Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Νικολάκη μου δικαίως έχεις όλες αυτές της απορίες και είναι ντροπή όλων μας να σε αποτρέπουμε από ένα τόσο αγαπητό και καλό σπόρ στο οποίο θες να αφοσιωθείς.
Αν λοιπόν σου άρεσε η Νίκη από Πριβέ έδωσες καλή κατεύθυνση.

Πάρε τον παπαδόπουλο και καμιά δωδεκάδα καπότες και αρκετά γάντια και τραβάτε Ζακύνθου και Ιασωνίδου γωνία στο Φαντασία. Εκεί έχει κάτι κοριτσάκια (συμμαθήτριες της Βέμπω)που γνωρίζουν να περιποιούνται νέους και πολύ καυλιάριδες και επι τόπου και κατ' οίκον. Φροντίστε να μην έχετε πάνω από μιά 100 στάρα επάνω σας γιατί τα μυρίζονται ακόμα και να τα βάλετε στον κ...
Ξέρεις τιμές; Φραπέ παίζει ΣΙΓΟΥΡΑ; Τιμές ποτών; Δεν είμαι από Θεσ/νίκη και δεν μπορώ να τα τσεκάρω μόνος μου αυτά, γι' αυτό ρωτάω....

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.210
Πόντοι
7.095
Ξέρεις τιμές; Φραπέ παίζει ΣΙΓΟΥΡΑ; Τιμές ποτών; Δεν είμαι από Θεσ/νίκη και δεν μπορώ να τα τσεκάρω μόνος μου αυτά, γι' αυτό ρωτάω....
Αν δε διάβασες περιγραφή και ρωτάς για φραπέ τι να πω

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
kala re paidia auta ta (dfk  cob  cif  owo )pou grafei oti prosferei i karina ti einai;sto sol den ta eixe.... :idiot: :helpplea: :headbang: :huh:

deep french kissing
cum on body
cum in face (Αν και νομιζω πρεπει να είναι On face το σωστό :P)
oral without

Τα πρόσφερε κανονικά...Έχω κάνει και τα 4.
Το ένα καταλάθος (...λέμε τώρα)

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327
ΜΑΓΚΕΣ ΤΟ ΝΕΟ ΣΟΛ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ.FUVER AN Μ ΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΡΙΝΑΚΙ.ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΖΥΓΟ ΠΡΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ.ΕΙΔΩΜΕΝ......

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Το Καρινάκι το πέρναμε μια ώρα με 100 ευρώ στο σπίτι και τώρα στην Αθήνα ζητάει 200 στο ξενοδοχείο... Κάτσε να γυρίσει πίσω και θα την περιποιηθούμε κατάλληλα...

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Btw τωρα που το σκέφτομαι, αυτη που θα ήθελα να γαμησω απο το Sol ήταν η Λία...!
Όχι-όχι δεν τρελάθηκα ούτε σαβουρογάμεψα... Για να μην παρεξηγηθώ, όχι οτι μου άρεζε, κάθε άλλο, όμως μου την έσπαγε τόσο πολύ κάθε φορά με το πρήξιμο αρχιδιών που έκανε που θα ήθελα πολύ να τη βάλω κάτω και να τη γαμαω καμια ώρα απο τον κώλο μέχρι να γίνει άνθρωπος... Όχι πως θα έβαζε μυαλό... Αλλα τουλάχιστον θα προσπαθούσα...  :2funny:
Πολύ μαλακισμένη κοπέλα...  :tickedoff:

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
362
Πόντοι
316
επισκεψη χθες στο φαντασια.
εφιαλτης στο δρομο με τα ζομπι.
καλτ το μαγαζι αλλα πολυ μπαζα.οταν λεμε πολυ
η μικροτερη γυρω στα 50

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.051
Πόντοι
13.755
Btw τωρα που το σκέφτομαι, αυτη που θα ήθελα να γαμησω απο το Sol ήταν η Λία...!
Όχι-όχι δεν τρελάθηκα ούτε σαβουρογάμεψα... Για να μην παρεξηγηθώ, όχι οτι μου άρεζε, κάθε άλλο, όμως μου την έσπαγε τόσο πολύ κάθε φορά με το πρήξιμο αρχιδιών που έκανε που θα ήθελα πολύ να τη βάλω κάτω και να τη γαμαω καμια ώρα απο τον κώλο μέχρι να γίνει άνθρωπος... Όχι πως θα έβαζε μυαλό... Αλλα τουλάχιστον θα προσπαθούσα...  :2funny:
Πολύ μαλακισμένη κοπέλα...  :tickedoff:
να της πεις να σου κανει ειδικη τιμη ομως οπως μου'χε πει εμενα οταν την πρωτογνωρισα...500ε επαιρνε αλλα για μενα θα το εριχνε στο 300ε  :2funny: :2funny: :2funny:

Σοβαρα μου'φυγε το ποτηρι απ'το χερι...κοντεψα να πεσω κατω απο τα γελια :2funny: :2funny:

Doctor Panic

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
επισκεψη χθες στο φαντασια.
εφιαλτης στο δρομο με τα ζομπι.
καλτ το μαγαζι αλλα πολυ μπαζα.οταν λεμε πολυ
η μικροτερη γυρω στα 50

Στα είπα Τάκη 'μ "Φαντασία. Εκεί έχει κάτι κοριτσάκια (συμμαθήτριες της Βέμπω)" εσύ δεν άκουγες...
Σας έπαιξε και κιθαρούλα ο Βασιλάκης????

exwaaaporiaaa

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παιδιά... έχω κάποιες απορίες... δεν έχω πάει ποτέ σε κωλόμπαρο. Εχω πάει σε studio και μπουρδέλο. Αυτό που θέλω είναι με καμιά 60-70 ευρώ να πάω με την γκόμενα για καμια ώρα η περισσότερο... όσο πάει (χωρίς να φεύγει απο το δομάτιο). Αυτό δεν μπορεί να μου το καλύψει το μπουρδέλο (τουλαχιστον με την εως τώρα εμπειρία μου) γιατί απλα λένε βγές και ξαναπλήρωσε κλπ.

Θα ήθελα να μάθω τι ακριβώς παίζει στα κωλόμπαρα, απ ότι κατάλαβα παίζει σημαντικό ρόλο να αρέσεις στην γυναίκα (είμαι 22, 1.88 με αθλητικό σώμα και γενικά πιστεύω ωραίος...απλα είμαι πολύ εσωστρεφής). Μπορεί κάποιος να μου πεί σε ποιο να πάω; Να πάω μόνος ή με καναν φίλο; Πόσα φράγκα να έχω και τι να περιμένω πανω κάτω; Αν διαθέτουν δικά τους δωμάτια εκεί ή πρέπει να πας σε ξενοδοχείο και οποιαδήποτε αλλη πληροφορια θεωρείτε εσείς σημαντικη.... ευχαριστώ πολυ προκαταβολικά

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ρε σεις ας ανοιξουν ενα θρεντακι οι παπαδοπουλος αλαπινης να εξυπηρετουν ...υπαρχει και αυτος ο κοσμος

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
362
Πόντοι
316
δρ πανικ φαινεται τα ξερεις τα
κολπα.για πες κανα μαγαζι να
μπορει να παιχθει κατασταση γιατι
τωρα  τελευταια βλεπω ψωφια πραγματα.
εγω για δυνατο μαγαζι εχω το μπλα μπλα
ανατολικα

exwaaaporiaaa

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
srry ρε παιδιά που διέκοψα με αρχάριες απορίες....αλλά διάβαζα τα ποστ σας και δεν μπόρεσα να καταλάβω αυτά που θέλω...

mm00024

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
64
Πόντοι
1
δρ πανικ φαινεται τα ξερεις τα
κολπα.για πες κανα μαγαζι να
μπορει να παιχθει κατασταση γιατι
τωρα  τελευταια βλεπω ψωφια πραγματα.
εγω για δυνατο μαγαζι εχω το μπλα μπλα
ανατολικα
Το μπλα μπλα είναι όντως δυνατό αλλά με λίγες που αξίζουν και αρκεί να είναι ελεύθερη η γωνιά του μπαρ.

mm00024

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
64
Πόντοι
1
srry ρε παιδιά που διέκοψα με αρχάριες απορίες....αλλά διάβαζα τα ποστ σας και δεν μπόρεσα να καταλάβω αυτά που θέλω...
Αυτό που ζητάς γίνεται σε πολύ λίγα μαγαζιά τύπου Σολ. Και δεν υπάρχει κανόνας ότι θα κάνει κάτι μαζί σου η κοπέλα στο πριβέ όσα λεφτά και να δώσεις. Μπορεί να ξοδέψεις λίγα και αν τις αρέσεις να βγείτε και να κάνετε στο σπίτι η στο ξενοδοχείο τα υπόλοιπα. Μπορεί να ξοδέψεις πολλά και να μην κάνεις ποτέ τίποτα. Αν είναι εσωστρεφής όπως είπες τα κωλόμπαρα είναι μία πολή καλή αρχή για να προχωρήσεις μετά και σε κανονικές γυναίκες γιατί οι γυναίκες λειτουργουν όλες με τον ίδιο τρόπο. Το θέμα είναι ότι στα κωλόμπαρα είναι πιο εύκολο γιατί τις πληρώνεις. Το ότι είσαι 22 είναι το μεγαλύτερο προσόν που έχεις και θα ξεχωρίζεις μέσα στα μαγαζιά αυτά.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Με το Amore τι γίνεται ρε μάγκες; Παίζει κανένα καλό μουνί; Η καβάντζα ισχύει;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.051
Πόντοι
13.755
εγω αποψε ρε παιδια εβλεπα στον υπνο μου τη Σασα...
Την ειχα σφιχτα αγκαλια και την εδινα γλυκα φιλια  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom