SafeMan
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Η Καρίνα είναι πολύ καλή με υπέροχη σούφρα και πολύ ξηγημένη για Ρουμάνα.
Ενδιαφέρον! Μιλάς για φάση εκτός μαγαζιού; Από τιμές τι λέει; Για πόση ώρα;
Η Καρίνα είναι πολύ καλή με υπέροχη σούφρα και πολύ ξηγημένη για Ρουμάνα.
Πεμπτη νυχτα ηταν ανοιχτο στον καινουριο χωρο το ειδα περνωντας απο Πολυτεχνειουτελικα ανοικε το σολ ?? πηγε κανεις ?
τελικα ανοικε το σολ ?? πηγε κανεις ?
Δηλαδή, τι άλλαξε; Έγινε στριπ;Ψιλομάπα το καρπούζι δυστυχώς. :-
Δηλαδή, τι άλλαξε; Έγινε στριπ;
αν ειναι η ιδια διακοσμηση με το πρωην στριπτιζαδικο που ηταν σ αυτο το χωρο τοτε ειναι μαπα το καρπουζι
απο κοπελες ομως ειχε τιποτα καινουριο η τις ιδιες?
σε αριθμο?
λογικα δεν θα αλλαξαν κ πολλα απο το παλιο μαγαζιΔεν ξέρω εάν είναι η ίδια διακόσμηση με το πρώην στριπτιζάδικο, αλλά σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με το παλιό μαγαζί.
Οι γνωστές κοπέλες ήταν. Δεν πήρε το μάτι μου καμιά καινούργια.
Καμιά δεκαριά πρέπει να ήταν όλες κι όλες. Όπως έμαθα, κάποιες έλειπαν για να ξεκουραστούν με την ευκαιρία της μετακόμισης.
Στη θέση του Λε Καμπαρέ πήγε;λογικα δεν θα αλλαξαν κ πολλα απο το παλιο μαγαζι
ηταν με διαφορα το χειροτερο για στριπ
μια φορα ειχα παει κ δεν ξαναπηγα
παντως θα ελεγε ασχημα η λυση του μπουτικ σε σχεση με αυτο το μαγαζι
αστο...δεν παιζει κατιAυτός ο τύπος που έχει τον Αφρό,τον οποίο ξέρω απο παλιά,άνοιξε ένα μαγαζί Β.Όλγας με Σοφούλη,δίπλα στο γυράδικο.
Στη πόρτα (έξω) κάθονται ως υποδοχή 2 μικρες ελληνίδες μουνάρες.
Παμπ είναι ή κάτι άλλο?
οχι,εμαστενο πιο μεσα...προς κεντροΣτη θέση του Λε Καμπαρέ πήγε;
το νεο ειναι οτι το μαγαζι ειναι για λιγο κ μονο καιρο εκει μεχρι να βρει αλλη εδρα
ετσι τουλαχιστον μου ειπε ενα πουλακι
τα πριβε δεν τα κανουν οπως παλια,εκτος απο χορο γιατι γι αυτο τους εκλεισαν στο παλιο κ μεχρι να αλλαξουν στεγη πιπες κ μαλακιες κ γαμησια δεν θα εχει με εξαιρεση σε ελαχιστους απ οτι καταλαβα
αυτο εννοουσα...οτι μεχρι να αλλαξουν εδρα κ να εξασφαλισουν οτι δεν θα τους την πεφτουν δεν θα εχει πιπουλες στα πριβε...Νομίζω ότι θα περάσει πολύς καιρός για να βρει άλλη έδρα... Νομίζω ότι είναι πιθανόν να επιστρέψει στην παλιά του έδρα, αν βρει άκρη με τα χαρτιά που λογικά χρειάζονται...
Προφανώς οι υπηρεσίες στα πριβέ δεν είναι θέμα έδρας... Είναι θέμα άδειας και για αυτές τις υπηρεσίες τα μόνο μέρη που μπορούν να βγάλουν τέτοια άδεια είναι τα μπουρδέλα... Τώρα, να γίνει μπουρδέλο δεν το νομίζω.... Η μόνη λύση είναι να (ξανα)βρούν, αν γίνεται, τρόπο ώστε να "ξεστραβώσει" η φάση και να μην γίνονται πεσίματα από την αστυνομία κάθε λίγο και λιγάκι...
Προσωπικά νομίζω ότι πριβέ δεν θα ξαναδούμε αν δεν "ξεστραβώσει" η φάση.