Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

exwaaaporiaaa

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Αυτό που ζητάς γίνεται σε πολύ λίγα μαγαζιά τύπου Σολ. Και δεν υπάρχει κανόνας ότι θα κάνει κάτι μαζί σου η κοπέλα στο πριβέ όσα λεφτά και να δώσεις. Μπορεί να ξοδέψεις λίγα και αν τις αρέσεις να βγείτε και να κάνετε στο σπίτι η στο ξενοδοχείο τα υπόλοιπα. Μπορεί να ξοδέψεις πολλά και να μην κάνεις ποτέ τίποτα. Αν είναι εσωστρεφής όπως είπες τα κωλόμπαρα είναι μία πολή καλή αρχή για να προχωρήσεις μετά και σε κανονικές γυναίκες γιατί οι γυναίκες λειτουργουν όλες με τον ίδιο τρόπο. Το θέμα είναι ότι στα κωλόμπαρα είναι πιο εύκολο γιατί τις πληρώνεις. Το ότι είσαι 22 είναι το μεγαλύτερο προσόν που έχεις και θα ξεχωρίζεις μέσα στα μαγαζιά αυτά.

Ευχαριστώ....θα κάνω μια βόλτα να δω τι παίζει...

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
να της πεις να σου κανει ειδικη τιμη ομως οπως μου'χε πει εμενα οταν την πρωτογνωρισα...500ε επαιρνε αλλα για μενα θα το εριχνε στο 300ε  :2funny: :2funny: :2funny:

Σοβαρα μου'φυγε το ποτηρι απ'το χερι...κοντεψα να πεσω κατω απο τα γελια :2funny: :2funny:
Χαχαχα... 300 κλωτσιές θέλει όχι 300 ευρώ...!  :idiot:

Επισκέπτης
η λια ειπε 300 ευρω ενταξει θα αγορασω 5 ρετσινες 10 ευρω τον αντρα της ολα τα υπολοιπε θα γινουν αο μονα τους αλλα δεν χρειαζζεται ειναι τοσο μπαζο που θα ριξω τις ρετσινες στα σκυλια να πιουνε να μεθυσουν και μετα να την γαμησουν οσο για τον αντρα της χαμενος ρπ ειναι ενα μονο θα πεταξω στα μουτρα του και θα του πω αυτη ειναι η αξια σου γεωργιανε

Επισκέπτης
πηγα πριβε ηπια μπυρονακια αλλα δεν εγινε και τιποτα οι γκο δεν  ψηνο ειναι χαλασμενες αυτες ουτε βιζιτα ουτε τιποτα και κερασα 7 ποτα αλα εδωσα μονο 50 ευρω και ειπα μπαρμπα δεν μαλλι δεν παιρνεις χαλι τελος

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.051
Πόντοι
13.755
η λια ειπε 300 ευρω ενταξει θα αγορασω 5 ρετσινες 10 ευρω τον αντρα της ολα τα υπολοιπε θα γινουν αο μονα τους αλλα δεν χρειαζζεται ειναι τοσο μπαζο που θα ριξω τις ρετσινες στα σκυλια να πιουνε να μεθυσουν και μετα να την γαμησουν οσο για τον αντρα της χαμενος ρπ ειναι ενα μονο θα πεταξω στα μουτρα του και θα του πω αυτη ειναι η αξια σου γεωργιανε

πηγα πριβε ηπια μπυρονακια αλλα δεν εγινε και τιποτα οι γκο δεν  ψηνο ειναι χαλασμενες αυτες ουτε βιζιτα ουτε τιποτα και κερασα 7 ποτα αλα εδωσα μονο 50 ευρω και ειπα μπαρμπα δεν μαλλι δεν παιρνεις χαλι τελος
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν παιζεσαι ρε μαλακα εσυ....οταν σε ξαναμπαναρουν πραγματικα θα μεσολαβησω για να αθωωθεις  :2funny: :2funny:
Δεν πρεπει να σε χασουμε εσενα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
να της πεις να σου κανει ειδικη τιμη ομως οπως μου'χε πει εμενα οταν την πρωτογνωρισα...500ε επαιρνε αλλα για μενα θα το εριχνε στο 300ε  :2funny: :2funny: :2funny:

Σοβαρα μου'φυγε το ποτηρι απ'το χερι...κοντεψα να πεσω κατω απο τα γελια :2funny: :2funny:
αν δεν την γαμησες εισαι χαζος...
τετοια ευκαιρια?
:uglystupid:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.210
Πόντοι
7.095
μαλακάς είσαι??? αυτές γαμιούνται ΜΕ ΚΑΠΟΤΑ φυσικά (αν έγραφες ως παπαδόπουλος θα γινόταν ΑΚΑΠΟΤΑ)

exwaaaporiaaa

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά πήγα χτες (Κυριακή) στο SOL λίγο μετά τις 12 και ήταν κλειστό... τι ώρες δουλεύει και τι μέρες;

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.210
Πόντοι
7.095
Ρε παιδιά πήγα χτες (Κυριακή) στο SOL λίγο μετά τις 12 και ήταν κλειστό... τι ώρες δουλεύει και τι μέρες;
έχω κι εγώ μια απορία...διαβάζεις καθόλου το θρεντ ή ρωτάς απλά και στα @@ σου όλα?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.051
Πόντοι
13.755
δεν ηταν κλειστο απλα το κανουν για τους μπατσους  :rolleyes: :rolleyes:
Χτυπα εσυ το κρυφο κουδουνι και θα σ'ανοιξουν...και να παρεις τη Φραντζεσκα  :rolleyes:

antoniomilo

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Tι παιζει στο 50-50 μενεμενη?γνωριζει κανείς?πηγα πριν κανα μηνα αλλα ημουν πολυ χάλια και δεν θυμάμαι λεπτομέρειες

antoniomilo

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
γιατι?νομιζω ειχε κανα δυο καλα κομματια..ετσι θυμαμαι λιγο οτι επιανα :think:

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Μάλλον το Σάββατο στις 27 ανεβαίνω Σαλόνικα. Είμαι γκιλφάκιας και εκτός από το Φαντασία στο Κορδελιό (πρώτη φορά) λέω να πάω και στο Sugar ανατολικά(επίσης πρώτη φορά). Έχει πάει κανείς συναγωνιστής τώρα τελευταία (τιμές, ποια "κοπέλα" είναι η πιο δεκτική σε χέρι, φραπέ...) για να μην πάω σαν πρόβατο για σφαγή;  :helpplea:

Επισκέπτης
το σουγκαρ εκλεισε αδελφε αν θες να περασεις καλα πανε εδεμ και μπλαμπλα αλλα να παρεις μπυρες μονο γιατι τα ποτα ειναι μπομπες

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Εφόσον έκλεισε το sugar, υπάρχει κανα άλλο κωλόμπαρο που να κυκλοφορούν πρόθυμες γκιλφάρες (όχι μόνο για σεξ..);

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.210
Πόντοι
7.095
το σουγκαρ εκλεισε αδελφε αν θες να περασεις καλα πανε εδεμ και μπλαμπλα αλλα να παρεις μπυρες μονο γιατι τα ποτα ειναι μπομπες
πότε έκλεισε το σούγκαρ ρε αλαπίνη? μέχρι την προηγούμενη βδομάδα ανοιχτό ήταν...μήπως της πέρασε ο παπαδόπουλος ένα ακάποτο χεράκι?όσο για το εδέμ ούτε γκιλφ ούτε θα περάσει καλά....το μπλαμπλα δεν έχω γνώμη την τελευταία ... χιλιετία

Doctor Panic

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Κατ'αρχάς ευχαριστώ gagarin και doc που ασχολήθηκαν και μου απάντησαν! Doctor Panic πως λέγεται το μαγαζί; Τι έχεις "ακούσει" (αν δεν έχεις πάει ο ίδιος) για τιμές-υπηρεσίες(ενδιαφέρομαι ΜΟΝΟ για εντός του μαγαζιού). Και πάλι ευχαριστώ συναγωνιστές!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom