Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mm00024

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
64
Πόντοι
1
Καλησπερα συναγωνιστη αν θα μπορουσεσ θα ηθελα μερικες παραπανω πληροφοριες για τα 2 μαγαζια στην Αλεξανδρεια γιατι λογω δοθλειας θα ειμαι εκει για καμμια βδομαδα και θα ηθελα να τα δοκιμασω. Πριβε εχουν?  :pipa2:? :fuck1:?

Εμένα το Meeting με άρεσε περισσότερο. Πριβέ δεν είχε. Αν είσαι Αλεξάνδρεια πάνε σε όλα να τα δεις. Όχι μόνο σε αυτά τα δύο. Δες τον οδηγό, τα έχει όλα. Πιστεύω στο Bollero θα περάσεις καλά.

mm00024

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
64
Πόντοι
1
Εκτός Θεσ/νίκης

"Serie": Ν. Μουδανιά (παλαιά εθνική οδός προς Τρίγλια λίγο μετά τον ανισόπεδο). Ποτά 6/10.

*απέναντι έχει ένα κέντρο διασκέδασης "Κρεμλίνο"

mm00024

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
64
Πόντοι
1
Εκτός Θεσ/νίκης

"Amore": Ν. Μουδανιά (από παλαιά εθνική οδό από Τρίγλια μπαίνοντας στα Μουδανιά στα αριστερά του δρόμου).
"Valentino": Ν. Μουδανιά (από παλαιά εθνική οδό από Τρίγλια ακολουθώντας τον δρόμο και περνώντας τα Μουδανιά στην προέκτασή του που βγάζει στον επόμενο ανισόπεδο, πριν από αυτόν στα δεξιά).

στελιος33

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μου ειπαν για μαγαζι στο οποιο δουλευουν μολδαβες και συγκεκριμενα (αλεξανδρα και σαμιρα).εχω ξεχασει το ονομα του μαγαζιου,ξερει κανεις τιποτα?

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
Χτεσινή επίσκεψη στο Sol.. Πρωτάρης εντελώς και μετά από προτροπή φίλου μου
:headbang: επισκεφτήκαμε το εν λόγω ίδρυμα.. Πολλές και όμορφες κοπέλες για όλα τα γούστα.. Ξεχωρίσαμε Αναστασία από Γεωργία και Βανέσσα από Ρωσία.. Η΄Αναστασία καλό κομμάτι αλλά και πολύ ρουφήχτρα με αρκετά καλό πριβέ για πρώτη φορά, γλωσσόφιλα και ελεύθερα πιασίματα αλλά μιλάμε για πολύ ελεύθερα.. :rockon:
Βανέσσα πολύ ωραία μάτια και σώμα αλλά δεν είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε περισσότερα γιατί μας τελείωσαν τα καύσιμα..
Αν γνωρίζει κάποιος συναγωνιστής περισσότερα για τις εν λόγω κυρίες ας ενημερώσει..
Επίσης τι παίζει με τις κοπέλες που είναι μέσα στο μπαρ, αν βγαίνουν έξω για ποτά γιατί εντοπίσαμε μια πολύ ωραία μπαργούμαν..

Επίσης τι παίζει με το Ρrive στους Αμπελόκηπους; Φίλος μου το είχε επισκεφτεί πριν πολύ καιρό και όπως μου είπε άξιζε πολλά, αλλά χτες το βρήκαμε κλειστό..

Οι εντυπώσεις μου για το συγκεκριμένο σπορ είναι:πολλά λεφτά για το τίποτα.. Στο τέλος μένεις με :bigdick:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
πιες κανα δυο ποτα,μπαλαμουτιασου καλα και μετα στα κοριτσια φιλε... πας και προθερμασμενος...το καλυτερο...

mm00024

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
64
Πόντοι
1
Επίσης τι παίζει με το Ρrive στους Αμπελόκηπους;
Ανάλογα τη κοπέλα. Πριβέ το μαγαζί έχει πάντως.

Οι εντυπώσεις μου για το συγκεκριμένο σπορ είναι:πολλά λεφτά για το τίποτα..
Έχει πέσει το ενδιαφέρον...αν υπάρξει ξανά ενδιαφέρον μπορεί να βγει και το service pack 2

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Πρωτη δικη μου επισκεψη σημερα τα ξημερωματα κατα τις 4.15 στο ΣΟΛ.Πηγα για να βρω την φιλη μου την Ιλντικο,την ξανθια Ουγγαρεζα.ηπιαμε ενα ποτο και με ενημερωσε οτι ολες οι κοπελες εκτος απο αυτην και μια Δανεζα,κανουν πιπες και οχι μονο στο πριβε.δεν εχουν ολες την ιδια τιμη ομως.στη συνεχεια μου ηρθανε αλλες 2.η πρωτη,Ρωσσοποντια milf,καθεται πανω μου,της τριβω κωλοτρυπιδα και μουνακι και αυτην μου πιανει τον πουτσο.δεν μου αρεσε ομως και την εστειλα.η δευτερη ηταν εξισου εκδηλωτικη αλλα ηταν μεθυσμενη και βρωμουσε το στομα της οποτε και την εστειλα.Το συμπερασμα ειναι λοιπον πως στο συγκεκριμενο μαγαζι-κολαστηριο η δουλεια γινεται ευκολα και με χαμηλο κοστος(6ε το ποτο-10 το κερασμα).Ας μου προτεινει καποιος που ξερει καμια ωραια γκομενα για χαμουρεμα για να την προτιμησω την αλλη φορα

Alex2211

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Πρωτη δικη μου επισκεψη σημερα τα ξημερωματα κατα τις 4.15 στο ΣΟΛ.Πηγα για να βρω την φιλη μου την Ιλντικο,την ξανθια Ουγγαρεζα.ηπιαμε ενα ποτο και με ενημερωσε οτι ολες οι κοπελες εκτος απο αυτην και μια Δανεζα,κανουν πιπες και οχι μονο στο πριβε.δεν εχουν ολες την ιδια τιμη ομως.στη συνεχεια μου ηρθανε αλλες 2.η πρωτη,Ρωσσοποντια milf,καθεται πανω μου,της τριβω κωλοτρυπιδα και μουνακι και αυτην μου πιανει τον πουτσο.δεν μου αρεσε ομως και την εστειλα.η δευτερη ηταν εξισου εκδηλωτικη αλλα ηταν μεθυσμενη και βρωμουσε το στομα της οποτε και την εστειλα.Το συμπερασμα ειναι λοιπον πως στο συγκεκριμενο μαγαζι-κολαστηριο η δουλεια γινεται ευκολα και με χαμηλο κοστος(6ε το ποτο-10 το κερασμα).Ας μου προτεινει καποιος που ξερει καμια ωραια γκομενα για χαμουρεμα για να την προτιμησω την αλλη φορα
Για δοκιμάσε με τη Βανέσσα την κοκκινομάλλα, περιποιητική και πες μα τη γνωμη σου.

mm00024

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Like
64
Πόντοι
1

Όπως είπες και εσύ είναι πρώτη επίσκεψη. Στην αρχή στους καινούργιους πελάτες πάνε πρώτα οι μαύρες, milf κτλ. Αυτό που είπε η Ουγγαρέζα ισχύει για τις μισές κοπέλες και όχι μόνο για αυτή και την Δανέζα. Εξαρτάρται βέβαια και τι ψάχνεις. Αν θες γρήγορα πράγματα θα το βρεις σε αυτές που σε ήρθαν την πρώτη φορά. Αν έχεις υπομονή μπορείς να γνωρίσεις "καλύτερου επιπέδου" να βγεις έξω, αν το καταφέρεις, και θα περάσεις πιστεύω καλύτερα και με την ησυχία σου. Στα μάτια του "περπατημένου", ας πούμε, κ%#ομπαρά φαίνεται από την αρχή το τι είναι η κάθε μία κοπέλα, από τον τρόπο που μιλάει, κουνιέται, παραγγέλνει ποτά. Δοκίμασε κοπέλες μέσα από το μπαρ αν σε αρέσει κάποια. Μέχρι στιγμής όσες δούλευαν εκεί ήταν σχετικά καλά "κομμάτια" και ας πούμε πιο "αξιοπρεπείς".

ΥΣ: Για αυτή που είπες ότι μυρίζει είναι όντως αλήθεια, αλλά μην είσαι 100% σίγουρος ότι μυρίζει από το ποτό...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
ΥΣ: Για αυτή που είπες ότι μυρίζει είναι όντως αλήθεια, αλλά μην είσαι 100% σίγουρος ότι μυρίζει από το ποτό...
ειπα εγω οτι ηταν απο ποτο??μιλαμε για βρωμα ομως!μου μιλουσε και γυρνουσα το κεφαλι μου.Γι'αυτο ρωτησα αν εχει και <<φυσιολογικες>> γκομενες εκει μεσα.Οχι και τοσο παρταλια

Alex2211

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ειπα εγω οτι ηταν απο ποτο??μιλαμε για βρωμα ομως!μου μιλουσε και γυρνουσα το κεφαλι μου.Γι'αυτο ρωτησα αν εχει και <<φυσιολογικες>> γκομενες εκει μεσα.Οχι και τοσο παρταλια
Η Βανέσσα είναι νορμάλ και "ψήνεται και για έξω", αλλα μπες γρηφορα στο ζουμι της υποθεσης.

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
28
Πόντοι
1
ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΞΕΡΕΙ ΤΠΤ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΣΑΡΛΙ?ΠΕΡΑΣΑ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΦΩΝΑΞΕ ΜΙΑ ΞΑΝΘΙΑ ΩΡΙΜΗ ΩΡΑΙΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ..ΑΠΟ ΤΙΜΕΣ?ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ?

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
12
Πόντοι
6
μόνο άγγελοι δεν είναι....  :2funny:  :2funny:  :2funny:
τα μπάζα του τσάρλι θες μήπως να πείς??

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
28
Πόντοι
1
ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ?ΚΑΛΑ ΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΧΑΛΙΑ

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΞΕΡΕΙ ΤΠΤ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΣΑΡΛΙ?ΠΕΡΑΣΑ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΦΩΝΑΞΕ ΜΙΑ ΞΑΝΘΙΑ ΩΡΙΜΗ ΩΡΑΙΑ ΦΑΙΝΟΤΑΝ..ΑΠΟ ΤΙΜΕΣ?ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ?

χαχαχαχαχα...τί όλα να κάνουν ρε ;....ούτε να το σκέφτεσαι man....

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6

Λέω να το επισκεφτώ...
10€ το κέρασμα είπες;
και το prive πόσο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom