αυτο που λες που ειναι ρε πατσινο ?? επισης ενας φιλος θελει να παμε στο Prive ...τι ξερουμε για αυτο ?? ειναι ασφαλες ??
Tα 2 φεγγαρια ειναι αφου φυγεις απο το τριγωνο της Πολιχνης εκει που ειναι ολες οι καφετεριες και κατευθυνομενος προς Νεαπολη στα 200μ περιπου πανω στο σταυροδρομι με τους 5 δρομους που λεμε.Παντα κωλομπαρο ηταν και μαλιστα κολλητα διπλα ειχε ενα ακομη αλλα μου φαινεται εκλεισε εκεινο
Για το Πριβε εχω γραψει και παλιοτερα και μου το ξαναειπανε αυτες τις μερες οι ιδιες πηγες των παραπανω οτι πολυ απλα πας πινεις κανα ποτακι και παιρνεις οποια γκομενα και θες και φευγεις.Και η δουλεια γινεται λεει σ'ενα κωλοξενοδοχειο καπου προς το Μιθριο.
Μου φαινεται πολυ απλο για να'ναι αληθινο αλλα το'χω ακουσει απο τουλαχιστον 10 ανθρωπους ηλικιας γυρω στα 50.Ολα τα χρονια ετσι δουλευει αυτο και ιδιοκτητης ειναι ο επονομαζομενος Γαϊδαρας ο οποιος αποτελει και το μοναδικο προσωπικο του μαγαζιου.Αυτο βρισκεται απεναντι απο το Seven Πολιχνης διπλα στο Γερμανο
Και λιγο παρακατω απο το Πριβε ειναι και το Αναζητηση(απεναντι απο την παλια Συγκρουση).Μια καριολα που δουλευε εκει ετυχε να γνωρισω το καλοκαιρι στην Ασπροβαλτα στο Αλ-Αραμπ....Μικρος που'ναι ο κοσμος εεε?Απ'οτι μου ειπε αυτη στο Αναζητηση εινα μονο για ποτα αλλα το χειμωνα πολλες φορες οταν γυριζω αργα απο ξενυχτι εχει τυχει να δω εκφυλες γκομενες κι ενω το μαγαζι εχει κλεισει να στεκονται επι ωρα απ'εξω ακριβως
Τελοσπαντων εμενα αυτα επειδη ειναι 2 λεπτα απο το σπιτι μου δεν τα πηρα ποτε στα σοβαρα και δεν πιστευα οτι γινονται πραματα εκει.Ομως για το Χαμαμ και το Πριβε οι πληροφοριες μιλανε και για εξτρα υπηρεσιες στα σιγουρα