Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Επιβεβαιώνω για τα παιδιά πάνω.
ΔΕΝ παίζει γαμήσι σε κανένα πατάρι...άλλωστε αν έπαιζε έτσι χύμα θα τους το έιχε κλείσει η ασφάλεια σε μια εβδομάδα, γιατίπρέπει να έχουν άδεια οίκου ανοχής.
Δίνεις τα λεφτά και σου λέει περίμενε να φωνάξουμε τα κορίτσια ή στην καλύτερη σου φέρνει ένα ποτό.
Σε 10 λεπτά σκάνε 2 μπράβοι και σου λένε "δεν υπάρχει κοπέλα, σήκω φύγε"

mm00024

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
64
Πόντοι
1
Colobarus Guide 2009 [Service Pack 2] new version ready!

Includes:

-νέα μαγαζιά (σύνολο 91) εντός και εκτός πόλης (περιλαμβάνει επίσης για ιστορικούς λόγους και μερικά που έκλεισαν για να μη τα ψάχνουμε)
-καλύτερη κατηγοριοποίηση (ανατολική και δυτική περιφέρεια Θεσ/νίκης, περίεργες υπηρεσίες, εύκολο parking, prive κτλ)
-νέες προτάσεις συμπεριφοράς δοκιμασμένες στην πάροδο του χρόνου, για να τα πάμε καλά και με τις κοπέλες (έξοδο, τηλέφωνο κτλ), αλλά και με τις απρόοπτες καταστάσεις
-τρόπους διακριτικού διωξίματος όταν για διάφορους λόγους δεν θέλουμε να κεράσουμε αλλά και να έχουμε ανοιχτή "πόρτα" για την επόμενη φορά
-νέες προτάσεις για εξερεύνηση μαγαζιών εκτός πόλης από τις ίδιες τις κοπέλες που έχουν δουλέψει σε αυτά
-απονομές τίτλων (καλύτερες τιμές, καλύτερες υπηρεσίες κτλ)

Release date: σύντομα

ΥΣ:...Sex shop με προσφορά σε μέλη λέει του site: αν θυμάμαι καλά :grin:

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
παιδια γεια σασ δεν ξερω απο φημεσ και διαφορα τετοια,αλλα θα σασ πω πιστευοντασ οτι θα βοηθησω την πρωσοπικη μου ιστορια.ηταν το 2003 ημουμ φανταροσ στην θεσαλονικη και σε μια εξοδο ηταν μεσιμερη περπατοντασ  αντικρισα 2 40 αρεσ και ανω εξο απο ενα μαγαζι να με τραβολογανε λεγοντασ μου οτι εχουν μεσα κοριτσι μικρο να περασο ωραια με 30 ευρω.την πατησα ομολογω σαν λακασ και μπηκα μου λενε θα πιεισ ενα χυμο ,λεω ναι .μου τον βαζυν καθομαι στο μπαρ μιλαμε κανα 10 λεπτο λεγοντασ μου οτι το κοριτσι ετοιμαζεται.παιδια μετα απο λιγο βγαινουν 2 γομαρια και μου λενε δινε του ηρεμα.δεν με επαιρνε για πολλα πολλα ημουν και στο στρατο δεν σηκωνε φασαρια και την εκανα.ηδα σημερα τυχαια τι γραφετε εδω στο συγκεκριμενο θεμα και ειπα να βοηθησω.με λιγα λογια μακρια σε οσουσ σασ υποσχονται τετοια πραγματα και σασ τραβαν μεσα σε αυτα τα μαγαζια.

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Ετσι ακριβως ειναι παιδια και εγω την πατησα στο ρουζ οταν ειχαμε ακομα δραχμες και μου φαγαν 15 χιλιαρικα και μαμησι δεν ειδα ειχαν ερθει δυο θειτσες και μου τραβουσαν μαλακια.
Μακρια απο αυτα και ειδικα απο εκεινο το μαγαζι.

Εχει παει κανεις στο "Μεταξυ μας" στη Γιανιτσων τι παιζει σε εκεινο το μαγαζι ξερει κανεις.

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εσενα τουλαχιστον εδειξαν και μια κοινωνικη πολιτικη εμενα μου τον αφησαν στοχερι.αν και σε καταλαβαινο καλυτερα να τον παιξεισ μονο σου παρα αυτα τα σαβουρια να στοσ παιξουν.οντοσ παντοσ παιζονται απατεσ μεγαλη προσοχη παιδια.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ρε σεις,σκεφτειτε το κι αλλιως...αν ειχαν πιτσιρικιες μουναρες θα εβαζαν βιτρινα και κραχτη τις 50ρες θειτσες?

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εννοειται φιλε μου γιαυτο εγραψα την πρωσωπικη μου εμπειρια πιο πανω.μην πειτε στον πειρασμο και δοκιμασεται .υπαρχει ομωσ και αλλοι λυση να πασ μονοσ να ειναι πιο περα 15 φιλαρακια και μολισ βγουν οι μπραβοι να δωσεισ συρμα και να τουσ πηδηξεται χωρισ ελεοσ.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
εννοειται φιλε μου γιαυτο εγραψα την πρωσωπικη μου εμπειρια πιο πανω.μην πειτε στον πειρασμο και δοκιμασεται .υπαρχει ομωσ και αλλοι λυση να πασ μονοσ να ειναι πιο περα 15 φιλαρακια και μολισ βγουν οι μπραβοι να δωσεισ συρμα και να τουσ πηδηξεται χωρισ ελεοσ.
Η μονη λυση ειναι να τις γραψεις στ'αρχιδια σου οταν σε φωναξουν και να συνεχισεις το δρομο σου...

mm00024

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
64
Πόντοι
1
Η μονη λυση ειναι να τις γραψεις στ'αρχιδια σου οταν σε φωναξουν και να συνεχισεις το δρομο σου...

Προφανώς αυτή είναι η λύση για όσους έχουν λογική μέσα τους και δεν θέλουν να μπλέξουν σε φασαρίες. Δεν είναι όλοι έτσι όμως. Αρκετά παλαιότερα είχα μιλήσει τυχαία με κάτι παιδιά που όταν τους έδιωξαν έφυγαν και μόλις έκλεισε το μαγαζί επέστρεψαν και το έσπασαν ξεκινώντας από το air condition που είχαν έξω. Έτσι όπως είπαν για το δεκαχίλιαρο (τότε) που τους έφαγαν. Ακόμη και αυτή όμως είναι καλή περίπτωση. Πλέον υπάρχουν πολλοί που δεν σηκώνουν τέτοια κοροϊδία και είναι ικανοί να επιστρέψουν ακόμη και με όπλο μόνο και μόνο για λόγους "τιμής", όχι για τα 30 ευρώ. Οι καιροί άλλαξαν. Δυστυχώς.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Προφανώς αυτή είναι η λύση για όσους έχουν λογική μέσα τους και δεν θέλουν να μπλέξουν σε φασαρίες. Δεν είναι όλοι έτσι όμως. Αρκετά παλαιότερα είχα μιλήσει τυχαία με κάτι παιδιά που όταν τους έδιωξαν έφυγαν και μόλις έκλεισε το μαγαζί επέστρεψαν και το έσπασαν ξεκινώντας από το air condition που είχαν έξω. Έτσι όπως είπαν για το δεκαχίλιαρο (τότε) που τους έφαγαν. Ακόμη και αυτή όμως είναι καλή περίπτωση. Πλέον υπάρχουν πολλοί που δεν σηκώνουν τέτοια κοροϊδία και είναι ικανοί να επιστρέψουν ακόμη και με όπλο μόνο και μόνο για λόγους "τιμής", όχι για τα 30 ευρώ. Οι καιροί άλλαξαν. Δυστυχώς.
Πιστεψε με,αυτοι που θα ειχαν δυνατοτητα να το κανουν δεν θα τρωγαν τετοιες φολες...εκτος κι αν τρεχουν αλλοι λογοι για να κανουν θερινο ενα τετοιο μαγαζι.

alfistas

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
13
Πόντοι
6
ενταξει δεν μπορεις να ξερεις πως του γυριζει το μυαλο του καθενα.μπορει ο αλλος να εφυγε τσαντισμενος αλλα και λιγο χεσμενος,να πηγε να ηπιε τα ξυδια του με την παρεα και πανω στο τσακιρ κεφι να εγινε η μανουρα.μην υποτιμαμε την ψυχολογια του οχλου
το θεμα ειναι οτι δεν σηκωνει μαγκιες και νταηλικια για 50Ε. οι ανθρωποι αυτοι,αν και θρασυδειλοι, θα πουλουσαν και την μανα τους για 50Ε.
σου γινεται το παθημα μαθημα και συνεχιζεις,εκτος αν ο ξαδερφος σου ειναι διευθυντης ασφαλειας θεσσαλονικης,οποτε αλλαζει το πραγμα

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ποια 50 ευρω?εγω τοτε μιλουσα για 50.000 δραχμες!

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Ρε παιδια συγνωμη που ξαναρωταω στο 'Μεταξυ μας' στη Γιαωωιτσων εχει παει κανεις,ξερει κανεις τι παιζει.

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Σκυλάδικο είναι φίλε...έχει κάτι πατσαβούρες μέσα, ίσως ποτέ πετύχεις και τίποτα καλό...
Θεωρητικά μπορείς να κάνεις καμιά γνωριμία εκεί μέσα, πρακτικά δεν ξέρω αν αξίζει....

mm00024

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
64
Πόντοι
1
Ρε παιδια συγνωμη που ξαναρωταω στο 'Μεταξυ μας' στη Γιαωωιτσων εχει παει κανεις,ξερει κανεις τι παιζει.

Έχει ξαναγραφτεί μία ή δύο σελίδες πριν. Όπως σε είπαν θεωρητικά είναι σκυλάδικο με ώριμες. Πρακτικά μπορείς να πας λίγο πιο κάτω στο Σολ.

Manosxexe

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν φίλοι χτες ξεπέρασα τον εαυτό μου. Παρόλα όσα γράφετε για τα κωλόμπαρα του Βαρδαρίου, περνώντας χτες κατα την 1 το βράδυ ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα των κυριών του "Άγγελοι του Τσάρλι". Πιο πολύ για πλάκα, για εμπειρία ζωής, και υπό την επήρρεια αλκοόλ, μπήκα μέσα. Ήταν 2 μέτριες αλλά πληθωρικές μεσήλικες κυρίες. Τις κέρασα από ένα ποτό (σύνολο 20 ευρώ) και περάσαμε πίσω. Έπαιξε μια σχετική διαπραγμάτευση και τελικά με άλλα 80 ευρώ έγινε παιχνίδι (τριψίματα, μαλακία, πίπα) και με τις 2, και τελική ολοκλήρωση με την 1. Πλάκα είχε! Βέβαια τα 100 ευρά σύνολο είναι πάααααρα πολλά, αλλά επαναλαμβάνω το έκανα εν γνώσει μου για μια φορά και δεν πρόκειται να το επαναλάβω. Έτσι απλά για να έχω να το λέω. Επίσης πάνω σε αυτά που λέτε, να αναφέρω ότι στο συγκεκριμένο μαγαζί ήμασταν μόνοι εντελώς, δεν είδα δηλαδή κανέναν ύποπτο σε αντίθεση με το διπλανό (Ρουζ) που παρατήρησα φεύγοντας 2 ομογενείς στην πόρτα.... 

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Λοιπόν φίλοι χτες ξεπέρασα τον εαυτό μου. Παρόλα όσα γράφετε για τα κωλόμπαρα του Βαρδαρίου, περνώντας χτες κατα την 1 το βράδυ ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα των κυριών του "Άγγελοι του Τσάρλι". Πιο πολύ για πλάκα, για εμπειρία ζωής, και υπό την επήρρεια αλκοόλ, μπήκα μέσα. Ήταν 2 μέτριες αλλά πληθωρικές μεσήλικες κυρίες. Τις κέρασα από ένα ποτό (σύνολο 20 ευρώ) και περάσαμε πίσω. Έπαιξε μια σχετική διαπραγμάτευση και τελικά με άλλα 80 ευρώ έγινε παιχνίδι (τριψίματα, μαλακία, πίπα) και με τις 2, και τελική ολοκλήρωση με την 1. Πλάκα είχε! Βέβαια τα 100 ευρά σύνολο είναι πάααααρα πολλά, αλλά επαναλαμβάνω το έκανα εν γνώσει μου για μια φορά και δεν πρόκειται να το επαναλάβω. Έτσι απλά για να έχω να το λέω. Επίσης πάνω σε αυτά που λέτε, να αναφέρω ότι στο συγκεκριμένο μαγαζί ήμασταν μόνοι εντελώς, δεν είδα δηλαδή κανέναν ύποπτο σε αντίθεση με το διπλανό (Ρουζ) που παρατήρησα φεύγοντας 2 ομογενείς στην πόρτα....   
η αληθεια ειναι οτι εδωσες πολλα αλλα χαιρομαι που επιβεβαιωνεις κι εσυ οτι γινονται διαφορα καλα εκει μεσα.να πας και πρωι μια μερα για να γαμησεις στα σιγουρα με πολυ λιγοτερα χρηματα και χωρις ποτα.οι Αγγελοι ειναι κανονικο μαγαζι μεσα ενω το Ρουζ μοιαζει με βομβαρδισμενο τοπιο.βεβαια μου κανει κι εμενα εντυπωση τα οσα γραφτηκαν για το Ρουζ απο διαφορους εδω διοτι ειναι ενα πολυ παλιο μαγαζι στο κεντρικοτερο σημειο της πολης.πως ειναι δυνατον να σε ληστευουν και να σε διωχνουν ετσι απλα.τελοσπαντων πηγα μια φορα πρωι και δε με ληστεψαν.για βραδυ δεν ξερω.
και κατι ακομα...
στην οδο Οδυσσεως κατω απο τη Μοναστηριου και ακριβως διπλα στο σκυλαδικο ΟΠΑ-ΟΠΑ υπαρχει το <ΚΑΦΕ ΣΟΦΙΑ>.Απ'εξω εχει ομοιους φαρους με αυτους των μπουρδελων,στη τζαμαρια εχει κουρτινες που δε βλεπεις τιποτα απ'εξω,ΑΛΛΑ ειναι ανοιχτο μεχρι τις πολυ αγριες ωρες και εχει κοσμο.4-5 τα ξημερωματα.κατι καλο και βρωμικο παιζει εκει μεσα.Αν καπιος γνωριζει λεπτομερειες ας μας πει...

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
η αληθεια ειναι οτι εδωσες πολλα αλλα χαιρομαι που επιβεβαιωνεις κι εσυ οτι γινονται διαφορα καλα εκει μεσα.να πας και πρωι μια μερα για να γαμησεις στα σιγουρα με πολυ λιγοτερα χρηματα και χωρις ποτα.οι Αγγελοι ειναι κανονικο μαγαζι μεσα ενω το Ρουζ μοιαζει με βομβαρδισμενο τοπιο.βεβαια μου κανει κι εμενα εντυπωση τα οσα γραφτηκαν για το Ρουζ απο διαφορους εδω διοτι ειναι ενα πολυ παλιο μαγαζι στο κεντρικοτερο σημειο της πολης.πως ειναι δυνατον να σε ληστευουν και να σε διωχνουν ετσι απλα.τελοσπαντων πηγα μια φορα πρωι και δε με ληστεψαν.για βραδυ δεν ξερω.
και κατι ακομα...
στην οδο Οδυσσεως κατω απο τη Μοναστηριου και ακριβως διπλα στο σκυλαδικο ΟΠΑ-ΟΠΑ υπαρχει το <ΚΑΦΕ ΣΟΦΙΑ>.Απ'εξω εχει ομοιους φαρους με αυτους των μπουρδελων,στη τζαμαρια εχει κουρτινες που δε βλεπεις τιποτα απ'εξω,ΑΛΛΑ ειναι ανοιχτο μεχρι τις πολυ αγριες ωρες και εχει κοσμο.4-5 τα ξημερωματα.κατι καλο και βρωμικο παιζει εκει μεσα.Αν καπιος γνωριζει λεπτομερειες ας μας πει...
μπας και ειναι παλι νταβαδοστεκι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom