Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tommy1971

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2015
Like
209
Πόντοι
21
Ευχαριστώ ,αλλά για πες τέτοια κόλπα να ξέρουμε
θα κερνας μια κοπελα μην σου μαζευει φιλες της , να ρωτας τιμες , να εχεις παντα τον ελεγχο μην τις αφηνεις να κερνουντε μονες τους . Στην αναγκη να γυρισεις ποτο πισω . Μη σου παρουν τον αερα , να ξερεις παντα ποσο ειναι ο λογαριασμος .
Αν σου κανει νερα μια κερασε καποια αλλη , να μην σε εχουν δεδομενο πελατη . Π.χ η Σοφια μπορει να σε αφησει να περιμενεις γιατι σε εχει δεδομενο κ να παει καπου αλλου που κερναει περισσοτερο (ακομη κ αν εχεις παει εσυ πιο μπροστα απ τον αλλον ) . Εκει επι τοπου κερνας αλλη η φευγεις δεν καθεσαι σαν μαλακας να την περιμενεις .

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Morgan το μαγαζι ειναι run and gun , sta 12-15 λεπτα max η αφεντικηνα μεσα απο το bar τις κανει νοημα να παρουν ποτο . Tην εχω δει πολλες φορες να το κανει κ ενας απο τους λογους που εκοψα . Αδειο το μαγαζι 2 ατομα ειχαμε 300 ευρω λογαριασμο κ αυτη εκανε νοηματα απο μεσα να πινουν γρηγορα .
Τα αλλα μαγαζια που ειπα ειναι διαφορετικα , χορευουν οι κοπελες , ανεβαινουν κ στο μπαρ εχει αλλο χαβαλε .
Εγω ειμαι πενηντα πλεον κ γυριζω σε αυτα τα μαγαζια απο το 2006-07 κ επαρχια τοτε Δραμα Καβαλα Σερρες δουλευα σε φαρμακευτικη .
Το Μοργκαν δεν με καλυπτει πλεον κ ας εχει σχεδον παντα αστερακια .
Εσυ που ξεκινας τωρα το Μοργκαν σου ταιριαζει , σε μια τριετια που θα εχεις γυρισει κ σε 5-10 μαγαζια ακομη θα βλεπεις διαφορετικα τα πραγματα , θα εχεις αλλη εικονα απο τον χωρο κ ισως αναθεωρησεις .
Συμφωνώ σε γενικές γραμμές..έχω να πάω από πριν τον κωρονοιο και θυμάμαι ότι όταν έφευγα ένιωθα άδειος και όχι ότι πέρασα καλά..οι κοπέλες που δουλεύουν έχουν κι αυτές τα προβλήματα τους και δεν γνώρισα ποτέ κάποια που είναι χαρούμενη κλπ... θυμάμαι όσες φορές κάθησα να συζητήσω μελαγχόλησα από τον όγκο των προβλημάτων τους ( μου είπαν κάποια πράγματα για την ζωή τους). βέβαια εντάξει δ ν επισκέφτηκα αυτά στη δυτική Θεσσαλονίκη ( και δεν νομίζω να τα επισκεφτώ)
Ίσως αν ξοδέψεις πολύ χρήμα να περάσεις πιο γεμάτα κι ευχάριστα..
Πάντως πολύ ακριβά...σε μια ώρα το λιγότερο θα φύγει ένα πενηνταρικο..
Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες..

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Πάω πάσο μάγκες αφού είστε τόσο ευχαριστημένοι από την κατάσταση στα κωλόμπαρα.

Το καλύτερο επιχείρημα ήταν ότι πρέπει να ανοίξω εγώ κωλόμπαρο για να δούμε πώς θα λειτουργεί. Με την ίδια λογική πρέπει ο καθένας να ανοίξει σουπερ μάρκετ, ρουχάδικο, λογιστικό γραφείο, τεχνικό γραφείο, οδοντιατρείο, τα πάντα, για να μπορεί να το κρίνει σαν πελάτης. Και μην ακούσω κανέναν να κρίνει ποδοσφαιριστή ή πολιτικό.

Το ζουμί παραμένει ένα: πάει ο κάθε πιτσιρικάς σε "κλαμπάκι", δίνει 20 ευρώ, κάθεται μια-δυο ώρες, χαίρεται περισσότερη και καλύτερη γυναικεία σάρκα, βγαίνει με ύφος κλαρινογαμπρού και την μύτη ψηλά. Αν μάλιστα αρχίσει να σκάει και κατοστάρικα, ανοίγει μπουκάλια κλπ, όλο και θα του τριφτεί καμιά ή μπορεί να φορτώσει καμιά "ημιεπαγγελματία". Πάει οποιοσδήποτε άλλος σε κωλόμπαρο, δίνει 10 ευρώ, βλέπει μια σειρά βαριεστημένων ζόμπι στο μπαρ να περνάνε και να του ζητάνε ποτό (κερνάει τουλάχιστον ένα, άρα πάμε στα 20 σε μισή ώρα - σε όσες λέει όχι εισπράττει ένα βλέμμα λες και τους χρωστούσε, για να τις δει να επιστρέφουν στο μπαρ ή στο τραπεζάκι με τις άλλες τζιβιτζιλούδες) για να πιάσει δύο κρύα μπούτια και να του πιάσει η τύπισσα το παπάρι και να του πει "γκαβλάρζ είσι" στο αυτί. Κι άμα τον δει και κανένας, θα νομίζει ότι βουτήχτηκε στον βούρκο της ακολασίας, ενώ την ίδια ώρα ο κλαρινογαμπρός πόζαρε με την κωλάρα της χορεύτριας και ανέβασε δέκα φωτογραφίες.

Λες και είπα κάποιο παράπονο για το πώς θα γίνουν τα κωλόμπαρα χειρότερα ρε μάγκες. Θα σας χαλούσε δηλαδή να'ταν λίγο πιο ζωντανές οι κυρίες και να έβγαζε κέφι η κατάσταση, όχι μιζέρια. Μπαίνεις σε κωλόμπαρο πλέον και είναι σαν να βλέπεις ένα μάτσο .....
Αυτό ήθελα να παραθέσω στο μήνυμα που έγραψα πριν ..από μπέρδεμα παρέθεσα του Τομυ...

Tsixla

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2021
Like
29
Πόντοι
0
Πέρασμα από κάπτεν Πέμπτη μέρα την περασμένη εβδομάδα καλό κλίμα από γυναίκες μια χαρά κέρασα μια Σοφία κοκκινομάλλα δεν ξέρω αν είναι ελληνίδα μου είπε τέλος παντων αν γνωρίζει κάποιος τι ρόλο Βαράνε εκεί μέσα είχε και αλλά καλούτσικα η πάλι παπά θα φάμε χαχαχα παίζει κάτι περισσότερα εκτός μαγαζιού με Σοφία και με κάποια άλλη να στοχεύσουμε αυτά αλάνια ,,,
Σοφία αν τρώγεται, και εγώ θέλω, ωραία γυναίκα !!!!!!

Tsixla

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2021
Like
29
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους ,ξεκίνησα πριν 4 μήνες να πηγαίνω σε αυτά τα μαγαζιά ,να μαθενω , να γνωρίζω κοπέλες , από την μικρή μου εμπειρία , αυτό που μπορώ να πω είναι ότι στο Κάπτεν Μόργκαν αρκετές κοπέλες είναι πολύ αξιόλογες ,έχουν επίπεδο στην συζήτηση, να χαίρεσαι να μιλάς μαζί τους όπως και η παραπάνω που αναφέρεις (Σοφία κοκκινομαλλα, μια από της πολύ όμορφες του μαγαζιού ) τώρα στη προσωπική της ζωή ,αν είναι σε σχέση ή πόσο συχνά κάνει σεξ , δεν ξέρω , ποτέ δεν ζήτησα κάτι τέτοιο. (Έχω καθήσει μαζί της όμως 7-8 φορές στους τελευταίους μήνες και έχω περάσει πολύ όμορφα μαζί της )
Πιστεύω ότι η έννοια του κολομπαρου είναι να πας σε κάποιο μαγαζί και να περάσεις όμορφα , έχοντας παρέα .
Τώρα αν θέλεις/θέλω να πάω κάπου για να κάνω και σεξ , θα πήγαινα ή στα σπιτάκια ή με καμιά ανεξάρτητη (απλά όπως μου έχει πει κάποιος εδώ μέσα , να έχεις πακιστανικό νούμερα )
Καλημέρα, καλή συνέχεια καλό Σ/Κ με πολύ σεξ !!!
Αν κάνει κάτι παραπάνω η Σοφία κοκκινομαλλα , πείτε και εμένα

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.679
Πόντοι
38.177
Πέρασα σήμερα από λαγκον,απλά ένα λάιτ κωλομπαρο που δύσκολα να κάνεις παιχνίδι..

tommy1971

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2015
Like
209
Πόντοι
21
Αν κάνει κάτι παραπάνω η Σοφία κοκκινομαλλα , πείτε και εμένα
η Σοφια κανει μουσακα κ σπανακορυζο κατσε καλα .......

ολες βγαινουν εξω κ τα Ρουμανακια , κ η Ολγα (ξανθια Αλβανιδα ) , κ η Ειρηνη ( που ηταν παλια Μερλιν) κ η Καμελια η Βουλγαρα οι Γεωργιανες πιο δυσκολα αλλα κ αυτες βγαινουν .
Το θεμα ειναι αν εσυ ''μπορεις'' να τις βγαλεις εξω κ αν τελικα βγεις τι θα καταφερεις να κανεις μαζι τους . Γιατι κ να βγεις δεν σημαινει οτι θα σου κατσουν

Tsixla

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2021
Like
29
Πόντοι
0
η Σοφια κανει μουσακα κ σπανακορυζο κατσε καλα .......

ολες βγαινουν εξω κ τα Ρουμανακια , κ η Ολγα (ξανθια Αλβανιδα ) , κ η Ειρηνη ( που ηταν παλια Μερλιν) κ η Καμελια η Βουλγαρα οι Γεωργιανες πιο δυσκολα αλλα κ αυτες βγαινουν .
Το θεμα ειναι αν εσυ ''μπορεις'' να τις βγαλεις εξω κ αν τελικα βγεις τι θα καταφερεις να κανεις μαζι τους . Γιατι κ να βγεις δεν σημαινει οτι θα σου κατσουν
Δηλ θέλεις να μου πεις ότι η Σοφία η κοκκινομαλλα κάνει μουσακά? Με τα χεράκια της ή πακέτο από έξω?
Να φάω μουσακά από τα χεράκια της Σοφίας και δεν θέλω κάτι άλλο,εγώ θα βάλω το κρασί (μέρος αυτή? ή εγώ?)
Που κλείνω ραντεβού?
Όσο για τα ονόματα τα άλλα που λες, μια Όλγα ξέρω που δούλευε πριν 2 χρόνια.

Tsixla

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2021
Like
29
Πόντοι
0
Το ΕΔΕΜ που πήγε στο καινούργιο , πήγε κανένας να μας πει εντυπώσεις
Κορίτσια κ.λ.π

nik1111

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2020
Κριτικές
1
Like
513
Πόντοι
26
Δηλ θέλεις να μου πεις ότι η Σοφία η κοκκινομαλλα κάνει μουσακά? Με τα χεράκια της ή πακέτο από έξω?
Να φάω μουσακά από τα χεράκια της Σοφίας και δεν θέλω κάτι άλλο,εγώ θα βάλω το κρασί (μέρος αυτή? ή εγώ?)
Που κλείνω ραντεβού?
κανει και ωραια ομελετα

Wollf77

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2018
Like
21
Πόντοι
0
Συμφωνώ σε γενικές γραμμές..έχω να πάω από πριν τον κωρονοιο και θυμάμαι ότι όταν έφευγα ένιωθα άδειος και όχι ότι πέρασα καλά..οι κοπέλες που δουλεύουν έχουν κι αυτές τα προβλήματα τους και δεν γνώρισα ποτέ κάποια που είναι χαρούμενη κλπ... θυμάμαι όσες φορές κάθησα να συζητήσω μελαγχόλησα από τον όγκο των προβλημάτων τους ( μου είπαν κάποια πράγματα για την ζωή τους). βέβαια εντάξει δ ν επισκέφτηκα αυτά στη δυτική Θεσσαλονίκη ( και δεν νομίζω να τα επισκεφτώ)
Ίσως αν ξοδέψεις πολύ χρήμα να περάσεις πιο γεμάτα κι ευχάριστα..
Πάντως πολύ ακριβά...σε μια ώρα το λιγότερο θα φύγει ένα πενηνταρικο..
Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες..
Δεν επισκεφτηκες αυτά στη δυτική Θεσσαλονίκη ( δηλ για ποια μιλάς?)

Wollf77

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2018
Like
21
Πόντοι
0
Που κλείνω ραντεβού?
Ποια μέρα και τι ώρα σε βολεύει?

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Δεν επισκεφτηκες αυτά στη δυτική Θεσσαλονίκη ( δηλ για ποια μιλάς?)
Σωστά λείπει το αντικείμενο της πρότασης ( ελλειπής πρόταση). λοιπόν: δεν επισκέφτηκα τα μπαρ με κοπέλες ( κονσοματρις) της δυτικής θεσνικης...

Wollf77

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2018
Like
21
Πόντοι
0
Σωστά λείπει το αντικείμενο της πρότασης ( ελλειπής πρόταση). λοιπόν: δεν επισκέφτηκα τα μπαρ με κοπέλες ( κονσοματρις) της δυτικής θεσνικης...
Θέλεις να μας πεις σε πιο πήγες?

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Θέλεις να μας πεις σε πιο πήγες?
ανατολικά έχω πάει σε αρκετά..τα γνωστά που υπάρχουν - υπήρχαν.. εδέμ, αρωμα, παλιότερα σε ένα κάτω από την παπαναστασίου, στο ντεπώ είχε ένα κοντά στο εδέμ που από ότι κατάλαβα μεταφέρθηκε αλλού..
παλιότερα όλα αυτά.. πριν την πανδημία ( που ερήμωσε τις τσέπες πολλων από μας..χαχαχα)αα κι ένα στην τούμπα..που κι αυτό έκλεισε..
δεν ξέρω εσύ τι ψάχνεις σε αυτά τα μαγαζιά.. αν διαθέτεις άφθονο χρήμα θα έχεις τα τυχερά σου.. αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι vfm.. δηλαδή είμαι σίγουρος ότι δεν είναι... καλύτερα μάζεψε χρήματα και κάνε ένα ταξίδι στο παρίσι ( λέω τυχαία ένα προορισμό..) αν είσαι νέος σε ηλικία, καλύτερα βρες μια πραγματική φιλενάδα..
ένα δίωρο σε αυτά τα μαγαζιά είναι αρκετά λεφτά.. εκτός αν είσαι εισοδηματίας με πολλά έσοδα και δεν σε νοι΄ζει οπότε αλλάζει.. αλλά και πάλι.. νομίζω οτι σε βάθος χρόνου αν συχνάζει κάποιος πολύ σε αυτά τα μπαρ θα αποκομίσει πολλά αρνητικά συναισθήματα ( επιπλέον υπάρχει κίνδυνος να αποκτήσει κάποιος εθισμό στο αλκοόλ αν κυκλοφορεί για κανά δύο χρόνια σε αυτά τα μαγαζιά - πολλές φορές είδα άτομα κομμάτια από ξύδι να κάνουν παιχνίδι με κοπέλες που κι αυτές ήταν στο τσακιρ κέφι... εντάξει σίγουρα μετά προέκυψαν κι άλλα ανάμεσα τους, αλλά φαινόταν ότι οι πελάτες ήταν επαγγελματίες ποτες- μιλάω για ηλικίες 45+ όχι πιτσιρικάδες..)

Τελευταία τροποποίηση:

kokkinofotoulis

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Like
18
Πόντοι
1
Αν κ παλιος στο φορουμ δεν ειμαι εμπειρος στο θεμα κωλομπαρα.ειπα να μπει κ αυτο στο ρεπερτοριο σιγα σιγα.
1 FULL MOON περασμα με ρωξανη ωραια παρουσια.ποτα μαζι με καβατζα που μου τον επαιξε κοστος 140 ευρω
2.CARAMELA περασμα με την μιλφ ευα με τις βυζαρες.Ποτα μαζι με καβατζα με πολυ ωραια πιπα κοστος 120 ευρω.
3.ΚΑΠΤΕΝ ΜΟΡΓΚΑΝ καθισα με την κατερινα την γεωργιανη.πολυ ωραια παρουσια για τα δικα μου γουστα.ποτα κοστος 90 ευρω.Επειδη το ΚΑΠΤΕΝ ΜΟΡΓΚΑΝ ετσι οπως ειδα την διαρρυθμιση του δεν μου φαινεται να εχει καβατζα ηθελα να ρωτησω τους εμπειρους εδω μεσα.Εχει πριβε?Στον παιζουν?Ειδα ενα χωρο πιο σκοτεινο στο βαθος διπλα απο την τουαλετα του μαγαζιου.Αλλα δεν ειδα καποιον να παει κ να ερχεται εκει με κοπελα.Επειδη εμενα με ενδιαφερει πριβε με την κατερινα.να ρωτησω την ιδια αν κανει εκει μεσα?Γενικα μπορεις να την φορτωσεις εξω?Προφανως απ οτι καταλαβα θελει να ξιδεψεις η να πας κ δευτερη φορα.Εχει κανεις εμπειρια με την συγκεκριμενη?ευχαριστω κ καλο μηνα!!!στειλτε μου κ π.μ αν θελετε.

chrismore

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
1
Αν κ παλιος στο φορουμ δεν ειμαι εμπειρος στο θεμα κωλομπαρα.ειπα να μπει κ αυτο στο ρεπερτοριο σιγα σιγα.
1 FULL MOON περασμα με ρωξανη ωραια παρουσια.ποτα μαζι με καβατζα που μου τον επαιξε κοστος 140 ευρω
2.CARAMELA περασμα με την μιλφ ευα με τις βυζαρες.Ποτα μαζι με καβατζα με πολυ ωραια πιπα κοστος 120 ευρω.
3.ΚΑΠΤΕΝ ΜΟΡΓΚΑΝ καθισα με την κατερινα την γεωργιανη.πολυ ωραια παρουσια για τα δικα μου γουστα.ποτα κοστος 90 ευρω.Επειδη το ΚΑΠΤΕΝ ΜΟΡΓΚΑΝ ετσι οπως ειδα την διαρρυθμιση του δεν μου φαινεται να εχει καβατζα ηθελα να ρωτησω τους εμπειρους εδω μεσα.Εχει πριβε?Στον παιζουν?Ειδα ενα χωρο πιο σκοτεινο στο βαθος διπλα απο την τουαλετα του μαγαζιου.Αλλα δεν ειδα καποιον να παει κ να ερχεται εκει με κοπελα.Επειδη εμενα με ενδιαφερει πριβε με την κατερινα.να ρωτησω την ιδια αν κανει εκει μεσα?Γενικα μπορεις να την φορτωσεις εξω?Προφανως απ οτι καταλαβα θελει να ξιδεψεις η να πας κ δευτερη φορα.Εχει κανεις εμπειρια με την συγκεκριμενη?ευχαριστω κ καλο μηνα!!!στειλτε μου κ π.μ αν θελετε.
Το καπτεν Μόργκαν αδερφέ δεν πιστεύω ότι έχει σχέση με τα άλλα δύο που προανέφερες. Άντε κανα καλό χουφτωμα και μέχρι εκεί. Τώρα αν αλλάξεις τηλέφωνα και βρεθείς έξω. . μια χαρά. Δύσκολο όμως κάτι εμέ

tommy1971

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2015
Like
209
Πόντοι
21
καβαντζα δεν εχει το Μοργκαν , αν αντεχει η τσεπη σου πανε 3-4 φορες κερασε απο 80-100 μετα αν δεν βγει black list .
Αν βγειτε κ σου δωσει ραντεβου πριν την δουλεια σε ενα καφε πιο κατω απο το μαγαζι να ξερεις οτι μετα θα σου πει να πας κ στο μαγαζι δηλαδη πας για ''φαγωμα'' 100%.
Αν βγειτε καπου αλλου παιζεις 70-30 αλλα παλι με καθε επιφυλαξη (παιζει ρολο η ωρα κ η μερα) . Πιαστην κουβεντα γιατην σειρα peaky plinders παιζει η 6 σεζον τωρα , υποψην οτι τρελενεσαι κ για τα σκυλια ( εχει 1 μικρο ) .
αυτα τα ολιγα καλο βολι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom