Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

SafeMan

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
0
μαλακια σημειο ειναι αυτο...ασχετο εντελως.Ασε που θα γεμισει με Ρωσσοποντικες απο την πρωτη βδομαδα

Απορω γιατι δεν πανε καπου προς τα σφαγεια ή τη Νικ.Ουρανου που ειναι και πιατσα μαγαζιων και σχετικα πιο ευκολα προσβασιμα απο κεντρο

+1

Κάτι μου λέει ότι, αν πράγματι ανοίξει εκεί, αυτή θα είναι η αρχή του τέλους για το SOL...  :huh:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
μαλακια σημειο ειναι αυτο...ασχετο εντελως.Ασε που θα γεμισει με Ρωσσοποντικες απο την πρωτη βδομαδα

Απορω γιατι δεν πανε καπου προς τα σφαγεια ή τη Νικ.Ουρανου που ειναι και πιατσα μαγαζιων και σχετικα πιο ευκολα προσβασιμα απο κεντρο
αιμα τιμη
χρυση αυγη?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
αιμα τιμη
χρυση αυγη?
αμην και ποτε....αλλα αυτοι οπως βλεπεις δερνουν 10 μαζι εναν πακιστανο.Με τα καλασνικοφ μαλλον δε τα πανε καλα αλλα ειχα ακουσει και τον αρχηγο τους μια φορα να γλειφει τα 'αδερφια μας τους ποντιους' :jerking: :jerking: :jerking:.Αφου αυτοι ψηφιζουν...
Οποτε τι ψαχνεις να βρεις

papichulo1983

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
πουτανα η τεα και η μακα και η λια και ολες οι γεωργιανες γαμω τις οικογενειες τους με βρισαν γιατι δεν κερνουσα ποτο στο σολ γαμω τις μανες τους εκει μεσα τα μπασταρδια και οι πουτανες

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.616
Πόντοι
7.095
πουτανα η τεα και η μακα και η λια και ολες οι γεωργιανες γαμω τις οικογενειες τους με βρισαν γιατι δεν κερνουσα ποτο στο σολ γαμω τις μανες τους εκει μεσα τα μπασταρδια και οι πουτανες
Που σαι συ ρε ψυχή? Καιρό είχαμε να γελάσουμε...για πες

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16

:2funny: .....!!!!!!!

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.616
Πόντοι
7.095

@papadopoulos alexis επιτέλους σε βρήκα!

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
αχα χουχα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
χθεσινες πληροφοριες λενε οτι το Χαμαμ στην Πολιχνη εχει αναβαθμιστει πολυ και σε γυναικες και υπηρεσιες.Εχει λεει 15 γυναικες και μιλφαρες και παιζουν και πιπες

Δεν ξερω ομως δεν εχω παει

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
στην πολιχνη το μονομαχος τι λεει?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
στην πολιχνη το μονομαχος τι λεει?
Μονομαχος? :think: :think: που ειναι αυτο δε το ξερω...Θα ρωτησω κανεναν αλητακο εδω να μου πει

Επισης εχει αναβαθμιστει απ'οτι λενε ενα που ειναι στα συνορα με Νεαπολη απεναντι απο τις στρατιωτικες κατοικιες και λεγεται Τα 2 φεγγαρια.Και παλιοτερα κωλομπαρο ητανε

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
αυτο που λες που ειναι ρε πατσινο ?? επισης ενας φιλος θελει να παμε στο Prive ...τι ξερουμε για αυτο ?? ειναι ασφαλες ??

nylon45

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Κανενα νεο απο Σασα,Σαντρα,Χριστινα,Καρινα?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
αυτο που λες που ειναι ρε πατσινο ?? επισης ενας φιλος θελει να παμε στο Prive ...τι ξερουμε για αυτο ?? ειναι ασφαλες ??
Tα 2 φεγγαρια ειναι αφου φυγεις απο το τριγωνο της Πολιχνης εκει που ειναι ολες οι καφετεριες και κατευθυνομενος προς Νεαπολη στα 200μ περιπου πανω στο σταυροδρομι με τους 5 δρομους που λεμε.Παντα κωλομπαρο ηταν και μαλιστα κολλητα διπλα ειχε ενα ακομη αλλα μου φαινεται εκλεισε εκεινο

Για το Πριβε εχω γραψει και παλιοτερα και μου το ξαναειπανε αυτες τις μερες οι ιδιες πηγες των παραπανω οτι πολυ απλα πας πινεις κανα ποτακι και παιρνεις οποια γκομενα και θες και φευγεις.Και η δουλεια γινεται λεει σ'ενα κωλοξενοδοχειο καπου προς το Μιθριο.
Μου φαινεται πολυ απλο για να'ναι αληθινο αλλα το'χω ακουσει απο τουλαχιστον 10 ανθρωπους ηλικιας γυρω στα 50.Ολα τα χρονια ετσι δουλευει αυτο και ιδιοκτητης ειναι ο επονομαζομενος Γαϊδαρας ο οποιος αποτελει και το μοναδικο προσωπικο του μαγαζιου.Αυτο βρισκεται απεναντι απο το Seven Πολιχνης διπλα στο Γερμανο

Και λιγο παρακατω απο το Πριβε ειναι και το Αναζητηση(απεναντι απο την παλια Συγκρουση).Μια καριολα που δουλευε εκει ετυχε να γνωρισω το καλοκαιρι στην Ασπροβαλτα στο Αλ-Αραμπ....Μικρος που'ναι ο κοσμος εεε?Απ'οτι μου ειπε αυτη στο Αναζητηση εινα μονο για ποτα αλλα το χειμωνα πολλες φορες οταν γυριζω αργα απο ξενυχτι εχει τυχει να δω εκφυλες γκομενες κι ενω το μαγαζι εχει κλεισει να στεκονται επι ωρα απ'εξω ακριβως

Τελοσπαντων εμενα αυτα επειδη ειναι 2 λεπτα απο το σπιτι μου δεν τα πηρα ποτε στα σοβαρα και δεν πιστευα οτι γινονται πραματα εκει.Ομως για το Χαμαμ και το Πριβε οι πληροφοριες μιλανε και για εξτρα υπηρεσιες στα σιγουρα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Κανενα νεο απο Σασα,Σαντρα,Χριστινα,Καρινα?
αυτες αποκλειεται να καθονται ενα μηνα τωρα χωρις δουλεια.Αν παρεις σβαρνα τα κωλομπαρα προφανως καποιες καπου θα πετυχεις μεχρι να ανοιξει το Σολ.

Η Σασα ετσι κι αλλιως ειχε φυγει αλλα ενα πουλακι  :tits: μου ειπε οτι στο καινουριο μαγαζι μαλλον θα ειναι :pipa1: :pipa1:

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16

Εκτός κι αν λες το Prive στους Αμπελοκηπους που είναι απέναντι απο το στρατόπεδο . Κάποτε γινόταν χαμός απο γυναίκες 15+ , έχω να περάσω 2 χρόνια απο `κει , τελευταία φορά που μπήκα ήταν ο ορισμός της παρακμής , 2 γυναίκες μέσα κα να σε παρακαλάνε να κάτσεις ... Κάνε μια βόλτα ανατολικά στο άρωμα στη Κατσιμίδη , στη τελευταία βόλτα που έκανα έίχε τη καλύτερη ποιότητα ...

mpimpikos

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
μπορει καποιος να δωσει ακριβη διευθυνση για χαμαμ κ πριβε?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
μπορει καποιος να δωσει ακριβη διευθυνση για χαμαμ κ πριβε?
Private ειναι το ονομα και οχι πριβε οπως ειπα...και ειναι Αγνωστου Στρατιωτη μαλλον στο 35 ή 37.Απογευματινες πληροφοριες μου ειπανε οτι τωρα τελευταια εχει φερει 20χρονες μουναρες.
Οταν ρωτησα αυτον που μου τα'λεγε με ποσα ποτα και μετα γινεται παιχνιδι μου ειπε επι λεξη...'καλα μαλακας εισαι?τι ποτα και μαλακιες?διαλεγεις ποια θες και τη γαμας εκει μεσα στην καβατζα?'
Δηλαδη απο την περιγραφη και αυτουνου ο οποιος ειναι πολυ εγκυρο μουτρο και παλιος σ'αυτα,καταλαβα οτι δηλαδη λιγα μετρα απο το σπιτι μου υπαρχει στην ουσια ενα μπουρδελο και γω δε το'ξερα

το Χαμαμ ειναι Μαυρομιχαλη 113.Να ψαχνουν και γυναικες  :2funny: :2funny: :2funny:
www.classified.gr/classified-details.php?id=7867&hash=id7mikr81wk8f18vl2zv4l]http://www.classified.gr/classified-details.php?id=7867&hash=id7mikr81wk8f18vl2zv4l[/url]

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Μονομαχος? :think: :think: που ειναι αυτο δε το ξερω...Θα ρωτησω κανεναν αλητακο εδω να μου πει

Επισης εχει αναβαθμιστει απ'οτι λενε ενα που ειναι στα συνορα με Νεαπολη απεναντι απο τις στρατιωτικες κατοικιες και λεγεται Τα 2 φεγγαρια.Και παλιοτερα κωλομπαρο ητανε
δεν εχω ιδεα που ειναι
καπου πολιχνη,μου το ειπαν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom