Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
που και που ο μπαρμπα νικος φερνει ρουμανακια σαν την καρινα αλλα σε τηνεηντζερ εκδοση αβγαλτουτσικα αν και  μμε 80 πιπα καθαρα το δεχονται για φακεντο εξω μονο οι μιλφ 40αρες του σοπινγκ θεραπυ δεχονται οι ρουμανες ειναι ψαρωμενες δεν εχω παει αλλα ξερω απο φιλαρακια μονο μια αλλα μια ισον καμια εχω παει μια μπυρα ηπια και κερασα ενα ποτο σε μιλφ μου ειπε αφου θες να αδειασεις τα γαλατοχυσα με ενα 100 αρι σε χοτελι ακαπο πιπα μουνι κωλο κανω  :fuck1: :tits:χυσιμο :kissass2:γλυψιματα παντουυυυυ  :zfuck:  :cum:χυσιμο εξω απο κωλο  :2on1:και με 150 οι 2 σας ημουν και με φιλαρακι που πηγαινει συχνα καθε 4 μερες 8 φορες το μηνα την κερναει 2 ποτα τις 5 φορες τις αλλες καθημ. πινει ο ιδιος μια  μπυρα εγω την ειπα θελω ακαπο γαμησι μαζι με κολητο σαν τις τσοντες και ειπε αλλα 50 οι δυο σας σαν ταινια της αναμπολικ ακαπο να γουσταρουμε θα γυρισουμε αλλα χαβαλε γινοταν ηταν κυριακη την επομενη δουλεια και φυγαμε αυτο πριν 3 χρονια τωρα πιστευω αν πεις εξω και με την κριση που χουμε με κανα 60 αρι καθονται οι μιλφ οι ρουμανοαρπακτες κωλο και ξεκωλο δεν ερχονται αλλα αν πετυχεις καμια βου.... ορμα φιλε πες 70 με 4 ποτακια σκοντο κερασμα οσο ειναι το μεροκαματο συν 110 τωρα για ξενοδοχαρα συνιστω ανδρομεδα με 35 το δωματιο το αφρικανικο στις 3 ωρες αλλα να ξερεις αν ειναι 3 ωρες θα την ξηγησεις οχι χυσε και κοπανε αυτη αλλα να την πεις σε πλερω θα σε ριξω και 4 γαμω οκ .....
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι???????????????????

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
που και που ο μπαρμπα νικος φερνει ρουμανακια σαν την καρινα αλλα σε τηνεηντζερ εκδοση αβγαλτουτσικα αν και  μμε 80 πιπα καθαρα το δεχονται για φακεντο εξω μονο οι μιλφ 40αρες του σοπινγκ θεραπυ δεχονται οι ρουμανες ειναι ψαρωμενες δεν εχω παει αλλα ξερω απο φιλαρακια μονο μια αλλα μια ισον καμια εχω παει μια μπυρα ηπια και κερασα ενα ποτο σε μιλφ μου ειπε αφου θες να αδειασεις τα γαλατοχυσα με ενα 100 αρι σε χοτελι ακαπο πιπα μουνι κωλο κανω  :fuck1: :tits:χυσιμο :kissass2:γλυψιματα παντουυυυυ  :zfuck:  :cum:χυσιμο εξω απο κωλο  :2on1:και με 150 οι 2 σας ημουν και με φιλαρακι που πηγαινει συχνα καθε 4 μερες 8 φορες το μηνα την κερναει 2 ποτα τις 5 φορες τις αλλες καθημ. πινει ο ιδιος μια  μπυρα εγω την ειπα θελω ακαπο γαμησι μαζι με κολητο σαν τις τσοντες και ειπε αλλα 50 οι δυο σας σαν ταινια της αναμπολικ ακαπο να γουσταρουμε θα γυρισουμε αλλα χαβαλε γινοταν ηταν κυριακη την επομενη δουλεια και φυγαμε αυτο πριν 3 χρονια τωρα πιστευω αν πεις εξω και με την κριση που χουμε με κανα 60 αρι καθονται οι μιλφ οι ρουμανοαρπακτες κωλο και ξεκωλο δεν ερχονται αλλα αν πετυχεις καμια βου.... ορμα φιλε πες 70 με 4 ποτακια σκοντο κερασμα οσο ειναι το μεροκαματο συν 110 τωρα για ξενοδοχαρα συνιστω ανδρομεδα με 35 το δωματιο το αφρικανικο στις 3 ωρες αλλα να ξερεις αν ειναι 3 ωρες θα την ξηγησεις οχι χυσε και κοπανε αυτη αλλα να την πεις σε πλερω θα σε ριξω και 4 γαμω οκ .....

Έτσι μπράβο ρε Παπαδόπουλε ...πες τα ! Ποός είναι όμως ο μπαρμπα νίκος ρε φίλε ???

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
τι κανει η απεργεια των φαρμακοποιων......

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16

Πες τα αδελφέ εγώ μαζι σου είμαι...

Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Εκεί που είναι παίχτη μάλλον δε το κόβω για πολύ lounge καταστάσεις.

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Αμάν πια μια ποιοτική ενημέρωση είπε να κάνει ο συν-μπουρδελιστής και του την πέσατε όλοι μαζί...   :2funny:

Λοιπόν φίλε μου Αλ το Χαμάμ είναι πολύ μυστήρια κατάσταση ενδεχομένως και να έχει έξτρα υπηρεσίες δεδομένου ότι οι κοπέλες (τουλάχτιστον κάποιες απο αυτές έδειχναν πολλά υποσχόμενες) βέβαια το όλο θέμα είναι στύλ κονσουμανσιόν και μπούρου μπούρου και πότε θα ξανα έρθεις και άμα έρθεις αύριο θα φοράω αυτά και...και... και...πράγματα που βαριέμαι αφάνταστα....!!!! είμαι εδώ τώρα και θέλω τώρα να περάσω καλά τέλος. Είναι το συνοικιακό μαγαζί που πάει ο συναγωνιστής να πιει την μπύρα του και να κεράσει και ένα ποτό να σκοτώσει μισή ώρα και γεια σας... (βέβαια έτσι δημιουργούμε πελατάκια.)
  Έχουμε και λέμε δυνατά κομμάτια μέτρησα 4...μετριότητες 2-3 και 1-2 milf....τα καλά πίσω απο το μπάρ ειδικά το μελαχρινό το κοντό όσο μπόι του λείπει τόσο τσαχπινιά έχει  :P πολύ νάζι αλλά ταμείο μηδέν. Ακόμη ένα καλό μελαχρινό έξω απο το μπάρ αλλά καπαρωμένο και αγκαζέ όλη την ώρα οπότε...next time. Η ξανθιά η 2μετρη  μαζί με την αφεντικίνα πίσω απο την μπάρα να ομορφαίνουν και τα υπόλοιπα άνευ ουσίας.

Spacelordmf

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
συγνώμη για το  :offtopic: αλλά ο Αλέξης δεν θυμίζει λίγο με τον τρόπο που μιλάει αυτόν?

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ενταξη ρε σεις απλα πριν γραψει ο παπαδοπουλος εκαψε μερικα εγκεφαλικα κυτταρα..πλακα κανουμε παπ ετσι..

mm00024

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
64
Πόντοι
1
Καλημερα
Σημερα περνουσα για δουλια απο την Παλια Συμμαχικη Οδο
και παρατηρησα ενα cafe lounge DELUXE αμεσως μετα απο το
γαμωξενοδοχειο DiTania
Ξερει κανενας τι παιζει εκει?
Τα καλύτερα φρουτάκια της πόλης

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ρίξε καμία καλή πρόταση αρχηγέ mm00024.

jaym

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
0
Μπλα - Μπλα πριν 4 μερες
Ολες ετοιμες για ολα, αλλα πολυ μιλφοκατασταση ρε παιδι μου.
Ψαχνω ρε παιδι μου ενα μαγαζι καθαρο με καλα ποτα και καλη παρεα,
οχι αναγκαστικα να γιμει κατι, και αν γινει καλοδεχουμενο
Καμμια προταση Ανατολικα?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Οταν λες μιλφοκατάσταση μιλάμε για γκράνια ή βλεπονται?Ετοιμες για όλα εντός η εκτός καταστήματος?

jaym

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
0
κατι μεταξυ 40-50 οσο μπορεσα να καταλαβω μεσα στο σκοταδι.
Ειχε και δυο τρεις πιο μικρες γυρω στα 30
δεν ξερω για εξω, παντως μεσα με ενα διπλο ψαχνονται για συνεχεια

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
κατι μεταξυ 40-50 οσο μπορεσα να καταλαβω μεσα στο σκοταδι.
Ειχε και δυο τρεις πιο μικρες γυρω στα 30
δεν ξερω για εξω, παντως μεσα με ενα διπλο ψαχνονται για συνεχεια
Ποιο ειναι το Μπλα μπλα?

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
Ποιο ειναι το Μπλα μπλα?

Είναι στη Λάμπρου Πορφύρα σχεδόν γωνία με Όλγας περιοχή Ντεπώ. Έχει μια μισοσπασμένη επιγραφή νέον τύπου 80's. Αν δεν είναι αναμένη πιθανόν να μην το καταλάβεις.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
μιλαμε για μπαρακι αυτοκτονιας και βαλε...μπυρες απο κουτια του lidl γυναικες-ζομπι και αλλα ωραια

mhtsos_85

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Like
2
Πόντοι
1
ξερει κανεις ενα μαγαζι που λεγεται paradise και ειναι σε ενα στενο μεσα στη δελφων αν ειναι κολομπαρο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom