Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Private ειναι το ονομα και οχι πριβε οπως ειπα...και ειναι Αγνωστου Στρατιωτη μαλλον στο 35 ή 37.Απογευματινες πληροφοριες μου ειπανε οτι τωρα τελευταια εχει φερει 20χρονες μουναρες.
Οταν ρωτησα αυτον που μου τα'λεγε με ποσα ποτα και μετα γινεται παιχνιδι μου ειπε επι λεξη...'καλα μαλακας εισαι?τι ποτα και μαλακιες?διαλεγεις ποια θες και τη γαμας εκει μεσα στην καβατζα?'
Δηλαδη απο την περιγραφη και αυτουνου ο οποιος ειναι πολυ εγκυρο μουτρο και παλιος σ'αυτα,καταλαβα οτι δηλαδη λιγα μετρα απο το σπιτι μου υπαρχει στην ουσια ενα μπουρδελο και γω δε το'ξερα

το Χαμαμ ειναι Μαυρομιχαλη 113.Να ψαχνουν και γυναικες  :2funny: :2funny: :2funny:
www.classified.gr/classified-details.php?id=7867&hash=id7mikr81wk8f18vl2zv4l]http://www.classified.gr/classified-details.php?id=7867&hash=id7mikr81wk8f18vl2zv4l[/url]

Πέρασα μιά βόλτα χθες βράδυ απ`αυτά τα 2 μαγαζιά .
Το μεν χαμάμ είχε 6 γυναίκες , 5 μιλφ χωρίς κανένα απολύτως ενδιαφέρον , 1 προ-μιλφ που ξεχώριζε και ήταν μόνιμα πιασμένο , 1 μπαργούμαν πολύ καλή μιλφ επίσης , παραδόξως πολύς κόσμος , κάθησα 15` ήπια μια μπύρα 5 ευρώ κι έφυγα ...τζάμπα χρονος-κόπος !
Το δε πριβατ ή κάπως έτσι μ`εξέπληξε , 3 γυναίκες μόνο , αλλά με πολύ καλή ποιότητα , Βουλγαρία-Ρουμανία με ηλικίες κάτω απο 30 , είχε κι άλλες 2 μου είπε το αφεντικό αλλά είχαν "δουλειά" εκείνη την ώρα που πέρασα , το χειμώνα θα λειτουργεί 19.00-03.00 για να εξυπηρετεί αυτούς που δεν ξενυχτούν ! Δεν ασχολήθηκα περισότερο απο 1 μπύρα + 1 κέρασμα ...θα το `χω όμως υπ`οψιν μου για άλλη φορά ...!

papichulo1983

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ξερει κανεις ενα μαγαζι που λεγεται paradise και ειναι σε ενα στενο μεσα στη δελφων αν ειναι κολομπαρο?

ναι αλλα δεν λεει και πολλα ανοιχτο φως καθολου βιζιτα ουτε πριβε τζαμπα θα πας αν θες κατι σε κλειστο στα ανατολικα μονο εδεμ αλλα μην περιμενεις και πολλα αλλο ποιο να σου πω????????????? κινηση να παρεις καμια βιζιτα εχεις γεωργιανες για ξενοδοχειο μετα σου προτεινω το ολγα αλλα εχει 50 γιουροπουλακια καλυτερα ανδρομεδα με 35

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Το δε πριβατ ή κάπως έτσι μ`εξέπληξε , 3 γυναίκες μόνο , αλλά με πολύ καλή ποιότητα , Βουλγαρία-Ρουμανία με ηλικίες κάτω απο 30 , είχε κι άλλες 2 μου είπε το αφεντικό αλλά είχαν "δουλειά" εκείνη την ώρα που πέρασα , το χειμώνα θα λειτουργεί 19.00-03.00 για να εξυπηρετεί αυτούς που δεν ξενυχτούν ! Δεν ασχολήθηκα περισότερο απο 1 μπύρα + 1 κέρασμα ...θα το `χω όμως υπ`οψιν μου για άλλη φορά ...!
στο ειπε καθαρα δηλαδη ο καραφλας οτι γαμιουντουσαν οι αλλες?Με το κερασμα μπαλαμουτιασες καθολου εκει επι τοπου?

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.616
Πόντοι
7.095
ξερει κανεις ενα μαγαζι που λεγεται paradise και ειναι σε ενα στενο μεσα στη δελφων αν ειναι κολομπαρο?
το paradise είναι το παλιό εδέμ...καμία σχέση με κωλόμπαρο. μη φάτε πρόλογο αν γνωρίσετε καμιά μέσα από facebook κτλ, θα κλαίτε απλά τα λεφτά σας! ένα απλό μαγαζί με ντιριντάχτα και μιλφόνια που δεν παίζει κάτι σε βίζιτα

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
το paradise είναι το παλιό εδέμ...καμία σχέση με κωλόμπαρο. μη φάτε πρόλογο αν γνωρίσετε καμιά μέσα από facebook κτλ, θα κλαίτε απλά τα λεφτά σας! ένα απλό μαγαζί με ντιριντάχτα και μιλφόνια που δεν παίζει κάτι σε βίζιτα
Τα μιλφόνια κάνουν κανά φραπέ τουλάχιστον; Αφήνουν χέρι;

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
στο ειπε καθαρα δηλαδη ο καραφλας οτι γαμιουντουσαν οι αλλες?Με το κερασμα μπαλαμουτιασες καθολου εκει επι τοπου?

Αυτό άφησε να ενοηθεί ...γενικά χαλαρά πράγματα ! Άλλωστε πρώτη φορά με βλέπανε .

mhtsos_85

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Like
2
Πόντοι
1
ωραιος.ευχαριστω

jaym

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
0
Καλημερα
φιλε Αλεξη εννοεις οτι στο ΕΔΕΜ παιζει κατι παραπανω απο ποτα και χαμουρεματα
γιατι εγω δυο-τρεις φορες που πηγα δεν το καταλαβα
Ρε μπας και ειμαι μπουφος τελικα ?
Τα αλλα που ειπες Ολγα και Ανδρομεδα που ειναι ? αμα εχεις την καλοσυνη

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
πολλες απο τον Οπαπ συχναζουν στο Παλαλας στην οδο Οδυσσεως διπλα στο Οπα-Οπα.
Εχει ομως και κανονικες γυναικες εκει και νεαρα παιδια εχω δει να μπαινοβγαινουν,γενικα πρεπει να γινεται της πουτανας εκει μεσα.

Και διπλα σ'αυτο ειναι και το καφε Σοφια το οποιο απ'εξω εχει φαρους σαν τα μπουρδελα και μια φορα που περασα ειχε ανοιχτη πορτα και ειδα κατι ξεκωλιαρες μεσα.

Ποιο απο τα 2 παραπανω μαγαζια ειναι ο παλιος Αλητσιος?Καποιος απο τους παλιους θα ξερει

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Λεσ για κάτω απ τη Μοναστηρίου.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.616
Πόντοι
7.095
Εχει ομως και κανονικες γυναικες εκει και νεαρα παιδια εχω δει να μπαινοβγαινουν,γενικα πρεπει να γινεται της πουτανας εκει μεσα.

Και διπλα σ'αυτο ειναι και το καφε Σοφια το οποιο απ'εξω εχει φαρους σαν τα μπουρδελα και μια φορα που περασα ειχε ανοιχτη πορτα και ειδα κατι ξεκωλιαρες μεσα.

Ποιο απο τα 2 παραπανω μαγαζια ειναι ο παλιος Αλητσιος?Καποιος απο τους παλιους θα ξερει

δύο που είναι δίπλα δίπλα μάλλον λες αλ...αυτά τα πέτυχα πρόσφατα...μου φάνηκε ότι είχαν ανατολικό μπλοκ, τελειωμένες πρώην πουτάνες,τσατσάδες,τσάτσους κτλ...σιχάθηκα τη ζωή μου να μπω μέσα...δεν ξέρω αν λέγεται οδυσσέως η οδός είναι πάντως πάνω από τα μπουρδέλα στο βαρδάρη, αν θυμαμαι καλά λίγο πριν έχει τράπεζα (μάλλον eurobank)

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Αυτο το σολο που ανοιξε ειναι ρε παιδια μονο για παρεα και δεν παιζει τιποτα αλλο απο οτι καταλαβα. Αντε κανενα χουφτωματακι :tits2:

papichulo1983

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
θελω να γαμησω την καρινα απο το σολ εξω σε ξενοδοχειο και αλλα κοριτσια απο το σολ αλλα κινητα που θα βρουμε παιδια στειλτε μου πμ και φεης απο τα κοριτσια

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.616
Πόντοι
7.095
θελω να γαμησω την καρινα απο το σολ εξω σε ξενοδοχειο και αλλα κοριτσια απο το σολ αλλα κινητα που θα βρουμε παιδια στειλτε μου πμ και φεης απο τα κοριτσια
Κοίτα σύμπτωση...σε άλλο forum η Καρίνα έψαχνε το τηλ και το fb σου για να τη γαμήσεις!!!

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Δεστε  ρε παιδια στο facebook
Privebar Tripolis και
Verycoco strip show
να σας φύγει η μαγκιά και μιλάτε για τα κωλόμπαρα που έχουν μαζεμένα όλα τα μπάζα και θέλουν 60αρια για τσιμπούκι;

papichulo1983

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
στειλτε μου της καρινας το τηλεφωνο να βρεθω με το κοριτσι και απο τις φιλες της για ομαδικη απολαυση ακαποτα ολα τα θελω να την γαμαω χωρις καποτα να την χυσω μεσα να κανω διαδοχο μαχητη σαν την σειρα σπαρτακος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom