Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Wollf77

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2018
Like
21
Πόντοι
0
Ρε παιδια sos η Σοφια η κοκκινομάλλα στο μοργκαν δουλευει ακομα? Μιλαμε για την ιδια με ενα τατου στο λαιμο?
Δουλεύει κανονικά αδερφέ, περιμένει εσένα και τους άλλους για χρήμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Παίδες πέρασα το βράδυ της Δευτέρας από Captαιn Morgan και από το Diamonds ανατολικά και τα δύο ήταν κλειστά!!!Τι παίζει;λόγο κρίσης ανοιγουν μονο ΠΣΚ; ξέρει κανείς;
Δευτέρα κλειστά

Wollf77

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2018
Like
21
Πόντοι
0
Πέρασμα από Μόργκαν εχθές (ή σήμερα) περασμένες 12 απορώ ,κάνουν μια δύσκολη δουλειά οκ αλλά πολύ κυτταρίτιδα σχεδόν όλες χαϊδεύεις και ...δεν αισθάνεσαι ομορφα
Λείπει η σοφία η κοκκινομαλα ,πήγε σε άλλο μαγαζί?
Όχι δεν άλλαξε μαγαζί

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Πολύ περίεργο σκηνικό σήμερα
Γυρνώντας απ' έξω πέρασα από το Δώρα. Μέσα υπήρχαν 2 πελάτες και 5 γυναίκες, εκ των οποίων η μία υποθέτω ήταν η αφέντικινα, δύο χοντρές και δύο ομορφούλες. Η μία ομορφούλα με σέρβιρε, αλλά έκατσα καμιά μισή ώρα και δεν με πλησιάσει καμιά για να ζητήσει κέρασμα κτλ. Έφυγα όπως πήγα

Μετά έκανα μια βόλτα ανατολικά

Το the diamonds έχει κλείσει οριστικά; Ήταν όλα κλειστά τριγύρω

Τέλος πέρασα από το Εδέμ, όπου η ποιότητα των γυναικών ήταν απαράδεκτη, φυσικά δε κερασα κι έφυγα στο τέταρτο

η απόλυτη κατάντια αυτής της πόλης, που πλέον δεν υπάρχει μια γυναίκα της προκοπής στα κωλόμπαρα παρά μόνο γιαγιάδες με κυτταρίτιδα και σάπια μουνιά τίγκα στους μύκητες που μυρίζουν ψαρίλα. :confused::confused::confused:

Tsixla

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2021
Like
29
Πόντοι
0
Πέρασμα εχθές από καπτεν Μόργκαν , πολύ κόσμο περίμενα λίγο αλλά πέρασα όμορφα με Σοφία ,είχε κέφια !
Αλλά όπως είπε κάποιος παραπάνω τόσο μικρή κοπέλα και να έχει κυτταρίτιδα, απαράδεκτο.
Πρέπει να δώσουν λίγο προσοχή σε αυτά.
Καλημέρα και καλό Σ/Κ

kokoretsakias93

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2019
Like
995
Πόντοι
81
Το Εδέμ μεταφέρθηκε κοντά στο σπίτι μου και πέρασα (δεν έκατσα) αλλά είχε μια δυο ωραίες κοπέλες και μια μιλφ πολύ καλη

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.368
Πόντοι
736
Επίσκεψη για πρώτη φορά στον καινούργιο χώρο του Εδέμ.
Καταρχάς ο χώρος είναι πάρα πολύ ωραίος άνετος και με stand και με 2 μεγάλα μπαρ και με ωραίους καναπέδες.
Έχει ωραίες κοπέλες όλων των ηλικιών.
Εσείς ψάχνετε Να γαμησετε ή να δώσετε καμιά πίπα μέσα στα μαγαζιά μην πλησιάσετε...

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Καταρχάς ο χώρος είναι πάρα πολύ ωραίος άνετος και με stand και με 2 μεγάλα μπαρ και με ωραίους καναπέδες.
Εσείς ψάχνετε Να γαμησετε ή να δώσετε καμιά πίπα μέσα στα μαγαζιά μην πλησιάσετε...
Ποια ακριβώς από εκεί θεωρησες ωραία κοπέλα; Εμένα με πλησίασε μια χοντρή ξανθιά που από το ντύσιμο και βάψιμο ήταν σαν καρναβάλι, μια αδύνατη κοκκινομάλλα που ίσως ήταν η καλύτερη εκεί μέσα αλλά σκατοφατσα, και μια ξανθιά 45+ που δε θα την κοιτούσα ποτέ έξω δεύτερη φορά. Όχι να τις πληρώσω για την παρέα τους, αν μου μιλούσαν έξω αυτές θα ήμουν και αγενής μαζί τους τόσο χαλια

Επίσης κάποιος που ξέρει, το diamonds έχει κλείσει οριστικά;

Και με το Δώρα τι ακριβώς παίζει γιατί εμένα με παραξένεψε ότι δε με πλησίασε καμιά για ποτό

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ποια ακριβώς από εκεί θεωρησες ωραία κοπέλα; Εμένα με πλησίασε μια χοντρή ξανθιά που από το ντύσιμο και βάψιμο ήταν σαν καρναβάλι, μια αδύνατη κοκκινομάλλα που ίσως ήταν η καλύτερη εκεί μέσα αλλά σκατοφατσα, και μια ξανθιά 45+ που δε θα την κοιτούσα ποτέ έξω δεύτερη φορά. Όχι να τις πληρώσω για την παρέα τους, αν μου μιλούσαν έξω αυτές θα ήμουν και αγενής μαζί τους τόσο χαλια

Και με το Δώρα τι ακριβώς παίζει γιατί εμένα με παραξένεψε ότι δε με πλησίασε καμιά για ποτό

έτσι ακριβώς συναγωνιστή :hi:

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!!

ούτε μια γυναικά της προκοπής που να πεις ρε αδερφέ αυτή η γυναίκα αξίζει και να μένεις με ανοιχτό το στόμα από την ομορφιά της δεν έχουν τα κωλόμπαρα στην πόλη. Όλες μπάζα, θείτσες, χοντρές σαβούρες με κυτταρίτιδα που τα μουνιά τους είναι τίγκα στους μύκητες από τα ακά :fuck1:

καμία σχέση με τις εποχές 2000-2009 που γινόταν χαμός από μουνάρες στα κωλόμπαρα και στα strip clubs

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

άσε μας ρε μεγάλε :2funny:

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.368
Πόντοι
736

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα Φίλε.
Ίσως είσαι ένας πολύ ωραίος άντρας ανικανοποίητος από το επίπεδο των γυναικών στα μαγαζιά.
Τόσο ωραίος που ίσως τις κομπλάρεις και δεν έρχονται στο τραπέζι σου όταν πηγαίνεις στο μαγαζί.

Αν σου πω ονόματα αφού δεν κέρασες καμία τι να καταλάβεις;
Προφανώς δεν αναφέρομαι σε αυτές που έγραψες
Καταρχάς είχε γύρω στις 10-12 γυναίκες.
Και το εντυπωσιακό με σένα είναι ότι ενώ έχεις πιει το ένα σου ξινίζει το άλλο σου βρωμάει.

Μία χαρά είναι το επίπεδο των γυναικών στο Εδέμ και πραγματικά ο χώρος ασύγκριτα καλύτερος από τον προηγούμενο

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.368
Πόντοι
736
άσε μας ρε μεγάλε :2funny:
Δεν ξέρω ποιος σου μίλησε για μένα και με αποκαλείς μεγάλο αλλά σε ευχαριστώ

Επειδή είσαι λίγο χαζούλης είδες να λέω ότι είναι οι πιο ωραίες κοπέλες όλων των εποχών;
Τι κάθεσαι και συγκρίνεις την εποχή που έμπαινε σε κωλόμπαρο και στράβωνε το στόμα σου από αυτά που έβλεπες με τη σημερινή;

Στα παπάκια μου το μαγαζί και δεν έχω κανένα λόγο να το διαφημίσω. Απλά επειδή ήταν η πρώτη φορά που πήγα στο συγκεκριμένο έγραψα τη γνώμη μου.
Όλοι οι ποιοτικοί γαμιαδες εδώ μαζεύτηκατε

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Μία χαρά είναι το επίπεδο των γυναικών στο Εδέμ

τύπε χρειάζεσαι χρειάζεσαι επειγόντως επίσκεψη στον οφθαλμίατρο να σου χορηγήσει γυαλιά πατομπούκαλα διότι η όραση σου είναι πολύ χάλια θα έλεγα :tooth:

Τελευταία τροποποίηση:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Δεν ξέρω ποιος σου μίλησε για μένα και με αποκαλείς μεγάλο αλλά σε ευχαριστώ

Επειδή είσαι λίγο χαζούλης είδες να λέω ότι είναι οι πιο ωραίες κοπέλες όλων των εποχών;
Τι κάθεσαι και συγκρίνεις την εποχή που έμπαινε σε κωλόμπαρο και στράβωνε το στόμα σου από αυτά που έβλεπες με τη σημερινή;

Στα παπάκια μου το μαγαζί και δεν έχω κανένα λόγο να το διαφημίσω. Απλά επειδή ήταν η πρώτη φορά που πήγα στο συγκεκριμένο έγραψα τη γνώμη μου.
Όλοι οι ποιοτικοί γαμιαδες εδώ μαζεύτηκατε

Αααα και μην ξεχάσεις την επόμενη φορά που θα επισκεφτείς κάποιο κωλόμπαρο στην πόλη να πάρεις μαζί σου για παρέα και τον @ΦΑΚΙΡΗΣ που αποτελεί ειδικότητα του η μπαζογαμία με χοντρές θείτσες και τραβέλια :tooth:

Τελευταία τροποποίηση:

Mao-Mao4

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
587
Πόντοι
81

Η σεριφισσα απ το diamond που ακολουθω στο fb ανεβασε αγγελια για προσωπικο για ναργιλεδες Μαλλον καποια ανακαινιση. Θα τα ρουφανε ολα τα κοριτσια λογικα.

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα Φίλε.
Ίσως είσαι ένας πολύ ωραίος άντρας ανικανοποίητος από το επίπεδο των γυναικών στα μαγαζιά.
Τόσο ωραίος που ίσως τις κομπλάρεις και δεν έρχονται στο τραπέζι σου όταν πηγαίνεις στο μαγαζί.

Αν σου πω ονόματα αφού δεν κέρασες καμία τι να καταλάβεις;
Προφανώς δεν αναφέρομαι σε αυτές που έγραψες
Καταρχάς είχε γύρω στις 10-12 γυναίκες.
Και το εντυπωσιακό με σένα είναι ότι ενώ έχεις πιει το ένα σου ξινίζει το άλλο σου βρωμάει.

Μία χαρά είναι το επίπεδο των γυναικών στο Εδέμ και πραγματικά ο χώρος ασύγκριτα καλύτερος από τον προηγούμενο
Φίλε ο χώρος και παλάτι να είναι, τι να το κάνω; Για τις γυναίκες πας εκεί. Δε ξέρω ονόματα αλλά αν μου περιεγραφες μια που θεωρείς ωραία θα την θυμόμουν. Και φυσικά αν πας να πληρώσεις σε τέτοια μαγαζιά πας για κάτι που θα δυσκολευτείς να βρεις έξω, γκόμενες που σου πέφτουν αντικειμενικά λίγες σε σχέση με αυτές που τρως έξω σε βλέπω το λόγο να τις πληρώσω. Δε σου λέω ότι είμαι κανένας θεός αλλά ναι και έξω με ωραίες γυναίκες κάνω οτι κάνω, πολύ ανώτερες από αυτές που ειδα. Για να καταλάβεις έβγαινα επί δύο χρόνια με ίσως την πιο γνωστή στρίπερ της πόλης την τελευταια 5ετια

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.368
Πόντοι
736
Φίλε ο χώρος και παλάτι να είναι, τι να το κάνω; Για τις γυναίκες πας εκεί. Δε ξέρω ονόματα αλλά αν μου περιεγραφες μια που θεωρείς ωραία θα την θυμόμουν. Και φυσικά αν πας να πληρώσεις σε τέτοια μαγαζιά πας για κάτι που θα δυσκολευτείς να βρεις έξω, γκόμενες που σου πέφτουν αντικειμενικά λίγες σε σχέση με αυτές που τρως έξω σε βλέπω το λόγο να τις πληρώσω. Δε σου λέω ότι είμαι κανένας θεός αλλά ναι και έξω με ωραίες γυναίκες κάνω οτι κάνω, πολύ ανώτερες από αυτές που ειδα. Για να καταλάβεις έβγαινα επί δύο χρόνια με ίσως την πιο γνωστή στρίπερ της πόλης την τελευταια 5ετια
Μπράβο σου φίλε και σου το λέω από καρδιάς το μπράβο για τη σχέση σου με τη στρίπερ.
Προφανώς είσαι ένας πολύ ωραίος άντρας και αυτά που έγραψα νωρίτερα ισχύουν.
Και σου το λέω χωρίς ίχνος ειρωνείας. Επειδή δεν γνωριζόμαστε δόξα τω Θεώ δεν έχω ανάγκη να πάω να πληρώσω ένα ποτό για να μιλήσω με μία γυναίκα αλλά ξέρεις ο αγοραίος έρωτας ακόμα και σε αυτό το επίπεδο του κωλόμπαρου είναι μικρόβιο δεν πάμε να βγάλουμε γκόμενα αλλά πάμε για το γούστο. Υπάρχουν όμορφες παρουσίες στο μαγαζί και άμα θέλεις να σου αναφέρω όνομα να σου πω για τη Μόνικα ελληνο Ιταλίδα την πρώην στρίπερ Βανέσα και φυσικά την ιδιοκτήτρια που είναι για την ηλικία της μούναρος.
Το επίπεδο γενικά έχει πέσει σε σύγκριση με 10-15 χρόνια πριν και υπάρχουν δύο λόγοι για αυτό.
Τότε πλην ελάχιστων εξαιρέσεων στο μπαρ πήγαινες κερνούσες μιλούσες και έφευγες και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι παιχνίδι εκτός μαγαζιού.
Τώρα πας στα περισσότερα και σου λένε θα με κεράσεις ένα ποτό ή πάμε Στο πριβέ να σου κάνω μία πίπα; Δεν μπορούν όλες οι γυναίκες να το κάνουν αυτό για αυτό και πολλές κάποιου επιπέδου εμφάνισης δεν δουλεύουν. Από την άλλη μεριά όταν μία γυναίκα θέλει να κάνει μία πίπα ή να πηδηχτει δεν θα το κάνει μέσα στη βρωμιά ενός μπαρ και να πάρει ψίχουλα αλλά θα το κάνει μόνη της στο σπίτι της είτε με αγγελία είτε από στόμα σε στόμα.

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Συμφωνώ ότι είναι θέμα ψευδαίσθησης και γούστου το κωλομπαρο, αλλά για μένα είναι βασική προϋπόθεση να είναι όμορφες οι γυναίκες. Δε πάω εκεί να δώσω πίπα, θέλω να καυλαντησω με μια όμορφη γυναίκα, να πιάσω κανένα μπούτι κανένα κώλο και αν τυχόν κανονίσω κάτι για έξω έχει καλώς. Αν πας με στόχο να δώσεις πίπα είναι αντικειμενικά μαλακιά να μη μπας σε στούντιο που το έχεις σίγουρο και με αρκετά πιο όμορφες κοπέλες.

Εδέμ θυμάμαι πριν 3-4 χρόνια είχα πάει και κερνούσα μια ξανθιά Βουλγάρα, δε θυμάμαι όνομα, που κόντεψε να με τελειώσει επειδή καθόμουν σε σκαμπό και τριβόταν απλά ανάμεσα στα πόδια μου ενώ χόρευε. αυτές μάλιστα, ήταν γυναίκες

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.186
Πόντοι
34.538
Αααα και μην ξεχάσεις την επόμενη φορά που θα επισκεφτείς κάποιο κωλόμπαρο στην πόλη να πάρεις μαζί σου για παρέα και τον @ΦΑΚΙΡΗΣ που αποτελεί ειδικότητα του η μπαζογαμία με χοντρές θείτσες και τραβέλια :tooth:
Κοιτα τη δουλεια σου και να μην αναφερεσαι σε ατομα που δεν γνωριζεις..
Ενταξει μαλακοπιτουρα?

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177

Stories