Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Πέρασα σήμερα από λαγκον,απλά ένα λάιτ κωλομπαρο που δύσκολα να κάνεις παιχνίδι..
Τύπε εδώ κ χρόνια λειτουργεί σαν καφενείο, που καμία φορά φέρνει κ κάνα ωραίο μωρό όταν ξεμείνει από δουλειά!
Σου είπανε ότι είναι κωλομπαρο κ εσύ το πίστεψες?? :tooth: :tooth: :tooth:

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.362
Πόντοι
736
Αν κ παλιος στο φορουμ δεν ειμαι εμπειρος στο θεμα κωλομπαρα.ειπα να μπει κ αυτο στο ρεπερτοριο σιγα σιγα.
1 FULL MOON περασμα με ρωξανη ωραια παρουσια.ποτα μαζι με καβατζα που μου τον επαιξε κοστος 140 ευρω
2.CARAMELA περασμα με την μιλφ ευα με τις βυζαρες.Ποτα μαζι με καβατζα με πολυ ωραια πιπα κοστος 120 ευρω.
3.ΚΑΠΤΕΝ ΜΟΡΓΚΑΝ καθισα με την κατερινα την γεωργιανη.πολυ ωραια παρουσια για τα δικα μου γουστα.ποτα κοστος 90 ευρω.Επειδη το ΚΑΠΤΕΝ ΜΟΡΓΚΑΝ ετσι οπως ειδα την διαρρυθμιση του δεν μου φαινεται να εχει καβατζα ηθελα να ρωτησω τους εμπειρους εδω μεσα.Εχει πριβε?Στον παιζουν?Ειδα ενα χωρο πιο σκοτεινο στο βαθος διπλα απο την τουαλετα του μαγαζιου.Αλλα δεν ειδα καποιον να παει κ να ερχεται εκει με κοπελα.Επειδη εμενα με ενδιαφερει πριβε με την κατερινα.να ρωτησω την ιδια αν κανει εκει μεσα?Γενικα μπορεις να την φορτωσεις εξω?Προφανως απ οτι καταλαβα θελει να ξιδεψεις η να πας κ δευτερη φορα.Εχει κανεις εμπειρια με την συγκεκριμενη?ευχαριστω κ καλο μηνα!!!στειλτε μου κ π.μ αν θελετε.
Πολλά έδωσες στην Εύα για μία πίπα.
Την πας κατευθείαν στην καβάτζα και με δύο μάξιμουμ τρία ποτά έχεις κάνει τη δουλειά σου

tommy1971

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2015
Like
209
Πόντοι
21
Πολλά έδωσες στην Εύα για μία πίπα.
Την πας κατευθείαν στην καβάτζα και με δύο μάξιμουμ τρία ποτά έχεις κάνει τη δουλειά σου
που να το ξερει ? ενημερωσε ποτε κανεις το κοστος της Ευας ?
Παντως τωρα που εγινε γνωστο σιγουρα πολλοι θα την τιμησουν :rockon::rockon::rockon::):)

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.362
Πόντοι
736

Kokinomalis

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2022
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα
Πέρασμα εχθές από Μόργκαν
Κάθησα με μια Σοφία κοκκινομαλα ωραία γυναίκα ωραίο πόδι- μπούτι αλλά με λίγο κυτταρίτιδα (αν και δεν την φαίνεται αλλά έχει αρκετή)
Ξόδεψα 80 καλά πέρασα αλλά θέλω και κάτι παραπάνω , διάβασα 2-3 θέλουν το ίδιο. Παίζει κάτι?

Kokinomalis

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2022
Like
2
Πόντοι
0
Αν κ παλιος στο φορουμ δεν ειμαι εμπειρος στο θεμα κωλομπαρα.ειπα να μπει κ αυτο στο ρεπερτοριο σιγα σιγα.
1 FULL MOON περασμα με ρωξανη ωραια παρουσια.ποτα μαζι με καβατζα που μου τον επαιξε κοστος 140 ευρω
2.CARAMELA περασμα με την μιλφ ευα με τις βυζαρες.Ποτα μαζι με καβατζα με πολυ ωραια πιπα κοστος 120 ευρω.
3.ΚΑΠΤΕΝ ΜΟΡΓΚΑΝ καθισα με την κατερινα την γεωργιανη.πολυ ωραια παρουσια για τα δικα μου γουστα.ποτα κοστος 90 ευρω.Επειδη το ΚΑΠΤΕΝ ΜΟΡΓΚΑΝ ετσι οπως ειδα την διαρρυθμιση του δεν μου φαινεται να εχει καβατζα ηθελα να ρωτησω τους εμπειρους εδω μεσα.Εχει πριβε?Στον παιζουν?Ειδα ενα χωρο πιο σκοτεινο στο βαθος διπλα απο την τουαλετα του μαγαζιου.Αλλα δεν ειδα καποιον να παει κ να ερχεται εκει με κοπελα.Επειδη εμενα με ενδιαφερει πριβε με την κατερινα.να ρωτησω την ιδια αν κανει εκει μεσα?Γενικα μπορεις να την φορτωσεις εξω?Προφανως απ οτι καταλαβα θελει να ξιδεψεις η να πας κ δευτερη φορα.Εχει κανεις εμπειρια με την συγκεκριμενη?ευχαριστω κ καλο μηνα!!!στειλτε μου κ π.μ αν θελετε.
Εχθές εγώ εκεί ήμουν στα τραπεζάκια που λες (καπτεν Μόργκαν) δεν παίζει εκεί κάτι περίεργο, αν και θα έπρεπε...

Kokinomalis

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2022
Like
2
Πόντοι
0
Δηλ θέλεις να μου πεις ότι η Σοφία η κοκκινομαλλα κάνει μουσακά? Με τα χεράκια της ή πακέτο από έξω?
Να φάω μουσακά από τα χεράκια της Σοφίας και δεν θέλω κάτι άλλο,εγώ θα βάλω το κρασί (μέρος αυτή? ή εγώ?)
Που κλείνω ραντεβού?
Όσο για τα ονόματα τα άλλα που λες, μια Όλγα ξέρω που δούλευε πριν 2 χρόνια.
Εγώ λέω ότι ούτε αυγά δεν ξέρει να βράζει!!!

Kokinomalis

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2022
Like
2
Πόντοι
0
Ξέρει κανένας πιο παλιός να μου πει , αν σε κάποιο άλλο μαγαζί έχει κανένα καλό μωρό (όπως η Σοφία κοκκινομαλα του καπετάν Μόργκαν?) Αν θέλει ας ενημερώσει.
Ευχαριστώ

level1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.755
Πόντοι
481
Προς τους έμπειρους του νήματος!Ποιες οι πιθανότητες να τον βρέξεις με καμία απ το the diamonds?

level1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.755
Πόντοι
481

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
οχι ρε φιλε τσαμπα ...να πληρωσουμε ποτα κανα εξτραδακι εννοοω αμα σπρωξουμε κανα 100-150 αμα παιζει τιποτα η λαμβανουμε μονο υποσχεσεις για το μελλον?
Νομίζω αυτό το μαγαζί έχει κάποια σχέση με ένα παλιό στη Τούμπα που έκλεισε.. για εκείνο είχα ακούσει ότι παιζόταν έξτρα...για αυτό δεν ξέρω..ούτε έχω πάει για να διαπιστώσω..

tommy1971

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2015
Like
209
Πόντοι
21
Νομίζω αυτό το μαγαζί έχει κάποια σχέση με ένα παλιό στη Τούμπα που έκλεισε.. για εκείνο είχα ακούσει ότι παιζόταν έξτρα...για αυτό δεν ξέρω..ούτε έχω πάει για να διαπιστώσω..
εχει ιδια αφεντικηνα ........

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.510
Πόντοι
7.095
για το stars λες...που οταν εκλεισε καποιες κοπελες πηγαν κα ιστα μπουρδελα για λιγο

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
για το stars λες...που οταν εκλεισε καποιες κοπελες πηγαν κα ιστα μπουρδελα για λιγο
Mπραβο το σταρσ..είχα πάει δύο τρεις φορές προ κοβιντ εποχής...τα ποτά τα έπιναν σε χρόνο dt, και κάποιες μου είχαν δώσει την εντύπωση ότι αν έλεγα "πάμε στο σπίτι σου για λίγο" ,θα έλεγαν ναι..

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Μάγκες, στο Μετρό παίζουν αυτά που έπαιζαν στο xlove ή θα φάμε φόλα;

Stories