Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Κοιτα τη δουλεια σου και να μην αναφερεσαι σε ατομα που δεν γνωριζεις..
Ενταξει μαλακοπιτουρα?
Τσου ρε Λάκη
Κοιτα τη δουλεια σου και να μην αναφερεσαι σε ατομα που δεν γνωριζεις..
Ενταξει μαλακοπιτουρα?
Σε ενα στενό επι της Γιαννιτσών κοντά στα γυφτικαΤο επαφή που είναι ρε αλάνια;
Κοντά στο βενζινάδικο της shell?Σε ενα στενό επι της Γιαννιτσών κοντά στα γυφτικα
Ναι,τώρα λέγεται no name το κατάστημαΚοντά στο βενζινάδικο της shell?
Άμα θες milfakia τώρα σε όποιο κωλομπαρο και να πας οι 4 στις 5 είναι παλιές καραβανες ..τελείωσε η παραγωγή μουνιού στον κλάδο ..μόνο κάτι γεωργιανές μείναν γιατί είναι τεμπέλες και τις αρέσει να τα αρπάζουν χωρίς ιδρώτα.Το επαφή που είναι ρε αλάνια;
Που έχει ωραία μιλφακια;τι προτείνεις;να συνδυάζεται με κάνα εξτραδακιΆμα θες milfakia τώρα σε όποιο κωλομπαρο και να πας οι 4 στις 5 είναι παλιές καραβανες ..τελείωσε η παραγωγή μουνιού στον κλάδο ..μόνο κάτι γεωργιανές μείναν γιατί είναι τεμπέλες και τις αρέσει να τα αρπάζουν χωρίς ιδρώτα.
Άμα θες milfakia τώρα σε όποιο κωλομπαρο και να πας οι 4 στις 5 είναι παλιές καραβανες ..τελείωσε η παραγωγή μουνιού στον κλάδο ..μόνο κάτι γεωργιανές μείναν γιατί είναι τεμπέλες και τις αρέσει να τα αρπάζουν χωρίς ιδρώτα.
Δεν είναι θέμα ακριβού σπορέτσι ακριβώς αυτός ο κλάδος είναι σε μεγάλη παρακμή όπως πολύ σωστά αναφέρεις και κατά την άποψη μου έχει τελειώσει και μόνο οι τίτλοι τέλους λείπουν, γιατί δεν υπάρχει σάλιο έξω στην αγορά. Γενικά θεωρείται ακριβό σπορ ειδικά για εποχές που δεν υπάρχουν Πασοκικά μπικικίνια.
Κάποτε απέναντι από το Δημαρχείο Σταυρούπολης ..στο παλιό μπόρα μπόρα ,οι παλιοί το ξέρουν ,είχαν σίγουρα και εξτραδακια .ότι είναι από συνηκιακα Εύοσμος ,Ηλιούπολη ,Κορδελιό κτλ..νομίζω δύσκολα θα βρεις ,και άμα βρεις θα είναι σε καμια μπαζοκατασταση ..Που έχει ωραία μιλφακια;τι προτείνεις;να συνδυάζεται με κάνα εξτραδακι
Πέρασα Σάββατο από καπτεν Μόργκαν, κάθησα με αυτή την Σοφία που λένε αρκετοί, για να πιάσω κολαρακι μου είπε, μετά 7-8 ποτά,δεν πάνε καλά , με 80€ κάνεις σεξΌτι μουνι κυκλοφορούσε σε αυτά η έκανε την μπάζα της και τώρα έχει παντρευτεί η δεσμευτεί με κάποιον που έχει την άνεση να την συντηρεί η έχει φύγει για άλλα μέρη με χρήμα .
Ότι βλέπεις τώρα σε κωλομπαρα είναι αυτές που δεν κάνανε ούτε ποτό την βραδιά και τώρα που άνοιξε ο δρόμος την είδαν γκόμενες .
Οι πιτσιρίκες που θα δεις σε μικρό ποσοστό οι οποίες δεν ξέρουν καν την δουλειά και απλά ξέρουν ότι θα πάρουν χρήμα ,έρχονται κάθονται σαν τσουβαλια δίπλα σου και περιμένουν να τσιμπήσουν κανένα ποτό η συνήθως τις σέρνουν από δίπλα τα μιλφ να τις κεράσεις για να της δείξουν πως βγαίνει το μεροκάματο και πάνω στη γκαυλα σου και κεράσεις και τις δύο .
Επίσης μόλις πεις πλέον ναι ,στο να κεράσεις ποτό η επόμενη ερώτηση είναι να βάλω διπλό ;
Αρκεί να σου τα φάνε όσο πιο γρήγορα γίνεται .
Κάποτε γουστάραμε ,πηγαίναμε διασκεδάζαμε και εμείς και τα κορίτσια χόρευαν ,είχαν διάθεση και έκανες παιχνίδι έπιανες και κανένα κωλαρακι .
Τώρα είναι πολύ χάλια η κατάσταση
Από ότι φαίνεται είσαι λίγο άπειρος στο σπορ ..Πέρασα Σάββατο από καπτεν Μόργκαν, κάθησα με αυτή την Σοφία που λένε αρκετοί, για να πιάσω κολαρακι μου είπε, μετά 7-8 ποτά,δεν πάνε καλά , με 80€ κάνεις σεξ
Πουραδικο.ρετρο μπουζούκια περασμένης ηλικίας ..μην περιμένεις να φας μιλφακι ,τα περισσότερα είναι για διασκέδαση εκεί και για χορηγια η προξενιό με επαρχιακούς μεγάλογαμπρουςπαιδια για το μαγαζι που λετε γιαννιτσων απεναντι απο το shell τι φαση ειναι; εχω δει μερικες φορες κατι δυνατα μιλφ να μπαινουν μεσα.