Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

MyNameIsNobody

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Δεν υπαρχει κανείς με αυτό το όνομα
υπάρχει μια ariciu ramona που συμφωνεί με την περιγραφή (δεν έχει φωτογραφία προφιλ). Αλλά αν αυτή είναι η Καρίνα να μου τρυπήσετε τη μύτη. Μπορεί και να σφάλλω βέβαια αλλά κρίνοντας από τους φίλους/φίλες της μόνο του επαγγέλματος δε μοιαζει να είναι. Όλο και κάποια ρουμάνα του κυκλώματος θα είχε για φίλη της, δε μπορεί! Αυτές αλληλοδικτυώνονται στα φουμπου κατευθείαν. Ο kipas βέβαια θα ξέρει καλύτερα για να λέει.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
υπάρχει μια ariciu ramona που συμφωνεί με την περιγραφή (δεν έχει φωτογραφία προφιλ). Αλλά αν αυτή είναι η Καρίνα να μου τρυπήσετε τη μύτη
μαστορα...σαν να ειναι ρε παιδι μου.Οι φωτο ειναι τραβηγμενες 07-08 αν προσεξες και προφανως τοτε δεν ειχε βαλει βυζια ακομα.Η φατσα ομως ειναι ιδια...

MyNameIsNobody

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
μαστορα...σαν να ειναι ρε παιδι μου.Οι φωτο ειναι τραβηγμενες 07-08 αν προσεξες και προφανως τοτε δεν ειχε βαλει βυζια ακομα.Η φατσα ομως ειναι ιδια...
Ωπ! λάθον μου...  :headbang: :headbang: :headbang: Ευπειθώς αναφέρω: αδικαιολόγητος! :-
Μπήκα στο προφίλ αρχικά, είδα ότι είναι από αυτά τα τσουρούτικα, χωρίς πληροφορίες και δεν έκανα τον κόπο για να τσεκάρω φωτογραφίες, λέω θα είναι μόνο για τους φίλοι...
Δεν έχεις άδικο αν και δε νομίζεις ότι είναι εντελώς παράδοξο προφίλ για πουτάνα;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Ωπ! λάθον μου...  :headbang: :headbang: :headbang: Ευπειθώς αναφέρω: αδικαιολόγητος! :-
Μπήκα στο προφίλ αρχικά, είδα ότι είναι από αυτά τα τσουρούτικα, χωρίς πληροφορίες και δεν έκανα τον κόπο για να τσεκάρω φωτογραφίες, λέω θα είναι μόνο για τους φίλοι...
Δεν έχεις άδικο αν και δε νομίζεις ότι είναι εντελώς παράδοξο προφίλ για πουτάνα;
μιλαμε για μεγαλη ξεκωλιαρα...Με τα χυσια στη μαπα φωτογραφια στο fb...
και η αλλη την σχολιαζει...'δε ντρεπεσαι εχεις και παιδι'  :2funny: :2funny: :2funny:

papichulo1983

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
μια εμμανουελλα κολομπεαου ρουμανα που ειναι στην ροδο τι απεγινε αυτη ξερει κανενας αν ειναι στην θεσσαλονικη πολυ καλητερη απο την καρινα και κανει ακαποτο γαμησι ετσι μου ειπε φιλος που ηταν εποπ στην ροδο αλλα εδωσε 150 για 3ωρο μεσσημερακι εγινε η δουλεια κυριακατικα 1 με 4

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.616
Πόντοι
7.095
μια εμμανουελλα κολομπεαου ρουμανα που ειναι στην ροδο τι απεγινε αυτη ξερει κανενας αν ειναι στην θεσσαλονικη πολυ καλητερη απο την καρινα και κανει ακαποτο γαμησι ετσι μου ειπε φιλος που ηταν εποπ στην ροδο αλλα εδωσε 150 για 3ωρο μεσσημερακι εγινε η δουλεια κυριακατικα 1 με 4
εδώ είναι...και μάλιστα με 150 γαμάς 5 ώρες (βλέπε κρίση) ακάποτα φυσικά

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
Αν και 5 ώρες είανι πολλές για την ηλικία μου. Θέλεις να την πάρουμε ρεφενέ;
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
μιλαμε για μεγαλη ξεκωλιαρα...Με τα χυσια στη μαπα φωτογραφια στο fb...
και η αλλη την σχολιαζει...'δε ντρεπεσαι εχεις και παιδι'  :2funny: :2funny: :2funny:
Μήπως το προφίλ είναι ψεύτικο; Κανενός κάγκουρα; Γιατί να βάλει κανείς από μόνος του τέτοιες φώτο...

Doctor Panic

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Θεωρώ χρήσιμω να συνεισφέρω στον κορυφαίο:Πέρασα 2:30 τη νύχτα, κλειστόν Τελειωμένο μαγαζί, μπάζα, παρακμή"Κλειστόν", επιγραφή "ενοικιάζεται" και ταυτόχρονα χαρτί "ζητούνται κοπέλες, τηλ 69...."Περνώντας με αμάξι έξω από τη Ν. Μοναστηρίου και με τεταμένη προς τούτο την προσοχή, το εν λόγω κλειστόν
Αλλά θυμάμαι ένα "Όνειρο" στην Κωλέττη κάτω από το εμπ. κέντρο, καλά δε θυμάμαι; Ε, και αυτό κλειστόν
Μια προσθήκη πάντως: Αγ. Δημητρίου και Ηφαιστίωνος: Volta, άστα να πανε, 5/10

Γειά σας νυχτερίδες συναγωνιστές!
Βόλτα πρόσφατα από το "Σκορπιός" Περιοχή Έύοσμος- Μενεμένη εκεί που ήταν το παλιό "Μαρόκο" στην άλλη γωνία. Αρκετές γυναίκες, γιά όλα τα γούστα, (ξένο, ελληνικό, κυπριακό, μαύρο, μιλφ) Παίζουν όλα και εντός και εκτός! Καλή γενικώς ατμόσφαιρα, πολύ ωραία μουσική, καθαρά ποτά, πίσω από το μπάρ ο ιδιοκτήτης που κάνει και τον DJ. Τα μωρά όλα εξαιρετικά (***** Χριστίνα-Κύπρος 25 βυζάρες κωλάρα όλα πάνω στο σκαμπό και πάνω στην μπάρα) (***** Μαρία? Μυτιλινιά 25-30 Δούλευε παλιά στο "Χαρέμι" απλά αστέρι).

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Γειά σας νυχτερίδες συναγωνιστές!
Βόλτα πρόσφατα από το "Σκορπιός" Περιοχή Έύοσμος- Μενεμένη εκεί που ήταν το παλιό "Μαρόκο" στην άλλη γωνία. Αρκετές γυναίκες, γιά όλα τα γούστα, (ξένο, ελληνικό, κυπριακό, μαύρο, μιλφ) Παίζουν όλα και εντός και εκτός! Καλή γενικώς ατμόσφαιρα, πολύ ωραία μουσική, καθαρά ποτά, πίσω από το μπάρ ο ιδιοκτήτης που κάνει και τον DJ. Τα μωρά όλα εξαιρετικά (***** Χριστίνα-Κύπρος 25 βυζάρες κωλάρα όλα πάνω στο σκαμπό και πάνω στην μπάρα) (***** Μαρία? Μυτιλινιά 25-30 Δούλευε παλιά στο "Χαρέμι" απλά αστέρι).
Tιμές δε μας είπες νεοφερμένε παίχτη.

jaym

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
0
Μου κανει φοβερη εντυπωση οτι υπαρχουν καποιοι που θελουν να γαμησουν κωλομπαρου - βιζιτα ακαποτα
ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ παιδια
Οσο για την Ευοσμο - Μενεμενη ανταποκριση κατι μου βρωμαει

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μου κανει φοβερη εντυπωση οτι υπαρχουν καποιοι που θελουν να γαμησουν κωλομπαρου - βιζιτα ακαποτα
ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ παιδια
Μάγος είσαι?  :2funny:

Doctor Panic

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0

Με όλο τον σεβασμό προς την παλαιότητά σας, αγαπητοί συναγωνιστές...
ΝΑΙ είμαι νεόφερτο μέλος αλλά έχω πολλές ώρες νυχτερινής πτήσης.

Όσο για το αν βρωμάει κάτι.... Δηλαδή σαν τι??????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom