Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (6 μέλη και 12 επισκέπτες)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Πάρε και τον ψηλό να πάμε στο Private απόψε deker.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Nωρίς θα παμε κατά τις 11.Κι εγω ξυπνάω νωρίς.Τα 20χρονα θα τα αφήσω για σας τους νέους.Εγώ θα πάρω τα 18χρονα  :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Nωρίς θα παμε κατά τις 11.Κι εγω ξυπνάω νωρίς.Τα 20χρονα θα τα αφήσω για σας τους νέους.Εγώ θα πάρω τα 18χρονα  :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αλητη....
λοιπον μεσα

ασχετο,ποιος εχει να μου στειλει link για την τσοντα οργια στα κτελ?
την ειχα κ την εχασα κ την θελει φιλος

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Private ειναι το ονομα και οχι πριβε οπως ειπα...και ειναι Αγνωστου Στρατιωτη μαλλον στο 35 ή 37.Απογευματινες πληροφοριες μου ειπανε οτι τωρα τελευταια εχει φερει 20χρονες μουναρες.
Οταν ρωτησα αυτον που μου τα'λεγε με ποσα ποτα και μετα γινεται παιχνιδι μου ειπε επι λεξη...'καλα μαλακας εισαι?τι ποτα και μαλακιες?διαλεγεις ποια θες και τη γαμας εκει μεσα στην καβατζα?'
Δηλαδη απο την περιγραφη και αυτουνου ο οποιος ειναι πολυ εγκυρο μουτρο και παλιος σ'αυτα,καταλαβα οτι δηλαδη λιγα μετρα απο το σπιτι μου υπαρχει στην ουσια ενα μπουρδελο και γω δε το'ξερα

το Χαμαμ ειναι Μαυρομιχαλη 113.Να ψαχνουν και γυναικες  :2funny: :2funny: :2funny:
www.classified.gr/classified-details.php?id=7867&hash=id7mikr81wk8f18vl2zv4l]http://www.classified.gr/classified-details.php?id=7867&hash=id7mikr81wk8f18vl2zv4l[/url]
σε τι τιμουλες τον χωνεις?

mpimpikos

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
Private ειναι το ονομα και οχι πριβε οπως ειπα...και ειναι Αγνωστου Στρατιωτη μαλλον στο 35 ή 37.Απογευματινες πληροφοριες μου ειπανε οτι τωρα τελευταια εχει φερει 20χρονες μουναρες.
Οταν ρωτησα αυτον που μου τα'λεγε με ποσα ποτα και μετα γινεται παιχνιδι μου ειπε επι λεξη...'καλα μαλακας εισαι?τι ποτα και μαλακιες?διαλεγεις ποια θες και τη γαμας εκει μεσα στην καβατζα?'
Δηλαδη απο την περιγραφη και αυτουνου ο οποιος ειναι πολυ εγκυρο μουτρο και παλιος σ'αυτα,καταλαβα οτι δηλαδη λιγα μετρα απο το σπιτι μου υπαρχει στην ουσια ενα μπουρδελο και γω δε το'ξερα

το Χαμαμ ειναι Μαυρομιχαλη 113.Να ψαχνουν και γυναικες  :2funny: :2funny: :2funny:
www.classified.gr/classified-details.php?id=7867&hash=id7mikr81wk8f18vl2zv4l]http://www.classified.gr/classified-details.php?id=7867&hash=id7mikr81wk8f18vl2zv4l[/url]

ευχαριστω πολυ!θα τα τιμησω δεοντως...

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
Μα δεν σταματησανε ποτε....

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
Δεν το χουν κ τοσο αναγκη ... Από δουλεια κ λεφτα δεν μενουν ...,

SafeMan

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
0
Ναι, απλά έλεγα μήπως θα πηγαίναν σε κανένα άλλο μαγαζί μέχρι να ανοίξει ίσως το ΣΟΛ.

Τα βαριά χαρτιά δεν πρόκειται να πάνε σε άλλα μαγαζιά. Αν ανοίξει το ΣΟΛ με full service όπως πριν, θα πάνε εκεί. Αν ανοίξει με πιο... light service, θα ιδιωτεύσουν μάλλον καθώς προτιμούν το ιδιωτεύειν παρά το να δουλεύουν κάπου με light service και άρα με λιγότερα λεφτά. Κλασική περίπτωση προσφοράς, ζήτησης και ανάλογης διαμόρφωσης των τιμών.  :grin: Μόνο αν πέσει, πράγμα μάλλον απίθανο, η ζήτηση στο ιδιωτεύειν, θα πάνε σε light service μαγαζιά. Αυτά ισχύουν, κατά την γνώμη μου, για τα βαριά χαρτιά. Τα υπόλοιπα προτιμούν το light service παρά το ιδιωτεύειν. Αρκετά ήδη δουλεύουν σε light service μαγαζιά εντός και εκτός Θεσσαλονίκης από τότε που έκλεισε το ΣΟΛ.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.337
Πόντοι
34.538
Κατι μου σφυριξαν για κωλομπαρο στη Λ.Πορφυρα κοντα στο ζαχαροπλαστειο Ελληνικον οτι τσιμπουκωνονται αβερτα.
Ξερεις κανεις να δωσει λεπτομερειες?

Spacelordmf

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Για το μπλα-μπλα μάλλον λες, πριν κανα χρόνο που πήγα εγώ τελευταία φορά ναι γινόταν αυτό με 100 ευρώ σε μια άθλια <<καβάτζα>> μπροστά σχεδόν στην είσοδο. Από μωρά δεν έχει την ποιότητα του Σολ αλλά κατά καιρούς έχει και από κανα καλό. Ποτό 5 δικό σου (μπύρα) και κοπέλας 10.
Αν πας και θες να δώσεις πίπα εκεί μέσα πάνε στην γωνία του μπαρ και κάτσε, πιο άνετο μέρος και δεν είσαι και δίπλα στην είσοδο.
Γνώμη μου πάντως στα κολόμπαρα καλύτερα είναι να πίνουμε κανα ποτό, να γίνετε παιχνίδι και τα πιο χοντρά έξω με άνεση.

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.188
Πόντοι
7.095
Στις παλιές εποχές με κανά 40αρι στον επαιζαν και με 60-70 πίπωνες...όπως και στο σούγκαρ και γενικά σχεδόν όλα τις περιοχής ντεπώ-ανάληψη

Σχεδόν πάντα έχουν μιλφ

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Στις παλιές εποχές με κανά 40αρι στον επαιζαν και με 60-70 πίπωνες...όπως και στο σούγκαρ και γενικά σχεδόν όλα τις περιοχής ντεπώ-ανάληψη

Σχεδόν πάντα έχουν μιλφ
Ρώτησα και πριν γι'αυτό το μαγαζί, ξέρει κανείς τώρα τι παίζει: τιμές, υπηρεσίες...
Καραγουστάρω ματούρια :tooth: :tooth:!!!!

papichulo1983

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
που και που ο μπαρμπα νικος φερνει ρουμανακια σαν την καρινα αλλα σε τηνεηντζερ εκδοση αβγαλτουτσικα αν και  μμε 80 πιπα καθαρα το δεχονται για φακεντο εξω μονο οι μιλφ 40αρες του σοπινγκ θεραπυ δεχονται οι ρουμανες ειναι ψαρωμενες δεν εχω παει αλλα ξερω απο φιλαρακια μονο μια αλλα μια ισον καμια εχω παει μια μπυρα ηπια και κερασα ενα ποτο σε μιλφ μου ειπε αφου θες να αδειασεις τα γαλατοχυσα με ενα 100 αρι σε χοτελι ακαπο πιπα μουνι κωλο κανω  :fuck1: :tits:χυσιμο :kissass2:γλυψιματα παντουυυυυ  :zfuck:  :cum:χυσιμο εξω απο κωλο  :2on1:και με 150 οι 2 σας ημουν και με φιλαρακι που πηγαινει συχνα καθε 4 μερες 8 φορες το μηνα την κερναει 2 ποτα τις 5 φορες τις αλλες καθημ. πινει ο ιδιος μια  μπυρα εγω την ειπα θελω ακαπο γαμησι μαζι με κολητο σαν τις τσοντες και ειπε αλλα 50 οι δυο σας σαν ταινια της αναμπολικ ακαπο να γουσταρουμε θα γυρισουμε αλλα χαβαλε γινοταν ηταν κυριακη την επομενη δουλεια και φυγαμε αυτο πριν 3 χρονια τωρα πιστευω αν πεις εξω και με την κριση που χουμε με κανα 60 αρι καθονται οι μιλφ οι ρουμανοαρπακτες κωλο και ξεκωλο δεν ερχονται αλλα αν πετυχεις καμια βου.... ορμα φιλε πες 70 με 4 ποτακια σκοντο κερασμα οσο ειναι το μεροκαματο συν 110 τωρα για ξενοδοχαρα συνιστω ανδρομεδα με 35 το δωματιο το αφρικανικο στις 3 ωρες αλλα να ξερεις αν ειναι 3 ωρες θα την ξηγησεις οχι χυσε και κοπανε αυτη αλλα να την πεις σε πλερω θα σε ριξω και 4 γαμω οκ .....

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.188
Πόντοι
7.095
που και που ο μπαρμπα νικος φερνει ρουμανακια σαν την καρινα αλλα σε τηνεηντζερ εκδοση αβγαλτουτσικα αν και  μμε 80 πιπα καθαρα το δεχονται για φακεντο εξω μονο οι μιλφ 40αρες του σοπινγκ θεραπυ δεχονται οι ρουμανες ειναι ψαρωμενες δεν εχω παει αλλα ξερω απο φιλαρακια μονο μια αλλα μια ισον καμια εχω παει μια μπυρα ηπια και κερασα ενα ποτο σε μιλφ μου ειπε αφου θες να αδειασεις τα γαλατοχυσα με ενα 100 αρι σε χοτελι ακαπο πιπα μουνι κωλο κανω  :fuck1: :tits:χυσιμο :kissass2:γλυψιματα παντουυυυυ  :zfuck:  :cum:χυσιμο εξω απο κωλο  :2on1:και με 150 οι 2 σας ημουν και με φιλαρακι που πηγαινει συχνα καθε 4 μερες 8 φορες το μηνα την κερναει 2 ποτα τις 5 φορες τις αλλες καθημ. πινει ο ιδιος μια  μπυρα εγω την ειπα θελω ακαπο γαμησι μαζι με κολητο σαν τις τσοντες και ειπε αλλα 50 οι δυο σας σαν ταινια της αναμπολικ ακαπο να γουσταρουμε θα γυρισουμε αλλα χαβαλε γινοταν ηταν κυριακη την επομενη δουλεια και φυγαμε αυτο πριν 3 χρονια τωρα πιστευω αν πεις εξω και με την κριση που χουμε με κανα 60 αρι καθονται οι μιλφ οι ρουμανοαρπακτες κωλο και ξεκωλο δεν ερχονται αλλα αν πετυχεις καμια βου.... ορμα φιλε πες 70 με 4 ποτακια σκοντο κερασμα οσο ειναι το μεροκαματο συν 110 τωρα για ξενοδοχαρα συνιστω ανδρομεδα με 35 το δωματιο το αφρικανικο στις 3 ωρες αλλα να ξερεις αν ειναι 3 ωρες θα την ξηγησεις οχι χυσε και κοπανε αυτη αλλα να την πεις σε πλερω θα σε ριξω και 4 γαμω οκ .....
πες μας τι πινείς

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Παπαδόπουλε άλλαξε φαρμακείο ΤΩΡΑ!