You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα plouton
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Δ
Διαγραμμένο μέλος 10728
Επισκέπτης
Ενα μαγαζι που ειναι μεγαλο δεν σημαινει οτι θα παραμεινει μεγαλο μπορουν να κοπουν καποιοι χωροι...μπορουν ανετα να κανουν 2 χωρους για πριβε και επισεις να το γυρισουν σε στριπ απο κολομπαρο..Αρκει να μεινουν οι τιμες χαμηλες.Αν αρχισουν τα 30ευρα τους κλαιω.
?Ainigma?
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 91
- Πόντοι
- 606
Σωστός, όμως κλάψε τους και αν το γυρίσουν σε στριπ.Ενα μαγαζι που ειναι μεγαλο δεν σημαινει οτι θα παραμεινει μεγαλο μπορουν να κοπουν καποιοι χωροι...μπορουν ανετα να κανουν 2 χωρους για πριβε και επισεις να το γυρισουν σε στριπ απο κολομπαρο..Αρκει να μεινουν οι τιμες χαμηλες.Αν αρχισουν τα 30ευρα τους κλαιω.
Επίσης μπορούν να κάνουν και καμία σοβαρή τουαλέτα.
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
Τελικα την εχω την αποκλειστικοτητα....
Εκλαψα,γκρινιαξα,κινησα γη και ουρανο....ειπα δεν ειναι δυνατον τοσο μεγαλη αλλαγη.Να χασω τον καναπε μου δηλαδη?
Εμεις ετσι το αγαπησαμε και πρεπει να παραμεινει στη θεση του.
Το Sol Men's Club ανοιγει αποψε λοιπον εκει που ητανε Γιαννιτσων 110 και η μετακομιση ευτυχως αναβαλλεται.Δε τη θελαμε ετσι κι αλλιως κυριοι
?Ainigma?
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 91
- Πόντοι
- 606
Έλεγχος της αστυνομίας τα ξημερώματα της Κυριακής στο SOL. Το μαγαζί θα μείνει κλειστό. Άγνωστο αν, πότε και πού θα ανοίξει ξανά. :'(
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
ε γαμω το χριστο μου πια ρε πουστη...και ηθελα να παω αποψε.Έλεγχος της αστυνομίας τα ξημερώματα της Κυριακής στο SOL. Το μαγαζί θα μείνει κλειστό. Άγνωστο αν, πότε και πού θα ανοίξει ξανά. :'(
Αηδια εχει καταντησει πια αυτο το πραμα.Σε ολη την περιοχη εχει 30 μαγαζια μονο στο Σολ βρισκουν παρανομιες δηλαδη?
ειναι σχεδον τριπλασιο αν παραμεινει ως εχει
σωπα ρε τοσο μεγαλο ειναι?Δηλαδη εχει πολυ διαφορα απο το τωρινο Σολ?
Της πουτανας θα γινει εκει μεσα δηλαδη...
SafeMan
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Είχαμε καμία εξέλιξη στο θέμα του ΣΟΛ;
Την Πέμπτη έχει δικαστήριο. Ακούγεται ότι θα ανοίξει την Πέμπτη το βράδυ, αλλά προσωπικά το βρίσκω απίθανο να συμβεί αυτό.
Gioutsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 24
- Πόντοι
- 1
Μήπως πήγε κανείς τελευταία στο ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ μπαρ στη Γιαννιτσών? Λέω να πάω να βρω καμία 35άρα για καμάκι και μετά σπίτι με λίγα λεφτά (π.χ. 50 ευρώ).
Που ακριβώς είναι στη Γιαννιτσών το ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ? καμία καλύτερη πρόταση για παιχνίδι-καμάκι και μετά σπίτι?
Ευχαριστώ!
Που ακριβώς είναι στη Γιαννιτσών το ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ? καμία καλύτερη πρόταση για παιχνίδι-καμάκι και μετά σπίτι?
Ευχαριστώ!
SafeMan
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Είχαμε καμία εξέλιξη στο θέμα του ΣΟΛ;
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ανοίξει την Παρασκευή.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Η Καρίνα είναι πολύ καλή με υπέροχη σούφρα και πολύ ξηγημένη για Ρουμάνα.
?Ainigma?
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 91
- Πόντοι
- 606
Σε όλα μέσα είσαιΕπιβεβαιωμένο: Το SOL ανοίγει σήμερα, 5/7, σε νέο χώρο στην οδό Χάψα 6. Δίπλα στο πολυόροφο πάρκινγκ στην Πολυτεχνείου.
το ειδα κ εγω το πανω
στο λε καμπαρε κοντα θα ειναι
μαλακια μου φαινεται το μερος
καλυτερα στην περιοχη στη γιαννιτσων για να αποφευγεις τα αδιακριτα βλεματα
τωρα εκει που μετακομοιζουν ειναι πιχτρα στον κοσμο απο τα μπαρακια
SafeMan
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
το ειδα κ εγω το πανω
Από την άλλη, έχει και τα καλά της η νέα τοποθεσία:
Έχεις σε απόσταση αναπνοής πολλά μπαράκια και φαγάδικα. Πας σε ένα μπαράκι, δεν σ' αρέσει, φεύγεις και πας στο SOL με τα πόδια. Πας στο SOL και δεν σ' αρέσει; Φεύγεις και πας με τα πόδια στα μπαράκια ή και στο Le Cabaret αν θες. Δεν χρειάζεσαι αμάξι και δεν χρειάζεται να πας στην Γιαννιτσών όπου τα μπλοκ για αλκοτέστ είναι αρκετά συχνά. Πεινάς; Παντού δίπλα έχει να φας. Τελείωσαν τα τσιγάρα σου; Τα περίπτερα είναι δίπλα. Είσαι χάλια και δεν μπορείς να οδηγήσεις; Παντού ταξί, σε απόσταση αναπνοής τα λεωφορεία. Βγαίνεις από το SOL και είσαι μέσα στον κόσμο. Όχι όπως στην Γιαννιτσών που αν έβγαινες περίεργη ώρα δεν ήξερες ποιον θα συναντήσεις. Πριν από μερικούς μήνες βγήκε ένας από το SOL κατά τις 4 το πρωί, του ανοίξαν το κεφάλι κάτι τύποι με λοστό και του κλέψανε πορτοφόλι και κινητό και ευτυχώς που το πήρε χαμπάρι το μαγαζί και τον πήγε στο νοσοκομείο. Άσε που μπορεί ο ανταγωνισμός να λειτουργήσει θετικά στις τιμές. Όταν έχω δίπλα μου Le Cabaret και μπαράκια, αν δεν είμαι ευχαριστημένος από τις τιμές / υπηρεσίες στο SOL, έχω εναλλακτικές και οι επιχειρηματίες το ξέρουν αυτό. Όσο για τα αδιάκριτα βλέμματα, αν δεν είσαι παντρεμένος, δεν σε νοιάζει. Εάν είσαι, τα αποφεύγεις. ;)