DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.865
- Πόντοι
- 3.796
Μόνο μην κυκλοφορείς πολύ Βαρδάρη ,Γιαννιτσών γιατί έχει θα έχεις πολλά πεσιματαΕίμαι νέος και όμορφος!
Μοιάζω στον Ricky Martin!
Σαλόνικα θα κάνω θραύση!
Μόνο μην κυκλοφορείς πολύ Βαρδάρη ,Γιαννιτσών γιατί έχει θα έχεις πολλά πεσιματαΕίμαι νέος και όμορφος!
Μοιάζω στον Ricky Martin!
Σαλόνικα θα κάνω θραύση!
Κ εδώ κάνεις λάθος με 2 Πιτογυρα δικά μας την κάνεις ταράτσαΤυπε και να μην είναι ωραία όπως τα φαντάζομαι, κλαι μαιν!
Αράζω Πύργο, χτυπάω 4 πιτογυρα απ'όλα και για το σβήσιμο μία Pepsi κόλα 1,5 λίτρο!
Και όλα Good!
Ρίκι Μάρτιν και 4 πιτογυρα δεν πάνε μαζί.. αν θες να έχεις επιτυχία στις ρωσοποντιες που σου αρέσουν, να προσέχεις τη διατροφή σου...μάξιμουμ ένα πιτογυρο και κόλα χωρίς ζάχαρη..Τυπε και να μην είναι ωραία όπως τα φαντάζομαι, κλαι μαιν!
Αράζω Πύργο, χτυπάω 4 πιτογυρα απ'όλα και για το σβήσιμο μία Pepsi κόλα 1,5 λίτρο!
Και όλα Good!
Σε γνωστό γυροπολείον της πόλης αν καλέσεις για ντελίβερι...σε ρωτάει ένα κανονικό ή 3 αθηνέικα.....για να κατανοήσεις τη διαφορά!Τυπε και να μην είναι ωραία όπως τα φαντάζομαι, κλαι μαιν!
Και όλα Good!
Οι ρωσοπόντιες όμως γουστάρουν τη κρεμυδίλα!Ρίκι Μάρτιν και 4 πιτογυρα δεν πάνε μαζί.. αν θες να έχεις επιτυχία στις ρωσοποντιες που σου αρέσουν, να προσέχεις τη διατροφή σου...μάξιμουμ ένα πιτογυρο και κόλα χωρίς ζάχαρη..
Από ότι ξέρω φίλε είναι από τα πολύ λάιτ μπαράκια ..Βρέθηκα την Πέμπτη με φιλαράκι στο Lagon στη Σταυρουπολη. Έχει κανεις εμπειρία τι παίζει; Είχε αρκετές κοπέλες αλλά δεν πλησίασαν για κέρασμα. Κανονικό μπαρ η παίζει κάτι;
Πριν απο αρκετά χρόνια υπήρχαν 3-4 μαγαζιά, λένε πως έχει επιζήσει 1 όπου κρύβονται οι δράκοι απο το Game of Thrones!Έχουμε κανένα κωλομπαρο όπως τα επαρχιακά που αναφέρθηκαν προχθές να πάμε να τσεκαρουμε ;
Όχι μαλακίες όμως .
Προχθές ο bdsm72 ανέφερε δύο μαγαζια σχετικά κοντά στην πόλη,στο δρόμο για Χαλκηδόνα δεξιά για Βαθύλακκο ..
Άμα υπάρχουν πληροφορίες πείτε ,μην κάνουμε τζάμπα κανένα δρομολόγιο και βρούμε κλειστά μαγαζιά .
Αν θες όμορφες πήγαινέ πόρτο μπελο ξέρω ότι φέρνει καλές αλλά μόνο σοσιαλΣτο γυρισμό απ έξω πέρασα από το me and you, δεν έχω πάει ποτέ μου. Η αλήθεια είναι είδα τόσο σκοτάδι μέσα από τα τσαμπιά που κολωσα να μπω. Είπε φίλος ότι ρε παίζει τίποτα αλλά τουλάχιστον να έχει καμία όμορφη γκομενα να μας φαει τα λεφτά μη τρομάξουμε
Φίλε όλοι περνούσαμε καλά στο αμόρε με τα μουνια που είχε ...Δηλαδή στο Αμόρε μόνο εγώ είχα περάσει καλά. Κάναν χρόνο πριν κλείσει. Μάλλον τους πέτυχα σε φάση τραγικής ανομβρίας γιατί μπήκα μέσα και με κοιτούσαν σαν ξερολούκουμο, φυσικά βλέποντάς με σαν πορτοφόλι μεν, αλλά και με καλή "γαρνιτούρα" (να μην περιαυτολογώ αλλά ήμουν νέος, ωραίος και αεράτος). Μου έρχονταν απανωτά να συστηθούν, χάιδευαν, βογκούσαν στ'αυτί, μέχρι που χόρευαν και μεταξύ τους σεξουλιάρικα. Κι είχε τουλάχιστον 3-4 καλά κομμάτια.
Φίλε όλοι περνούσαμε καλά στο αμόρε με τα μουνια που είχε ...
Φεύγοντας όμως πονούσε ο δικός κωλος από τον λογαριασμό.
Δεν είπε κανείς ότι με το που μπαίναμε τα ακουμπουσαμε στην μπάρα ..αλλά φεύγοντας όταν πληρωνες οι χρεώσεις ξέφευγαν
Άμα ήσουν στα πλαίσια που είπες δεν μπορούσαν να σε φάνε ..έτσι συμφωνώ .Όχι, εγώ σε λογικά πλαίσια την είχα βγάλει (του στυλ δυο ποτά για εμένα και 3 κερασμένα, κάτι τέτοιο), γι'αυτό απορώ με αυτά που γράψατε. Επειδή όμως πήγα μόνο μια φορά και μου'τυχε, και μερικούς μήνες μετά έκλεισε, φαντάζομαι πως μου έκατσε "η μπίλια". Δεν αμφισβητώ αυτά που λέτε όσοι το γνωρίζατε καλύτερα.
Βέβαια εγώ δεν αναζητούσα ποτέ το κάτι παραπάνω, απλά χαμούρεμα, όμορφες παρουσίες, ευκολία στο χαλβάδιασμα.
Έχει κάποια καλουτσικα κομμάτια αλλά να ξες νορμάλ κοπελίτσες μέσα απ' το μπαρ και κονσομανσιον..δεν νομίζω ότι μπορείς εκεί μέσα να κάνεις τρελό λογαριασμό δεν δουλεύουν αυτές να δαγκώνουν αβερτα μια κωλομπαρου με πολλά χιλιόμετρα μου είπε ότι δούλευε εκεί αλλά δεν έβγαζε καλό μεροκάματο δεν είναι κωλομπαρο για μένα είναι κονσομανσιονΣτο γυρισμό απ έξω πέρασα από το me and you, δεν έχω πάει ποτέ μου. Η αλήθεια είναι είδα τόσο σκοτάδι μέσα από τα τσαμπιά που κολωσα να μπω. Είπε φίλος ότι ρε παίζει τίποτα αλλά τουλάχιστον να έχει καμία όμορφη γκομενα να μας φαει τα λεφτά μη τρομάξουμε