Παίδες βοήθεια, ο αρχικός οδηγός που είναι????????? Kolomparous Guide SP1 ???????
σελ 40
Παίδες βοήθεια, ο αρχικός οδηγός που είναι????????? Kolomparous Guide SP1 ???????
μπα θα τελειωσε απλα η βαρδια στον βαρδαρη και ειπαν να πιουν ενα ποτο...Eνα Ακγίστρι σε ένα στενό στα Λαδάδικα κωλόμπαρο είναι;!
Πήγαμε προχτές 4 το χάραμα και τρακάραμε έναν νταβά με τις πουτάνες του ως μοναδικό πελάτη!!!
Μάγκες ξέρετε τί παίζει στο Ζυγό και αν αξίζει να πάει κανείς;
πηγα χθες στις 3.45 στο ΣΟΛ.ερχεται μια για παραγγελια και μου λεει δε θα σε σερβιρουμε γιατι σε 10 λεπτα πρεπει να κλεισουμε.απορησα και ρωτησα γιατι και μου ειπε οτι εχουν ωραριο κανονικα αλλα χθες ελειπε και ο αυτοφωρακιας τους.ενα κωλομαγαζο υπηρχε για τις αγριες ωρες και αυτο αρχισε να μας τα χαλαει
αλλα χθες ελειπε και ο αυτοφωρακιας τους.
ζυγο??? μιλαμε για τον γνωστο ζυγο το μπουζουξιδικο???(ο θεος να το κανει)Μάγκες ξέρετε τί παίζει στο Ζυγό και αν αξίζει να πάει κανείς;
ζυγο??? μιλαμε για τον γνωστο ζυγο το μπουζουξιδικο???(ο θεος να το κανει)
ατσαααααα ο νεος που θα μας παει και στον ζυγο. αχ και να ξερες φιλε,μονο αυτο σε λεωΔεν λέει, μάλλον, για το γνωστό πάνω στην Λαγκαδά, γιατί ως γνωστόν εκεί το μαγαζί έχει ποιότητα! Αν δεν σ' έχω πάει alfi να σε πάω...
ατσαααααα ο νεος που θα μας παει και στον ζυγο. αχ και να ξερες φιλε,μονο αυτο σε λεω
παντως αν και εσυ εισαι εμπειρος στο μαγαζι θα εχει ενδιαφερον μια μαζωξη εκει.και class πανω απ'ολα
φιλε για ποιο πριβε λες? αυτο στην μενεμενη?γιατι οι κοπελες αν μη τι αλλο δεν ειναι χαλια εκει ρε φιλε. μπαζα με ολη τη σημασια της λεξεως ειναι ελαχιστες.τι μερα πηγες? οταν λες δωματιο τι εννοεις?Τελευταία νέα. Σε μια έξοδο.
Πριβέ - πολύ φωτεινό χώρος 7-8/10, πολύ μέτριες κοπέλες έως χάλια 4/10,
έχει δωμάτιο πάει μόνο μια κοπέλα. Τιμές προς ακριβό.
Σκορπιός - πολύ χάλι 0/10 σε όλα.
Σκάνδαλο - έκλεισε. Το νέο είναι το Όνειρο.
Όνειρο - πολύ μέτριες κοπέλες 5/10, χώρος 6-7/10. Τιμές φθηνές.
Δώρα - μαζί με το ποτό και τοστ ! Τιμές φθηνές.
Κοπέλες 5-6/10, χώρος πολύ μικρός 6/10, πολύ κάπνα, αλλά πολύ φιλικό περιβάλλον.
Αυτή η Δώρα είναι άπαιχτη αλλά και οι κοπέλες είναι πολύ πρόσχαρες.
Από άλλο δεν παίζει τίποτα, ούτε δωμάτιο κλπ.