Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

foreveryusepf

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2023
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα και πάλι ,

επειδή μπερδεύτηκα και επειδή το σίδερο στη βράση κολλάει ,

που θα με συμβουλέυατε να πάω σήμερα για ένα χαλαρό ποτάκι να κάτσω με κάποια όμορφη κυρία ?

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Καλησπέρα και πάλι ,

που θα με συμβουλέυατε να πάω σήμερα για ένα χαλαρό ποτάκι να κάτσω με κάποια όμορφη κυρία ?
Σε αυτά τα μπαρ τα ποτάκια δεν είναι χαλαρά, αλλά αγχωτικά.. ανά 10 λεπτο το πολύ πρέπει να κερνάς..

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.555
Πόντοι
2.356
Καλησπέρα και πάλι ,

Τελικά π πήγες

Εγγρ.
14 Μαρ 2022
Like
640
Πόντοι
81
Περασα μια βολτα απο το μετρο στην μαρτιου οπως πηγα ετσι εφυγα με το που ειανι στο στενο με το αμαξι βλεπω εναν τυπο να βγαινει απο το μαγαζι και να μου λεει ελα ελα φιλε να περασεις καλα, το οποιο μετεφρασα ελα ελα φιλε να σε αρμεξουμε οσο πιο γρηγορα μπορουμε οποτε μεταβολη και εφυγα....

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.137
Πόντοι
3.796
Περασα μια βολτα απο το μετρο στην μαρτιου οπως πηγα ετσι εφυγα με το που ειανι στο στενο με το αμαξι βλεπω εναν τυπο να βγαινει απο το μαγαζι και να μου λεει ελα ελα φιλε να περασεις καλα, το οποιο μετεφρασα ελα ελα φιλε να σε αρμεξουμε οσο πιο γρηγορα μπορουμε οποτε μεταβολη και εφυγα....
Δυστυχώς είναι η αλήθεια που θέλουν να σου πουν πλέον όσοι συναντάς στα κωλομπαρα..
Όπως έχω πει πολλές φορές , οταν ανοίγεις την πόρτα και με χαμόγελο ακούς ' καλώς τον ' η ' γεια σου μωρό μου ' μεταφράζεται σε ' καλώς τον μαλακα ' η ' γεια σου ,πόσα να έχεις πάνω σου ..'

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Ισχύει!:thumbsup:

Το περασμένο καλοκαίρι σε Αθηναϊκό κωλομπαρο που έκατσα στη μπάρα και πήρα μόνο ένα ποτάκι στα 5 ευρώ και δεν κερασα ποτό ΚΑΜΙΑ γιατί όλες ήταν πουρογριες και μπάζα.....με αγριοκοιταζαν σαν εξωγήινο!:confused:

ΥΓ: Οι περισσότερες κωλομπαρουδες είναι κλασικά αρπακτικά που σκοπός τους είναι να σε ΑΡΜΕΞΟΥΝ κανονικοτατα!

Δεν τους έκανα φυσικά την χάρη!
Πήγα Μεταξουργείο και γ@μησα με 10 ευρώ!:headbaning2:
Είσαι καταφερτζης τελικά!

Sotiris26

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2022
Like
2
Πόντοι
0
Για roxani gavriilidou που δουλεύει καραμέλα γνώμες? Έχει πάει κάνεις ?

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.137
Πόντοι
3.796

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Καραμέλα, μια συμπαθητική κοπέλα, αδυνατουλα, ξανθούλα, με έντονο σεξ απιλ ειναι η Ναταλία..καλή περίπτωση νομίζω αν βάλεις το χέρι βαθιά στη τσέπη..

Crixus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
1.234
Πόντοι
201
Την μεγάλωσα στα γόνατά μου (και όχι μόνο) απ`το παλιό το σολ, έμαθα όμως πως μεγαλώνοντας πήρε τον κακό δρόμο, κακές παρέες κλπ, κι έγινε κακός χαρακτήρας, όπως επίσης έχει μπαγιατέψει αρκετά!

Sotiris26

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2022
Like
2
Πόντοι
0
Την μεγάλωσα στα γόνατά μου (και όχι μόνο) απ`το παλιό το σολ, έμαθα όμως πως μεγαλώνοντας πήρε τον κακό δρόμο, κακές παρέες κλπ, κι έγινε κακός χαρακτήρας, όπως επίσης έχει μπαγιατέψει αρκε

Καραμέλα, μια συμπαθητική κοπέλα, αδυνατουλα, ξανθούλα, με έντονο σεξ απιλ ειναι η Ναταλία..καλή περίπτωση νομίζω αν βάλεις το χέρι βαθιά στη τσέπη..
Έχει τιμουλανγια.σπιτι ?

Sotiris26

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2022
Like
2
Πόντοι
0
Φίλε αν εννοείς την Ουκρανή την είχα πάρει σε ένα μπαρτσελορ μαζί με φίλες. Αν εξαιρέσεις τη μια φίλη κάτι έγινε αλλά λίγο άπειρες.λ δεν άξιζε τον κόπο

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Φίλε αν εννοείς την Ουκρανή την είχα πάρει σε ένα μπαρτσελορ μαζί με φίλες. Αν εξαιρέσεις τη μια φίλη κάτι έγινε αλλά λίγο άπειρες.λ δεν άξιζε τον κόπο
Δεν ξέρω αν είναι Ουκρανή..μιλουσε καλά Έλληνικα αλλά δε ρώτησα από που είναι
Τιμή για το σπίτι δε ρώτησα..

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.137
Πόντοι
3.796
Έχει τιμουλανγια.σπιτι ?
Κύπριος είσαι φίλε ;
Τιμουλαν για το κορίτσι ...
Πέρα από την πλάκα ,για καραμέλα και φουλ μουν νομίζω ότι πέφτει πολύ άρμεγμα και δεν αξίζει να βάλεις τόσο βαθιά το χέρι στην τσέπη .
Θα το μετανιώσεις μετά πιστεύω για την ποιότητα που έχει τώρα

Sotiris26

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2022
Like
2
Πόντοι
0
Κύπριος είσαι φίλε ;
Τιμουλαν για το κορίτσι ...
Πέρα από την πλάκα ,για καραμέλα και φουλ μουν νομίζω ότι πέφτει πολύ άρμεγμα και δεν αξίζει να βάλεις τόσο βαθιά το χέρι στην τσέπη .
Θα το μετανιώσεις μετά πιστεύω για την ποιότητα που έχει τώρα
Για τι τιμές μιλάμε καραμέλα. Τι μπάτζετ χρειάζεται ?

Sukatimukati

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2023
Like
381
Πόντοι
21
Μάγκες καλήσπερα!!
Πέρασμα από romeo Εύοσμο,πολλές κοπέλες Ντάρκιλα γενικά,ήμουν πολύ χαλία για να καταλάβω αν έχει καλές το μαγαζί η όχι πάντως αυτές που ήρθαν σε μένα ήταν Ορκ!!!!
Επίσης άνοιξε καινούργιο κωλομπαρο Συκιές όνειρο λέγεται 2 3 κοπέλες μέσα χαλαρά

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.137
Πόντοι
3.796
Μάγκες καλήσπερα!!
Πέρασμα από romeo Εύοσμο,πολλές κοπέλες Ντάρκιλα γενικά,ήμουν πολύ χαλία για να καταλάβω αν έχει καλές το μαγαζί η όχι πάντως αυτές που ήρθαν σε μένα ήταν Ορκ!!!!
Επίσης άνοιξε καινούργιο κωλομπαρο Συκιές όνειρο λέγεται 2 3 κοπέλες μέσα χαλαρά
Συκιές που κοντά φίλε μου;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom