Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.137
Πόντοι
3.796
Πριν λίγες μέρες έγινε επίσκεψη στο όνειρο ,το νέο μαγαζί στις Συκιές.
5-6 κοπέλες έχει και κάποιες μικρης ηλικίας .μικρό μαγαζί αλλά καλό .
Ποτά στα 7 ευρώ ,αντρικο- γυναικείο.μετρια πραγματα και σε εμφάνιση δεν έχει κάτι εντυπωσιακό από κορίτσια το μαγαζί δουλεύει για χαλαρό ποτό και παρέα ..δεν έχει περίεργα πράγματα

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Δεν την είδα όταν πήγα. Ξέρω ποια είναι αλλά δεν θυμάμαι αν έχω κάτσει ποτέ μαζί της.
Έχω την εντήπωση ότι πάντα εξαρτάται από την προτίμηση κάθε κοπέλας ή τη γραμμή κάθε μαγαζιού αν θα αφήνουν να τους βάζουν χέρι. Όποια μπορεί να δουλέψει πουλόντας μόνο ομορφιά και συζήτηση καλά κάνει. Επιλογή της.
Προσωπικά είμαι λίγο μεσήλικας και λίγο υπέρβαρος οπότε ξέρω ότι αυτά τα κορίτσια ούτε θα με πλησίαζαν αν δεν κερνούσα ποτό και δεν έχω όρεξη να κοροϊδεύω τον εαυτό μου. Πάω να κεράσω 1-2 ποτά λίγο μπλα-μπλα λίγο οφθαλμόλουτρο και φεύγω.
Και νέος κι ωραίος να ήσουν, πάλι στο πορτοφόλι σου θα κοιτούσαν κυρίως..

Εγγρ.
23 Φεβ 2023
Like
97
Πόντοι
0
Παιδια θυμαται κανεις σελιδα που ειναι εκεινο το καταπληκτικο ποστ του συναδεοφου που τα κατεταξε ολα με βαθμολογιες(χρωματα) ηλικιες κοπελες βαλιου κτλπ?

petheropliktos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
596
Πόντοι
81
M
Παιδια θυμαται κανεις σελιδα που ειναι εκεινο το καταπληκτικο ποστ του συναδεοφου που τα κατεταξε ολα με βαθμολογιες(χρωματα) ηλικιες κοπελες βαλιου κτλπ?
Μέχρι που το'χα στείλει με mail σε φίλους μου, άσχετους. Ωραίες εποχές.

Εγγρ.
23 Φεβ 2023
Like
97
Πόντοι
0
Καλά ρε τρελέ, μη μας δείρεις κιόλας. Σελίδα 282 βρήκα σε πρώτη φάση
Οχι δεν ειναι αυτο φιλε .
Μιλαμε ο συναγωνιστης τα εβαλε ανα ανατολικα δυτικα κεντρο . Α Β Γ το καθενα και λεπτομεριες πχ ηλικιες μικρες ηλικιες μεγαλες καβατζα ναι οχι και καπως ετσι . Εχω την εντθπωση οτι ειναι προσφατο αλλα δεν το βριακω απο 300-350

Εγγρ.
23 Φεβ 2023
Like
97
Πόντοι
0
Colobarus guide upd. 03/2018

Λοιπόν παίχτες... απίστευτη καινούρια ανακάλυψη. Μαγαζί λίγων μόλις ημερών. Είχε μέσα 6 γυναίκες, από σκιάχτρα ως αρκετά καλές, πολύ εκδηλωτικές, συν 2 γυναίκες στο μπαρ +μία ακόμα δώρο που δεν κατάλαβα τι ρόλο βαρούσε γιατί απλά κουτουλούσε μέχρι να έρθει η ώρα να φύγει. Δηλαδή ναούμε 9 γυναίκες σε ένα μαγαζί... στους Αμεπελόκηπους. ΠΟΥ?? Στους ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ... Εντάξει δεν γίνονται αυτά. Όποιος δεν πιστεύει να περάσει μια βόλτα από την οδό Ελευθερίας, κοντά στην Ακριτών. Το μαγαζί λέγεται Level. Δίπλα, το παλιό Discovery είχε γίνει για ένα διάστημα μαγαζί με στοιχήματα και τώρα το γυρίσανε σε sport cafe με γυναίκες το βράδυ και το πολύ ντεκαβλέ όνομα Coffee Play.
Αποφάσισα να αφαιρέσω κάποια bar που δεν είναι αρκετά κονσομασιόν τύπου (Domingos, Anonymus). Αν έχετε διαφορετική εκτίμηση θα ήθελα να ακούσω γνώμες. Μην ξεχνάτε δεν είμαι μπαρόβιος στο επάγγελμα και ουσιαστικά έχω σταματήσει να πηγαίνω για προσωπικούς λόγους. Απλά γνωρίζω ποιά είναι ανοιχτά και που βρίσκονται. Περιμένω να βοηθήσουν και άλλοι με αναφορές. Τέλος, καταστήματα που δεν λειτουργούν πια από την προηγούμενη αναφορά μου: Focus, Άστρα, Ανδρομάχη, Sokolata και πιθανώς και το Oscar.
Άξιο αναφοράς ότι το Fever έχει πέσει τόσο χαμηλά σε ομορφιά γυναικών που αναγκάστηκα να το βάλω κάτω από το Caligula.. Θυμίζω η ένδειξη "Α" είναι το top 25% και τα italics σημαίνουν δεν μας ζητάνε ποτό αλλά ζητάμε εμείς.

Εύοσμος & Κορδελιό
--------------------
A Captain Morgan, Κωνσταντίνου Καραμανλή (Κορδελιό) - όλες οι ηλικίες, 9+ γυναίκες, ελευθερία κινήσεων, ανοιχτή καβάτζα
A Alter Ego, Αχιλλέως (Εύοσμος) - όλες οι ηλικίες, 6-8 γυναίκες, σχεδόν μηδενική επαφή
B Romeo, Σκρα (Κάτω Εύοσμος) - όλες οι ηλικίες, 9+ γυναίκες, ελευθερία κινήσεων, ανοιχτή καβάτζα
B Merlin, Ανδρέα Παπανδρέου (Κορδελιό) - όλες οι ηλικίες, 6-8 γυναίκες, ελευθερία κινήσεων
D Larry, Βρυούλων (Κατω Εύοσμος) - κατηγορία milf, 4-5 γυναίκες, ελευθερία κινήσεων, κλειστή καβάτζα

Δήμοι Παύλου Μελά & Νεάπολης Συκεών
--------------------
A Δώρα, Περικλέους με Νικομήδειας (Ηλιούπολη) - όλες οι ηλικίες, 4-5 γυναίκες, περιορισμένη επαφή
B Αμβροσία, Σοφοκλέους (Τερψιθέα) - μικρές ηλικίες, 4-5 γυναίκες, περιορισμένη επαφή
B Κλειδί, Λυκούργου (Σταυρούπολη) - μικρές ηλικίες, 2-3 γυναίκες, σχεδόν μηδενική επαφή
C Πασαρέλα, Ρήγα Φεραίου (Νεάπολη) - όλες οι ηλικίες, 2-3 γυναίκες, σχεδόν μηδενική επαφή
C Κους Κους, Μεγάλου Αλεξάνδρου (Τερψιθέα) - κατηγορία milf, 2-3 γυναίκες, περιορισμένη επαφή
C Βαλεντίνα, Αλεξάνδρου Παπάγου (Ηλιούπολη) - όλες οι ηλικίες, 4-5 γυναίκες, ελευθερία κινήσεων
D Paradise, Μεσολογγίου με Καραολή (Σταυρούπολη) - κατηγορία milf, 4-5 γυναίκες, ελευθερία κινήσεων, κλειστή καβάτζα

Κέντρο & Αμπελόκηποι
--------------------
A Platinum, 26ης Οκτωβρίου (Λιμάνι) - όλες οι ηλικίες, 6-8 γυναίκες, ελευθερία κινήσεων, συνεχόμενο στριπ show, χορός υπό επιτήρηση
A Blue Iguana, Καραολή με Εγνατία (Βαρδάρης) - όλες οι ηλικίες, 6-8 γυναίκες, ελευθερία κινήσεων, συνεχόμενο στριπ show, χορός υπό επιτήρηση
A Le Cabaret, Χάψα (Λαδάδικα) - όλες οι ηλικίες, 6-8 γυναίκες, ελευθερία κινήσεων, συνεχόμενο στριπ show, χορός υπό επιτήρηση
A Caligula, Ναυμαχίας Λήμνου (Λαδάδικα) - όλες οι ηλικίες, 6-8 γυναίκες, επαφή πρακτικά δεδομένη, στριπ show, χορός υπό επιτήρηση, προγράμματα sex
A Fever, Κωνσταντίνου Οικονόμου (Λιμάνι) - όλες οι ηλικίες, 6-8 γυναίκες, επαφή πρακτικά δεδομένη, στριπ show, χορός σε κλειστό χώρο, προγράμματα sex
B Level, Ελευθερίας (Αμπελόκηποι) - όλες οι ηλικίες, 6-8+ γυναίκες, ελευθερία κινήσεων
B Όνειρο, Κωλέττη (Λιμάνι) - όλες οι ηλικίες, 4-5 γυναίκες, ελευθερία κινήσεων, στριπ show, χορός σε κλειστό χώρο
B Amore, Λαγκαδά (Βαρδάρης) - όλες οι ηλικίες, 4-5 γυναίκες, ελευθερία κινήσεων, ανοιχτή καβάτζα
B Coffee Play, 28ης Οκτωβρίου (Αμπελόκηποι) - όλες οι ηλικίες, 4-5 γυναίκες, σχεδόν μηδενική επαφή
C Cozy, Βενιζέλου (Μενεμένη) - όλες οι ηλικίες, 4-5 γυναίκες, περιορισμένη επαφή
C Ραντεβού, Πλάτωνος (Αμπελόκηποι) - κατηγορία milf, 2-3 γυναίκες, ελευθερία κινήσεων, ανοιχτή καβάτζα
C Relax, Θεοδοσίου Σταύρου (Ξηροκρήνη) - κατηγορία milf, 4-5 γυναίκες, ελευθερία κινήσεων, ανοιχτή καβάτζα
C Gala, Φιλιππουπόλεως (Αμπελόκηποι) - όλες οι ηλικίες, 2-3 γυναίκες, σχεδόν μηδενική επαφή
C 86, Κυρίμη (Μενεμένη) - κατηγορία milf, 2-3 γυναίκες, περιορισμένη επαφή
D Boss, Γρηγορίου Κολωνιάρη (Ξηροκρήνη) - κατηγορία milf, 2-3 γυναίκες, περιορισμένη επαφή
D Retro, Χατζίκου (Μενεμένη) - όλες οι ηλικίες, 2-3 γυναίκες, περιορισμένη επαφή
D Comsopolitan, Αγίου Δημητρίου (Βαρδάρης) - κατηγορία milf, 4-5 γυναίκες, ελευθερία κινήσεων, κλειστή καβάτζα
D Joker, Αγίου Δημητρίου (Βαρδάρης) - κατηγορία milf, 4-5 γυναίκες, ελευθερία κινήσεων, ανοιχτή καβάτζα
D Χαμόγελο, Ολυμπίου Γεωργάκη (Βαρδάρης) - κατηγορία milf, 2-3 γυναίκες, ελευθερία κινήσεων, ανοιχτή καβάτζα

Τούμπα & Χαριλάου
--------------------
A Porto Bello, Στρατηγού Γενναδίου (Χαριλάου) - μικρές ηλικίες, 4-5 γυναίκες, σχεδόν μηδενική επαφή
B Εδέμ, Βασιλίσσης Όλγας (Ντεπώ)
C Ονείραμα, Παπάφη (Τούμπα)
D Tempo, Γεωργίου Βαφοπούλου (Ντεπώ)
D Bla Bla, Λάμπρου Πορφύρα (Ντεπώ)
Να το παιδια , αρκετα παλιο τελικα αλλα υποδειγμα οδηγου . Ας το ξαναφρεσκαρω μια εδω και για ολους

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.390
Πόντοι
34.538

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.137
Πόντοι
3.796
Να το παιδια , αρκετα παλιο τελικα αλλα υποδειγμα οδηγου . Ας το ξαναφρεσκαρω μια εδω και για ολους
Παπαγιάννη ! Και εδώ σε πιάνω ! 2στα 2 ..χαχαχααχ..
Τα μισά μαγαζιά πλέον δεν υπάρχουν και όσα υπάρχουν έχουν αλλάξει κατά πολύ !
Άμα κάτσω και διορθώσω όλο τον κατάλογο θα μείνει ο μίσος ,θα αλλάξουν όλες οι βαθμολογίες και τα ρόστερ και οι μισές περιοχές

• Like
Αντιδράσεις: GRxx
Εγγρ.
23 Φεβ 2023
Like
97
Πόντοι
0
Παπαγιάννη ! Και εδώ σε πιάνω ! 2στα 2 ..χαχαχααχ..
Τα μισά μαγαζιά πλέον δεν υπάρχουν και όσα υπάρχουν έχουν αλλάξει κατά πολύ !
Άμα κάτσω και διορθώσω όλο τον κατάλογο θα μείνει ο μίσος ,θα αλλάξουν όλες οι βαθμολογίες και τα ρόστερ και οι μισές περιοχές
Ε ρε φίλε βάλε με μέσα στην στενή να τελειώνουμε

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.285
Πόντοι
456
Πρωτη φορα πηγα αδερφε , μπορω να πω οτι πλακα ειχε για 23€ που εδωσα 1 δικο μου 2 γυναικεια . Περασα μια ωρα απο την βραδια μου και μετα εφυγα καυλωμενος για πιατσα οποτε καλα μου καθησε
Δεν αξίζεις ρε μεγάλε να πας σε κωλόμπαρο για να γαμήσεις. Τράβα στα μπουρδέλα. Ίσως να άξιζαν τις παλιές καλές εποχές όταν έφερναν ανατολικές αβέρτα , κουβέρτα. Τώρα ποια , ούτε για πλάκα. Μια μικρή εξαίρεση θα βάλω άμα απλά είσαι στεναχωρημένος και θες να τα πεις σε κάποιον , που έτσι και αλλιώς δε θα θες να κάνεις κάτι η άμα θέλετε να πάτε με παρέα για το χαβαλέ. Να ακούσετε κάνα κου κου αγκοράκι κεράσει ποτό

Πάντως έτυχε για άσχετο λόγο να περάσω πρόσφατα έξω απο το εδεμ πρόσφατα. Ήταν κλειστό.

Τελευταία τροποποίηση:

mankaran12

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2021
Like
26
Πόντοι
0
Υπάρχει κανένα από αυτά Αμπελοκήπους Μενεμένη Ξηροκρήνη που να είναι ανοιχτό?

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.137
Πόντοι
3.796
Serenata και cozy δεν υπάρχουν το boss Ξηροκρήνη λειτουργεί ακόμα .
Το ρετρό στη Μενεμένη έγινε αφτερ

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.137
Πόντοι
3.796
Η λίστα που ανέβηκε δεν ησχυει.
Είναι παλιά .
Ο χάρτης έχει διαμορφωθεί πολύ διαφορετικά

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.137
Πόντοι
3.796
Κορδελιό - ΚΑΠΤΕΝ ΜΟΡΓΚΑΝ και δεν είμαι σίγουρος δουλεύει και το MERLIN.

Εύοσμος - ALTER EGO , OLA ELLINIKA .

Ηλιούπολη - FUEGO , ANTRI ,ROMEO ,ΔΩΡΑ .

Σταυρούπολη - JONNY

Συκιες- AROMA

Ξηροκρήνη - BOSS

Βαρδάρη -CARAMELA ,FULL MOON(Γιαννιτσών πρώην όνειρο)

Ακόμα δεν ξύπνησα καλά οποίος θέλει ας συμπληρώσει

mankaran12

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2021
Like
26
Πόντοι
0
Serenata και cozy δεν υπάρχουν το boss Ξηροκρήνη λειτουργεί ακόμα .
Το ρετρό στη Μενεμένη έγινε αφτερ
Το serenata υπάρχει δεν ξέρω αν είναι το ίδιο με παλιά που λες . Πάντως υπάρχει μαγαζί serenata στην Μενεμένη στη Βενιζέλου απέναντι από το στρατόπεδο. Μερικοί πάνε εκεί να δουν μπάλα έχει και κουζίνα , το βράδυ δεν ξέρω τι γίνεται..

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.137
Πόντοι
3.796
Το serenata υπάρχει δεν ξέρω αν είναι το ίδιο με παλιά που λες . Πάντως υπάρχει μαγαζί serenata στην Μενεμένη στη Βενιζέλου απέναντι από το στρατόπεδο. Μερικοί πάνε εκεί να δουν μπάλα έχει και κουζίνα , το βράδυ δεν ξέρω τι γίνεται..
Πρέπει να είναι κανονικό καφενείο σπορ καφέ .
Δεν φαίνεται τίποτα περίεργο.
Φαίνεται το στυσιμο του μαγαζιού

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom