Έτσι ακριβώς
Εγώ πήγα Δευτέρα βράδυ επίτηδες
Ήξερα ότι ίσως θα έχει με το ζόρι δυο αλλά ρίσκαρα (είναι ρίσκο γιατί έκανα ολόκληρο δρόμο από δυτικά)
Ήταν αυτές οι δυο
Μια σαν την κριτή από το gntm με τα ενωμένα φρύδια το φρικιό, ντεμεκ Σερραία μελαχρινή. Αλλά ντάλα..
Η άλλη Ρουμάνα ξανθιά ωραίο κορμι. Είπε 42, πάνω απο 48 θα πω εγώ.
Η μπαρ-ιδιοκτήτρια άρχισε τα δικά της τύπου «εμείς εδώ δεν είμαστε μπουρδελο, και η ταδε κοπέλα δεν πάει με κάτω απο 70, αν θέλει να πάει τώρα τι να σ πω….» Και αλλά τύπου «κερνά κάνα ποτο τα κορίτσια να τα πούμε λίγο όλοι μαζί, για να πάει πανω η κοπέλα θέλει ποτακι, τα ξέρεις κτλ…»
Στο φιναλε εγώ τους είπα ότι «κοιτάξτε να δείτε μην το κουράζουμε, ούτε ποτά θέλω να πιω, θα μυρίζει το στόμα μ όταν θα πάω να πλαγιάσω δίπλα στη γυναίκα μου, ούτε έχω χρόνο γιατί είναι ήδη αργά και αν με πάρει τηλέφωνο την κάτσαμε! Έχω ένα πενηντάρικο, θελετε;;» Απλά κ ωραία… αν ήταν Σάββατο προφανώς να μη γινόταν τίποτα. Αλλά ήταν Δευτέρα. Και επίσης προφανώς και έχει και άλλες κοπέλες όχι μόνο αυτές τις δυο για τον papagiannis που ρωτάει.
Αλλά εκεί δεν πας για τις μουναρες γκόμενες… όλοι ξέρουμε που έχει καλά κομμάτια λίγο πολύ. Πας για την καλτιλα και μπας και πετύχεις καμία καλοδιατηρημένη γρια.
Για μας τους λάτρες….!