Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
466
Πόντοι
21
Το επαφή που είναι ρε αλάνια;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.911
Πόντοι
3.796
Το επαφή που είναι ρε αλάνια;
Άμα θες milfakia τώρα σε όποιο κωλομπαρο και να πας οι 4 στις 5 είναι παλιές καραβανες ..τελείωσε η παραγωγή μουνιού στον κλάδο ..μόνο κάτι γεωργιανές μείναν γιατί είναι τεμπέλες και τις αρέσει να τα αρπάζουν χωρίς ιδρώτα.

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
466
Πόντοι
21
Άμα θες milfakia τώρα σε όποιο κωλομπαρο και να πας οι 4 στις 5 είναι παλιές καραβανες ..τελείωσε η παραγωγή μουνιού στον κλάδο ..μόνο κάτι γεωργιανές μείναν γιατί είναι τεμπέλες και τις αρέσει να τα αρπάζουν χωρίς ιδρώτα.
Που έχει ωραία μιλφακια;τι προτείνεις;να συνδυάζεται με κάνα εξτραδακι

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Δε ξέρω αν θεωρείται κωλομπαρο η στριπτιτζαδικο, αλλά το Καραμέλα πάνω στη μοναστηριού τι φάση είναι; Περνούσα πεζός απ' έξω και δεν κατάλαβα τι είδους μαγαζί είναι. Έχει πάει κανείς πρόσφατα;

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

έτσι ακριβώς :thumbsup: αυτός ο κλάδος είναι σε μεγάλη παρακμή όπως πολύ σωστά αναφέρεις και κατά την άποψη μου έχει τελειώσει και μόνο οι τίτλοι τέλους λείπουν, γιατί δεν υπάρχει σάλιο έξω στην αγορά. Γενικά θεωρείται ακριβό σπορ ειδικά για εποχές που δεν υπάρχουν Πασοκικά μπικικίνια.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.911
Πόντοι
3.796
έτσι ακριβώς :thumbsup: αυτός ο κλάδος είναι σε μεγάλη παρακμή όπως πολύ σωστά αναφέρεις και κατά την άποψη μου έχει τελειώσει και μόνο οι τίτλοι τέλους λείπουν, γιατί δεν υπάρχει σάλιο έξω στην αγορά. Γενικά θεωρείται ακριβό σπορ ειδικά για εποχές που δεν υπάρχουν Πασοκικά μπικικίνια.
Δεν είναι θέμα ακριβού σπορ
Κάποτε πήγαινες στην χειρότερη και με ένα 50 ρικο και έβγαζες γούστα ,(δεν μιλάμε για γαμησια ) ,έπινες δύο ποτά κερνουσες και 3-4 και έφευγες μια χαρά .τώρα πας έχουν ξεμείνει όλες οι κουτοπόνηρες ,για αυτό ανέφερα γεωργιανές ,γιατί αυτές πραγματικά νομίζουν ότι ήρθαν στην Ελλάδα για άρμεγμα..το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πως θα σου αδειάσουν απλά την τσέπη πλέον με άσχημο και γρήγορο τρόπο ..μην τυχόν ανοίξει η πόρτα και μπει κανένα άλλο κορόιδο

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.911
Πόντοι
3.796
Που έχει ωραία μιλφακια;τι προτείνεις;να συνδυάζεται με κάνα εξτραδακι
Κάποτε απέναντι από το Δημαρχείο Σταυρούπολης ..στο παλιό μπόρα μπόρα ,οι παλιοί το ξέρουν ,είχαν σίγουρα και εξτραδακια .ότι είναι από συνηκιακα Εύοσμος ,Ηλιούπολη ,Κορδελιό κτλ..νομίζω δύσκολα θα βρεις ,και άμα βρεις θα είναι σε καμια μπαζοκατασταση ..
Έχω την εντύπωση ότι πλέον αυτό το είδος μεταφέρθηκε ανατολικά γιατι εκεί πλέον έχει μόνο κορόιδα ..δυτικά μετά τις δώδεκα ούτε αδέσποτο δεν περπαταει

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.911
Πόντοι
3.796
Ότι μουνι κυκλοφορούσε σε αυτά η έκανε την μπάζα της και τώρα έχει παντρευτεί η δεσμευτεί με κάποιον που έχει την άνεση να την συντηρεί η έχει φύγει για άλλα μέρη με χρήμα .
Ότι βλέπεις τώρα σε κωλομπαρα είναι αυτές που δεν κάνανε ούτε ποτό την βραδιά και τώρα που άνοιξε ο δρόμος την είδαν γκόμενες .
Οι πιτσιρίκες που θα δεις σε μικρό ποσοστό οι οποίες δεν ξέρουν καν την δουλειά και απλά ξέρουν ότι θα πάρουν χρήμα ,έρχονται κάθονται σαν τσουβαλια δίπλα σου και περιμένουν να τσιμπήσουν κανένα ποτό η συνήθως τις σέρνουν από δίπλα τα μιλφ να τις κεράσεις για να της δείξουν πως βγαίνει το μεροκάματο και πάνω στη γκαυλα σου και κεράσεις και τις δύο .
Επίσης μόλις πεις πλέον ναι ,στο να κεράσεις ποτό η επόμενη ερώτηση είναι να βάλω διπλό ;
Αρκεί να σου τα φάνε όσο πιο γρήγορα γίνεται .
Κάποτε γουστάραμε ,πηγαίναμε διασκεδάζαμε και εμείς και τα κορίτσια χόρευαν ,είχαν διάθεση και έκανες παιχνίδι έπιανες και κανένα κωλαρακι .
Τώρα είναι πολύ χάλια η κατάσταση

Kokinomalis

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2022
Like
2
Πόντοι
0
Ότι μουνι κυκλοφορούσε σε αυτά η έκανε την μπάζα της και τώρα έχει παντρευτεί η δεσμευτεί με κάποιον που έχει την άνεση να την συντηρεί η έχει φύγει για άλλα μέρη με χρήμα .
Ότι βλέπεις τώρα σε κωλομπαρα είναι αυτές που δεν κάνανε ούτε ποτό την βραδιά και τώρα που άνοιξε ο δρόμος την είδαν γκόμενες .
Οι πιτσιρίκες που θα δεις σε μικρό ποσοστό οι οποίες δεν ξέρουν καν την δουλειά και απλά ξέρουν ότι θα πάρουν χρήμα ,έρχονται κάθονται σαν τσουβαλια δίπλα σου και περιμένουν να τσιμπήσουν κανένα ποτό η συνήθως τις σέρνουν από δίπλα τα μιλφ να τις κεράσεις για να της δείξουν πως βγαίνει το μεροκάματο και πάνω στη γκαυλα σου και κεράσεις και τις δύο .
Επίσης μόλις πεις πλέον ναι ,στο να κεράσεις ποτό η επόμενη ερώτηση είναι να βάλω διπλό ;
Αρκεί να σου τα φάνε όσο πιο γρήγορα γίνεται .
Κάποτε γουστάραμε ,πηγαίναμε διασκεδάζαμε και εμείς και τα κορίτσια χόρευαν ,είχαν διάθεση και έκανες παιχνίδι έπιανες και κανένα κωλαρακι .
Τώρα είναι πολύ χάλια η κατάσταση
Πέρασα Σάββατο από καπτεν Μόργκαν, κάθησα με αυτή την Σοφία που λένε αρκετοί, για να πιάσω κολαρακι μου είπε, μετά 7-8 ποτά,δεν πάνε καλά , με 80€ κάνεις σεξ

Cc2310

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2021
Like
4
Πόντοι
0
Εχω βαλει μια στον ματι στον καλιγουλα αλλα μενω μακρια και δεν θελω να παω τζαμπα θελω να μαθω λεπτομερειες και αν μπορει να γινει το κρεβατι δεν εχω θεμα να πληρωσω να μην παω τζαμπα με πειραζει

Cyprusguy

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2022
Like
76
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην παρέα έρχομαι Σαλόνικα σε λίγες μέρες κάτι καλό να προτείνετε 3-4 μαγαζάκια να περάσω?

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.911
Πόντοι
3.796
Πέρασα Σάββατο από καπτεν Μόργκαν, κάθησα με αυτή την Σοφία που λένε αρκετοί, για να πιάσω κολαρακι μου είπε, μετά 7-8 ποτά,δεν πάνε καλά , με 80€ κάνεις σεξ
Από ότι φαίνεται είσαι λίγο άπειρος στο σπορ ..
Μάλλον σε κορόιδευε ..
Από την στιγμή που έκατσες και το συζητήσες στα πόσα ποτά μπορείς να της πιάσεις τον κωλο .απλά σε κορόιδευαν και για τα ποτά και για το σεξ .

Για να πιάσεις κωλο απλά κάνεις λίγο κίνηση για να δεις αν ανταποκρίνεται ..με γκόμενα δεν έχεις βγει ποτέ σου;
Για το σεξ που λες αν δουν ότι έχεις λεφτά και άμα όντως παίζει στο κάθε μαγαζί θα κάνουν κίνηση αυτές για πριβέ .

tommy1971

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2015
Like
209
Πόντοι
21
στο παλιο Αρωμα ανοιξρ χτες νεο μαγαζι , περασε κανεις να δει ?

Εγγρ.
14 Μαρ 2022
Like
640
Πόντοι
81
παιδια για το μαγαζι που λετε γιαννιτσων απεναντι απο το shell τι φαση ειναι; εχω δει μερικες φορες κατι δυνατα μιλφ να μπαινουν μεσα.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.911
Πόντοι
3.796
παιδια για το μαγαζι που λετε γιαννιτσων απεναντι απο το shell τι φαση ειναι; εχω δει μερικες φορες κατι δυνατα μιλφ να μπαινουν μεσα.
Πουραδικο.ρετρο μπουζούκια περασμένης ηλικίας ..μην περιμένεις να φας μιλφακι ,τα περισσότερα είναι για διασκέδαση εκεί και για χορηγια η προξενιό με επαρχιακούς μεγάλογαμπρους

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.031
Πόντοι
1.056
Casablanca ΚΑΤΣΙΜΊΔΗ 1 ΜΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΛΕΩΣ παίζει κάνα καλό σκηνικό;

Stories