Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mm00024

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
64
Πόντοι
1
και κατι ακομα...
στην οδο Οδυσσεως κατω απο τη Μοναστηριου και ακριβως διπλα στο σκυλαδικο ΟΠΑ-ΟΠΑ υπαρχει το <ΚΑΦΕ ΣΟΦΙΑ>.Απ'εξω εχει ομοιους φαρους με αυτους των μπουρδελων,στη τζαμαρια εχει κουρτινες που δε βλεπεις τιποτα απ'εξω,ΑΛΛΑ ειναι ανοιχτο μεχρι τις πολυ αγριες ωρες και εχει κοσμο.4-5 τα ξημερωματα.κατι καλο και βρωμικο παιζει εκει μεσα.Αν καπιος γνωριζει λεπτομερειες ας μας πει...

Είναι κ%$όμπαρο. Αλλά λόγω των πολλών αλλοδαπών και μερικών φασαριών που είδα το απέφυγα από πέρυσι κιόλας. Φέτος δεν γνωρίζω. Απέναντι ακριβώς είναι ένα κτίριο όπου στιβάζονται πολλοί Αλβανοί πολλές φορές για τα χαρτιά τους, και δίπλα σε αυτό ένα δημοτικό πάρκιν.

mm00024

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
64
Πόντοι
1
Στο topic "Κράχτες για κ$#όμπαρα έξω από σπιτάκια" αναφέρθηκε κάποιος στη δική του ιστορία για πως την πάτησε με τον ίδιο τρόπο. Μάλιστα μιλάει για 100.000 δρχ (!) εκείνη την περίοδο.

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Στο topic "Κράχτες για κ$#όμπαρα έξω από σπιτάκια" αναφέρθηκε κάποιος στη δική του ιστορία για πως την πάτησε με τον ίδιο τρόπο. Μάλιστα μιλάει για 100.000 δρχ (!) εκείνη την περίοδο.
κοιτα,το να δωσεις 100χιλιαρικα ειναι χοντρη μαλακια και θα εξηγησω γιατι.συνηθως σε αυτα τα μαγαζια σου τα παιρνουν γιατι η προσφορα που σου κανουν ειναι πολυ δελεαστικη.Πχ σου λενε ελα με 40 ευρω και γαμα 1 ωρα. Αν σου λεγαν δωσε 150 για μια ωρα,σιγα μην χωθεις εκει μεσα,παιρνεις και ντιλιβερι στο φιναλε. δλδ πρεπει να εισαι μαλακουλης για να σου φανε πολλα. Στα λιγα ειναι πιο φυσιολογικο να την πατησεις, εξαλλου ολες οι μεγαλες απατες εχουν ωε δελεαρ τις φτηνες τιμες.
οσον αφορα αυτο που λες Αl, οτι ειναι κεντρικο μαγαζι κτλ κτλ, αυτο δεν αποτελει δικαιολογια.και τα αλλα μπαρ που σε γδυνουν,τοσο στην θεσσαλονικη οσο και στην αθηνα, ειναι σε κεντρικοτατα σημεια. δλδ η τοποθεσια του δεν σε διασφαλιζει. εγω προχθες ειτε το πιστευεις ειτε οχι πετυχα τυπους να ψαρευουν πελατες για να παιξουν τον παπα(εδω παπας εκει παπας) πανω στην ΤΣΙΜΙΣΚΗ!!!!!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
κοιτα,το να δωσεις 100χιλιαρικα ειναι χοντρη μαλακια και θα εξηγησω γιατι.συνηθως σε αυτα τα μαγαζια σου τα παιρνουν γιατι η προσφορα που σου κανουν ειναι πολυ δελεαστικη.Πχ σου λενε ελα με 40 ευρω και γαμα 1 ωρα. Αν σου λεγαν δωσε 150 για μια ωρα,σιγα μην χωθεις εκει μεσα,παιρνεις και ντιλιβερι στο φιναλε. δλδ πρεπει να εισαι μαλακουλης για να σου φανε πολλα. Στα λιγα ειναι πιο φυσιολογικο να την πατησεις, εξαλλου ολες οι μεγαλες απατες εχουν ωε δελεαρ τις φτηνες τιμες.
οσον αφορα αυτο που λες Αl, οτι ειναι κεντρικο μαγαζι κτλ κτλ, αυτο δεν αποτελει δικαιολογια.και τα αλλα μπαρ που σε γδυνουν,τοσο στην θεσσαλονικη οσο και στην αθηνα, ειναι σε κεντρικοτατα σημεια. δλδ η τοποθεσια του δεν σε διασφαλιζει. εγω προχθες ειτε το πιστευεις ειτε οχι πετυχα τυπους να ψαρευουν πελατες για να παιξουν τον παπα(εδω παπας εκει παπας) πανω στην ΤΣΙΜΙΣΚΗ!!!!!
μ αρεσεις.....
που χαθηκες

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
μ αρεσεις.....
που χαθηκες
εγω χαθηκα?? εσενα σε φαγαν τα διαβασματα,μονο για ρουσφετια στελνεις πμ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
θα σε παρω δευτερα-τριτη για μπυρες γιατι εχουμε καιρο να τα πουμε μου φαινεται...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εγω χαθηκα?? εσενα σε φαγαν τα διαβασματα,μονο για ρουσφετια στελνεις πμ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
θα σε παρω δευτερα-τριτη για μπυρες γιατι εχουμε καιρο να τα πουμε μου φαινεται...
σα δεν ντρεπεσαι λιγο.δευτερα η τριτη αλλα σχετικα νωρις φιλε να παμε γιατι ξυπναω οχι απλα νωρις,οταν οι αλλοι κοιμουνται....

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
σα δεν ντρεπεσαι λιγο.δευτερα η τριτη αλλα σχετικα νωρις φιλε να παμε γιατι ξυπναω οχι απλα νωρις,οταν οι αλλοι κοιμουνται....

Μην ξεχάσετε εμένα...

mm00024

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
64
Πόντοι
1
Να συμπληρώσω για τους "παπατζήδες". Είναι ένας που χειρίζεται τα χαρτιά και ένας άλλος δικός τους από μπροστά που ποντάρει και καλά ένα ποσό (συνήθως 50 ευρώ). Εντελώς "τυχαία" κερδίζει συνέχεια με σκοπό να το δουν οι περαστικοί και να ποντάρουν και αυτοί. Μόλις το κάνουν τα χάνουν κανονικά. Το θέμα είναι ότι δεν είναι και καλοί ηθοποιοί και προδίδονται εύκολα.

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Να συμπληρώσω για τους "παπατζήδες". Είναι ένας που χειρίζεται τα χαρτιά και ένας άλλος δικός τους από μπροστά που ποντάρει και καλά ένα ποσό (συνήθως 50 ευρώ). Εντελώς "τυχαία" κερδίζει συνέχεια με σκοπό να το δουν οι περαστικοί και να ποντάρουν και αυτοί. Μόλις το κάνουν τα χάνουν κανονικά. Το θέμα είναι ότι δεν είναι και καλοί ηθοποιοί και προδίδονται εύκολα.
αυτους που τους θυμηθηκες?

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Παράδειγμα προς αποφυγή εκ του συναγωνιστή alfista
αυτοι ηταν παλια στο κουρμπετι.τωρα εχει λεσχες που σε κλεβουν ποιο κοσμια δεν χρειαζεται να σε κλεβουν στον δρομο.
εχει παει κανεις στην pub ονειρο,μετα την αερογεφυρα του κορδελιου?

mm00024

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
64
Πόντοι
1
αυτοι ηταν παλια στο κουρμπετι.τωρα εχει λεσχες που σε κλεβουν ποιο κοσμια δεν χρειαζεται να σε κλεβουν στον δρομο.
Νέα Μοναστηρίου 25. Εύκολο πάρκιν. Ποτά 6/10. Ποιότητα καλή. Μεγάλο μπαρ. Το ίδιο αφεντικό έχει και το Σκάνδαλο. Δεν έχει πριβέ.

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Νέα Μοναστηρίου 25. Εύκολο πάρκιν. Ποτά 6/10. Ποιότητα καλή. Μεγάλο μπαρ. Το ίδιο αφεντικό έχει και το Σκάνδαλο. Δεν έχει πριβέ.
το ξερω ημουν πριν δυο βδομαδες στο σκανδαλο και μου ειπαν οτι θα κλεισει και θα μεταφερθουν εκει ετσι και εγινε απλα ρωταω γιατι στο ονειρο δεν πηγα ακομα.

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
σε λεω προχθες μου την πεσαν ρε,πανω στην τσιμισκη.φαντασου που φτασαμε...
ονειρο δεν εχω παει ακομα,αλλα απο οτι ακουω,δεν λεει τπτ ιδιαιτερο(οντως ειναι το πρωην σκανδαλο)

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
σε λεω προχθες μου την πεσαν ρε,πανω στην τσιμισκη.φαντασου που φτασαμε...
ονειρο δεν εχω παει ακομα,αλλα απο οτι ακουω,δεν λεει τπτ ιδιαιτερο(οντως ειναι το πρωην σκανδαλο)
θα το επισκεφτω αυτες τις μερες και εγω

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Παιδια χθες μετα τις 2 Μ&U πολυ μουφα η φαση τιποτα ουτε καλα μωρα ουτε πριβε.
Ο φωτισμος πολυ ψηλα η μουσικη πολυ χαμηλα λες και ειχαν δεξιωση.
Και ολα ολα 4 μωρα μεσα και δυο συνταξιουχες.

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1

mm00024

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
64
Πόντοι
1

Την μουσική την έχουν χαμηλά και γιατί έχουν πρόβλημα με τους απάνω αλλά και γιατί η πόρτα δεν είναι διπλή και ενοχλεί τους γείτονες όταν ανοίγει. Πριν λίγο καιρό είχε δύο Ρουμάνες 24 περίπου χρονών καινούργιες στο επάγγελμα, άπειρες που φαινόταν από τον τρόπο που προσπαθούσαν να δουλέψουν. Η μία μάλιστα όταν καθόταν στο τραπέζι έπαιρνε ένα χαρτί και στυλό και ζωγράφιζε. Το ανδρικό το έχουν 7 ευρώ λίγο πιο ακριβά από όλα τα υπόλοιπα μαγαζιά και ελπίζω να αλλάξουν κάποια στιγμή και τους καναπέδες λόγω μυρωδιάς...

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Παίδες βοήθεια, ο αρχικός οδηγός που είναι????????? Kolomparous Guide SP1 ???????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom