geo70
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2007
- Like
- 58
- Πόντοι
- 16
Private ειναι το ονομα και οχι πριβε οπως ειπα...και ειναι Αγνωστου Στρατιωτη μαλλον στο 35 ή 37.Απογευματινες πληροφοριες μου ειπανε οτι τωρα τελευταια εχει φερει 20χρονες μουναρες.
Οταν ρωτησα αυτον που μου τα'λεγε με ποσα ποτα και μετα γινεται παιχνιδι μου ειπε επι λεξη...'καλα μαλακας εισαι?τι ποτα και μαλακιες?διαλεγεις ποια θες και τη γαμας εκει μεσα στην καβατζα?'
Δηλαδη απο την περιγραφη και αυτουνου ο οποιος ειναι πολυ εγκυρο μουτρο και παλιος σ'αυτα,καταλαβα οτι δηλαδη λιγα μετρα απο το σπιτι μου υπαρχει στην ουσια ενα μπουρδελο και γω δε το'ξερα
το Χαμαμ ειναι Μαυρομιχαλη 113.Να ψαχνουν και γυναικες
www.classified.gr/classified-details.php?id=7867&hash=id7mikr81wk8f18vl2zv4l]http://www.classified.gr/classified-details.php?id=7867&hash=id7mikr81wk8f18vl2zv4l[/url]
Πέρασα μιά βόλτα χθες βράδυ απ`αυτά τα 2 μαγαζιά .
Το μεν χαμάμ είχε 6 γυναίκες , 5 μιλφ χωρίς κανένα απολύτως ενδιαφέρον , 1 προ-μιλφ που ξεχώριζε και ήταν μόνιμα πιασμένο , 1 μπαργούμαν πολύ καλή μιλφ επίσης , παραδόξως πολύς κόσμος , κάθησα 15` ήπια μια μπύρα 5 ευρώ κι έφυγα ...τζάμπα χρονος-κόπος !
Το δε πριβατ ή κάπως έτσι μ`εξέπληξε , 3 γυναίκες μόνο , αλλά με πολύ καλή ποιότητα , Βουλγαρία-Ρουμανία με ηλικίες κάτω απο 30 , είχε κι άλλες 2 μου είπε το αφεντικό αλλά είχαν "δουλειά" εκείνη την ώρα που πέρασα , το χειμώνα θα λειτουργεί 19.00-03.00 για να εξυπηρετεί αυτούς που δεν ξενυχτούν ! Δεν ασχολήθηκα περισότερο απο 1 μπύρα + 1 κέρασμα ...θα το `χω όμως υπ`οψιν μου για άλλη φορά ...!