Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
19
Like
3.152
Πόντοι
1.436
100 η καβαντζα φουλ κ πιο πριν κερασα κ 2 διπλα ποτα συν το δικο μου.συνολο 150 φιλε.Για αλτερ εγκο που εγραψα πιο πανω η για le cabaret εχει κανεις αποψη?
αυτο το μερος που βρισκετε περιπου?

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.135
Πόντοι
3.796
100 η καβαντζα φουλ κ πιο πριν κερασα κ 2 διπλα ποτα συν το δικο μου.συνολο 150 φιλε.Για αλτερ εγκο που εγραψα πιο πανω η για le cabaret εχει κανεις αποψη?
Πολλά λεφτά αδερφέ .
Δεν θα τα έδινα για καβατζα αφού με τα ίδια μπορείς να περάσεις πολύ καλύτερα .
Αλτερ εγκο δεν έχει τίποτα πονηρό ,χαλαρό μαγαζί ,συνοικιακό ας πούμε για να κεράσεις κανένα ποτάκι και παρεούλα .
Για λε καμπαρέ δεν ξέρω λεπτομέρειες αυτή την στιγμή τι παίζει .

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Το ερώτημα είναι γιατί να θες να ρίξεις χρήμα να κανεις κάτι με κάποια από το Εδέμ που η πιο όμορφη είναι σαν το Γκολουμ

η Βανέσσα δουλεύει ακόμα τύπε ? :coffee: οσο ηταν στο Ντεπώ,είχε μερικές γαμεύσιμες. στο καινούριο δεν εχω πάει.

μεγαλη απώλεια για την κωλομπαρονύχτα ηταν το κλείσιμο του XLove στην Αλεξανδρείας,περιοχή Ανάληψης !

(ΧLove=πρώην Σεΰχέλλες)

katalanos3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2010
Like
1.416
Πόντοι
206
η Βανέσσα δουλεύει ακόμα τύπε ? :coffee: οσο ηταν στο Ντεπώ,είχε μερικές γαμεύσιμες. στο καινούριο δεν εχω πάει.

μεγαλη απώλεια για την κωλομπαρονύχτα ηταν το κλείσιμο του XLove στην Αλεξανδρείας,περιοχή Ανάληψης !

(ΧLove=πρώην Σεΰχέλλες)
Τελευταία φορά που πήγα στο Εδέμ πριν από ένα μήνα η Βανέσσα δούλευε κανονικά.
Όσο για το XLove, έχει μεταφέρει τις εργασίες του στο cafe bar Metro που είναι δίπλα στα έργα του μετρό στη Μαρτίου.
Ο ίδιος τα έχει και τα δύο. Κατά τη γνώμη μου το ρόστερ του είναι χαμηλού επιπέδου.

kokkinofotoulis

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Like
18
Πόντοι
1
αυτο το μερος που βρισκετε περιπου?
Στριβεις στο δημαρχειο στην Σταυρουπολη αριστερα η δεξια αναλογα με την φορα που,ερχεσαι απο λαγκαδα για να πας προς ευοσμο.και το βλεπεις στο δεξι σου χερι.διπλα σ ενα πατσατζιδικο.Προσωπικα μου αρεσε μονο,ντιανα.καμμια αλλη.

kokkinofotoulis

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Like
18
Πόντοι
1
Πολλά λεφτά αδερφέ .
Δεν θα τα έδινα για καβατζα αφού με τα ίδια μπορείς να περάσεις πολύ καλύτερα .
Αλτερ εγκο δεν έχει τίποτα πονηρό ,χαλαρό μαγαζί ,συνοικιακό ας πούμε για να κεράσεις κανένα ποτάκι και παρεούλα .
Για λε καμπαρέ δεν ξέρω λεπτομέρειες αυτή την στιγμή τι παίζει .
Ευχαριστω για ενημερωση.Εφοσον λοιπον δεν παιζει να καθισει ουτε καποια κοπελα στο αλτερ εγκο μαζι σου τοτε δεν θα παω.οσο για τα λεφτα.συμφωνω μαζι σου.λες μπορεις να περασεις αλλου πολυ καλυτερα.που;δεν βλεπω καποια αλλη ενημερωση εδω.αν εχετε να προτεινετε κατι πολυ ευχαριστως ειτε εδω ειτε π.μ

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.135
Πόντοι
3.796
Ευχαριστω για ενημερωση.Εφοσον λοιπον δεν παιζει να καθισει ουτε καποια κοπελα στο αλτερ εγκο μαζι σου τοτε δεν θα παω.οσο για τα λεφτα.συμφωνω μαζι σου.λες μπορεις να περασεις αλλου πολυ καλυτερα.που;δεν βλεπω καποια αλλη ενημερωση εδω.αν εχετε να προτεινετε κατι πολυ ευχαριστως ειτε εδω ειτε π.μ
Και το Τζόνυ εγώ το είχα γράψει πιο παλιά ,αλλά στα λεφτά που ζητάνε είναι πάρα πολλά .
Για χοντρό παιχνίδι δεν ξέρω πλέον ποια μαγαζιά μείνανε .
Ύποπτο φαίνεται το 22 στην Αιγαίου ,ούτε τζαμαρίες ούτε τίποτα δεν φαίνεται από έξω .μόνο μια πόρτα έχει και την φωτεινή επιγραφή .αν είναι κάποιος της περιοχής ας ενημερώσει.
Αν πας πιο πίσω γράφουν για πρόσφατα κάποια μαγαζια .
Έχει και το πουραδικο που πήγε ο Alfie

katalanos3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2010
Like
1.416
Πόντοι
206
Για το μαγαζί "22" στην Αιγαίου έχω γράψει εδώ :

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Τελευταία φορά που πήγα στο Εδέμ πριν από ένα μήνα η Βανέσσα δούλευε κανονικά.
Όσο για το XLove, έχει μεταφέρει τις εργασίες του στο cafe bar Metro που είναι δίπλα στα έργα του μετρό στη Μαρτίου.
Ο ίδιος τα έχει και τα δύο. Κατά τη γνώμη μου το ρόστερ του είναι χαμηλού επιπέδου.

ρε τη Βανεσσα...:woldman: ο τυπος-ιδιοκτητης που αναφερεις θεουλης.

επειδη με ειχε συμπαθησει, οποτε πηγαινα στο XLove με ειχαν αρχοντα.

κλαρινα στους καναπεδες και "ραντεβου" μετα το σχολασμα! ειχε μερικες αξιολογες περιπτωσεις εκτος μπαρ.

η Εύα(Ελληνίδα) στο μπαρ ωραίο άλογο, αλλα δύσκολο. με το που εσκασε ο κοβιντ, παρατησα το σπορ.

ευχαριστώ για το info :coffee::coffee::coffee:

mr migiagki

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2022
Like
351
Πόντοι
21
Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω για το baci στην τουμπα που είναι. Πήγα προχθές και μου φάνηκε περίεργο το μαγαζάκι. Παίζει κάτι έξτρα εκεί με τις κοπελίτσες ή απλά λίγο ομιλητο;

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω για το baci στην τουμπα που είναι. Πήγα προχθές και μου φάνηκε περίεργο το μαγαζάκι. Παίζει κάτι έξτρα εκεί με τις κοπελίτσες ή απλά λίγο ομιλητο;
Δε παίζει κάτι, χαλαρά πράγματα για κουβέντα

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Γνώρισα χθες μια Ανους στο Κάπτεν Μοργκαν. Κέρασα δυο ποτά μόνο κουβέντα, ενώ δίπλα μου άλλοι χαμουρευαν κάτι άσχημες Ρωσίδες με 2 ποτά. Ξέρει κανεις αν η συγκεκριμένη κάνει τίποτα παραπάνω η χαμένα λεφτά;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.135
Πόντοι
3.796
Γνώρισα χθες μια Ανους στο Κάπτεν Μοργκαν. Κέρασα δυο ποτά μόνο κουβέντα, ενώ δίπλα μου άλλοι χαμουρευαν κάτι άσχημες Ρωσίδες με 2 ποτά. Ξέρει κανεις αν η συγκεκριμένη κάνει τίποτα παραπάνω η χαμένα λεφτά;
Για να ήταν στο Μόργκαν σίγουρα είναι πεταμένα λεφτά.
Αφού ανέκαθεν τα κορίτσια εκεί φημίζονται για το άδειασμα τσέπης σε ποτά .

Geroparaxenos

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2022
Like
16
Πόντοι
0

Η Ανούς δεν είναι μια γεωργιανή με μυτόγκα;
Και ρωσίδες ποιες λες; Εγώ τη μόνη ρωσίδα που είχα δει εκεί μέσα είναι μια εντυπωσιακή ψηλή ξανθιά που συνήθως είναι μέσα απ το μπαρ.
Έχω την εντύπωση ότι οι ωραίες εκεί δεν χαμουρεύονται, πουλάνε μόνο εμφάνιση. Πιο πολύ οι μέτριες κάνουν τα έξτρα γιατί δεν έχουν τι άλλο να πουλήσουν.
Γενικά συμφωνώ με DEWARS. Παρόλο που δεν πάω ούτε για χαμούρεμα ούτε για να βγάλω γκόμενα έχω παρατηρήσει ότι τα λεφτά μου στο Μόργκαν εξαφανίζονται με τριπλάσια τετραπλάσια ταχύτητα από άλλα μαγαζιά.
H μεταγραφή του Σεβτσένκο στη Τσέλσι λιγότερο χαμένα λεφτά ήταν απ αυτό.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.135
Πόντοι
3.796
Και ρωσίδες ποιες λες; Εγώ τη μόνη ρωσίδα που είχα δει εκεί μέσα είναι μια εντυπωσιακή ψηλή ξανθιά που συνήθως είναι μέσα απ το μπαρ.
Έχω την εντύπωση ότι οι ωραίες εκεί δεν χαμουρεύονται, πουλάνε μόνο εμφάνιση. Πιο πολύ οι μέτριες κάνουν τα έξτρα γιατί δεν έχουν τι άλλο να πουλήσουν.
Γενικά συμφωνώ με DEWARS. Παρόλο που δεν πάω ούτε για χαμούρεμα ούτε για να βγάλω γκόμενα έχω παρατηρήσει ότι τα λεφτά μου στο Μόργκαν εξαφανίζονται με τριπλάσια τετραπλάσια ταχύτητα από άλλα μαγαζιά.
Τα περισσότερα μαγαζιά σε αδειάζουν την τσέπη γρήγορα πλέον .
Όποιος θέλει μόνο ποτάκι και λαιτ φάση τουλάχιστον δυτικά είναι λίγα μαγαζιά .
Αλτερ εγκο-ευοσμος
Φουεγκο -ηλιουπολη
Όνειρο - Συκιές
Μπος -ξηροκρηνη
Μέρλιν - Κορδελιό
Ρομέο - Ηλιούπολη .

Απο κοπέλες πλέον δύσκολα θα βρεις κάτι εντυπωσιακό σε εμφάνιση.τα πρώτα 3 ίσως πετύχεις κάποιες φορές και κάτι αξιόλογο αλλά άμα πας σε μέρες που εχουν δουλειά θα είναι πιασμένο .
Απλα στα μαγαζιά που έγραψα θα την βγάλεις και πιο οικονομικά αφού τα ποτά ξεκινάνε από 6-7ευρω αντρικό και απλό γυναικείο.

Καραμέλα ,φουλ μουν ,Μόργκαν, Τζόνι τα θεωρώ απλά άρμεγμα..από την ώρα που θα μπεις κοιτάνε πως θα σε μαδησουν

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.283
Πόντοι
456
Εμένα μου είπαν ότι αυτή είναι η αφεντικίνα και θέλει πολύ προσοχή σε ξεγελάει στο πεντάλεπτο και σου ρημάζει το πορτοφόλι και δεν πηδάς
Νομίζω αυτό είναι κανόνας σε όλες τις σχετικές επιχειρήσεις.
Άμα θες απλά παρέα μια χαρά είναι (βγαίνει και πιο φθηνά απο ψυχολόγο) , άμα θες να πηδήξεις τράβα σε μπουρδέλο.

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Όχι δεν είναι Γεωργιανή, μια μαυρομαλλα Αρμενισσα είναι με γαλλική μύτη. Είχε μια μιλφα με τατουάζ που την ψιλοχαμουρευε ένας θείος παραδίπλα, μια Ρωσίδα ξανθιά καλό πρόσωπο μέτριο σώμα, και μια ακόμα ξανθιά άσχημη που τη θυμάμαι εκεί από πολλά χρόνια πριν. Κάνει τη σερβιτόρα συνηθως

Τελευταία τροποποίηση:

tommy1971

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2015
Like
209
Πόντοι
21
το MORGAN παντα ηταν run and gun , πολλες φορες εχω δει την αφεντικινα να κανει νοημα στις κοπελες για πιο γρηγορα , ακομα κ με αδειο μαγαζι που ολες καθονταν

Geroparaxenos

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2022
Like
16
Πόντοι
0
Όχι δεν είναι Γεωργιανή, μια μαυρομαλλα Αρμενισσα είναι με γαλλική μύτη. Είχε μια μιλφα με τατουάζ που την ψιλοχαμουρευε ένας θείος παραδίπλα, μια Ρωσίδα ξανθιά καλό πρόσωπο μέτριο σώμα, και μια ακόμα ξανθιά άσχημη που τη θυμάμαι εκεί από πολλά χρόνια πριν. Κάνει τη σερβιτόρα συνηθως
Νομίζω την ίδια λέμε. Μου είχε μιλήσει μια φορά. Απλά δεν θυμόμουν από πού ακριβώς είναι και εμένα η μύτη μου φάνηκε πολύ έντονη σαν να έκανε επέμβαση με υπερβολικό αποτέλεσμα. Αλλά αυτό είναι λεπτομέρεια και μπορεί να ναι παραξενιά μου.
Τώρα που το λέω σαν να θυμάμαι να έχω δει και μια μαυρομάλλα γεωργιανή νεαρή και πολύ όμορφη. Η τις μπέρδεψα;
Πάντως όπως λένε κι οι άλλοι είναι πολυβόλο η κατάσταση. Πάω μια χαλαρή βόλτα χωρίς να θέλω να χαμουρέψω ή να χαϊδέψω καμία και εξαφανίζονται 1-2 πενηντάευρα σε χρόνο dt.
Νομίζω ποντάρουν στο ότι το μαγαζί έχει όνομα και κάποιες πιο όμορφες κοπέλες από άλλα.

Latinolover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2021
Κριτικές
3
Like
565
Πόντοι
301
Καλησπέρα παλικάρια. Μια ερώτηση. Στο λεμπετ δουλεύει μια ξανθιά 50αρα μάλλον ελληνίδα. Εγώ την βλέπω ότι δουλεύει εκεί κάθε Παρασκευή πρωί και δεν ξέρω αν δουλεύει άλλες μέρες. Αν μπορεί κάποιος και ξέρει κάτι γι αυτήν τι φάση γενικά ας κάνει τον κόπο να ενημερώσει είτε εδώ είτε με μνμ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom