Doctor Panic
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ζακύνθου και Ιασωνίδου γωνία στο Κορδελιό.το φαντασια που ειναι?
Ζακύνθου και Ιασωνίδου γωνία στο Κορδελιό.το φαντασια που ειναι?
kala re paidia auta ta (dfk cob cif owo )pou grafei oti prosferei i karina ti einai;sto sol den ta eixe....Μηπως σας θυμιζει καμια?
kala re paidia auta ta (dfk cob cif owo )pou grafei oti prosferei i karina ti einai;sto sol den ta eixe....
Ξέρεις τιμές; Φραπέ παίζει ΣΙΓΟΥΡΑ; Τιμές ποτών; Δεν είμαι από Θεσ/νίκη και δεν μπορώ να τα τσεκάρω μόνος μου αυτά, γι' αυτό ρωτάω....Νικολάκη μου δικαίως έχεις όλες αυτές της απορίες και είναι ντροπή όλων μας να σε αποτρέπουμε από ένα τόσο αγαπητό και καλό σπόρ στο οποίο θες να αφοσιωθείς.
Αν λοιπόν σου άρεσε η Νίκη από Πριβέ έδωσες καλή κατεύθυνση.
Πάρε τον παπαδόπουλο και καμιά δωδεκάδα καπότες και αρκετά γάντια και τραβάτε Ζακύνθου και Ιασωνίδου γωνία στο Φαντασία. Εκεί έχει κάτι κοριτσάκια (συμμαθήτριες της Βέμπω)που γνωρίζουν να περιποιούνται νέους και πολύ καυλιάριδες και επι τόπου και κατ' οίκον. Φροντίστε να μην έχετε πάνω από μιά 100 στάρα επάνω σας γιατί τα μυρίζονται ακόμα και να τα βάλετε στον κ...
Αν δε διάβασες περιγραφή και ρωτάς για φραπέ τι να πωΞέρεις τιμές; Φραπέ παίζει ΣΙΓΟΥΡΑ; Τιμές ποτών; Δεν είμαι από Θεσ/νίκη και δεν μπορώ να τα τσεκάρω μόνος μου αυτά, γι' αυτό ρωτάω....
kala re paidia auta ta (dfk cob cif owo )pou grafei oti prosferei i karina ti einai;sto sol den ta eixe....
deep french kissing
cum on body
cum in face (Αν και νομιζω πρεπει να είναι On face το σωστό )
oral without
να της πεις να σου κανει ειδικη τιμη ομως οπως μου'χε πει εμενα οταν την πρωτογνωρισα...500ε επαιρνε αλλα για μενα θα το εριχνε στο 300εBtw τωρα που το σκέφτομαι, αυτη που θα ήθελα να γαμησω απο το Sol ήταν η Λία...!
Όχι-όχι δεν τρελάθηκα ούτε σαβουρογάμεψα... Για να μην παρεξηγηθώ, όχι οτι μου άρεζε, κάθε άλλο, όμως μου την έσπαγε τόσο πολύ κάθε φορά με το πρήξιμο αρχιδιών που έκανε που θα ήθελα πολύ να τη βάλω κάτω και να τη γαμαω καμια ώρα απο τον κώλο μέχρι να γίνει άνθρωπος... Όχι πως θα έβαζε μυαλό... Αλλα τουλάχιστον θα προσπαθούσα...
Πολύ μαλακισμένη κοπέλα...
επισκεψη χθες στο φαντασια.
εφιαλτης στο δρομο με τα ζομπι.
καλτ το μαγαζι αλλα πολυ μπαζα.οταν λεμε πολυ
η μικροτερη γυρω στα 50
Το μπλα μπλα είναι όντως δυνατό αλλά με λίγες που αξίζουν και αρκεί να είναι ελεύθερη η γωνιά του μπαρ.δρ πανικ φαινεται τα ξερεις τα
κολπα.για πες κανα μαγαζι να
μπορει να παιχθει κατασταση γιατι
τωρα τελευταια βλεπω ψωφια πραγματα.
εγω για δυνατο μαγαζι εχω το μπλα μπλα
ανατολικα
Αυτό που ζητάς γίνεται σε πολύ λίγα μαγαζιά τύπου Σολ. Και δεν υπάρχει κανόνας ότι θα κάνει κάτι μαζί σου η κοπέλα στο πριβέ όσα λεφτά και να δώσεις. Μπορεί να ξοδέψεις λίγα και αν τις αρέσεις να βγείτε και να κάνετε στο σπίτι η στο ξενοδοχείο τα υπόλοιπα. Μπορεί να ξοδέψεις πολλά και να μην κάνεις ποτέ τίποτα. Αν είναι εσωστρεφής όπως είπες τα κωλόμπαρα είναι μία πολή καλή αρχή για να προχωρήσεις μετά και σε κανονικές γυναίκες γιατί οι γυναίκες λειτουργουν όλες με τον ίδιο τρόπο. Το θέμα είναι ότι στα κωλόμπαρα είναι πιο εύκολο γιατί τις πληρώνεις. Το ότι είσαι 22 είναι το μεγαλύτερο προσόν που έχεις και θα ξεχωρίζεις μέσα στα μαγαζιά αυτά.srry ρε παιδιά που διέκοψα με αρχάριες απορίες....αλλά διάβαζα τα ποστ σας και δεν μπόρεσα να καταλάβω αυτά που θέλω...