Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Ειναι τοσο μεγαλο το Boutique που θα σε κυνηγανε οι γκομενες στη κυριολεξια για κανα πριβε χωρο η ποτο κτλ.
Αληθινο κυνηγητο ομως.....
Ελα δω ρε αλητη και ετσι...
:2funny: :2funny: :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
Ενα μαγαζι που ειναι μεγαλο δεν σημαινει οτι θα παραμεινει μεγαλο μπορουν να κοπουν καποιοι χωροι...μπορουν ανετα να κανουν 2 χωρους για πριβε και επισεις να το γυρισουν σε στριπ απο κολομπαρο..Αρκει να μεινουν οι τιμες χαμηλες.Αν αρχισουν τα 30ευρα τους κλαιω.

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Ενα μαγαζι που ειναι μεγαλο δεν σημαινει οτι θα παραμεινει μεγαλο μπορουν να κοπουν καποιοι χωροι...μπορουν ανετα να κανουν 2 χωρους για πριβε και επισεις να το γυρισουν σε στριπ απο κολομπαρο..Αρκει να μεινουν οι τιμες χαμηλες.Αν αρχισουν τα 30ευρα τους κλαιω.
Σωστός, όμως κλάψε τους και αν το γυρίσουν σε στριπ.
Επίσης μπορούν να κάνουν και καμία σοβαρή τουαλέτα.

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Αν το γυρίσουν σε strip θα πρέπει να βρουν φυσικά και πιο πολλές στριπτιζέζ , εγώ το βλέπω να δουλεύει ακριβώς όπως το παλιό με τη διαφορά ότι θα έχει πιο συχνά show ...
Ξέρει κανείς τί θα γίνει το παλιό ?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
:birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
Τελικα την εχω την αποκλειστικοτητα....

Εκλαψα,γκρινιαξα,κινησα γη και ουρανο....ειπα δεν ειναι δυνατον τοσο μεγαλη αλλαγη.Να χασω τον καναπε μου δηλαδη? :rolleyes:
Εμεις ετσι το αγαπησαμε και πρεπει να παραμεινει στη θεση του.

Το Sol Men's Club ανοιγει αποψε λοιπον εκει που ητανε Γιαννιτσων 110 και η μετακομιση ευτυχως αναβαλλεται.Δε τη θελαμε ετσι κι αλλιως κυριοι :tickedoff: :tickedoff:

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
και αλλαγή να γινόταν εσύ θα ζητούσες να πάρουν και τον καναπέ σου στο καινούργιο !!!!  :2funny:

SafeMan

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
0
Έλεγχος της αστυνομίας τα ξημερώματα της Κυριακής στο SOL. Το μαγαζί θα μείνει κλειστό. Άγνωστο αν, πότε και πού θα ανοίξει ξανά.  :'(

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Έλεγχος της αστυνομίας τα ξημερώματα της Κυριακής στο SOL. Το μαγαζί θα μείνει κλειστό. Άγνωστο αν, πότε και πού θα ανοίξει ξανά.  :'(
ε γαμω το χριστο μου πια ρε πουστη...και ηθελα να παω αποψε.
Αηδια εχει καταντησει πια αυτο το πραμα.Σε ολη την περιοχη εχει 30 μαγαζια μονο στο Σολ βρισκουν παρανομιες δηλαδη?

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Είχαμε καμία εξέλιξη στο θέμα του ΣΟΛ;

Gioutsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
24
Πόντοι
1
Μήπως πήγε κανείς τελευταία στο ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ μπαρ στη Γιαννιτσών? Λέω να πάω να βρω καμία 35άρα για καμάκι και μετά σπίτι με λίγα λεφτά (π.χ. 50 ευρώ).

Που ακριβώς είναι στη Γιαννιτσών το ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ? καμία καλύτερη πρόταση για παιχνίδι-καμάκι και μετά σπίτι?

Ευχαριστώ!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Η Καρίνα είναι πολύ καλή με υπέροχη σούφρα και πολύ ξηγημένη για Ρουμάνα.

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Χθές είχε απο έξω ένα φωτισμένο πανό που έλεγε ότι μετακομίζει στην παραλία, σε μια συγκεκριμένη οδό που δεν θυμάμαι και είχε και χάρτη, πως ακριβώς θα πας απο τη Γιαννιτσών στο νέο μαγαζί...  :tits:

SafeMan

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
0
Επιβεβαιωμένο: Το SOL ανοίγει σήμερα, 5/7, σε νέο χώρο στην οδό Χάψα 6. Δίπλα στο πολυόροφο πάρκινγκ στην Πολυτεχνείου.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
το ειδα κ εγω το πανω
στο λε καμπαρε κοντα θα ειναι
μαλακια μου φαινεται το μερος
καλυτερα στην περιοχη στη γιαννιτσων για να αποφευγεις τα αδιακριτα βλεματα
τωρα εκει που μετακομοιζουν ειναι πιχτρα στον κοσμο απο τα μπαρακια

SafeMan

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
0
το ειδα κ εγω το πανω
στο λε καμπαρε κοντα θα ειναι
μαλακια μου φαινεται το μερος
καλυτερα στην περιοχη στη γιαννιτσων για να αποφευγεις τα αδιακριτα βλεματα
τωρα εκει που μετακομοιζουν ειναι πιχτρα στον κοσμο απο τα μπαρακια

Από την άλλη, έχει και τα καλά της η νέα τοποθεσία:

Έχεις σε απόσταση αναπνοής πολλά μπαράκια και φαγάδικα. Πας σε ένα μπαράκι, δεν σ' αρέσει, φεύγεις και πας στο SOL με τα πόδια. Πας στο SOL και δεν σ' αρέσει; Φεύγεις και πας με τα πόδια στα μπαράκια ή και στο Le Cabaret αν θες. Δεν χρειάζεσαι αμάξι και δεν χρειάζεται να πας στην Γιαννιτσών όπου τα μπλοκ για αλκοτέστ είναι αρκετά συχνά. Πεινάς; Παντού δίπλα έχει να φας. Τελείωσαν τα τσιγάρα σου; Τα περίπτερα είναι δίπλα. Είσαι χάλια και δεν μπορείς να οδηγήσεις; Παντού ταξί, σε απόσταση αναπνοής τα λεωφορεία. Βγαίνεις από το SOL και είσαι μέσα στον κόσμο. Όχι όπως στην Γιαννιτσών που αν έβγαινες περίεργη ώρα δεν ήξερες ποιον θα συναντήσεις. Πριν από μερικούς μήνες βγήκε ένας από το SOL κατά τις 4 το πρωί, του ανοίξαν το κεφάλι κάτι τύποι με λοστό και του κλέψανε πορτοφόλι και κινητό και ευτυχώς που το πήρε χαμπάρι το μαγαζί και τον πήγε στο νοσοκομείο. Άσε που μπορεί ο ανταγωνισμός να λειτουργήσει θετικά στις τιμές. Όταν έχω δίπλα μου Le Cabaret και μπαράκια, αν δεν είμαι ευχαριστημένος από τις τιμές / υπηρεσίες στο SOL, έχω εναλλακτικές και οι επιχειρηματίες το ξέρουν αυτό. Όσο για τα αδιάκριτα βλέμματα, αν δεν είσαι παντρεμένος, δεν σε νοιάζει. Εάν είσαι, τα αποφεύγεις.  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom