?Ainigma?
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 91
- Πόντοι
- 606
Δεν υπαρχει κανείς με αυτό το όνομαpatiste sto fb arichiou ramona einai tis karinas den exei foto sto profil alla exei foto mesa
Δεν υπαρχει κανείς με αυτό το όνομαpatiste sto fb arichiou ramona einai tis karinas den exei foto sto profil alla exei foto mesa
υπάρχει μια ariciu ramona που συμφωνεί με την περιγραφή (δεν έχει φωτογραφία προφιλ). Αλλά αν αυτή είναι η Καρίνα να μου τρυπήσετε τη μύτη. Μπορεί και να σφάλλω βέβαια αλλά κρίνοντας από τους φίλους/φίλες της μόνο του επαγγέλματος δε μοιαζει να είναι. Όλο και κάποια ρουμάνα του κυκλώματος θα είχε για φίλη της, δε μπορεί! Αυτές αλληλοδικτυώνονται στα φουμπου κατευθείαν. Ο kipas βέβαια θα ξέρει καλύτερα για να λέει.Δεν υπαρχει κανείς με αυτό το όνομα
μαστορα...σαν να ειναι ρε παιδι μου.Οι φωτο ειναι τραβηγμενες 07-08 αν προσεξες και προφανως τοτε δεν ειχε βαλει βυζια ακομα.Η φατσα ομως ειναι ιδια...υπάρχει μια ariciu ramona που συμφωνεί με την περιγραφή (δεν έχει φωτογραφία προφιλ). Αλλά αν αυτή είναι η Καρίνα να μου τρυπήσετε τη μύτη
Ωπ! λάθον μου... Ευπειθώς αναφέρω: αδικαιολόγητος! :-μαστορα...σαν να ειναι ρε παιδι μου.Οι φωτο ειναι τραβηγμενες 07-08 αν προσεξες και προφανως τοτε δεν ειχε βαλει βυζια ακομα.Η φατσα ομως ειναι ιδια...
μιλαμε για μεγαλη ξεκωλιαρα...Με τα χυσια στη μαπα φωτογραφια στο fb...Ωπ! λάθον μου... Ευπειθώς αναφέρω: αδικαιολόγητος! :-
Μπήκα στο προφίλ αρχικά, είδα ότι είναι από αυτά τα τσουρούτικα, χωρίς πληροφορίες και δεν έκανα τον κόπο για να τσεκάρω φωτογραφίες, λέω θα είναι μόνο για τους φίλοι...
Δεν έχεις άδικο αν και δε νομίζεις ότι είναι εντελώς παράδοξο προφίλ για πουτάνα;
εδώ είναι...και μάλιστα με 150 γαμάς 5 ώρες (βλέπε κρίση) ακάποτα φυσικάμια εμμανουελλα κολομπεαου ρουμανα που ειναι στην ροδο τι απεγινε αυτη ξερει κανενας αν ειναι στην θεσσαλονικη πολυ καλητερη απο την καρινα και κανει ακαποτο γαμησι ετσι μου ειπε φιλος που ηταν εποπ στην ροδο αλλα εδωσε 150 για 3ωρο μεσσημερακι εγινε η δουλεια κυριακατικα 1 με 4
εδώ είναι...και μάλιστα με 150 γαμάς 5 ώρες (βλέπε κρίση) ακάποτα φυσικά
εδώ είναι...και μάλιστα με 150 γαμάς 5 ώρες (βλέπε κρίση) ακάποτα φυσικά
Μόνο αν είναι ακάποτα όμως...και τα παλαμάρια μας να ξιφομαχούνΑν και 5 ώρες είανι πολλές για την ηλικία μου. Θέλεις να την πάρουμε ρεφενέ;
Μήπως το προφίλ είναι ψεύτικο; Κανενός κάγκουρα; Γιατί να βάλει κανείς από μόνος του τέτοιες φώτο...μιλαμε για μεγαλη ξεκωλιαρα...Με τα χυσια στη μαπα φωτογραφια στο fb...
και η αλλη την σχολιαζει...'δε ντρεπεσαι εχεις και παιδι'
Μήπως το προφίλ είναι ψεύτικο; Κανενός κάγκουρα; Γιατί να βάλει κανείς από μόνος του τέτοιες φώτο...
Θεωρώ χρήσιμω να συνεισφέρω στον κορυφαίο:Πέρασα 2:30 τη νύχτα, κλειστόν Τελειωμένο μαγαζί, μπάζα, παρακμή"Κλειστόν", επιγραφή "ενοικιάζεται" και ταυτόχρονα χαρτί "ζητούνται κοπέλες, τηλ 69...."Περνώντας με αμάξι έξω από τη Ν. Μοναστηρίου και με τεταμένη προς τούτο την προσοχή, το εν λόγω κλειστόν
Αλλά θυμάμαι ένα "Όνειρο" στην Κωλέττη κάτω από το εμπ. κέντρο, καλά δε θυμάμαι; Ε, και αυτό κλειστόν
Μια προσθήκη πάντως: Αγ. Δημητρίου και Ηφαιστίωνος: Volta, άστα να πανε, 5/10
pou einai re paidia na to gnoridoume k emeis to kotitsiεδώ είναι...και μάλιστα με 150 γαμάς 5 ώρες (βλέπε κρίση) ακάποτα φυσικά
Tιμές δε μας είπες νεοφερμένε παίχτη.Γειά σας νυχτερίδες συναγωνιστές!
Βόλτα πρόσφατα από το "Σκορπιός" Περιοχή Έύοσμος- Μενεμένη εκεί που ήταν το παλιό "Μαρόκο" στην άλλη γωνία. Αρκετές γυναίκες, γιά όλα τα γούστα, (ξένο, ελληνικό, κυπριακό, μαύρο, μιλφ) Παίζουν όλα και εντός και εκτός! Καλή γενικώς ατμόσφαιρα, πολύ ωραία μουσική, καθαρά ποτά, πίσω από το μπάρ ο ιδιοκτήτης που κάνει και τον DJ. Τα μωρά όλα εξαιρετικά (***** Χριστίνα-Κύπρος 25 βυζάρες κωλάρα όλα πάνω στο σκαμπό και πάνω στην μπάρα) (***** Μαρία? Μυτιλινιά 25-30 Δούλευε παλιά στο "Χαρέμι" απλά αστέρι).
Μάγος είσαι?Μου κανει φοβερη εντυπωση οτι υπαρχουν καποιοι που θελουν να γαμησουν κωλομπαρου - βιζιτα ακαποτα
ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ παιδια
Οσο για την Ευοσμο - Μενεμενη ανταποκριση κατι μου βρωμαει
Tιμές δε μας είπες νεοφερμένε παίχτη.
Οσο για την Ευοσμο - Μενεμενη ανταποκριση κατι μου βρωμαει