Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (6 μέλη και 16 επισκέπτες)

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Είναι λίγο νωρίς ακόμα το ξέρω αλλά μήπως έχει κανείς καμία πληροφορία για το αν άνοιξε το ΣΟΛ και που;
Στο facebook δε λένε τπτ ρε γμτ.
Γιατί την ψήνω για απόψε.
Και απαντάω στον εαυτό μου.
Κλειστό ακόμα το ΣΟΛ στη Γιαννητσών και στη θέση που ήταν στη Χάψα έχει ανοίξει ένα άλλο με το όνομα SOLO. Δε μπήκα να δω τι παίζει.

SafeMan

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
0
Και απαντάω στον εαυτό μου.
Κλειστό ακόμα το ΣΟΛ στη Γιαννητσών και στη θέση που ήταν στη Χάψα έχει ανοίξει ένα άλλο με το όνομα SOLO. Δε μπήκα να δω τι παίζει.

Το ΣΟΛ θα κάνει σίγουρα τουλάχιστον έναν μήνα ακόμη για να ανοίξει. Άγνωστο πού.

Όσο για το SOLO δεν είμαι σίγουρος ότι λειτουργεί. Οι πληροφορίες μου λένε ότι μέχρι πριν από μερικές ημέρες εάν πήγαινες εκεί, ο τύπος στην πόρτα έλεγε ότι κάνουν ανακαίνιση και ότι τα κορίτσια έχουν μεταφερθεί στο διπλανό κωλόμπαρο και σε έστελνε εκεί... Αυτό μου είπαν φίλοι μου που πήγαν στο SOLO. Δεν ξέρω εάν ισχύει ακόμη ή αν πράγματι έχει ανοίξει νέο μαγαζί.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ασχετο παντως η περιοχη για κωλομπαρο εκει δεν ειναι κ οτι καλυτερο
εχει γινει ηδη πιατσα κ ετοιμαζονται κ αλλα 2 πολυ γνωστα μαγαζια εκει οποτε θα μαζευει ακομα περισσοτερο κοσμο κ δεν λεει να γινεται χαμος κ εσυ να πηγαινεις στο κωλομπαρο

Cassiel

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα συναγωνιστες
δεδομενου οτι το sol ειναι κλειστο, υπαρχει καποιo αλλο μαγαζι αυτη ντη στιγμη που να προσφερει το ιδιο ευρος υπηρεσιων;  :grin:
Θελουμε να κανουμε ενα ψιλοπριβε μπατσελορ (3-4 ατομα) αυτες τις μερες αλλα επειδη ελειπα καιρο απο θεσσαλονικη δεν ξερω τι παιζει πλεον...
Ακουσα για Solo και Blue Iguana(αν σε ξερουν)
Εχετε να προτεινετε κατι;

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
καλημερα συναγωνιστες
δεδομενου οτι το sol ειναι κλειστο, υπαρχει καποιo αλλο μαγαζι αυτη ντη στιγμη που να προσφερει το ιδιο ευρος υπηρεσιων;  :grin:
Θελουμε να κανουμε ενα ψιλοπριβε μπατσελορ (3-4 ατομα) αυτες τις μερες αλλα επειδη ελειπα καιρο απο θεσσαλονικη δεν ξερω τι παιζει πλεον...

Εγγυημένες υπηρεσίας αλλά μπαζοκατάσταση είναι το Amore στη Λαγκαδά . Αν και έχω να πάω χρόνια μάλλον το iguana είναι η καλύτερη επιλογή , βλέπε όμως "στριπ" όχι "κωλόμπαρα"

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
δεν υπαρχουν ασχημες γυναικες . υπαρχουν ανδρες που δεν εχουν πιει αρκετη μπυρα.  :P

και γω αμορε θα λεγα.

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Καμία καλή δε παίζει στο Αμόρε;
Μου είχατε πει και κάποτε πως έχει τρελό σκοτάδι.

MyNameIsNobody

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2011
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
To B. Iguana είναι καθαρό strip. Kαι μάλιστα πολύ καθαρό. Δεν είναι καφετέρια δεν είναι ψητοπωλείο... ιφ γιου γκετ γουώτ άι μην...

SafeMan

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
0
Επιβεβαιωμένο: το SOLO δεν λειτουργεί, είναι μούφα. Απέξω κάθεται ένας τύπος που λέει σε όποιον πάει εκεί ότι το μαγαζί κάνει ανακαίνιση (από τότε που έκλεισε το ΣΟΛ εκεί...) και σε στέλνει στο Le Cabaret... Όποιος γράφει εδώ μέσα ότι το SOLO λειτουργεί κανονικά... τα συμπεράσματα δικά σας.

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Επιβεβαιωμένο: το SOLO δεν λειτουργεί, είναι μούφα. Απέξω κάθεται ένας τύπος που λέει σε όποιον πάει εκεί ότι το μαγαζί κάνει ανακαίνιση (από τότε που έκλεισε το ΣΟΛ εκεί...) και σε στέλνει στο Le Cabaret... Όποιος γράφει εδώ μέσα ότι το SOLO λειτουργεί κανονικά... τα συμπεράσματα δικά σας.
Τι άλλο θα σκεφτεί το ελληνικό κουτοπόνηρο δαιμόνιο για να βγάλει εύκολο χρήμα...

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Παίδες πήγες κανείς τώρα τελευταία στο Sugar; Απλώς ρωτάω γιατί έχω πάνω από χρόνο ν΄ανέβω Σαλόνικα και είμαι kai milf-fun(άνω των 40)....

isvoleass

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές το sol θα ανοίξει σε ένα μήνα στον ζυγό. Γεμίστε τα ρεζερβουάρ σας...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.047
Πόντοι
13.755
μαλακια σημειο ειναι αυτο...ασχετο εντελως.Ασε που θα γεμισει με Ρωσσοποντικες απο την πρωτη βδομαδα

Απορω γιατι δεν πανε καπου προς τα σφαγεια ή τη Νικ.Ουρανου που ειναι και πιατσα μαγαζιων και σχετικα πιο ευκολα προσβασιμα απο κεντρο

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
μαλακια σημειο ειναι αυτο...ασχετο εντελως.Ασε που θα γεμισει με Ρωσσοποντικες απο την πρωτη βδομαδα

Απορω γιατι δεν πανε καπου προς τα σφαγεια ή τη Νικ.Ουρανου που ειναι και πιατσα μαγαζιων και σχετικα πιο ευκολα προσβασιμα απο κεντρο

:thumbsup:

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Θα μπορούσε να ανοίξει και ποιό μακριά... :idiot: