Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Οπως και να'χει η θειτσα τωρα μου'βαλε ιδεες και σκοπευω να παω για να δω αν πραγματι υπαρχουν νεαρες εκει

Μην πας φίλε... τρελός παπάς "οι μικρές"... σ' όλα τα μαγαζιά με θείτσες τα ίδια λένε!

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Μην πας φίλε... τρελός παπάς "οι μικρές"... σ' όλα τα μαγαζιά με θείτσες τα ίδια λένε!
Σωστό.
Αν είχε "νεαρές" θα τις είχαν μόστρα, όχι στο πατάρι.
Γενικά αυτά τα μαγαζιά είναι μεγάλη απάτη, ούτε απέξω να περνάς.
Την έχω πατήσει 2-3 φορές γιαυτό το λέω.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Αγαπημενοι μου συμβουλατορες εχω παει στο συγκεκριμενο μαγαζι.μου εκανε εντυπωση οτι αυτη χθες επεμενε τρομερα.-ελα πανω να τις δεις και να το κανονισουμε-.δηλαδη αν πηγαινα τι θα μου'δειχνε??απο την αλλη,στο συγκεκριμενο μαγαζι εχει κανονικο σεξ.οποτε και μικρες να εχει,λογικα ειναι αδηλωτες και δε μπορει να τις εχει πρωτη μουρη στη βιτρινα.γι'αυτο μου μπηκε η ιδεα τωρα.αυτα ειναι θεωρητικα ομως.αμα δε παμε απο κει να δουμε ακριβως τι γινεται δε μπορουμε να ξερουμε.δεσμευομαι οτι τις επομενες μερες θα θυσιαστω και θα μπω μεσα για να ενημερωσω κιολας

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
φιλε ουτε να το σκεφτεσαι να πας την πατησα εγω με κατι φιλους πριν πεντε χρονια στην προμηθεως ειχε ενα κολομπαρο σου λενε για γκομενες στο παταρι και ερχονται μετα οι νταβαδες και σε ληστευουν κανονικα

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Πρόσεχε τα λεφτά σου φίλε Al... και την υγεία σου!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
φιλε ουτε να το σκεφτεσαι να πας την πατησα εγω με κατι φιλους πριν πεντε χρονια στην προμηθεως ειχε ενα κολομπαρο σου λενε για γκομενες στο παταρι και ερχονται μετα οι νταβαδες και σε ληστευουν κανονικα
πως εγινε αυτο ρε φιλε δηλαδη??σε ληστεψαν μεσα στο μαγαζι δηλαδη?για εξηγησε το λιγο

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
σε ψηνει η θειτσα να πληρωσεις για να δεις τις κοπελες μολις δινεις τα λεφτα αυτη θα σου πει παω να φερω τα κλειδια θα παει στον νταβα που ειναι στο μπαρ η καπου εκει μεσα και θα την κανει εξω αφου δωσει τα λεφτα σε αυτον,μετα θα ερθουν 1-2 ακομα (φιλοι) του και απλα θα καθονται μεσα μολις εσυ αφου περασει ωρα και δεν βλεπεις φως ζητησεις την συμφωνια που εκανες με την θειτσα αυτος θα στο παιξει τρελος και μετα θα σου πει κιωλας,δεν ξερεις οτι σε αυτα τα μαγαζια δεν γαμανε?
εγω ευτυχως τοτε ειχα ενα γνωστο σε αυτες τις δουλειες και καταφεραμε να τα παρουμε πισω.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
σε ψηνει η θειτσα να πληρωσεις για να δεις τις κοπελες μολις δινεις τα λεφτα αυτη θα σου πει παω να φερω τα κλειδια θα παει στον νταβα που ειναι στο μπαρ η καπου εκει μεσα και θα την κανει εξω αφου δωσει τα λεφτα σε αυτον,μετα θα ερθουν 1-2 ακομα (φιλοι) του και απλα θα καθονται μεσα μολις εσυ αφου περασει ωρα και δεν βλεπεις φως ζητησεις την συμφωνια που εκανες με την θειτσα αυτος θα στο παιξει τρελος και μετα θα σου πει κιωλας,δεν ξερεις οτι σε αυτα τα μαγαζια δεν γαμανε?
εγω ευτυχως τοτε ειχα ενα γνωστο σε αυτες τις δουλειες και καταφεραμε να τα παρουμε πισω.

Εγώ ήμουν φαντάρος όταν την πάτησα και το 'παιξα Ξανθόπουλος... έτσι πήρα ένα μέρος του ποσού πίσω!

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535

Έχω καλές υποκριτικές ικανότητες και με λυπήθηκαν... όταν μου έδωσε τα μισά, σχεδόν, λεφτά (για να γυρίσω στο σπίτι μου γιατί δεν είχα λεφτά ούτε για το ΚΤΕΛ!!! παπάς!) μου είπε την ατάκα "Καλά δεν ξέρεις ότι σ' αυτά τα μαγαζιά δεν γαμάς;" και του απαντάω... που να το ξέρω από εδώ είμαι;

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
γαμησετα ακομα και εκει την ιδια κασετα παιζει ο νταβας σαν τις τσατσαδες στα μπουρδελα.
παντως αυτα που λεμε τωρα χρειαζονται για να μην την πατησουν κι αλλοι.

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Ενα κωλομπαρο στα ανω Λαδαδικα,εκει που πουλανε μπαχαρικα, λιγο πριν απο Τσιμισκη- Δωδεκανησου, ειναι 2 στην Τσιμισκη πισω απο ενα σουβλατζιδικο, το ξερετε? ''Joy'' νομιζω το λενε, εχει 1 χαζοπουτανο εξω που χαμογελαει σε οποιον περναει και καμια 10 αλλα μεσα.Το εχει διακοσμησει ο τυπος σαν μπαρακι παραλιακης μονο που εχει καριολουδες μεσα.Στυλ ''αφρου'' αλλα σε ποιο club φαση.

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ενα κωλομπαρο στα ανω Λαδαδικα,εκει που πουλανε μπαχαρικα, λιγο πριν απο Τσιμισκη- Δωδεκανησου, ειναι 2 στην Τσιμισκη πισω απο ενα σουβλατζιδικο, το ξερετε? ''Joy'' νομιζω το λενε, εχει 1 χαζοπουτανο εξω που χαμογελαει σε οποιον περναει και καμια 10 αλλα μεσα.Το εχει διακοσμησει ο τυπος σαν μπαρακι παραλιακης μονο που εχει καριολουδες μεσα.Στυλ ''αφρου'' αλλα σε ποιο club φαση.
:huh:

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Στον δρομο που ηταν παλια το ''Boogie''.
Δεν περιγραφω αλλο!

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
πρεπει να ελενχθει το θεμα θα παω σιγουρα!

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
κανε ενα check.
δεν ειμαι του κωλομπαρου γενικα, παλιοτερα πηγαινα, αλλα τωρα δεν βρισκω νοημα...
Φαινεται ενδιαφερον παντως, οποτε παρκαρω εκει εχει αρκετο κοσμο μεσα,στυλ baraki με μουσικη δυνατη και τα λοιπα.Αν παιζει κανενα σκηνικο ισως να αξιζει τον κοπο να αναθεωρησω.

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
τα κολομπαρα τα εχω κοψει και εγω γιατι ειναι οι πιο κλεφτες στον τομεα αλλα αυτο ισως να αξιζει τον κοπο

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
πεταμενα λεφτα ρε πουστη μου, ναι.
Μεχρι κ τα μπουρδελα εκοψα, 40 ειναι πολλα-με 120 παιρνεις delivery- και ο Βαρδαρης ειναι για γερα στομαχια.

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
τωρα τελευταια σκεφτομαι να τα κοψω και εγω τα μπουρδελα και να αρχισω τα κατ οικον

mm00024

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
64
Πόντοι
1
επισκεψη χθες στο ΣΟΛ.Λιγος κοσμος αρκετες γυναικες.πηρα τη Βανεσσα.Ενταξει ωραιο κορμι αλλα κοροϊδια.στην αρχη την κερασα ενα ποτο το οποιο κατεβασε σε λιγοτερο απο 5 λεπτα.μετα μου λεει παμε για πριβε για 50ε.πηγαινω θεωρωντας δεδομενο οτι θα εχει πιπα.μαλακιες,μονο φραπε ειχε. Πεταμενα λεφτα δηλαδη. Απο τις αλλες μου αρεσε πολυ η Αλεξανδρα.πολυ ομορφη στο προσωπο με κοντα ξανθα μαλλια καρφακια.Στα μειον του μαγαζιου ειναι οι πολλες Γεωργιανες οι οποιες εχουν το κλασσικο ετσι λιγο μαγκικο-ειρωνικο υφακι το οποιο εμενα με αηδιαζει,και λενε τις γνωστες μαλακιες τυπου-κερασε ενα ποτο να αλλαξουμε και τηλ- ή -θα φυγουμε μετα μαζι αν θες- και κατι τετοια.
   Λιγο πριν ειχα περασει απο την οδο Αφροδιτης στο Βαρδαρη.Οι Αγγελοι του Τσαρλυ ηταν κλειστο αλλα το καφε Ρουζ ανοιχτο.περναω με το αμαξι και αρχιζει να με φωναζει μια θειτσα αλλα εγω συνεχιζω.μετανοιωνω και κανω οπισθεν για να δω τι θα μου πει.ερχεται και μου λεει-ελα μεσα εχουμε νεα κοριτσια να γαμησεις στο παταρι,δε θα σε χρεωσουμε ποτα και μαλακιες-.Της ρωταω ποσο και μου λεει-60ε για 3 ωρες!!!!-λιγο υπερβολικη ως προς τις ωρες αλλα επεμενε οτι υπαρχουν και νεα κοριτσια εκει ενω ξερω οτι ειναι μονο θειτσες εκει.μπροστα στην πορτα του μαγαζιου ειχε και αλλες δυο θειτσες οι οποιες καναν ψωνιστηρι εκει εξω.Οπως και να'χει η θειτσα τωρα μου'βαλε ιδεες και σκοπευω να παω για να δω αν πραγματι υπαρχουν νεαρες εκει

Οι Γεωργιανές γενικά μπορεί να δουλεύουν σε τέτοια μαγαζιά αλλά είναι άλλη πολύ διαφορετική νοοτροπία. Δεν πάνε σχεδόν όλες πριβέ, δε χουφτώνονται εύκολα και ακόμη και σε περίπτωση "σχέσης" το στόμα δεν το δουλεύουν καθόλου (προσωπικές εμπειρίες).
Όσο για τα 60 ευρώ για τις 3 ώρες πιθανότατα είναι ψέμματα. Θα τους είχαν πιάσει διαφορετικά αν γινόταν αυτό. Πρέπει να έχουν άδεια οίκου ανοχής και φοβούνται να φωνάζουν τον καθένα μέσα για τέτοιες υπηρεσίες. Όταν δώσεις τα λεφτά σε διώχνουν πρώτα ευγενικά και αν επιμένεις δοκιμάζουν και αλλιώς. Το θέμα είναι ποιος θα τους πιστέψει και θα μπει μέσα.

Αυτό είναι αλήθεια. Σε βάζουν σε ένα χώρο όπου περιμένουν "και καλά" κάτι άλλοι πελάτες (...μπράβοι) και αφού δώσεις μπροστά τα λεφτά έρχονται και σε λένε "ότι έγινε έγινε, φύγετε όπως ήρθατε". Και έχω ακούσει για την συγκεκριμένη περιοχή ιστορίες και από πιο παλιά. Κάποιοι κάνουν φασαρία, κάποιοι κάνουν ζημιές, δεν αξίζει να μπλέξει κανείς. Δεν απολαμβάνεις τέτοιες υπηρεσίες χωρίς να σε εμπιστεύονται και να είσαι πελάτης γιατί φοβούνται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom