Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kokinomalis

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2022
Like
2
Πόντοι
0
Από ότι φαίνεται είσαι λίγο άπειρος στο σπορ ..
Μάλλον σε κορόιδευε ..
Από την στιγμή που έκατσες και το συζητήσες στα πόσα ποτά μπορείς να της πιάσεις τον κωλο .απλά σε κορόιδευαν και για τα ποτά και για το σεξ .

Για να πιάσεις κωλο απλά κάνεις λίγο κίνηση για να δεις αν ανταποκρίνεται ..με γκόμενα δεν έχεις βγει ποτέ σου;
Για το σεξ που λες αν δουν ότι έχεις λεφτά και άμα όντως παίζει στο κάθε μαγαζί θα κάνουν κίνηση αυτές για πριβέ .
Έχει γίνει τόσο μεγάλη διαφήμιση εδώ για αυτό το κορίτσι που μάλλον πήραν τα μυαλά αέρα.
Αν τσουβαλι κάθησε δίπλα μου.
Τελικά μόνο για διαφήμιση είναι

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.819
Πόντοι
3.796
Έχει γίνει τόσο μεγάλη διαφήμιση εδώ για αυτό το κορίτσι που μάλλον πήραν τα μυαλά αέρα.
Αν τσουβαλι κάθησε δίπλα μου.
Τελικά μόνο για διαφήμιση είναι
Γιατί διαβάζετε κάτι και τρέχετε κατευθείαν στα τυφλά ..όταν πάμε σε ένα μαγαζί πρώτη φορά δεν πέφτουμε με το κεφάλι.πινεις ένα χαλαρό ποτό κερνάς και ένα και απλα κόβεις κίνηση και τι παίζει γύρω σου .
Βλέπω οι νέοι στο άθλημα ψαρωνετε γρήγορα και σας τρώνε ήδη από την είσοδο.

latinos99

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2022
Like
9
Πόντοι
0
Ενοιτε αλάνια πολύ αξία την δώσατε αυτή την Σοφία στο κάπτεν εκτός από ότι κάθεται σαν τσουβάλι δίπλα σου είναι και αλβανακι που το παίζει ελληνίδα αυτά για να γνωρίζεται δεν μας πειράζει ότι είναι Αλβανίδα δεν έχουμε κανένα πρόβλημα απλά αν την ρωτήσεις δεν το παραδέχεται και λέει ελληνίδα αυτά τα ολιγα …

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.819
Πόντοι
3.796
Εγώ απορώ γιατί έχει γίνει τοσο θέμα για μια γκόμενα που απλά πάτε και σας τα παιρνει στον αέρα ..
Στο κωλομπαρο πας για την γενική εντύπωση όχι για να κερνάς ποτά την Σοφία.
Η πολύ αγαπουληδες είστε η δεν πολύ βγαίνετε σε τέτοια μαγαζιά .

latinos99

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2022
Like
9
Πόντοι
0
Ενοιτε σε αυτός που τα λέμε πες τα εμείς είμαστε της παλιάς φουρνιάς εκτός ότι κάθεται σαν τσουβάλι με πατάτες παίζει να είναι και τέρμα λεσβία πολύ αξία την έδωσαν άδικα

Tsixla

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2021
Like
29
Πόντοι
0
Ενοιτε σε αυτός που τα λέμε πες τα εμείς είμαστε της παλιάς φουρνιάς εκτός ότι κάθεται σαν τσουβάλι με πατάτες παίζει να είναι και τέρμα λεσβία πολύ αξία την έδωσαν άδικα
Συμφωνώ μαζί σου

Tsixla

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2021
Like
29
Πόντοι
0
Εγώ απορώ γιατί έχει γίνει τοσο θέμα για μια γκόμενα που απλά πάτε και σας τα παιρνει στον αέρα ..
Στο κωλομπαρο πας για την γενική εντύπωση όχι για να κερνάς ποτά την Σοφία.
Η πολύ αγαπουληδες είστε η δεν πολύ βγαίνετε σε τέτοια μαγαζιά .
Μάλλον το 2ρο !
Κάποιος ήθελε να την κάνει διαφήμιση αλλά η κοπέλα δεν χαμπαριαζει από αυτά, ένα όμορφο τσουβαλι ήταν και είναι, όπως λέει και ο τύπος παρακάτω ,μπορεί να μην έχει γούστα με άντρες , απλά μόνο το χρήμα ψάχνει. Παλιά το Μόργκαν είχε θερμές γυναίκες τώρα ..... Κατρακυλά με σοφία ....κ.λ.π

tommy1971

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2015
Like
209
Πόντοι
21
Μάλλον το 2ρο !
Κάποιος ήθελε να την κάνει διαφήμιση αλλά η κοπέλα δεν χαμπαριαζει από αυτά, ένα όμορφο τσουβαλι ήταν και είναι, όπως λέει και ο τύπος παρακάτω ,μπορεί να μην έχει γούστα με άντρες , απλά μόνο το χρήμα ψάχνει. Παλιά το Μόργκαν είχε θερμές γυναίκες τώρα ..... Κατρακυλά με σοφία ....κ.λ.π
ποιες ειναι τωρα στο ΜΟΡΓΚΑΝ ?

Tsixlofouska

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Like
6
Πόντοι
0
Κλησμερα σε όλη την μεγάλη παρέα . Να πω και εγώ την άποψη μου, παλιά όταν ερχόμουν Θεσσαλονίκη για δουλειά περνούσα από το καπτεν Μοργκαν ήταν κάποτε δυνατό, όταν είχε τα ρουμανικά (Μόνικα & Χριστίνα) μια κοπέλα Ταμάρα αν θυμάμαι καλά , Άννα ένας μελαχρινός και μετά ξανθός άγγελος, μια Έλενα Ουκρανία, μια από Ρωσία (πολύ όμορφη πετιτ αλλά λαμπάδα) μια με ένα τατουάζ το σήμα του Ολυμπιακού (δυνατό) και 2-3 που δεν θυμάμαι τα ονόματά (τότε αυτές Σοφία κ.λ.π) ήταν 3 επιλογή, έφυγαν αυτές και το παίζουν 1κλασατες τώρα, θα κερνάς ποτό και η άλλη θα παίζει με τα μαλλιά της πιστεύω ότι το καπτεν Μοργκαν έχασε πολύ έδαφος σε σχέση κοριτσιών.

petheropliktos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
511
Πόντοι
81
Έχει γίνει αναφορά στο παρελθόν για το Albert Park, το cafe / πλυντήριο αυτοκινήτων που πάντα έχει εχμ... γαργαλιστικές παρουσίες αλλά σίγουρα δεν είναι κωλόμπαρο με την αυστηρή έννοια. Τις προάλλες έπεσα πάνω στην Βίβιαν από Game of Love -που εντάξει, δεν είναι των γούστων μου, αλλά είναι ενδεικτική η παρουσία της για το πόσο "αφοσιωμένο στο πλύσιμο αυτοκινήτων" είναι το εν λόγω απόμερο στέκι.

Συνήθως είναι χαμένη στον κύκλο της, ειδικά αν σκάσει κανένας με πόρσε καγιέν. Αλλά το μαγαζί ειδικά τα εμπορικά βράδια έχει γενικά δυνατό ρόστερ.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.819
Πόντοι
3.796
Έχει γίνει αναφορά στο παρελθόν για το Albert Park, το cafe / πλυντήριο αυτοκινήτων που πάντα έχει εχμ... γαργαλιστικές παρουσίες αλλά σίγουρα δεν είναι κωλόμπαρο με την αυστηρή έννοια. Τις προάλλες έπεσα πάνω στην Βίβιαν από Game of Love -που εντάξει, δεν είναι των γούστων μου, αλλά είναι ενδεικτική η παρουσία της για το πόσο "αφοσιωμένο στο πλύσιμο αυτοκινήτων" είναι το εν λόγω απόμερο στέκι.

Συνήθως είναι χαμένη στον κύκλο της, ειδικά αν σκάσει κανένας με πόρσε καγιέν. Αλλά το μαγαζί ειδικά τα εμπορικά βράδια έχει γενικά δυνατό ρόστερ.
Αυτό είναι ανατολικά έτσι δεν είναι ;
Έχει ακουστεί νομίζω κάτι παρόμοιο στα δυτικά;
Γνωρίζει κανείς ;

petheropliktos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
511
Πόντοι
81
Αυτό είναι ανατολικά έτσι δεν είναι ;
Έχει ακουστεί νομίζω κάτι παρόμοιο στα δυτικά;
Γνωρίζει κανείς ;
Γι'αυτό στα δυτικά μιλάω εγώ. Για εκείνο στα ανατολικά δεν έχω καμία εικόνα.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Γι'αυτό στα δυτικά μιλάω εγώ. Για εκείνο στα ανατολικά δεν έχω καμία εικόνα.
Ανατολικά πάω για πλύσιμο αμαξιού κάποιες φορές. Εντάξει δεν παίζει κάτι, αλλά οι κοπέλες ωραίες παρουσίες..

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.819
Πόντοι
3.796
Ανατολικά πάω για πλύσιμο αμαξιού κάποιες φορές. Εντάξει δεν παίζει κάτι, αλλά οι κοπέλες ωραίες παρουσίες..
Γενικά σε κανένα δεν πρέπει να παίζει ,πρέπει να είναι φάση μόνο για το μάτι .
Άμα προσέξεις ακόμα και τα βενζινάδικα άρχισαν να παίρνουν πιο πολύ γυναίκες υπαλλήλους για να τραβάνε κόσμο

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.819
Πόντοι
3.796
Πάντως το θέμα έχει πεθάνει εδώ και καιρό από ότι βλέπω .
Όχι ότι έχει και πολλά πολλά πλέον στη φάση ,αλλά από τότε που χαλάρωσαν οι παλιοί,όπως και εγώ αποφεύγω να πηγαίνω ,σε σπάνια έξοδο μόνο .
Οι νέοι δεν έχουν ιδέα ,όσοι βγαίνουν δεν ενημερώνουν καν γιατί πιστεύουν μάλλον ότι ανακάλυψαν κανένα κρυφό καταφύγιο και έχουν και λάθος προσέγγιση,πηγαίνουν με το μυαλό ότι θα μπούνε μέσα και θα πουνε ,καλησπέρα ήρθα να σας γαμησω σήμερα ,βάλε ένα ποτό και πες μου πόσο πάει ...
Δεν είναι αυτή η φάση

Τελευταία τροποποίηση:

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
..ιστεύουν μάλλον ότι ανακάλυψαν κανένα κρυφό καταφύγιο και έχουν και λάθος προσέγγιση,πηγαίνουν με το μυαλό ότι θα μπούνε μέσα και θα πουνε ,καλησπέρα ήρθα να σας γαμησω σήμερα ,βάλε ένα ποτό και πες μου πόσο πάει ...
:2funny::2funny:

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.819
Πόντοι
3.796
Κάτσε διάβασε καμία 10 τελευταίες σελίδες να καταλάβεις ..! Έχει 2 χρόνια το μόνο που ρωτάνε ,ποια γαμιεται ,πόσα παίρνει ,άμα πάει έξω ,άμα θα πάω θα την γαμησω στον καναπέ ..και μαλακίες .
Δεν είναι αυτά τα κωλομπαρα !
Κάπου χάθηκε το νόημα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom