?Ainigma?
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 91
- Πόντοι
- 606
ΜακάριΑν κι εγω απ'οτι βλεπω το μαγαζι στη Γιαννιτσων δεν εχει ξηλωθει ακομα οποτε εχω μια κρυφη ελπιδα οτι εκει θα καταληξει παλι
ΜακάριΑν κι εγω απ'οτι βλεπω το μαγαζι στη Γιαννιτσων δεν εχει ξηλωθει ακομα οποτε εχω μια κρυφη ελπιδα οτι εκει θα καταληξει παλι
περασα χθεσ απο λαγκαδα και ειδα πινακιδα "μαιναλο"
το πρωην αμορε ειναι η καινουριο?
Τώρα μ αυτό που έγραψες καταλάβαμε πως δεν είσαι ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού.ΟΚ.Κατάλαβα φίλε, σου βρωμάει ότι μπορεί να είμαι κανενας του μαγαζιού και το διαφημίζω. Ή να είμαι κανένας πορνοβοσκός και προμοτάρω τα κοριτσάκια.
ΟΧΙ δεν παίζει κάτι τέτοιο. Απλά μένω εκεί γύρω, έχω αποσυρθεί από το άθλημα αρκετά χρόνια και είπα ένα βράδυ να πάω κάπου να πιώ και να περάσω καλά. Είδα φως και μπήκα, 3:30πμ, τα κοριτσάκια ήταν πολύ πρόθυμα και πέρασα καλά αυτό ήταν όλο. Είχα σκοπό να πάρω 1~2 και να πάμε μπουζούκια μετά για κανένα μπουκάλι αλλά περάσαμε πολύ καλά εκεί και τα ακούμπησα όλα στον πάγκο.
Επειδή θέλω να πιστεύω ότι είμαι "παλιάς κοπής" (Όριεντ, Νέκταρ, Στέκι Μινόρε,Star Ήρωνος-πρίν γίνει Άρωμα και τώρα ξερω 'γω κάτι πειρατικό) κρατάω μια γραμμή που λέει ότι αν τα κορίτσια τα σέβεσαι και κερνάς κανονικά ποτά και όχι νεράκια, τότε στις 3 βότκες και 3 σφηνάκια τεκίλα σου δίνουν ακόμα και όλο το Κάμα-Σούτρα από μόνες τους.
Δηλαδή η εξήγα από την αρχή:
"Ομορφιά μου δεν ήρθα για να πληρώσω και να γαμήσω! Αν ήθελα πουτάνα θα πήγαινα σε μπουρδέλο! Εγώ θέλω να γουστάρω απόψε με μιά ωραία γκόμενα, αλλά αν θέλεις να περάσουμε καλά θα πίνεις ότι πίνω και 'γω"
να είστε σίγουροι ότι όχι μόνο πόρτες ανοίγει αλλά και τρύπες.
Παίδες καμιά γυναίκα- όσο πουτάνα κι αν είναι- δεν γουστάρει να της φέρονται σαν να είναι.
εχω ακουσει οτι γαμιεται ακαποτα και απο τον κωλο και της αρεσει πολυρε παιδες αυτη η νικη απο το πριβε μμενεμενη τι παιζει
Τώρα μ αυτό που έγραψες καταλάβαμε πως δεν είσαι ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού.ΟΚ.
Φήμες είναι αλ...από τον κώλο μόνο με καπότα...σε πιάσανε κορόιδο πάλιεχω ακουσει οτι γαμιεται ακαποτα και απο τον κωλο και της αρεσει πολυ
βασικα πρεπει να της πεις οτι θες να τη γαμησεις και απο μουνι και απο κωλο ΑΚΑΠΟΤΑ ..και να σου πει ...ενταξειΦήμες είναι αλ...από τον κώλο μόνο με καπότα...σε πιάσανε κορόιδο πάλι
μου τα φαγέ τα λεφτά η πουτάνα..μου έβαλε σκούφοβασικα πρεπει να της πεις οτι θες να τη γαμησεις και απο μουνι και απο κωλο ΑΚΑΠΟΤΑ ..και να σου πει ...ενταξει
αλλα δεν το κανουν ολοι αυτο εεεεε???
καλησπερα σας.μπορει να με πει κανεισ κανενα μαγαζι με γυναικες που ψαχνονται..να παω δηλαδη μονος και να βρω καμια για καμια η κανενα ...
Συγνωμη ρε φιλε για δε πας κατευθειαν σε μπουρδελο η στουντιο? Κωλοτρωγεσαι να φας κανενα 100ρικο σε ποτα και μετα να πληρωσεις παλι για να γαμησεις?καλησπερα σας.μπορει να με πει κανεισ κανενα μαγαζι με γυναικες που ψαχνονται..να παω δηλαδη μονος και να βρω καμια για καμια η κανενα ...
Καλημερα
Ενημερωνω για ανατολικα αφου δεν βλεπω κινηση απο τους πιο παλιους - νεους
BLA-BLA βρωμια και απογοητευση - μιζερια πλην 1-2 το πολυ
ΑΡΩΜΑ καλα μωρα αλλα ταση για εκμεταλευση και απο τα μωρα και απο τον υπευθυνο-αφεντικο-αυτοφωρακια?
ΜΑΡΤΙΝΙ δεν καταλαβα αν παιζει τιποτα, μαλλον οχι
ΚΙΝΗΣΗ νομιζω οτι εχει η ποιοτητα σε σχεση με το παρελθον ακομα και στα milf
ΕΔΕΜ πιθανον τα καλυτερα μωρα, οχι οπως παλια, αλλα σε σχεση με τα υπολοιπα τρωγεται
PARADISE θυγατρικο του ΕΔΕΜ αλλου φαν παρκ
SUGAR miλfoκατασταση και μετριοτητα τουλαχιστον
Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι, οτι ενω δεν εχουνε δουλια, ακομα και ΠΣΚ, δεν κανουν τιποτα για να αφησουν τον πελατη ευχαριστημενο, δεν μιλαω απαραιτητα για φραπε καλαμακια η κατι παραπανω.
Μιλαω για καλη διαθεση, καθαρα ποτα και εξυπηρετηση, οχι αρπαχτες της μιας βραδιας
Ποτε θα καταλαβουν αφεντικα και κοπελες οτι για να το κανει στεκι καποιος 1-2 φορες την εβδομαδα πρεπει να φευγει ευχαριστημενος και οχι τσατισμενος. Θελω να περναω ευχαριστα εγω και η παρεα μου και επιπλεον
τα κοριτσια να πινουν το ιδιο ποτο που πινω εγω, ενταξει σε αλλη αναλογια φυσικα, αλλα και στην τιμη του απλου.
Δεν γινεται εμεις να πινουμε και αυτες με το νερακι τους να σχεδιαζουνε πως θα μας ρουφηξουν για μια βραδια, χανουν το παιχνιδι απο το πρωτο ημιχρονο, δεν θελει μυαλο θελει τροπο.
Καταλαβαινω οτι το μεροκαματο ισως βγαινει δυσκολα, αλλα εφοσον κανεις αυτην την δουλια για οσο την κανεις, αφεντικα και κοριτσια, πρωτος στοχος ειναι η σταθερη πελατεια, νομιζω. Ειμαι επισης σιγουρος οτι αυτες που αξιζουν εχουν τους χορηγους τους εκτος μαγαζιου,η και τα αφεντικα κανουνε τους προμοτορες αντιστοιχα, αλλα και η δουλια ειναι δουλια
Τα πολλα φραγκα και ο χαβαλες του παρελθοντος δεν υπαρχουν πια
Θα ηθελα αποψεις και απο παλιους αλλα και απο νεους πελατες αυτων των μπαρ
Ευχαριστω για την υπομονη
Καλως ήλθες στο φόρουμ. Τα πράγματα είναι έτσι όπως τα περιέγραψες για την ανατολική μεριά της πόλης η οποία συνεχίζει ακόμη και τώρα να μην συμφέρει οικονομικά σε σχέση με την δυτική. Σε ότι έχει να κάνει με την ποιότητα των γυναικών υπάρχουν πχ το ΕΔΕΜ και το ΑΡΩΜΑ που έχουν καλές γυναίκες και τα υπόλοιπα που έχουν κάποιες καλές και τις υπόλοιπες μέτριες. Το που θα βρεις την κοπέλα όμως που θα περάσεις καλά και θα γίνεις πελάτης της δεν το ξέρεις και μπορεί να την βρεις ακόμη και σε ένα κακό μαγαζί. Επίσης η εμπειρία έχει δείξει ότι σε μαγαζιά με καλές γυναίκες δεν υπάρχει τόση μεγάλη εκτίμηση για τους πελάτες και τους βλέπουν μόνο σαν "ποτά". Η αναφορά σε άλλα μαγαζιά εκτός του ΣΟΛ είχε εκλείψει για αρκετό καιρό μέχρι αυτό να κλείσει οπότε βλέπω τώρα την συζήτηση να εξελίσεται όπως τον πρώτο καιρό που δεν υπήρχε ακόμη το ΣΟΛ. Ο λόγος άλλωστε που δεν ανανέωσα τον Colobarus Guide ξανά από τότε είναι γιατί είδα το ενδιαφέρον να περιστρέφεται μόνο γύρω από ένα μαγαζί. Προσωπικά στην ανατολική μεριά της πόλης δεν πηγαίνω συχνά λόγο τιμών. Για μένα αυτό τον καιρό το μαγαζί που μπορείς να βρεις καλές γυναίκες και φτηνά ποτά είναι το Alter Ego στον Εύοσμο. Επίσης και στο Indian υπάρχουν κάποια καλά κομμάτια. Αυτά τα μαγαζιά είναι όμως μόνο για παρέα και δεν έχουν πριβέ κτλ. Ακόμη και στο Σολ όταν πήγαινα δεν ήμουν θαμώνας του πριβέ. Δεν ήθελα να δίνω 40 και 50 ευρώ για χορόυς και οτιδήποτε άλλο. Για μένα το κωλόμπαρο είναι να πληρώνεις την παρέα και να προσπαθείς να κάνεις την κοπέλα να βγει μαζί σου έξω και ότι γίνει εκεί εκτος μαγαζιού. Επίσης στο θέμα των ποτών οι κοπέλες δεν μπορούν να υποχρεωθούν να πίνουν κανονικά ποτά. Αν πίνουν 50 ποτά κάθε βράδυ και είναι όλα αλκοόλ τότε θα πάθουν κίρρωση ήπατος. Ο συμβολισμός του ποτού είναι η πληρωμένη παρέα που σε κάνει η κοπέλα και δεν έχω απαίτηση να πιει αλκοόλ. Εννοείται ότι με συμφέρει να πιει αλκοόλ γιατί έτσι θα κάνω πιο εύκολα την δουλειά μου και το παιχνίδι μου αλλά αυτό της το προκαλώ να το ζητήσει μόνη της και δεν μαλώνω ούτε μαζί της ούτε με το αφεντικό και δεν ξενερώνω που δεν πίνει κανονικό ποτό. Όταν φτάσει στο σημείο να θέλει από μόνη της θα το ζητήσει. Επίσης κάποιες κοπέλες πληρώνονται ολόκληρα τα ποτά που τις κερνάμε οπότε το αφεντικό δεν κερδίζει κάτι από το γυναικείο ποτό και δεν μπορεί να χρεώνεται ο ίδιος αλκοόλ για τις κοπέλες. Σε άλλα μαγαζιά οι κοπέλες φέρνουν δικά τους μπουκάλια από το σπίτι όταν θέλουν να πιουν. Τέλος έχεις απόλυτο δίκιο ότι τα πολλά τα φράγκα και ο χαβαλές δεν υπάρχουν πια και επίσης οι κοπέλες δεν "καθονται" τόσο εύκολα πλέον. Αυτο πρέπει να συμβαίνει κυρίως λόγο ψυχολογίας και οικονομικής κρίσης.Καλημερα
Ενημερωνω για ανατολικα αφου δεν βλεπω κινηση απο τους πιο παλιους - νεους
BLA-BLA βρωμια και απογοητευση - μιζερια πλην 1-2 το πολυ
ΑΡΩΜΑ καλα μωρα αλλα ταση για εκμεταλευση και απο τα μωρα και απο τον υπευθυνο-αφεντικο-αυτοφωρακια?
ΜΑΡΤΙΝΙ δεν καταλαβα αν παιζει τιποτα, μαλλον οχι
ΚΙΝΗΣΗ νομιζω οτι εχει η ποιοτητα σε σχεση με το παρελθον ακομα και στα milf
ΕΔΕΜ πιθανον τα καλυτερα μωρα, οχι οπως παλια, αλλα σε σχεση με τα υπολοιπα τρωγεται
PARADISE θυγατρικο του ΕΔΕΜ αλλου φαν παρκ
SUGAR miλfoκατασταση και μετριοτητα τουλαχιστον
Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι, οτι ενω δεν εχουνε δουλια, ακομα και ΠΣΚ, δεν κανουν τιποτα για να αφησουν τον πελατη ευχαριστημενο, δεν μιλαω απαραιτητα για φραπε καλαμακια η κατι παραπανω.
Μιλαω για καλη διαθεση, καθαρα ποτα και εξυπηρετηση, οχι αρπαχτες της μιας βραδιας
Ποτε θα καταλαβουν αφεντικα και κοπελες οτι για να το κανει στεκι καποιος 1-2 φορες την εβδομαδα πρεπει να φευγει ευχαριστημενος και οχι τσατισμενος. Θελω να περναω ευχαριστα εγω και η παρεα μου και επιπλεον
τα κοριτσια να πινουν το ιδιο ποτο που πινω εγω, ενταξει σε αλλη αναλογια φυσικα, αλλα και στην τιμη του απλου.
Δεν γινεται εμεις να πινουμε και αυτες με το νερακι τους να σχεδιαζουνε πως θα μας ρουφηξουν για μια βραδια, χανουν το παιχνιδι απο το πρωτο ημιχρονο, δεν θελει μυαλο θελει τροπο.
Καταλαβαινω οτι το μεροκαματο ισως βγαινει δυσκολα, αλλα εφοσον κανεις αυτην την δουλια για οσο την κανεις, αφεντικα και κοριτσια, πρωτος στοχος ειναι η σταθερη πελατεια, νομιζω. Ειμαι επισης σιγουρος οτι αυτες που αξιζουν εχουν τους χορηγους τους εκτος μαγαζιου,η και τα αφεντικα κανουνε τους προμοτορες αντιστοιχα, αλλα και η δουλια ειναι δουλια
Τα πολλα φραγκα και ο χαβαλες του παρελθοντος δεν υπαρχουν πια
Θα ηθελα αποψεις και απο παλιους αλλα και απο νεους πελατες αυτων των μπαρ
Ευχαριστω για την υπομονη
Καλως ήλθες στο φόρουμ. Τα πράγματα είναι έτσι όπως τα περιέγραψες για την ανατολική μεριά της πόλης η οποία συνεχίζει ακόμη και τώρα να μην συμφέρει οικονομικά σε σχέση με την δυτική. Σε ότι έχει να κάνει με την ποιότητα των γυναικών υπάρχουν πχ το ΕΔΕΜ και το ΑΡΩΜΑ που έχουν καλές γυναίκες και τα υπόλοιπα που έχουν κάποιες καλές και τις υπόλοιπες μέτριες. Το που θα βρεις την κοπέλα όμως που θα περάσεις καλά και θα γίνεις πελάτης της δεν το ξέρεις και μπορεί να την βρεις ακόμη και σε ένα κακό μαγαζί. Επίσης η εμπειρία έχει δείξει ότι σε μαγαζιά με καλές γυναίκες δεν υπάρχει τόση μεγάλη εκτίμηση για τους πελάτες και τους βλέπουν μόνο σαν "ποτά". Η αναφορά σε άλλα μαγαζιά εκτός του ΣΟΛ είχε εκλείψει για αρκετό καιρό μέχρι αυτό να κλείσει οπότε βλέπω τώρα την συζήτηση να εξελίσεται όπως τον πρώτο καιρό που δεν υπήρχε ακόμη το ΣΟΛ. Ο λόγος άλλωστε που δεν ανανέωσα τον Colobarus Guide ξανά από τότε είναι γιατί είδα το ενδιαφέρον να περιστρέφεται μόνο γύρω από ένα μαγαζί. Προσωπικά στην ανατολική μεριά της πόλης δεν πηγαίνω συχνά λόγο τιμών. Για μένα αυτό τον καιρό το μαγαζί που μπορείς να βρεις καλές γυναίκες και φτηνά ποτά είναι το Alter Ego στον Εύοσμο. Επίσης και στο Indian υπάρχουν κάποια καλά κομμάτια. Αυτά τα μαγαζιά είναι όμως μόνο για παρέα και δεν έχουν πριβέ κτλ. Ακόμη και στο Σολ όταν πήγαινα δεν ήμουν θαμώνας του πριβέ. Δεν ήθελα να δίνω 40 και 50 ευρώ για χορόυς και οτιδήποτε άλλο. Για μένα το κωλόμπαρο είναι να πληρώνεις την παρέα και να προσπαθείς να κάνεις την κοπέλα να βγει μαζί σου έξω και ότι γίνει εκεί εκτος μαγαζιού. Επίσης στο θέμα των ποτών οι κοπέλες δεν μπορούν να υποχρεωθούν να πίνουν κανονικά ποτά. Αν πίνουν 50 ποτά κάθε βράδυ και είναι όλα αλκοόλ τότε θα πάθουν κίρρωση ήπατος. Ο συμβολισμός του ποτού είναι η πληρωμένη παρέα που σε κάνει η κοπέλα και δεν έχω απαίτηση να πιει αλκοόλ. Εννοείται ότι με συμφέρει να πιει αλκοόλ γιατί έτσι θα κάνω πιο εύκολα την δουλειά μου και το παιχνίδι μου αλλά αυτό της το προκαλώ να το ζητήσει μόνη της και δεν μαλώνω ούτε μαζί της ούτε με το αφεντικό και δεν ξενερώνω που δεν πίνει κανονικό ποτό. Όταν φτάσει στο σημείο να θέλει από μόνη της θα το ζητήσει. Επίσης κάποιες κοπέλες πληρώνονται ολόκληρα τα ποτά που τις κερνάμε οπότε το αφεντικό δεν κερδίζει κάτι από το γυναικείο ποτό και δεν μπορεί να χρεώνεται ο ίδιος αλκοόλ για τις κοπέλες. Σε άλλα μαγαζιά οι κοπέλες φέρνουν δικά τους μπουκάλια από το σπίτι όταν θέλουν να πιουν. Τέλος έχεις απόλυτο δίκιο ότι τα πολλά τα φράγκα και ο χαβαλές δεν υπάρχουν πια και επίσης οι κοπέλες δεν "καθονται" τόσο εύκολα πλέον. Αυτο πρέπει να συμβαίνει κυρίως λόγο ψυχολογίας και οικονομικής κρίσης.