Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.865
Πόντοι
3.796

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Τυπε και να μην είναι ωραία όπως τα φαντάζομαι, κλαι μαιν!

Αράζω Πύργο, χτυπάω 4 πιτογυρα απ'όλα και για το σβήσιμο μία Pepsi κόλα 1,5 λίτρο!

Και όλα Good!

:sunglasses:
Κ εδώ κάνεις λάθος με 2 Πιτογυρα δικά μας την κάνεις ταράτσα

katalanos3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2010
Like
1.416
Πόντοι
206
Επίσκεψη χθες κατά τις 12:30 στο καινούργιο μαγαζί στην Αιγαίου (εκεί που ήταν το Subbuteo).
H μουσική ήταν λίγο πιο δυνατή από ότι θα έπρεπε. Ανδρικό ποτό στα 10 ευρώ (τσιμπημένο). Αν και ήταν Παρασκευή, δούλευαν μόνο δύο κοπέλες. Δεν τις λες άσχημες, αλλά δεν είχαν αυτό το "κάτι" που θα με προκαλούσε να κεράσω ποτό, οπότε δεν ξέρω τι παίζει με τις τιμές στα γυναικεία ποτά. Στη μία ώρα που έκατσα δε πάτησε ψυχή.
Γενικότερα μου έδωσε την εντύπωση ότι είναι μαγαζί τύπου Porto Bello και Me and You για ποτάκι και χαλαρή κουβεντούλα. Τίποτα παραπάνω. Αυτή είναι η δική μου αίσθηση. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια. Ο χρόνος θα δείξει.

foreveryusepf

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2023
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα και παλι , ευχαριστω για τις προτασεις .

Αυτα κοντα στην χαλκηδονα πως θα τα βρω ;

Εχετε καποια συμβουλη για να μην γινω ρεζιλι; Δεν ειμαι απλα πρωταρης ειναι ανιδεος . Μονο στον καλιγουλα πηγα στο barcelor μου….

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956

Αράζω Πύργο, χτυπάω 4 πιτογυρα απ'όλα και για το σβήσιμο μία Pepsi κόλα 1,5 λίτρο!

Και όλα Good!

Ρίκι Μάρτιν και 4 πιτογυρα δεν πάνε μαζί.. αν θες να έχεις επιτυχία στις ρωσοποντιες που σου αρέσουν, να προσέχεις τη διατροφή σου...μάξιμουμ ένα πιτογυρο και κόλα χωρίς ζάχαρη..

Crixus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
1.157
Πόντοι
201

Και όλα Good!

Σε γνωστό γυροπολείον της πόλης αν καλέσεις για ντελίβερι...σε ρωτάει ένα κανονικό ή 3 αθηνέικα.....για να κατανοήσεις τη διαφορά!

--εγώ παίρνω 2 αθηνέικα γιατί είμαι σε αυστηρή δίαιτα!
-Sorry για το spam

Crixus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
1.157
Πόντοι
201
Ρίκι Μάρτιν και 4 πιτογυρα δεν πάνε μαζί.. αν θες να έχεις επιτυχία στις ρωσοποντιες που σου αρέσουν, να προσέχεις τη διατροφή σου...μάξιμουμ ένα πιτογυρο και κόλα χωρίς ζάχαρη..
Οι ρωσοπόντιες όμως γουστάρουν τη κρεμυδίλα!

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Βρέθηκα την Πέμπτη με φιλαράκι στο Lagon στη Σταυρουπολη. Έχει κανεις εμπειρία τι παίζει; Είχε αρκετές κοπέλες αλλά δεν πλησίασαν για κέρασμα. Κανονικό μπαρ η παίζει κάτι;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.865
Πόντοι
3.796
Βρέθηκα την Πέμπτη με φιλαράκι στο Lagon στη Σταυρουπολη. Έχει κανεις εμπειρία τι παίζει; Είχε αρκετές κοπέλες αλλά δεν πλησίασαν για κέρασμα. Κανονικό μπαρ η παίζει κάτι;
Από ότι ξέρω φίλε είναι από τα πολύ λάιτ μπαράκια ..
Άμα κεράσεις σίγουρα θα δεχτούν αλλά πρέπει να είναι τύπου σοσιαλ κονσομασιον τίποτα παραπάνω ..

Εγγρ.
1 Μαΐ 2022
Like
170
Πόντοι
1
Να βάζει χέρι ο μύστης απο το πρώτο ποτό; Ιδού η απορία. Εγώ λέω μάλλον όχι αλλά δεν ξέρω την τύφλα μου οπότε...

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.865
Πόντοι
3.796
Έχουμε κανένα κωλομπαρο όπως τα επαρχιακά που αναφέρθηκαν προχθές να πάμε να τσεκαρουμε ;
Όχι μαλακίες όμως .
Προχθές ο bdsm72 ανέφερε δύο μαγαζια σχετικά κοντά στην πόλη,στο δρόμο για Χαλκηδόνα δεξιά για Βαθύλακκο ..
Άμα υπάρχουν πληροφορίες πείτε ,μην κάνουμε τζάμπα κανένα δρομολόγιο και βρούμε κλειστά μαγαζιά .

Crixus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
1.157
Πόντοι
201
Έχουμε κανένα κωλομπαρο όπως τα επαρχιακά που αναφέρθηκαν προχθές να πάμε να τσεκαρουμε ;
Όχι μαλακίες όμως .
Προχθές ο bdsm72 ανέφερε δύο μαγαζια σχετικά κοντά στην πόλη,στο δρόμο για Χαλκηδόνα δεξιά για Βαθύλακκο ..
Άμα υπάρχουν πληροφορίες πείτε ,μην κάνουμε τζάμπα κανένα δρομολόγιο και βρούμε κλειστά μαγαζιά .
Πριν απο αρκετά χρόνια υπήρχαν 3-4 μαγαζιά, λένε πως έχει επιζήσει 1 όπου κρύβονται οι δράκοι απο το Game of Thrones!

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Στο γυρισμό απ έξω πέρασα από το me and you, δεν έχω πάει ποτέ μου. Η αλήθεια είναι είδα τόσο σκοτάδι μέσα από τα τσαμπιά που κολωσα να μπω. Είπε φίλος ότι ρε παίζει τίποτα αλλά τουλάχιστον να έχει καμία όμορφη γκομενα να μας φαει τα λεφτά μη τρομάξουμε

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Στο γυρισμό απ έξω πέρασα από το me and you, δεν έχω πάει ποτέ μου. Η αλήθεια είναι είδα τόσο σκοτάδι μέσα από τα τσαμπιά που κολωσα να μπω. Είπε φίλος ότι ρε παίζει τίποτα αλλά τουλάχιστον να έχει καμία όμορφη γκομενα να μας φαει τα λεφτά μη τρομάξουμε
Αν θες όμορφες πήγαινέ πόρτο μπελο ξέρω ότι φέρνει καλές αλλά μόνο σοσιαλ
Εχω μήνες να πάω αν πας ενημέρωσε

petheropliktos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
529
Πόντοι
81
Δηλαδή στο Αμόρε μόνο εγώ είχα περάσει καλά. Κάναν χρόνο πριν κλείσει. Μάλλον τους πέτυχα σε φάση τραγικής ανομβρίας γιατί μπήκα μέσα και με κοιτούσαν σαν ξερολούκουμο, φυσικά βλέποντάς με σαν πορτοφόλι μεν, αλλά και με καλή "γαρνιτούρα" (να μην περιαυτολογώ αλλά ήμουν νέος, ωραίος και αεράτος). Μου έρχονταν απανωτά να συστηθούν, χάιδευαν, βογκούσαν στ'αυτί, μέχρι που χόρευαν και μεταξύ τους σεξουλιάρικα. Κι είχε τουλάχιστον 3-4 καλά κομμάτια.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.865
Πόντοι
3.796
Δηλαδή στο Αμόρε μόνο εγώ είχα περάσει καλά. Κάναν χρόνο πριν κλείσει. Μάλλον τους πέτυχα σε φάση τραγικής ανομβρίας γιατί μπήκα μέσα και με κοιτούσαν σαν ξερολούκουμο, φυσικά βλέποντάς με σαν πορτοφόλι μεν, αλλά και με καλή "γαρνιτούρα" (να μην περιαυτολογώ αλλά ήμουν νέος, ωραίος και αεράτος). Μου έρχονταν απανωτά να συστηθούν, χάιδευαν, βογκούσαν στ'αυτί, μέχρι που χόρευαν και μεταξύ τους σεξουλιάρικα. Κι είχε τουλάχιστον 3-4 καλά κομμάτια.
Φίλε όλοι περνούσαμε καλά στο αμόρε με τα μουνια που είχε ...
Φεύγοντας όμως πονούσε ο δικός κωλος από τον λογαριασμό.
Δεν είπε κανείς ότι με το που μπαίναμε τα ακουμπουσαμε στην μπάρα ..αλλά φεύγοντας όταν πληρωνες οι χρεώσεις ξέφευγαν

petheropliktos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
529
Πόντοι
81
Φίλε όλοι περνούσαμε καλά στο αμόρε με τα μουνια που είχε ...
Φεύγοντας όμως πονούσε ο δικός κωλος από τον λογαριασμό.
Δεν είπε κανείς ότι με το που μπαίναμε τα ακουμπουσαμε στην μπάρα ..αλλά φεύγοντας όταν πληρωνες οι χρεώσεις ξέφευγαν

Όχι, εγώ σε λογικά πλαίσια την είχα βγάλει (του στυλ δυο ποτά για εμένα και 3 κερασμένα, κάτι τέτοιο), γι'αυτό απορώ με αυτά που γράψατε. Επειδή όμως πήγα μόνο μια φορά και μου'τυχε, και μερικούς μήνες μετά έκλεισε, φαντάζομαι πως μου έκατσε "η μπίλια". Δεν αμφισβητώ αυτά που λέτε όσοι το γνωρίζατε καλύτερα.

Βέβαια εγώ δεν αναζητούσα ποτέ το κάτι παραπάνω, απλά χαμούρεμα, όμορφες παρουσίες, ευκολία στο χαλβάδιασμα.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.865
Πόντοι
3.796
Όχι, εγώ σε λογικά πλαίσια την είχα βγάλει (του στυλ δυο ποτά για εμένα και 3 κερασμένα, κάτι τέτοιο), γι'αυτό απορώ με αυτά που γράψατε. Επειδή όμως πήγα μόνο μια φορά και μου'τυχε, και μερικούς μήνες μετά έκλεισε, φαντάζομαι πως μου έκατσε "η μπίλια". Δεν αμφισβητώ αυτά που λέτε όσοι το γνωρίζατε καλύτερα.

Βέβαια εγώ δεν αναζητούσα ποτέ το κάτι παραπάνω, απλά χαμούρεμα, όμορφες παρουσίες, ευκολία στο χαλβάδιασμα.
Άμα ήσουν στα πλαίσια που είπες δεν μπορούσαν να σε φάνε ..έτσι συμφωνώ .
Αλλά άμα έμπλεκες με πριβέ και δίπλα ποτά η σαμπάνιες δεν σε έσωνε ούτε τοκογλύφος εκεί μέσα .

Sukatimukati

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2023
Like
292
Πόντοι
20
Έχει κάποια καλουτσικα κομμάτια αλλά να ξες νορμάλ κοπελίτσες μέσα απ' το μπαρ και κονσομανσιον..δεν νομίζω ότι μπορείς εκεί μέσα να κάνεις τρελό λογαριασμό δεν δουλεύουν αυτές να δαγκώνουν αβερτα μια κωλομπαρου με πολλά χιλιόμετρα μου είπε ότι δούλευε εκεί αλλά δεν έβγαζε καλό μεροκάματο δεν είναι κωλομπαρο για μένα είναι κονσομανσιον

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom