psix_fan
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 478
- Πόντοι
- 36
Στη θέση του Neron.Στη θέση του Λε Καμπαρέ πήγε;
Στη θέση του Neron.Στη θέση του Λε Καμπαρέ πήγε;
όνειρα...;) παιδες θελω ετσι να παω εδεμ και να χω ολα αυτα τα γουστα με την θεωδορα και την ξανθια ψηλη φιλη της και εννοειται ακαποτα
Ξερει κανεις τι παίζει σε ενα μπαρ απεναντι απο το στραοπεδο μενεμενη σε πάρκο δίπλα....δεν θυμάμαι το ονομα πήγα χάλια εφυγα πιο χάλια αλλα είχε οσο θυμάμαι κατι καλά κομμάτια
το σκορπιο μαλλον εννοειςOxi δεν ειναι το πριβε...αυτο που πηγα ειναι λιγο πιο κάτω μετα το φανάρι και λίγο μέσα σε πάρκο αν θυμάμαι καλά...καλά πέρασα γέλασα αλλά οι άλλοι μου είπαν οτι μπορούσα να παιξω αλλα εγω χάλια πολυ δεν εβλεπα τιποτα
το σκορπιο μαλλον εννοεις
στο περιπου ρε παιδι μουοχι ρε συ , ο σκορπιος δεν ειναι απεναντι απο το στρατοπεδο ... το πριβε ειναι απεναντι απο το στρατοπεδο και διπλα στο παρκο .. αντε να ποσταρει ο φιλος να μας πει πως περασε μεσα ..
Oxi δεν ειναι το πριβε...αυτο που πηγα ειναι λιγο πιο κάτω μετα το φανάρι και λίγο μέσα σε πάρκο αν θυμάμαι καλά...καλά πέρασα γέλασα αλλά οι άλλοι μου είπαν οτι μπορούσα να παιξω αλλα εγω χάλια πολυ δεν εβλεπα τιποτα
Thnx φίλε... Θα δοκιμάσω την τύχη μου σύντομα, αλλα σίγουρα καθημερινή μπάς και πάρω σειρά...Αν κοιτάξεις 2-3 σελίδες πίσω θα βρεις κριτικές για το νέο SOL. Όλες είναι αρνητικές βέβαια...
Η Λένα (Ουκρανή) είναι εκεί. Καλή τύχη για να την πετύχεις ελεύθερη.
Καταρχήν να ηρεμήσεις και κατα δεύτερον ν αλλάξεις φαρμακείο.μαγκες θελω απ το εδεμ να παρω βιζιτα την βουλγαρα την θεωδορα και την φιλη της την ψηλη με τις βυζαρες επισης ακαποτο τσιμ και γαμησι θα δεκτουνε να γουσταρω σαν ταινια ας ειναι και στο σπιτι τους αλλα αυτες ισως ειναι παντρεμενες με νταβε κωλε παιζει ανδρομεδα σε δωματιο με τζακουζι ποσο θα μου κοστισει ποσα ποτα θελουνε ωστε να ψηθουν και τι θα ζητησουν για το παρτυ σαμπρε ολα μαζι μια 300 αρα φτανει? τι ωρα θα γινει οταν σχολασουν πιο νωρις μετα τις 3 πριν τις 4 να φυγουν μαζι μου η αργα κατα τις 5 και.... καθημερινη ας πουμε τριτη τεταρτη βολευει η σαββατιατικα κυριακατικα θελω βοηθεια ειμαι απελπισμενος παρακαλω βοηθειστε με λεσβιακα επισης θα παιξουν?
δε φταιει αυτός...δεν γράφουν ημερομηνία λήξηςΚαταρχήν να ηρεμήσεις και κατα δεύτερον ν αλλάξεις φαρμακείο.