Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.959
Πόντοι
38.177
πλακα κανεις...
θα την χρυσοπληρωνουν οι αθηναιοι τωρα?

Μαγκεψε και η καρινα,με μια πλαστικη σιλικονης στα βυζομπαλα της εγινε ξαφνικα γκομενα για 200+ ευρω. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Στον ηλιο μοιρα δεν ειχε και τωρα εγινε η μουναρα που ζηταει τρελα λεφτα  :jerking: :jerking: :jerking:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Μαγκεψε και η καρινα,με μια πλαστικη σιλικονης στα βυζομπαλα της εγινε ξαφνικα γκομενα για 200+ ευρω. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Στον ηλιο μοιρα δεν ειχε και τωρα εγινε η μουναρα που ζηταει τρελα λεφτα  :jerking: :jerking: :jerking:
τα βυζια τα ειχε φουσκωμενα ετσι κ αλλιως απο το σολ
απλα τωρα που το σολ εκλεισε ειπε να κανει κανενα εξτραδακι
ε ρε γλεντια
εγω παντως 160ε για να την γαμησω δεν εδινα
40ε για πιπα κ μαλακια κ τελειωμα στις βυζαρες της ειχα δωσει για το σολ
γιατι να δωσω 160 για μισης ωρα πηδημα ενω θα μπορω να τα ξαναεχω ολα οσα ειχα με το που ανοιξει το σολ λογικα?

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.959
Πόντοι
38.177
τα βυζια τα ειχε φουσκωμενα ετσι κ αλλιως απο το σολ
απλα τωρα που το σολ εκλεισε ειπε να κανει κανενα εξτραδακι
ε ρε γλεντια
εγω παντως 160ε για να την γαμησω δεν εδινα
40ε για πιπα κ μαλακια κ τελειωμα στις βυζαρες της ειχα δωσει για το σολ
γιατι να δωσω 160 για μισης ωρα πηδημα ενω θα μπορω να τα ξαναεχω ολα οσα ειχα με το που ανοιξει το σολ λογικα?

Δυσκολες εποχες,να μη ξεχναμε οτι εχει και ενα παιδι να μεγαλωσει,αρα τι να κανει σ αυτη την περιπτωση?
Λεει ας το ρηξω στη βιζητα μπας και παρω και κανενα φραγκο απο κανενα που δε με ξερει εδω στην αθηνα γιατι αμα ανοιξει το σολ που να τα παρω αυτα τα λεφτα.Αρε κατα καημενη ρουμελη τι σου μελε να παθεις...

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
362
Πόντοι
316
τουνελ και ρεμα στον βαθυλακο κλειστα
τελος οι καλες εποχες
ξερει κανενας που πηγε ο τοξοτης?

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
τουνελ και ρεμα στον βαθυλακο κλειστα
τελος οι καλες εποχες
ξερει κανενας που πηγε ο τοξοτης?

Κάποα που δούλευε εκεί μου είπε κάπου στη Νεάπολη (χωρίς να ξέρει ακριβώς) ...

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.750
Πόντοι
3.487
παιδια γεια σας καινουργιος εδω θελω να μου πειτε για περιοχη μενεμενης το πριβε αν εχετε ακουστα περασα εκει και ηπια μονο μια πορτοκαλαδα δεν πινω επειδη οδηγω θα με πειτε φλωρο αλλα δεν ειμαι απλα προσεχω μου αρεσε μια κοπελα η νικη ξανθια μιλφ αλλα δεν κερασα τιποτα χαμενα λεφτα το θεωρω πριβε χωρο δεν ειχε αλλα για φορτωμα την ηθελα φοβαμαιβεβαια και τις αρρωσιες σε τετοια μαγαζια τι πιστευετε ποσα θα επρεπε να δωσω για να την παω σε καποιο ξενοδοχειο εγω θα θελα ανδρομεδα φτηνο καθαρο φανταστικο με ωραια ντους κια τζαμπα τηλεοραση για ταινιες καλες τι ποσο θα μπορουσε να δεκτει ειναι κρισιμο για μενα σημειο αυτο και πολυ ενδιαφερον θεμα παρακαλω βοηθειστε με δεν ειμαι παρθενος και μιλαω ετσι απλα σοβαρος εχεμυθος και δεν πηρα ποτε βιζιτα απο μπαρ παρα μονο σε οικο ανοχης πλιζ βοηθεια στον αωματο επισης πρεπει να βαλω 2 προφυλακτικα η και 1 φτανει για οταν βρισκομαστε με κοπελες απο αυτα τα μαγαζια τι κινδυνος επικυνδυνοτητας υπαρχει ?

Νίκο αλαπινη βάλε όσα προφυλακτικά θες αλλά πες μας ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ!!

Doctor Panic

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Κάποα που δούλευε εκεί μου είπε κάπου στη Νεάπολη (χωρίς να ξέρει ακριβώς) ...
Στον αγγελιοφόρο υπάρχει καθημερινά αγγελία για "Ζητούνται κοπέλες για καινούρια παπ στην Νεάπολη.
Googlάρετε και παίρνετε τηλεφωνάκι απαντάει ο κος Νούλης (Ιδ. Τοξότης) και σας κατατοπίζει ανάλογα...

Doctor Panic

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
παιδια γεια σας καινουργιος εδω θελω να μου πειτε για περιοχη μενεμενης το πριβε αν εχετε ακουστα περασα εκει και ηπια μονο μια πορτοκαλαδα δεν πινω επειδη οδηγω θα με πειτε φλωρο αλλα δεν ειμαι απλα προσεχω μου αρεσε μια κοπελα η νικη ξανθια μιλφ αλλα δεν κερασα τιποτα χαμενα λεφτα το θεωρω πριβε χωρο δεν ειχε αλλα για φορτωμα την ηθελα φοβαμαιβεβαια και τις αρρωσιες σε τετοια μαγαζια τι πιστευετε ποσα θα επρεπε να δωσω για να την παω σε καποιο ξενοδοχειο εγω θα θελα ανδρομεδα φτηνο καθαρο φανταστικο με ωραια ντους κια τζαμπα τηλεοραση για ταινιες καλες τι ποσο θα μπορουσε να δεκτει ειναι κρισιμο για μενα σημειο αυτο και πολυ ενδιαφερον θεμα παρακαλω βοηθειστε με δεν ειμαι παρθενος και μιλαω ετσι απλα σοβαρος εχεμυθος και δεν πηρα ποτε βιζιτα απο μπαρ παρα μονο σε οικο ανοχης πλιζ βοηθεια στον αωματο επισης πρεπει να βαλω 2 προφυλακτικα η και 1 φτανει για οταν βρισκομαστε με κοπελες απο αυτα τα μαγαζια τι κινδυνος επικυνδυνοτητας υπαρχει ?

Νικολάκη μου δικαίως έχεις όλες αυτές της απορίες και είναι ντροπή όλων μας να σε αποτρέπουμε από ένα τόσο αγαπητό και καλό σπόρ στο οποίο θες να αφοσιωθείς.
Αν λοιπόν σου άρεσε η Νίκη από Πριβέ έδωσες καλή κατεύθυνση.

Πάρε τον παπαδόπουλο και καμιά δωδεκάδα καπότες και αρκετά γάντια και τραβάτε Ζακύνθου και Ιασωνίδου γωνία στο Φαντασία. Εκεί έχει κάτι κοριτσάκια (συμμαθήτριες της Βέμπω)που γνωρίζουν να περιποιούνται νέους και πολύ καυλιάριδες και επι τόπου και κατ' οίκον. Φροντίστε να μην έχετε πάνω από μιά 100 στάρα επάνω σας γιατί τα μυρίζονται ακόμα και να τα βάλετε στον κ...

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Εδεμ βρεθηκα μετα απο πολυ καιρο προσφατα.. και γενικα μετα απο παρα πολυ καιρο που ειχα να παω σε κωλομπαρο .. 2 ποτα εμεις..17 ευρω!!!!!!!!!!!!!  2 ποτα στις γκομενες 10 ευρω!!! Ποιο μαγαζι αυτη την στιγμη στην Θεσσαλονικη εχει τις καλυτερες τιμες αυτη την στιγμη.. ε  οχι και να δινουμε 17 ευρω για δυο ποτα..ουτε στο σαρκ να ημασταν..Αν μπορει καποιος ας απαντησει οσον αφορα ποιο ειναι απο οικονομικης πλευρας το πιο συμφερον κωλομπαρο..

jaym

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
0
Το ΕΔΕΜ φίλε έχει τελευταία μια τάση να τσιμπαει γενικά.
Η αλήθεια είναι βέβαια ότι σε ποιότητα είναι αρκετά καλά.
Αν συνεχίσει όμως με αυτήν την τακτική, το τέλος είναι κοντά.
Πρέπει εμείς μάλλον, γιατί τα αφεντικά επειδή δεν είναι και ότι πιο
έξυπνο κυκλοφορεί , να τους δίνουμε να καταλάβουν απο την αρχή
ότι ο τρόπος για να τα πάρουν είναι κατ´αρχην ο σεβασμός
στον πελάτη, με καθαρά ποτά για αυτόν και λογική συχνότητα στα ποτα των ποτων των κοριτσιών.
Αλλιώς βλέπω την κρίση να δημιουργεί πτώση της ποιότητας, και φυσικά
κλείσιμο αρκετών μπαρ που δεν θα συγχρονιστουν με τα σημερινά
δεδομένα

MyNameIsNobody

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Αν μπορει καποιος ας απαντησει οσον αφορα ποιο ειναι απο οικονομικης πλευρας το πιο συμφερον κωλομπαρο..
Joker! Αγ. Δημητρίου κάτω από ένα ξενοδοχείο. 3 γιούργια η μπυρίτσα!  :uglystupid: :tooth: Και κάτι κορίτσαρους! :zombie: μούρλια!

Επισκέπτης
η καρινα ειναι σε μαγαζι στην τανταλου 8 βραδυνη βαρδια οσο για το εδεμ κλαμα πεφτει στο πριβε ειναι η χριστινα απο χαλκιδικη την κερνας ποτο και πας να την χουφτωσεις και σου λεει παρτα ξερα σου βλακα και αμα την πεις παμε για δουλεια σου λεει δεν κανω τετοια πανε στα μπουρδελα σηκω και φυγε μπαζο και τετοια σε κωλομπαρο δουλευεις την λεω οχι σε εκκλησια το σολ κλειστο μαλλον θα παω βουλγαρια να εξασκησω το επαγγελμα εδω ελλαδα ειναι αστα βραστα τι να πω παραπονα θα κανω στον υπουργο το μπλαμπλα πηγα ηπια μπυρα και εφυγα μπαζα ολες ο τοξοτης ειναι κοντα στο παλιο βενερε στην πολιχνη οδο δεν θυμαμαι αλλα οπως ανεβενεις στην πολιχνη για βενερε στριβεις δεξια και καπου 250 μετρα κατω το βρισκεις αλλα χωρος για αμαξι δυσκολο εκει

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.208
Πόντοι
7.095
η καρινα ειναι σε μαγαζι στην τανταλου 8 βραδυνη βαρδια οσο για το εδεμ κλαμα πεφτει στο πριβε ειναι η χριστινα απο χαλκιδικη την κερνας ποτο και πας να την χουφτωσεις και σου λεει παρτα ξερα σου βλακα και αμα την πεις παμε για δουλεια σου λεει δεν κανω τετοια πανε στα μπουρδελα σηκω και φυγε μπαζο και τετοια σε κωλομπαρο δουλευεις την λεω οχι σε εκκλησια το σολ κλειστο μαλλον θα παω βουλγαρια να εξασκησω το επαγγελμα εδω ελλαδα ειναι αστα βραστα τι να πω παραπονα θα κανω στον υπουργο το μπλαμπλα πηγα ηπια μπυρα και εφυγα μπαζα ολες ο τοξοτης ειναι κοντα στο παλιο βενερε στην πολιχνη οδο δεν θυμαμαι αλλα οπως ανεβενεις στην πολιχνη για βενερε στριβεις δεξια και καπου 250 μετρα κατω το βρισκεις αλλα χωρος για αμαξι δυσκολο εκει
παπαδόπουλε...μας μπέρδεψες

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
362
Πόντοι
316
δεν θυμαμαιοδο αλλα γωνια καλλιθεας στην μενεμενη.
3 ευρω μπυρα και 5  ποτο τησ κοπελας.αλλα χαλαρα
πραγματα .ουτε χουφτωματα δεν παοζουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom