al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
που και που ο μπαρμπα νικος φερνει ρουμανακια σαν την καρινα αλλα σε τηνεηντζερ εκδοση αβγαλτουτσικα αν και μμε 80 πιπα καθαρα το δεχονται για φακεντο εξω μονο οι μιλφ 40αρες του σοπινγκ θεραπυ δεχονται οι ρουμανες ειναι ψαρωμενες δεν εχω παει αλλα ξερω απο φιλαρακια μονο μια αλλα μια ισον καμια εχω παει μια μπυρα ηπια και κερασα ενα ποτο σε μιλφ μου ειπε αφου θες να αδειασεις τα γαλατοχυσα με ενα 100 αρι σε χοτελι ακαπο πιπα μουνι κωλο κανω χυσιμο γλυψιματα παντουυυυυ χυσιμο εξω απο κωλο και με 150 οι 2 σας ημουν και με φιλαρακι που πηγαινει συχνα καθε 4 μερες 8 φορες το μηνα την κερναει 2 ποτα τις 5 φορες τις αλλες καθημ. πινει ο ιδιος μια μπυρα εγω την ειπα θελω ακαπο γαμησι μαζι με κολητο σαν τις τσοντες και ειπε αλλα 50 οι δυο σας σαν ταινια της αναμπολικ ακαπο να γουσταρουμε θα γυρισουμε αλλα χαβαλε γινοταν ηταν κυριακη την επομενη δουλεια και φυγαμε αυτο πριν 3 χρονια τωρα πιστευω αν πεις εξω και με την κριση που χουμε με κανα 60 αρι καθονται οι μιλφ οι ρουμανοαρπακτες κωλο και ξεκωλο δεν ερχονται αλλα αν πετυχεις καμια βου.... ορμα φιλε πες 70 με 4 ποτακια σκοντο κερασμα οσο ειναι το μεροκαματο συν 110 τωρα για ξενοδοχαρα συνιστω ανδρομεδα με 35 το δωματιο το αφρικανικο στις 3 ωρες αλλα να ξερεις αν ειναι 3 ωρες θα την ξηγησεις οχι χυσε και κοπανε αυτη αλλα να την πεις σε πλερω θα σε ριξω και 4 γαμω οκ .....
Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι???????????????????