Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
thanks, το μελετάω λεπτομερώς  :coffee: ...ελπίζω το SP2 να είναι εξίσου καλό...  :thumbsup:

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
οι αγγελοι του τσαρλι και το μουλεν ρουζ...είναι τα χειροτερα και πιο αθλια κωλομπαρα που υπαρχουν...παν'ακριβα χωρίς καθόλου περιποίηση και οι σαβούρες απο το αγγελοι του τσαρλυ το παιζουν και δυσκολες και καλα να βιαστουν  μην τυχον και μποει κανενασ μεσα και μας δει και τετοιες π!πες...καλύτερα να πήγαινα στο σολ που ξερω και τα κοριτσια 1000000 φορες καλύτερα

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
454
Πόντοι
21
Μάγκες ξέρετε τί παίζει στο Ζυγό και αν αξίζει να πάει κανείς;

Επισκέπτης
Eνα Ακγίστρι σε ένα στενό στα Λαδάδικα κωλόμπαρο είναι;! :think:
Πήγαμε προχτές 4 το χάραμα και τρακάραμε έναν νταβά με τις πουτάνες του ως μοναδικό πελάτη!!! :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Eνα Ακγίστρι σε ένα στενό στα Λαδάδικα κωλόμπαρο είναι;! :think:
Πήγαμε προχτές 4 το χάραμα και τρακάραμε έναν νταβά με τις πουτάνες του ως μοναδικό πελάτη!!! :2funny: :2funny:
μπα θα τελειωσε απλα η βαρδια στον βαρδαρη και ειπαν να πιουν ενα ποτο... :rockon:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
πηγα χθες στις 3.45 στο ΣΟΛ.ερχεται μια για παραγγελια και μου λεει δε θα σε σερβιρουμε γιατι σε 10 λεπτα πρεπει να κλεισουμε.απορησα και ρωτησα γιατι και μου ειπε οτι εχουν ωραριο κανονικα αλλα χθες ελειπε και ο αυτοφωρακιας τους.ενα κωλομαγαζο υπηρχε για τις αγριες ωρες και αυτο αρχισε να μας τα χαλαει

Επισκέπτης
Μάγκες ξέρετε τί παίζει στο Ζυγό και αν αξίζει να πάει κανείς;
πηγα χθες στις 3.45 στο ΣΟΛ.ερχεται μια για παραγγελια και μου λεει δε θα σε σερβιρουμε γιατι σε 10 λεπτα πρεπει να κλεισουμε.απορησα και ρωτησα γιατι και μου ειπε οτι εχουν ωραριο κανονικα αλλα χθες ελειπε και ο αυτοφωρακιας τους.ενα κωλομαγαζο υπηρχε για τις αγριες ωρες και αυτο αρχισε να μας τα χαλαει
:offtopic:
Φίλε δες λίγο τα pm παρακαλώ και αν ξέρεις ενημέρωσε!!! :helpplea:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
ζυγο??? μιλαμε για τον γνωστο ζυγο το μπουζουξιδικο???(ο θεος να το κανει)

Δεν λέει, μάλλον, για το γνωστό πάνω στην Λαγκαδά, γιατί ως γνωστόν εκεί το μαγαζί έχει ποιότητα! Αν δεν σ' έχω πάει alfi να σε πάω...

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Δεν λέει, μάλλον, για το γνωστό πάνω στην Λαγκαδά, γιατί ως γνωστόν εκεί το μαγαζί έχει ποιότητα! Αν δεν σ' έχω πάει alfi να σε πάω...
ατσαααααα ο νεος που θα μας παει και στον ζυγο. αχ και να ξερες φιλε,μονο αυτο σε λεω
παντως αν και εσυ εισαι εμπειρος στο μαγαζι θα εχει ενδιαφερον μια μαζωξη εκει.και class πανω απ'ολα

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
ατσαααααα ο νεος που θα μας παει και στον ζυγο. αχ και να ξερες φιλε,μονο αυτο σε λεω
παντως αν και εσυ εισαι εμπειρος στο μαγαζι θα εχει ενδιαφερον μια μαζωξη εκει.και class πανω απ'ολα

Να γειάνω και θα σε πάω... αλλά μετά από ματς Ηρακλή να έχει και χαβά... άντε να δούμε την εμπειρία σου. Γιατί εμένα το πόδι αν δεν πατάει πίστα φεύγω...

george_gr13

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Like
3
Πόντοι
0
Τελευταία νέα. Σε μια έξοδο.

Πριβέ - πολύ φωτεινό χώρος 7-8/10, πολύ μέτριες κοπέλες έως χάλια 4/10,
έχει δωμάτιο πάει μόνο μια κοπέλα. Τιμές προς ακριβό.

Σκορπιός - πολύ χάλι 0/10 σε όλα.

Σκάνδαλο - έκλεισε. Το νέο είναι το Όνειρο.

Όνειρο - πολύ μέτριες κοπέλες 5/10, χώρος 6-7/10. Τιμές φθηνές.

Δώρα - μαζί με το ποτό και τοστ ! Τιμές φθηνές.
Κοπέλες 5-6/10, χώρος πολύ μικρός 6/10, πολύ κάπνα, αλλά πολύ φιλικό περιβάλλον.
Αυτή η Δώρα είναι άπαιχτη αλλά και οι κοπέλες είναι πολύ πρόσχαρες.
Από άλλο δεν παίζει τίποτα, ούτε δωμάτιο κλπ.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
πηγα αποψε στο ΣΟΛ κατα τις 3.00 για ακομα μια φορα.ειχε καμια 15 γκομενες,πετυχα ενα πολυ ωραιο μωρο.Σοφια απο Ρωσσια,εχει 4 μερες στο μαγαζι.πολυ γλυκεια,πανεμορφα ματακια και ωραιο καυλιαρικο κορμι.την κερασα 2 ποτα των 20ε και οπως καταλαβαινετε τα δαχτυλα μου και τα χερια μου κινηθηκαν σε ολο της το κορμι.επισης μου τουρλωσε το υπεροχο κωλαρακι της μεσα στα μουτρα οσο ηθελα.πολυ καλη περιπτωση την οποια εγω προτεινω.δεν κανει ομως πονηρο πριβε απ'οτι μου ειπε,κανει απλο χωρο

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
Τελευταία νέα. Σε μια έξοδο.

Πριβέ - πολύ φωτεινό χώρος 7-8/10, πολύ μέτριες κοπέλες έως χάλια 4/10,
έχει δωμάτιο πάει μόνο μια κοπέλα. Τιμές προς ακριβό.

Σκορπιός - πολύ χάλι 0/10 σε όλα.

Σκάνδαλο - έκλεισε. Το νέο είναι το Όνειρο.

Όνειρο - πολύ μέτριες κοπέλες 5/10, χώρος 6-7/10. Τιμές φθηνές.

Δώρα - μαζί με το ποτό και τοστ ! Τιμές φθηνές.
Κοπέλες 5-6/10, χώρος πολύ μικρός 6/10, πολύ κάπνα, αλλά πολύ φιλικό περιβάλλον.
Αυτή η Δώρα είναι άπαιχτη αλλά και οι κοπέλες είναι πολύ πρόσχαρες.
Από άλλο δεν παίζει τίποτα, ούτε δωμάτιο κλπ.
φιλε για ποιο πριβε λες? αυτο στην μενεμενη?γιατι οι κοπελες αν μη τι αλλο δεν ειναι χαλια εκει ρε φιλε. μπαζα με ολη τη σημασια της λεξεως ειναι ελαχιστες.τι μερα πηγες? οταν λες δωματιο τι εννοεις?
η δωρα ειναι αυτο που ηταν καποτε στην επταλοφο και ειχε κλεισει η κανω λαθος?

george_gr13

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Like
3
Πόντοι
0
Ναι αυτό της Επταλόφου.
Για να μην παρεξηγηθώ όταν έγραψα ότι η Δώρα είναι άπαιχτη δεν εννούσα ότι είναι όμορφη.
Χάλια είναι αλλά είναι τρελοκομείο, κάνει πολύ κέφι στο μαγαζί και στις παρέες.
Οι κοπέλες πλην μιας πίσω από το μπαρ που ήταν 8/10 ήταν πολύ μέτριες 5-6/10.

Σχετικά με πριβέ ναι της Μενεμένης. Πρώτη φορά πήγα την Παρασκευή.
Οι κοπέλες ήταν μεγάλες σε ηλικία οι περισσότερες 30-35 και πολύ μέτριες.
Είχε μόνο μια δυό που φαινόταν καλές σε σύνολο όμως 10 γυναικών.
Οπότε γενικά 5/10 και πολύ είναι.
Επίσης είχε πολύ φως το μαγαζί σε απωθούσε.
Η κοπέλα που ήρθε σε μένα μου είπε ότι έπαιζε δωμάτιο (προφανώς για στοματικό ή χεράτο) και ότι μόνο μια πήγαινε.

Η Απόδραση είναι καλό ?

mpeloboy

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η Απόδραση είναι σφαγιο στα ποτα και δεν εχει καμια υπηρεσια μονο πολλα ποτα  και πολυ μπλαααααααααμπλα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
πηγα παλι χθες στο ΣΟΛ.σας ειχα πει πριν λιγες μερες για τη Σοφια.χθες εκανα πριβε μαζι της.ειπαμε δεν κανει πονηρο.δουλευε σε στριπτηζ οποτε ηξερε να χορευει.παιδια αυτο το κοριτσι εχει βελουδινο κορμι,πεταχτες ωραιες ρωγες για ρουφηγμα και ενα κωλαρακι ολοστητο και τρυφερο το οποιο σου φερνει μες τη μουρη για το απολαυσεις.πραγματικα ενα πολυ γλυκο πλασμα.μου αρεσε ομως πολυ και μια Ιταλο-δανεζα,διμετρη με αλογισια ποδια και ομορφο προσωπο.την εχεις παρει κανεις για πριβε αυτην???

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
η αποδραση οντως πολυ καλο μαγαζι,ωραιες γυναικες αλλα δηστυχως δεν παιζει τπτ παραπανω,οποτε τζαμπα τα ποτα.αν ψαχνετε μονο χαβαλε,καλο ειναι
ναι συντροφε,στο πριβε παζει φραπες και καλαμακι αλλα οχι μονο απο μια. το θεμα των γυναικων ειναι καθαρα θεμα γουστου αν και προσωπικα λογω εμπειριας τις βρισκω αρκετα καλες για τα δεδομενα παντα των μπαρ, οχι των στριπ φυσικα.μηπως πηγες νωρις και ειχε πολυ φως?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom