άρωμα και τώρα ξερω 'γω κάτι πειρατικό) κρατάω μια γραμμή που λέει ότι αν τα κορίτσια τα σέβεσαι και κερνάς κανονικά ποτά και όχι νεράκια, τότε στις 3 βότκες και 3 σφηνάκια τεκίλα σου δίνουν ακόμα και όλο το Κάμα-Σούτρα από μόνες τους.
Δηλαδή η εξήγα από την αρχή:
"Ομορφιά μου δεν ήρθα για να πληρώσω και να γαμήσω! Αν ήθελα πουτάνα θα πήγαινα σε μπουρδέλο! Εγώ θέλω να γουστάρω απόψε με μιά ωραία γκόμενα, αλλά αν θέλεις να περάσουμε καλά θα πίνεις ότι πίνω και 'γω"
να είστε σίγουροι ότι όχι μόνο πόρτες ανοίγει αλλά και τρύπες.
Παίδες καμιά γυναίκα- όσο πουτάνα κι αν είναι- δεν γουστάρει να της φέρονται σαν να είναι. 

SafeMan

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
0
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι εδώ και λίγες ημέρες έχει ανοίξει το SOLO εκεί που ήταν το SOL πριν κλείσει (Χάψα). Ανεπιβεβαίωτες, επίσης, πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι συμφερόντων του Le Cabaret.

Ακούγεται, επιπλέον, ότι το SOL θα ανοίξει ξανά στις 25-27/10/12 στον πρώην Ζυγό.

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Ακούγεται, επιπλέον, ότι το SOL θα ανοίξει ξανά στις 25-27/10/12 στον πρώην Ζυγό.
Τέτοια να ακούμε. Που είπαμε πως είναι αυτό; Κοντά στην αερογέφυρα της Σταυρούπολης;
Είναι μεγάλο ως μαγαζί;

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Τέτοια να ακούμε. Που είπαμε πως είναι αυτό; Κοντά στην αερογέφυρα της Σταυρούπολης;
Είναι μεγάλο ως μαγαζί;
Μικρότερο απο αυτό της Γιαννιτσών αλλά πιο τετραγωνισμένο (απ`όσο θυμάμαι)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Μικρότερο απο αυτό της Γιαννιτσών αλλά πιο τετραγωνισμένο (απ`όσο θυμάμαι)
ρε παιδια ο Ζυγος μεχρι προσφατα ηταν ανοιχτος και μαλιστα τραγουδουσε και ο Αγγελος Διονυσιου.Μηπως εννοουν ενα κωλομπαρο στην Κασσανδρας που λεγεται Ζυγος?
Αν κι εγω απ'οτι βλεπω το μαγαζι στη Γιαννιτσων δεν εχει ξηλωθει ακομα οποτε εχω μια κρυφη ελπιδα οτι εκει θα καταληξει παλι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom