Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.139
Πόντοι
3.796
Μπυρίτσα και πρόστυχη κουβέντα δεν πάνε μαζί ρε :grin:
Μην το χαλάς κατευθείαν ...όπως και να έχει άμα κερνάει ποτά και σύνοδο κορυφής μπορούν να κάνουν τα κορίτσια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όχι και αλτερ εγκο ρε δικε μου που το θυμήθηκες;;;;χαχαχαχαχα δεν λέει εκεί οχι
Δεν είδες τι ζητάει ;που να τον στείλω ;στους δράκους;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.051
Πόντοι
13.755
Από ότι λένε όσοι έχουν πάρει πριβέ οι τιμές ξεφεύγουν από την πραγματικότητα ..κάποιος έχει αναφέρει για 150-200 που ακούγεται από μόνο του αστείο
Όσο δηλαδή τρία φουλ γαμήσια με τη Ρίτα που βρίσκεται 300 μέτρα παρακάτω?? :2funny:
Νταξει αν ισχύει απλά ασχολίαστο

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Δεν έχει τίποτα φοβερό ,μεταγραφές του φιβερ είναι .τις έχουν αναφέρει ..έχω πάει μια φορά για να δω και εγώ τον χώρο.
Τίποτα το ιδιαίτερο ,μικρό μαγαζί απορώ πως γίνεται και σόου εκεί μέσα.
Τα ποτά πολύ ακριβά ,σε τιμές 10 το δικό σου 20 της κοπέλας .άμα κεράσεις με 10 την κοπέλα είναι σφινακι.
Τρεις κοπέλες είχε ,η μία έκανε πριβέ ,μια ξανθιά Ρωσίδα νομιζω αλλά δεν ασχολειθηκα .
Από ότι λένε όσοι έχουν πάρει πριβέ οι τιμές ξεφεύγουν από την πραγματικότητα ..κάποιος έχει αναφέρει για 150-200 που ακούγεται από μόνο του αστείο

επειδή ήμουν θαμώνας στο fever και στο sol για πολλά χρόνια, σίγουρα θα τις ξέρω τις κοπέλες, αλλά οι τιμές είναι θεωρώ υψηλές και δεν αξίζει να πετάξει κάποιος τσάμπα λεφτά σε τέτοια μαγαζιά.

Υ.Γ. Πρόσφατα ήμουν στην Αθήνα και πήγα σε strip που το αντρικό ποτό είχε 5 ευρώ και το απλό το γυναικείο επίσης 5 ευρώ και με 70 ευρώ στο prive πήδηξα πολύ φοβερή μουνάρα τύπισσα

Sukatimukati

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2023
Like
381
Πόντοι
21
επειδή ήμουν θαμώνας στο fever και στο sol για πολλά χρόνια, σίγουρα θα τις ξέρω τις κοπέλες, αλλά οι τιμές είναι θεωρώ υψηλές και δεν αξίζει να πετάξει κάποιος τσάμπα λεφτά σε τέτοια μαγαζιά.

Υ.Γ. Πρόσφατα ήμουν στην Αθήνα και πήγα σε strip που το αντρικό ποτό είχε 5 ευρώ και το απλό το γυναικείο επίσης 5 ευρώ και με 70 ευρώ στο prive πήδηξα πολύ φοβερή μουνάρα τύπισσα
Μην τα λες αυτά γιατί έχω να κατέβω κάνα δυμηνο και μου τρέχουν τα σάλια

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

με τέτοιες τιμές καλύτερα να πάω calligula που είναι κανονικό strip και όχι ημιτασιόν. Με 150 γαμάς και εκεί στα prive

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.139
Πόντοι
3.796
με τέτοιες τιμές καλύτερα να πάω calligula που είναι κανονικό strip και όχι ημιτασιόν. Με 150 γαμάς και εκεί στα prive
Για τα γαμησια και τα πριβέ δεν είμαι σίγουρος σου λέω τι έχουν πει άτομα που ρώτησαν για τα ποτά ισχύει.
Αλλά και εκατό να ζητάει πριβέ πάλι ακριβά είναι .

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Για τα γαμησια και τα πριβέ δεν είμαι σίγουρος σου λέω τι έχουν πει άτομα που ρώτησαν για τα ποτά ισχύει.

αν δουλεύει με την πολιτική που είχε το fever τότε λογικά το σεξ στα prive θα έχει 100. Και εμένα τα 150 με 200 μου φάνηκαν κάπως όταν το διάβασα

Sukatimukati

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2023
Like
381
Πόντοι
21
Ανάλογα τη γκόμενα είναι στο Καλιγούλα.με έχουν πει 100 η άλλη με είπε 300 λες και είναι η τουνη

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

θα ξανά κατέβω σύντομα κάτω Αθήνα για γούστα. Έχω ήδη καβατζώσει και 4 τηλέφωνα από χορεύτριες για σεξ εκτός μαγαζιού

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.139
Πόντοι
3.796
αν δουλεύει με την πολιτική που είχε το fever τότε λογικά το σεξ στα prive θα έχει 100. Και εμένα τα 150 με 200 μου φάνηκαν κάπως όταν το διάβασα
Πάλι δεν έχει λογική άμα δεις το ρόστερ ..για μένα πάντως δεν είδα κάτι αξιόλογο ..δουλεύει τύπου caramelα σε χρεώσεις ποτού

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ανάλογα τη γκόμενα είναι στο Καλιγούλα.με έχουν πει 100 η άλλη με είπε 300 λες και είναι η τουνη

το ξέρω :thumbsup: γιατί στο μόνο strip που πάω πλέον είναι το caligulla και αν είναι να πληρώσω τιμές caligulla στο full moon πάω απευθείας στην πηγή
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πάλι δεν έχει λογική άμα δεις το ρόστερ ..για μένα πάντως δεν είδα κάτι αξιόλογο ..δουλεύει τύπου caramelα σε χρεώσεις ποτού

κατάλαβα :hi:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
το συμπέρασμα πάντως είναι ότι εδώ και 3 με 4 χρόνια τα κωλόμπαρα και τα strip στην Θεσσαλονίκη έχουν πάρει την κάτω βόλτα. Τα συγκρίνω με τα αντίστοιχα της Αθήνας και βλέπω ότι δεν υπάρχει πλέον καμία σύγκριση η Αθήνα απέχει παρασάγκας και σε τιμές αλλά και σε ποιότητα γυναικών

Sukatimukati

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2023
Like
381
Πόντοι
21
το συμπέρασμα πάντως είναι ότι εδώ και 3 με 4 χρόνια τα κωλόμπαρα και τα strip στην Θεσσαλονίκη έχουν πάρει την κάτω βόλτα. Τα συγκρίνω με τα αντίστοιχα της Αθήνας και βλέπω ότι δεν υπάρχει πλέον καμία σύγκριση η Αθήνα απέχει παρασάγκας και σε τιμές αλλά και σε ποιότητα γυναικών
Γαμησετα που πας κάτω;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.139
Πόντοι
3.796
Θεσσαλονίκη φίλε πλέον δεν αξίζει να ξοδεύεις χρήμα σε στριπ κλαμπ ..καλύτερα σε κωλομπαρα ελαφριάς μορφής γιατί παντού φόλα είναι η πόλη

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Γαμησετα που πας κάτω;

επίσης στο golden queen έχει μια γαζέλα από Βραζιλία που αν θα την πάρεις για σεξ στο prive θα ξετρελαθείς από το γούστο που θα σου βγάλει, όπως και την Πολωνέζα Melissa :wink:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Θεσσαλονίκη φίλε πλέον δεν αξίζει να ξοδεύεις χρήμα σε στριπ κλαμπ ..καλύτερα σε κωλομπαρα ελαφριάς μορφής γιατί παντού φόλα είναι η πόλη

κάθετη πτώση και κατάντια μόνο έτσι μπορώ να χαρακτηρίσω τα strip και τα κωλόμπαρα της πόλης

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

σου έχω πρόταση φωτιά, ξεκινάς κατά τις 12.30 πας πρώτα στο golden queen βγάζεις τα γούστα σου και μετά κατά τις 3.30 πας ακριβώς δίπλα στο Jojo bar για ποτό που τραγουδάει ο Σώτης Βολάνης και μαζεύει ξεκολιάρες τύπισσες όλο και καμιά φάση θα παιχτεί, δεν είναι σαν την Θεσσαλονίκη οι κοπέλες ξενέρωτες, γίνεται καλό παιχνίδι στα δευτερό-τρίτα μπουζούκο-bar της Αθήνας.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Καλά άστο!

Στριπτιτζαδικα Σαλόνικας θα ΠΑΡΑΜΙΛΑΣ!:wink:

Όλες τους σε εμφάνιση και στυλ αλλα Demi Moore!

Ε ναι αφού το λες εσύ που είσαι ειδικός στα strip της Θεσσαλονίκης τι να πούμε εμείς όλοι οι υπόλοιποι είμαστε μυρωδιάδες μπροστά σου :confused:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.139
Πόντοι
3.796
Δεν έχω πάει για να ξέρω ΑΛΛΑ διαβάζω για πολύ ωραίες παρουσίες!

Τέλος πάντων,

Πάντως για κωλομπαρα αξίζει!

Έχει καλά μουνια σε λέω! :wink:
Κράτα μικρό καλάθι φίλε μου όταν έρθεις .θα απογοητευτείς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom