Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

Sukatimukati

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2023
Like
381
Πόντοι
21
Δεν έχω πάει για να ξέρω ΑΛΛΑ διαβάζω για πολύ ωραίες παρουσίες!

Τέλος πάντων,

Πάντως για κωλομπαρα αξίζει!

Έχει καλά μουνια σε λέω! :wink:
Ρε αδερφέ εδώ ζούμε και τα ζούμε γυρίσει όλα μας δουλεύεις
Αθήνα έτη φωτός μπροστά πάω συχνά τζάμπα θα χαλάσεις τα λεφτά σου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

σου έχω πρόταση φωτιά, ξεκινάς κατά τις 12.30 πας πρώτα στο golden queen βγάζεις τα γούστα σου και μετά κατά τις 3.30 πας ακριβώς δίπλα στο Jojo bar για ποτό που τραγουδάει ο Σώτης Βολάνης και μαζεύει ξεκολιάρες τύπισσες όλο και καμιά φάση θα παιχτεί, δεν είναι σαν την Θεσσαλονίκη οι κοπέλες ξενέρωτες, γίνεται καλό παιχνίδι στα δευτερό-τρίτα μπουζούκο-bar της Αθήνας.
Αδερφε ξέρω πάω ήθελα απλά να ακούσω γνώμη και από άλλον και εγώ σκύλας ειμαι

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ρε αδερφέ εδώ ζούμε και τα ζούμε γυρίσει όλα μας δουλεύεις
Αθήνα έτη φωτός μπροστά πάω συχνά τζάμπα θα χαλάσεις τα λεφτά σου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

μην του ανοίγεις τα μάτια, άστον να έρθει Θεσσαλονίκη να κάψει άσκοπα τα χρήματα του γιατί δεν ακούει και δεν θέλει να μάθει, αλλά προσπαθεί να το παίξει γνώστης χωρίς να έχει επισκεφτεί ποτέ κάποιο κωλόμπαρο ή στριπ της πόλης. Μόλις σπάσει τα μούτρα του και η απογοήτευση θα τον κυριεύσει θα δω αν θα λέει τα ίδια μετά.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Κράτα μικρό καλάθι φίλε μου όταν έρθεις .θα απογοητευτείς

στου κουφού την πόρτα... που λέει η παροιμία, μην δίνεις σημασία προχώρα παρακάτω, προφανώς τρολλάρει αν όντως δεν είναι τόσο μπουνταλάς

Sukatimukati

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2023
Like
381
Πόντοι
21
ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΕΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΥΝΙΑ!

:respect: :heavymetalbig:
Άμα θες ρωσσοποντια και να σε τραβήξει τα λεφτά ζητά τη ροξανη στο φουλ μουν θα σου συστηθεί και θα σου πει ρωσσοποντια είμαι αν έχεις και φετίχ ωραιος

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.137
Πόντοι
3.796
ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΕΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΥΝΙΑ!

:respect: :heavymetalbig:
Μάλλον δεν ξέρεις η ακόμα δεν έχεις πάρει χαμπάρι..ότι οι γεωργιανοποντιες και οι γεωργιανές είναι τα πιο λαμόγια στην πόλη και θα σε πάρουν και το σακάκι φεύγοντας ...χωρίς να γαμησεις βέβαια ..
Μην τις λες ρωσοποντιες,όχι ότι με ενδιαφέρει , αλλά δεν είναι σωστός ο όρος.την Ρωσία έχουν δει μόνο σε καρτποσταλ.

mr migiagki

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2022
Like
351
Πόντοι
21
Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω σαν νέος πιο κωλομπαρο αξίζει σαν πρώτη επίσκεψη. Δεν ξέρω καθόλου τι παίζει σε αυτήν την κατηγορία και ενδιαφέρομαι να μαθω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.137
Πόντοι
3.796
Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω σαν νέος πιο κωλομπαρο αξίζει σαν πρώτη επίσκεψη. Δεν ξέρω καθόλου τι παίζει σε αυτήν την κατηγορία και ενδιαφέρομαι να μαθω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Να προτιμήσεις κάτι λάιτ σαν αυτά που αναφέραμε πιο πάνω συνοικιακά ..
Μην πας για πρώτη φορά κανένα φουλ μουν και σε γδάρουν

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.947
Πόντοι
4.766
Μάλλον δεν ξέρεις η ακόμα δεν έχεις πάρει χαμπάρι..ότι οι γεωργιανοποντιες και οι γεωργιανές είναι τα πιο λαμόγια στην πόλη και θα σε πάρουν και το σακάκι φεύγοντας ...χωρίς να γαμησεις βέβαια ..
Μην τις λες ρωσοποντιες,όχι ότι με ενδιαφέρει , αλλά δεν είναι σωστός ο όρος.την Ρωσία έχουν δει μόνο σε καρτποσταλ.
Το καυκασιες είναι το πιο σωστό νομίζω...το Ρωσοποντιος είναι πιο πολύ κοροιδευτικο τους λέγανε έτσι στα 90ς για πλάκα όταν ερχόντουσαν κατά χιλιάδες

Mao-Mao4

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
615
Πόντοι
81
Άμα θες ρωσσοποντια και να σε τραβήξει τα λεφτά ζητά τη ροξανη στο φουλ μουν θα σου συστηθεί και θα σου πει ρωσσοποντια είμαι αν έχεις και φετίχ ωραιος
Εχει παρει μεταγραφή καραμέλα. Ακομα χειρότερα

Sukatimukati

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2023
Like
381
Πόντοι
21
Εχει παρει μεταγραφή καραμέλα. Ακομα χειρότερα
Πω λυπάμαι τα κορόιδα άσε που ρε φίλε εμένα με μύρισε λίγο μια φορά δεν ξέρω σε χωριό ζούμε πρέπει να οργανώσουμε λεωφορείο να κατεβαίνουμε Αθήνα πακέτο όλοι να ξεδινουμε

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.712
Πόντοι
456
Κούλη πλάκα κάνεις?:2funny:

Τα κωλομπαρα της Αθήνας είναι πλέον καλτ και παρακμή στην πλειοψηφία τους με πουρογριες!:uglykiss:

Έχεις δει φωτογραφίες στο Facebook από κοπέλες στα κωλομπαρα της Σαλόνικα!

Θα πάθεις πλάκα!
Θα τρελαθείς!:new_shocked:

Οι περισσότερες είναι προμιλφ & μιλφ και είναι 7αρια και πάνω σε εμφάνιση(σώμα & πρόσωπο).
:jade::gumtits:

ΥΓ: Ψήνομαι πολύ άσχημα να ανέβω κάνα ΠΣΚ Σαλόνικα για Σεξοτουρισμο!

:sunglasses:

για καποια αλλη σαλονικα μιλας μαλλον , σιγουρα οχι για την ελληνικη

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
19
Like
3.152
Πόντοι
1.436
Έχετε ωραίες κορασίδες εκεί πάνω!

Τις έχω δεί με τα μάτια μου σε φωτογραφίες στο Facebook!
Ωραία μουνάκια!

Βέβαια αν η άλλη ζητάει 150ρουμπα€ για να γ@μηθει..... αυτό είναι μία άλλη ιστορία!

Παίζει και τι ρόλο βαράει ο άλλος:

Είναι νέος και όμορφος?
Παίζει και να γ@μησει με ένα ποτάκι μόνο!

Ή

Είναι γεροπατσαβουρης μπουχεσας, βρωμιάρης?
Εκεί θα τα σκάσει χοντρά για να γ@μησει!

Όλα είναι σχετικά!

Παίζουν πολλά ρόλο!

:woldman:
η πουτανα κανει αυτη τη δουλεια γιατι θελει να βγαλει λεφτα πολλες φορες για να ζησει και τα παιδια της...δε τη νοιαζει αν εισαι και μπραντ πιτ λεφτα θελει...

αληθεια τελικα πως πηγε ο πορνοτουρισμος που θα εκανες στη μολδαβια και θα γαμουσες μοντελα με 20 για 7 ωρες? lol

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Έχετε ωραίες κορασίδες εκεί πάνω!

Τις έχω δεί με τα μάτια μου σε φωτογραφίες στο Facebook!
Ωραία μουνάκια!

Βέβαια αν η άλλη ζητάει 150ρουμπα€ για να γ@μηθει..... αυτό είναι μία άλλη ιστορία!

Παίζει και τι ρόλο βαράει ο άλλος:

Είναι νέος και όμορφος?
Παίζει και να γ@μησει με ένα ποτάκι μόνο!

Ή

Είναι γεροπατσαβουρης μπουχεσας, βρωμιάρης?
Εκεί θα τα σκάσει χοντρά για να γ@μησει!

Όλα είναι σχετικά!

Παίζουν πολλά ρόλο!

:woldman:
Με ένα ποτό δεν παίζει τίποτα, ακομα και παιδαρας να είσαι..αν βάλεις βαθιά το χέρι στη τσέπη κάτι θα κάνεις..

Crixus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
1.234
Πόντοι
201

Geroparaxenos

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2022
Like
16
Πόντοι
0
Θεσσαλονίκη φίλε πλέον δεν αξίζει να ξοδεύεις χρήμα σε στριπ κλαμπ ..καλύτερα σε κωλομπαρα ελαφριάς μορφής γιατί παντού φόλα είναι η πόλη
Για ότι είναι φόλα η πόλη μας συμφωνώ. αν και δε καταλαβαίνω γιατί τόση παρακμή τα τελευταία χρόνια. Είναι μόνο η κρίση ή κάτι άλλο;

Για το που να πας εξαρτάται από το τι θες νομίζω. Τα στριπ είναι ΟΚ αν θες να δεις χορό αλλά όχι για να σε γδάρουν. Τα κωλόμπαρα για μένα είναι απάτη. Γιατί να πληρώνω ποτά σε κάποια για να παριστάνει ότι μου τη πέφτει ή να με χαμουρεύει μετά από άλλους πέντε μπαρμπάδες νωρίτερα και να ρισκάρω από κοβιντ μέχρι μονοπυρήνοση μέχρι σαλμονέλα;
Το Fever ήταν καλή επιλογή παλιά που έπαιζαν όλες οι δυνατότητες. Απ ότι κατάλαβα απ αυτά που λέτε κάπως έτσι είναι τώρα το Καλιγούλα και το full moon;

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Είναι μόνο η κρίση ή κάτι άλλο;

κατ' εμέ καθαρά πιστεύω ότι η οικονομική κρίση οδήγησε σ΄αυτή την παρακμή τα κωλόμπαρα και τα strip

Το Fever ήταν καλή επιλογή παλιά που έπαιζαν όλες οι δυνατότητες. Απ ότι κατάλαβα απ αυτά που λέτε κάπως έτσι είναι τώρα το Καλιγούλα και το full moon;

Αυτή τι στιγμή αυτά τα δύο και κάποια μικρά συνοικιακά πολύ cult κωλόμπαρα που έχουν ειπωθεί από τους συναγωνιστές σε προηγούμενα posts, προσφέρουν στο prive μπριζόλα. Όλα τα υπόλοιπα μένουν στο πλατωνικό κομμάτι ποτό και λίγο χαμούρεμα μέχρι εκεί τίποτα παραπάνω.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Και νέος είμαι και εμφανίσιμος είμαι.:wink:

Λοιπόν,

Έχω πάει το καλοκαίρι που μας πέρασε σε κωλομπαρο της Αθήνας και χάλασα μόνο 5 ευρώ για το ποτό μου.
Πέρασαν οι κορασίδες από την μπάρα δεν μου άρεσαν γιατί ήταν μπάζα και γειά σας!:hi:

Επειδή γνωρίζω τι αρπακτικά είναι στα κωλομπαρα και στα στριπτιτζαδικα και επειδή εκεί τα ορφανά πορεύονται και οι χήρες κονομιονται θα ξηγιομουν από το πρώτο ποτό!:wink:

Παράδειγμα:

Αν μου άρεσε κάποια θα την κερναγα ένα ποτό και θα κοίταγα να πάρω τηλεφωνακι και να κανονίσουμε ραντεβουδακι έξω για καμιά ώρα σε ξενοδοχείο με ένα 40αρι€ και πολλά της είναι!
Η στην καβαντζα του μπαρ!
(Στο Μεταξουργείο με 10 ευρώ γ@μ@ς, όχι τίποτα άλλο μην μας περνάνε και για μλκς).

Αν δεν ήθελε στην επόμενη!:gumtits:
Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια!

:hi:
Με 40 εουρος δύσκολα τα πράγματα εδώ.. χλωμό.. μόνο στα σπιτάκια..

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.998
Πόντοι
5.956
Μην ξεχνάς όμως ότι η Σαλόνικα είναι μια μεγάλη επαρχία!
Είναι άλλη φάση σε λέω!
Γ@μ@ου@!:rockon:
Καμία σχέση με την χαβούζα το τρελοκομείο την Αθήνα που άμα βάλεις και τους ξένους μαζί παίζει να είναι και
7 εκατομμύρια πληθυσμός!
Μία Νέα Υόρκη!

Αθήνα οι περισσότερες κορασίδες του αγοραίου έρωτα είναι μπάζα!
Πολύ λίγες είναι θεομουνα οι οποίες βέβαια ζητάνε τον ουρανό με τα άστρα!

Σαλόνικα έχετε καλά μουνια στο ξαναλέω και πιστεύω ότι άμα είσαι ΣΩΣΤΟΣ με τις κορασίδες γ@μ@ς καλά και φθηνά!

:wink:
Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι.. η αισιοδοξία είναι ωφέλιμη

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.137
Πόντοι
3.796
Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι.. η αισιοδοξία είναι ωφέλιμη
Εγώ λέω μάλλον Θεσσαλονίκη πρέπει να ήρθε τελευταία φορά ο φίλος το 2010 δεν εξηγηται αλλιώς ..εκτός άμα ζούμε σε άλλη πόλη και δεν το ξέρουμε .

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.137
Πόντοι
3.796
Τελευταία φορά που ήρθα Σαλόνικα ήταν το 1997 σε ηλικία 7 ετών.
Θυμάμαι έτρωγα μαλλί της γριάς στο παγκάκι και είχα θέα τον λευκό τον πύργο και τον Θερμαϊκό!
Ήταν πολύ ωραία!
Μετά πήγα Χαλκιδική για διακοπές!
Ήταν φανταστικά!

:springsmile:
Δεν το έγραψα για να σε τρολαρω φίλε.
Απλά γιατί δεν είναι τόσο εντυπωσιακά όσο πιστεύεις τα πράγματα εδώ ,βέβαια καλό είναι που είσαι αισιόδοξος και μακάρι όπου βγεις να περάσεις καλά και να πιάσουν τα λεφτά σου τόπο.
Αλλά άκου και τους υπόλοιπους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom