Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

GRxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2010
Κριτικές
4
Like
929
Πόντοι
361
Παίδες καλησπέρα για τους λάτρεις 45 ++ προτείνω ξενυχταδικο π/σ avato Πολίχνη. Δεν είναι κολομπα αλλά παίζεις μπάλα με πιο μεγαλες ηλικίες αν πας αργού τσίκα.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.867
Πόντοι
3.796
Για πες/πείτε ρε φίλε/παιδιά, τι φάση είναι το κλειδί; Ξέρετε; ΑΛ; Gagarin? Dew?
Κάποτε ειχα φορτώσει μια αλβανιδα που μόλις είχε τελειώσει από κει (ήταν μπαργουμανα) και περίμενε στις 4 το λεωφορείο
Τα υπόλοιπα είναι ιστορία, την πέτυχα πρόσφατα και στο απροοπτο
Για πείτε
Για το Κλειδί δεν έχω γνώμη τι παίζει .
Αν και από ότι βλέπω όπως λέει ο Παπαγιάννης πιο πάνω με μια μπαργουμανα δουλειά δεν γίνεται .
Μάλλον είναι συνοικιακό και αυτό ,μιας και όλοι οι Σταυρούπολητες κωλομπαραδες μπατητισαν .
Ίσως κάνω μια πέρασια σήμερα αργά αν δεν βαριέμαι ..μετά το γήπεδο μια κωλομπαραδα είναι ότι πρέπει.
Αλλά με μια μπαργουμαν τζάμπα ο κόπος πιστεύω .
Για να πιάσεις πρόλογο θα πρέπει να είναι σχεδόν άδειο το μαγαζί γιατί σίγουρα όλο και κανένας γαμπρουλης θα παραμονεύει ,αλλά και πάλι η φάση καμάκι αν καταφέρεις τίποτα, δεν νομίζω αλλιώς .

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.867
Πόντοι
3.796
Τι άλλο να πω ρε παλιομαλακά ότι είδα με τα μάτια μου το έγραψα , δεν φτάνει που πέρασα να δω αν είναι ανοιχτό και να το γράψω και εδω . Εγώ που σε ρωτησα αν γάμησες τους δρακους για να δω πως περασες και μου έκανες επίθεση ? Λοιπόν ξεκαβαληστε λίγο γενικά η έστω ειδικά σε εμένα γιατί βάζω δουλειά στο σάιτ ... ΟΠΟΥ και ας τυχαίνει και πηγαίνω γιαννητσων και κολομπαρα ? Ας είναι . και πάντα αλήθειες , άντε μην την κάνω και εγώ και μπαίνω μόνο σαν κιφηνας να βλέπω από guest
Μην αρπαζεσαι με το παραμικρό Παπαγιάννη.
Όλοι στην ίδια μεριά ήμαστε και πίστεψέ με μείναμε λίγοι για να μαλώνουμε .
Θέλει μια οργάνωση λίγο να δούμε τι σκατα γίνεται ,γιατί τα περισσότερα κλείσανε και πολλά έχουν γίνει απλά αρπακτικά σε περιμένουν απλά για να σε αδειάσουν τις τσέπες .
Όλοι προσπαθούμε να προσφέρουμε ,αν δίνεις η όχι στο σάιτ το βλέπουμε όλοι ,δεν χρειάζεται να το τονίζεις η να αποδείξεις κάτι..με τον καιρό θα κερδίζεις και περισσότερη εμπιστοσύνη,
Όταν δεν είσαι πολύ καιρό είναι φυσικό κάποιοι να κρατάνε αμφιβολίες .
Και ο Alfie είναι ενεργό μέλος που προσπαθεί και αυτός να πάει σε πολλά μέρη ,για να μην σου απάντησε σημαίνει ότι αυτά που ήταν να γράψει τα έγραψε γιατί να σου κρύψει κάτι ;μπορούσε να μην αναφέρει καν ότι πήγε εκεί και βρήκε και νταλαβερι .
Ξέρεις πόσα πουστρακια κρύβουν πληροφορίες για να περνάνε μόνο αυτοί καλά ;

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Βρέθηκα ένα βράδυ στο Lagon και είχε μια καλή barwoman και 2-3 εξω πολύ μέτριες. Χαλαρή φάση μου φάνηκε δε ξέρω αν έχει κάποιος εμπειρία να έπιασε κανένα κωλο εκεί μέσα.

Επίσης στα Albert park κάποτε έπαιζαν κάτι ωραία μωρά, έχει κανεις πάει πρόσφατα αν συνεχίζει η ίδια φάση;

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Παίδες καλησπέρα για τους λάτρεις 45 ++ προτείνω ξενυχταδικο π/σ avato Πολίχνη. Δεν είναι κολομπα αλλά παίζεις μπάλα με πιο μεγαλες ηλικίες αν πας αργού τσίκα.
Γουστάρεις κ εσυ την Κατερίνα επι της υποδοχής Ε; Αχ αχ αχ…

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Βρέθηκα ένα βράδυ στο Lagon και είχε μια καλή barwoman και 2-3 εξω πολύ μέτριες. Χαλαρή φάση μου φάνηκε δε ξέρω αν έχει κάποιος εμπειρία να έπιασε κανένα κωλο εκεί μέσα.

Επίσης στα Albert park κάποτε έπαιζαν κάτι ωραία μωρά, έχει κανεις πάει πρόσφατα αν συνεχίζει η ίδια φάση;
Σωστό, ποιος ξέρει για Άλμπερτ παρκ; Είχαν ακουστεί πολλά κατά περιόδους

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.867
Πόντοι
3.796
Σωστό, ποιος ξέρει για Άλμπερτ παρκ; Είχαν ακουστεί πολλά κατά περιόδους
Μαλακίες τίποτα δεν έπαιζε .
Είχε ωραία μουνια αλλά μέχρι εκεί ,ποτάκι έπινες απλά δεν ξέρω καν αν κάναν κονσομασιον .
Απλά είχε ωραίες γκόμενες .

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.170
Πόντοι
456
Έτσι ακριβώς

Εγώ πήγα Δευτέρα βράδυ επίτηδες
Ήξερα ότι ίσως θα έχει με το ζόρι δυο αλλά ρίσκαρα (είναι ρίσκο γιατί έκανα ολόκληρο δρόμο από δυτικά)
Ήταν αυτές οι δυο
Μια σαν την κριτή από το gntm με τα ενωμένα φρύδια το φρικιό, ντεμεκ Σερραία μελαχρινή. Αλλά ντάλα..
Η άλλη Ρουμάνα ξανθιά ωραίο κορμι. Είπε 42, πάνω απο 48 θα πω εγώ.
Η μπαρ-ιδιοκτήτρια άρχισε τα δικά της τύπου «εμείς εδώ δεν είμαστε μπουρδελο, και η ταδε κοπέλα δεν πάει με κάτω απο 70, αν θέλει να πάει τώρα τι να σ πω….» Και αλλά τύπου «κερνά κάνα ποτο τα κορίτσια να τα πούμε λίγο όλοι μαζί, για να πάει πανω η κοπέλα θέλει ποτακι, τα ξέρεις κτλ…»
Στο φιναλε εγώ τους είπα ότι «κοιτάξτε να δείτε μην το κουράζουμε, ούτε ποτά θέλω να πιω, θα μυρίζει το στόμα μ όταν θα πάω να πλαγιάσω δίπλα στη γυναίκα μου, ούτε έχω χρόνο γιατί είναι ήδη αργά και αν με πάρει τηλέφωνο την κάτσαμε! Έχω ένα πενηντάρικο, θελετε;;» Απλά κ ωραία… αν ήταν Σάββατο προφανώς να μη γινόταν τίποτα. Αλλά ήταν Δευτέρα. Και επίσης προφανώς και έχει και άλλες κοπέλες όχι μόνο αυτές τις δυο για τον papagiannis που ρωτάει.
Αλλά εκεί δεν πας για τις μουναρες γκόμενες… όλοι ξέρουμε που έχει καλά κομμάτια λίγο πολύ. Πας για την καλτιλα και μπας και πετύχεις καμία καλοδιατηρημένη γρια.

Για μας τους λάτρες….!
Τρελός. Τις έπαιξες κανονικότατα.

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Τρελός. Τις έπαιξες κανονικότατα.
Εκεί που κρατήθηκα μη γελάσω ήταν την ώρα που έχυνα ακριβώς, είχε περάσει το τέταρτο και με απολύτως κανέναν στο μαγαζί 4 το πρωί, χτυπούσε η σερίφης την καμπάνα του τέλους! Χαχαχαχ! Καμπανάκι τύπου πρόβατα και γίδια που φοράνε σ επαρχιακούς! :zfuck::cheesy:

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
460
Πόντοι
21
Εκεί που κρατήθηκα μη γελάσω ήταν την ώρα που έχυνα ακριβώς, είχε περάσει το τέταρτο και με απολύτως κανέναν στο μαγαζί 4 το πρωί, χτυπούσε η σερίφης την καμπάνα του τέλους! Χαχαχαχ! Καμπανάκι τύπου πρόβατα και γίδια που φοράνε σ επαρχιακούς! :zfuck::cheesy:
Τι επιπέδου είναι αυτές από άποψη ομορφιάς; Στυλ βλαντας από μπου;χειρότερες;

Zizou43

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2023
Like
4
Πόντοι
0

Δεν ξέρω το albert park γιατι αναφερεται σε αυτο το θρεντ, πλενω το αυτοκινητο εκει, απλα δουλευουν κοριτσια προκλητικα ντυμενα, πρεπει να κλεινει αρκετα νωρις...

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.867
Πόντοι
3.796
Δεν ξέρω το albert park γιατι αναφερεται σε αυτο το θρεντ, πλενω το αυτοκινητο εκει, απλα δουλευουν κοριτσια προκλητικα ντυμενα, πρεπει να κλεινει αρκετα νωρις...
Ακριβώς έτσι φίλε .

Giannis_127

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
1.082
Πόντοι
206
Παίδες μία ερώτηση εάν ξέρετε... Θα είμαι Θεσ/νίκη Μεγάλη Παρασκευή (ξέρω είναι ιερή μέρα) και μόνο για μία μέρα αλλά ξέρετε εάν κάποιο μαγαζί θα είναι ανοιχτό εκείνο το βράδυ?

SLAVEMITSOS93

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2023
Like
44
Πόντοι
0
Δεν αξίζεις ρε μεγάλε να πας σε κωλόμπαρο για να γαμήσεις. Τράβα στα μπουρδέλα. Ίσως να άξιζαν τις παλιές καλές εποχές όταν έφερναν ανατολικές αβέρτα , κουβέρτα. Τώρα ποια , ούτε για πλάκα. Μια μικρή εξαίρεση θα βάλω άμα απλά είσαι στεναχωρημένος και θες να τα πεις σε κάποιον , που έτσι και αλλιώς δε θα θες να κάνεις κάτι η άμα θέλετε να πάτε με παρέα για το χαβαλέ. Να ακούσετε κάνα κου κου αγκοράκι κεράσει ποτό

Πάντως έτυχε για άσχετο λόγο να περάσω πρόσφατα έξω απο το εδεμ πρόσφατα. Ήταν κλειστό.

Το Εδέμ μετακόμισε κάτω από το. Πρασα

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Τι επιπέδου είναι αυτές από άποψη ομορφιάς; Στυλ βλαντας από μπου;χειρότερες;
Ρε Μπρατ που κολλάει η βλαντα;
:2funny:
Η μια που αναφέραμε από κοινού Gagarin & γώ δε βλέπεται. Σωματότυπος λίγο πιο χοντρός από κόκκινο φιατ Γιαννιτσων, και μούτρα που τρομάζεις. Η άλλη η ξανθιά Ρουμάνα βλεπόταν. Στυλ νοστιμουλας ανατολικού μπλοκ που προσέχει γιαγιάδες

evr

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2021
Like
11
Πόντοι
0
Ειμαι νεος δεν εχω παει ποτε σε τετοιο ειδους μπαρ,μιλησα με μια κλεοπατρα σε σοσιαλ και με ειπε να παω απο ατλαντικ , αξιζει ;; ποσα θελει επισης ;;

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.170
Πόντοι
456
Ειμαι νεος δεν εχω παει ποτε σε τετοιο ειδους μπαρ,μιλησα με μια κλεοπατρα σε σοσιαλ και με ειπε να παω απο ατλαντικ , αξιζει ;; ποσα θελει επισης ;;
Άμα είσαι νέος πάνε πρώτα σε ένα μπουρδέλα αγοράκλα μου και μετά βλέπεις με την άλλη. Στα κωλόμπαρα σε βλέπουν σαν χαρτονόμισμα , και δε θα γαμήσεις κιόλας ότι τύχει είναι τυχερό.

Φιλικά πάντα.

petheropliktos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
531
Πόντοι
81
Παίδες μία ερώτηση εάν ξέρετε... Θα είμαι Θεσ/νίκη Μεγάλη Παρασκευή (ξέρω είναι ιερή μέρα) και μόνο για μία μέρα αλλά ξέρετε εάν κάποιο μαγαζί θα είναι ανοιχτό εκείνο το βράδυ?
Αδερφέ Μ.Παρασκευή δεν θα δοκίμαζα καν. Είναι γνωστό πως στον Επιτάφιο και την Μ. Παρασκευή τους πιο μεγάλους σταυρούς τους κάνουν οι τάνες και οι νταβάδες (προτείνω νέο νήμα με τίτλο "ΜΑΤΙ στον Επιτάφιο"). Εννοείται πως θα'ναι κλειστά όλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom