Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Το μαγαζί που λέω είναι στο στενάκι που λες που βγάζει στα ζαχαροπλαστειο , αλλα δεν είναι το παλιό Εδέμ..το Εδέμ ήταν επί της Όλγας, κοντά στην αστυνομία , στο διατηρητεο..

Τελευταία τροποποίηση:

manthes

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2022
Like
183
Πόντοι
1
Το μαγαζί που αναφέρομαι είναι στο στενάκι που λες που βγάζει στα ζαχαροπλαστειο , αλλα δεν είναι το παλιό Εδέμ..το Εδέμ ήταν επί της Όλγας, κοντά στην αστυνομία , στο διατηρητεο..
Πριν την αστυνομία ήταν σε εκείνο το σημείο

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Ρε μάγκες, το μπλα μπλα εννοεί ο φίλος, ξεκολλήστε!!!

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.560
Πόντοι
7.095
Όντως το μπλα μπλα...το οποίο έχει κανά 2χρονο που έκλεισε.

tommy1971

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2015
Like
209
Πόντοι
21
Το μαγαζί που λέω είναι στο στενάκι που λες που βγάζει στα ζαχαροπλαστειο , αλλα δεν είναι το παλιό Εδέμ..το Εδέμ ήταν επί της Όλγας, κοντά στην αστυνομία , στο διατηρητεο..
Σευχελες μηπως το ελεγαν ? πολυ σκοτεινο μαγαζι

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Σευχελες μηπως το ελεγαν ? πολυ σκοτεινο μαγαζι
Μπλα μπλα..ένα μαγαζί κοντά στη διασταύρωση Σοφούλης με Όλγας...σε ένα κάθετο δρομάκι που βγαίνει στο ζαχαροπλαστείο.. στενόμακρο μέσα..
Μια φορά είχα πάει προ κοβιντ.. δεν ξέρω παλιά αν είχε κόσμο και γινόταν τζερτζελες, αλλά όταν είχα πάει πριν τρία χρόνια, ήμουν μόνος με την μπαργουμαν και μια κυρία εργαζόμενη γύρω στα 60..ήπια μια μπύρα ,κερασα ένα ποτάκι κι έφυγα, χωρίς να κοιτάξω πίσω...
Σεϋχέλλες, δεν το ξέρω το μαγαζί..

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.560
Πόντοι
7.095
Αφου πιάσαμε το Μπλα Μπλα...ας μιλήσουμε και για τη Βλάχα.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Ας πει κάποιος για τη βλάχα, για να φύγει η περιέργεια από όσους δεν ξέρουμε..

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Βλάχα κατεβαίνοντας τη Φλέμινγκ αριστερά, καλτίλα στο φουλ, την πρόλαβα στα τελευταία της

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Καλτιλα? Δηλαδή πως ήταν? Τι κοπέλες δούλευαν? Πότε έκλεισε? ( Ιστορική αναφορά για τους νεώτερους)
(Εν τω μεταξύ από Φλέμινγκ έχω περάσει πολλές φορές και δεν το πρόσεξα το μαγαζι..)

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.368
Πόντοι
736
Βλαχα ρε φιλε...
Ωραιες εποχες!!!

Εν τω μεταξύ επειδή έγινε συζήτηση για το Captain Morgan μέσα στο μαγαζί παίζει μονο κανενα χούφτωμα κανένα δάχτυλο κανένα φιλάκι.

Φόρτωμα μπορεί να παίξει αλλά όχι με χρήματα.
Το λέω μετά λόγου γνώσης αλλά Φυσικά χωρίς λεπτομέρειες

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177
Βλαχα ρε φιλε...
Ωραιες εποχες!!!

Εν τω μεταξύ επειδή έγινε συζήτηση για το Captain Morgan μέσα στο μαγαζί παίζει μονο κανενα χούφτωμα κανένα δάχτυλο κανένα φιλάκι.

Φόρτωμα μπορεί να παίξει αλλά όχι με χρήματα.
Το λέω μετά λόγου γνώσης αλλά Φυσικά χωρίς λεπτομέρειες
Ένα πουλάκι μου είπε ότι έχει μουναρες τώρα το ρόστερ,αληθεύει;

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.368
Πόντοι
736
Ένα πουλάκι μου είπε ότι έχει μουναρες τώρα το ρόστερ,αληθεύει;
Φίλε εγώ πρόσφατα πήγα δυο-τρεις φορές έχει μία Βουλγάρα ωραία αυτήν τη Σοφία με τα κόκκινα μαλλιά και μία γεωργιανή με μεγάλα βυζιά Όχι χοντρή φυσικά

• Like
Αντιδράσεις: azazel

kokoretsakias93

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2019
Like
995
Πόντοι
81
Φίλοι εχοντας πάει μόνο μία φορά σε κωλομπαρο δεν ξέρω τι παίζει εδώ στην Θεσσαλονίκη από κοπέλες . Θέλουμε να πάμε για την φάση με παρεα αλλά να έχει πιο νέα κορίτσια απο 40 και να βλέπονται. Κάποια πρόταση;

tommy1971

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2015
Like
209
Πόντοι
21
Φίλε εγώ πρόσφατα πήγα δυο-τρεις φορές έχει μία Βουλγάρα ωραία αυτήν τη Σοφία με τα κόκκινα μαλλιά και μία γεωργιανή με μεγάλα βυζιά Όχι χοντρή φυσικά
oi Ρουμανες δεν ειναι εκει αδερφε?

Jason85

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους ,ξεκίνησα πριν 4 μήνες να πηγαίνω σε αυτά τα μαγαζιά ,να μαθενω , να γνωρίζω κοπέλες , από την μικρή μου εμπειρία , αυτό που μπορώ να πω είναι ότι στο Κάπτεν Μόργκαν αρκετές κοπέλες είναι πολύ αξιόλογες ,έχουν επίπεδο στην συζήτηση, να χαίρεσαι να μιλάς μαζί τους όπως και η παραπάνω που αναφέρεις (Σοφία κοκκινομαλλα, μια από της πολύ όμορφες του μαγαζιού ) τώρα στη προσωπική της ζωή ,αν είναι σε σχέση ή πόσο συχνά κάνει σεξ , δεν ξέρω , ποτέ δεν ζήτησα κάτι τέτοιο. (Έχω καθήσει μαζί της όμως 7-8 φορές στους τελευταίους μήνες και έχω περάσει πολύ όμορφα μαζί της )
Πιστεύω ότι η έννοια του κολομπαρου είναι να πας σε κάποιο μαγαζί και να περάσεις όμορφα , έχοντας παρέα .
Τώρα αν θέλεις/θέλω να πάω κάπου για να κάνω και σεξ , θα πήγαινα ή στα σπιτάκια ή με καμιά ανεξάρτητη (απλά όπως μου έχει πει κάποιος εδώ μέσα , να έχεις πακιστανικό νούμερα )
Καλημέρα, καλή συνέχεια καλό Σ/Κ με πολύ σεξ !!!
Η σοφία η κοκκινομάλλα με ενα τατουαζ στο λαιμο?

Jason85

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια sos η Σοφια η κοκκινομάλλα στο μοργκαν δουλευει ακομα? Μιλαμε για την ιδια με ενα τατου στο λαιμο?

Kokinomalis

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2022
Like
2
Πόντοι
0
Ρε παιδια sos η Σοφια η κοκκινομάλλα στο μοργκαν δουλευει ακομα? Μιλαμε για την ιδια με ενα τατου στο λαιμο?
Πέρασμα από Μόργκαν εχθές (ή σήμερα) περασμένες 12 απορώ ,κάνουν μια δύσκολη δουλειά οκ αλλά πολύ κυτταρίτιδα σχεδόν όλες χαϊδεύεις και ...δεν αισθάνεσαι ομορφα
Λείπει η σοφία η κοκκινομαλα ,πήγε σε άλλο μαγαζί?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom