You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα plouton
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Καλημερα σε ολους.Στο ΕΔΕΜ τι παιζει ρε μαγκες? εχει τυχει σε κανεναν να το προχωρησει το θεμα? Γιατι εμενα μου φανηκε να μη προχωραει και πολυ...το σουγκαρ εκλεισε αδελφε αν θες να περασεις καλα πανε εδεμ και μπλαμπλα αλλα να παρεις μπυρες μονο γιατι τα ποτα ειναι μπομπες
Trainspotting 13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 359
- Πόντοι
- 316
κΚαλημερα σε ολους.Στο ΕΔΕΜ τι παιζει ρε μαγκες? εχει τυχει σε κανεναν να το προχωρησει το θεμα? Γιατι εμενα μου φανηκε να μη προχωραει και πολυ...
καλα καμματια αλλα δεν προχωρουν και πολυ.ασε που ζηταν και ποτο συνεχεια χωρις να
δινουν τιποτα
κ
καλα καμματια αλλα δεν προχωρουν και πολυ.ασε που ζηταν και ποτο συνεχεια χωρις να
δινουν τιποτα
[/quote Οποτε δε συμφερει.. thanks φιλε να σαι καλα!
drak-oulas
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μάλλον το Σάββατο στις 27 ανεβαίνω Σαλόνικα. Είμαι γκιλφάκιας και εκτός από το Φαντασία στο Κορδελιό (πρώτη φορά) λέω να πάω και στο Sugar ανατολικά(επίσης πρώτη φορά). Έχει πάει κανείς συναγωνιστής τώρα τελευταία (τιμές, ποια "κοπέλα" είναι η πιο δεκτική σε χέρι, φραπέ...) για να μην πάω σαν πρόβατο για σφαγή;
Αδερφέ πέρασα από το sugar, με παρέα, την παρασκευή που μας πέρασε..... Είχα να πάω τουλάχιστον 6 χρόνια μιας και είχα κόψει το άθλημα για πολύ καιρό και τα τελευταία 2 χρόνια πήγαινα μόνο sol. Η αλήθεια είναι ότι μπήκαμε και βγήκαμε γιατί πάθαμε ένα πολιτισμικό σοκ ( είχαμε συνηθίσει σε φάση sol ). Σίγουρα παίζουνε gilf και σίγουρα παίζει καβάντζα από ότι κατάλαβα, πίσω στους καναπέδες. Πάντως από το λίγο που είδα, είχε γύρω στις 7 γυναίκες από τις οποίες το πολύ να έλεγε η μία. Βέβαια όπως είπα η φάση ήταν πολύ μπαμ μπαμ άρα η κρίση μου για τις γυναίκες μπορεί να είναι και λάθος. Μετά από εκεί πήγαμε, προετοιμασμένοι για το τι θα συναντήσουμε αλλά με σκοπό να πιούμε ένα ποτό, στο bla bla. Το περίμενα πολύ χειρότερο. Είχε καμιά 8 γυναίκες, τουλάχιστον 3 αξιογαμητα milf-gilf και μιά ελληνίδα πιο μικρή αρκετά καλή με βυζάρες. Με το απλό ποτό 10 ευρώ έπαιζε εξωτερικά άρα με το διπλό των 20 σίγουρα θα παίζει αυτό που ψάχνεις. Επίσης και το περιβάλλον ήταν πολύ ευχάριστο και οι γκόμενες δεν σε ζάλιζαν τα αρχιδια για ποτό.Εγώ πείρα μπύρα 5 ευρώ, ποτό κοπέλας απλό 10 ευρώ διπλό 20. Αν πας καλό είναι να κάτσεις στην καβάντζα που είναι τέρμα πίσω στο μπαρ. Μετά από το bla bla πήγαμε στο αμόρε, για κάποιον φίλο που ρώτησε πιο πάνω. Εκεί οι ποιότητα των γυναικών ήταν σαφώς ανώτερη, περίπου σαν σολ. Βασικά έπαιζε πολύ βυζάρα στο μαγαζί. Το μαγαζί ήταν τελείως άδειο, και ειχε γύρω στισ 8 γυναίκες. Η μπύρα 7 ευρώ, το απλό 10 και το διπλό 20. Εκεί δεν σε άφηναν καθόλου μόνο σου. Έφευγε η μία ερχόταν στα καπάκια άλλη. Το απλό ποτό είχε μικρή διάρκεια αλλά προσέφερε εξωτερικά και πολύ χούφτωμα. Με διπλό ποτό 20 ευρώ πας πίσω στο καβάντζα για κανονικό και απότι είπε μια κοπέλα στον φίλο μου με 50 παίζει στην καβάντζα. Στο τέλος έγινε και ένα λάθος στο λογαριασμό ( όχι εσκεμένα θέλω να πιστεύω) το οποίο διορθώθηκε χωρίς πρόβλημα. Ονόματα από τις κοπέλες δεν θυμάμαι καθόλου γιατί είχε παίξει αρκετό αλκοολ. Παιδιά αυτά από εμένα. Καλά να περνάτε
psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
Ευχαριστώ φίλε μου. Εγώ ρώτησα. Κοπέλες 20-25 παίζουν στο amore?Μετά από το bla bla πήγαμε στο αμόρε, για κάποιον φίλο που ρώτησε πιο πάνω. Εκεί οι ποιότητα των γυναικών ήταν σαφώς ανώτερη, περίπου σαν σολ. Βασικά έπαιζε πολύ βυζάρα στο μαγαζί. Το μαγαζί ήταν τελείως άδειο, και ειχε γύρω στισ 8 γυναίκες. Η μπύρα 7 ευρώ, το απλό 10 και το διπλό 20. Εκεί δεν σε άφηναν καθόλου μόνο σου. Έφευγε η μία ερχόταν στα καπάκια άλλη. Το απλό ποτό είχε μικρή διάρκεια αλλά προσέφερε εξωτερικά και πολύ χούφτωμα. Με διπλό ποτό 20 ευρώ πας πίσω στο καβάντζα για κανονικό και απότι είπε μια κοπέλα στον φίλο μου με 50 παίζει στην καβάντζα. Στο τέλος έγινε και ένα λάθος στο λογαριασμό ( όχι εσκεμένα θέλω να πιστεύω) το οποίο διορθώθηκε χωρίς πρόβλημα. Ονόματα από τις κοπέλες δεν θυμάμαι καθόλου γιατί είχε παίξει αρκετό αλκοολ. Παιδιά αυτά από εμένα. Καλά να περνάτε
Ναι παίζουν ... ότι θέλεις ... με το που θα μπεις θα σου την πέσουν μην βιαστείς θα δεις θα περάσουν όλες περίμενε και διάλεξε με την ησυχία σου με το που μπαίνεις δεξιά μια καλή καβάτζα για αρχή και το τελευταίο σαλονάκι πριν τις τουαλέτες αυτά τα 2 είναι οι καλύτερες καβάτζες του μαγαζιού για να μπορείς να αξιολογήσεις πριν περάσεις στα ενδότερα ;)
Καλημερα
Στο BLA-BLA η Ελληνιδα που λες ειναι αυτη με τα γυαλια ?
Γιατι μια-δυο φορες που πηγα ηταν αποσχολημενη με συναγωνιστες και δεν μπορεσα να καταλαβω
καλα αν αξιζει τον κοπο.
Για ενα μαγαζι σε στενο καθετο στην Εθνικης Αντιστασης στην αρχη, ονομα HOUI αν δεν κανω λαθος,
ξερει κανενας φιλος τι παιζει, πετυχα περνοντας για δουλια απο εξω, νωρις γυρω στις 10.30,
3-4 καλα κοριτσακια να καθονται εξω απο το μαγαζι σε τραπεζι και να χαζολογουνε.
Ευχαριστω εκ των προτερων. Καλα να περναμε οσο γινεται.
Γιατι μια-δυο φορες που πηγα ηταν αποσχολημενη με συναγωνιστες και δεν μπορεσα να καταλαβω
καλα αν αξιζει τον κοπο.
Για ενα μαγαζι σε στενο καθετο στην Εθνικης Αντιστασης στην αρχη, ονομα HOUI αν δεν κανω λαθος,
ξερει κανενας φιλος τι παιζει, πετυχα περνοντας για δουλια απο εξω, νωρις γυρω στις 10.30,
3-4 καλα κοριτσακια να καθονται εξω απο το μαγαζι σε τραπεζι και να χαζολογουνε.
drak-oulas
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλημερα
καλα αν αξιζει τον κοπο.
Ναι, αυτή είναι. Έχει μεγάλο φυσικό βυζί και ωραίο κώλο. Εγώ αυτή κέρασα ένα απλό ποτό, δεν έπαιξε σε αντίθεση με κάτι άλλες gilf που κέρασαν οι φίλοι μου, μόνο χούφτωμα στις βυζάρες. Λογικά με κάνα διπλό ποτό όλο και κάτι παραπάνω θα προφέρει...
spyvar
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2012
- Like
- 165
- Πόντοι
- 16
Ναι, αυτή είναι. Έχει μεγάλο φυσικό βυζί και ωραίο κώλο. Εγώ αυτή κέρασα ένα απλό ποτό, δεν έπαιξε σε αντίθεση με κάτι άλλες gilf που κέρασαν οι φίλοι μου, μόνο χούφτωμα στις βυζάρες. Λογικά με κάνα διπλό ποτό όλο και κάτι παραπάνω θα προφέρει...
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Καρίνα θα έχει? ΄Η θα μείνει μόνιμα Αθήνα?
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Λαγκαδα μετα την αερογεφυρα, στον παλιο Ζυγό.
Κανένας;Απο ανατολικη πλευρα δλδ Κινηση ,Μπλα Μπλα ,Sugar κτλπ απο ποια μπορεις να φορτωσεις για εξω(ξενοδοχειο) και τι παιζει απο τιμες και υπηρεσιες;