Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Ε πες γυραδικο Φιλίππου μέσα!! Θενξ!!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.859
Πόντοι
3.796
Ένα στενό πριν ,στο γυραδικο είναι άλλο μαγαζί αφτερ τίποτα το αξιόλογο

Pegme

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2017
Like
102
Πόντοι
1
Καλησπερα παιδια, εχουμε καμια προσφατη ενημερωση απο Lido Μαρτιου? Περνουσα απο μπροστα χθες πρωι για δουλειες και ειδα με σερβιτορα τουμπανο και πολυ ελαφρυα ντυμενη.

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Καλησπερα παιδια, εχουμε καμια προσφατη ενημερωση απο Lido Μαρτιου? Περνουσα απο μπροστα χθες πρωι για δουλειες και ειδα με σερβιτορα τουμπανο και πολυ ελαφρυα ντυμενη.
Χαλαρή κονσομασιόν. Από τα μαγαζιά που μ αρέουν, που μπορείς να πας να πιεις το ποτό σου χωρίς να σου σπάσουν τα ούμπαλα με τα "κεράσει πουτό;" Μακάρι να είχε κι άλλα τέτοια η πόλη

Pegme

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2017
Like
102
Πόντοι
1
Τι τιμες εχει? Αξιζει να πας να πιεις καμια μπυρα χαλαρα?

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.029
Πόντοι
1.056
Χαλαρή κονσομασιόν. Από τα μαγαζιά που μ αρέουν, που μπορείς να πας να πιεις το ποτό σου χωρίς να σου σπάσουν τα ούμπαλα με τα "κεράσει πουτό;" Μακάρι να είχε κι άλλα τέτοια η πόλη

Offside στην Τούμπα πρέπει να είναι τέτοια φάση

Pegme

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2017
Like
102
Πόντοι
1
Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες! Θα περασω σε πρωτη ευκαιρια και θα ενημερωσω ξανα για τις παρουσιες

Xasths

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2023
Like
149
Πόντοι
0
Ρε φίλε στο μαγαζί μέσα και στο σπίτι τους ας κάνουν ότι θέλουν. Ο φίλος μου έφαγε φρίκη ξαφνικά όταν η άλλη έβγαλε ένα πετραδάκι το έσπασε και το ρούφηξε. Μέσα στο σπίτι του όλα αυτά. Μάλιστα του έλεγε κάτι μαλακίες μετά του τύπου να δοκιμάσουν μαζί και να βάλουν και πάνω στο πουλί του και να τη γαμήσει έτσι με την κόκα πάνω στο πουλί του για να πάει και στο Μουνί της…
Σχεδόν γυμνή την έβγαλε από το σπίτι του ο φίλος μου. Του δίνω 1000 δίκια γιατί ήταν μέσα στο σπίτι του. Αν πάθαινε κάτι αυτή από την κόκα θα τραβούσαν κι αυτόν. Εντωμεταξύ με την τύπισσα μία φορά που είχα μιλήσει στο παλιό το μαγαζί που δούλευε μου το έπαιζε καταπιεσμένη από το γκόμενο ιδιοκτήτη
Φίλε ωραία είναι αυτή τι ηλικία?

Kuku1213

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2022
Like
133
Πόντοι
0
Καλησπέρα οποίος μπορεί ας ενημερώσει για σταυρουπολη Απεναντυ από το δημαρχείο τι παίζει

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.859
Πόντοι
3.796
Καλησπέρα οποίος μπορεί ας ενημερώσει για σταυρουπολη Απεναντυ από το δημαρχείο τι παίζει
Έχουμε ενημερώσει λίγες σελίδες πιο πίσω .
Jonny λέγεται το μαγαζί .
Μέτρια πράγματα έχει παιχνίδι τιμές σε κανονικά πλαίσια

Crixus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
1.157
Πόντοι
201
Έχουμε ενημερώσει λίγες σελίδες πιο πίσω .
Jonny λέγεται το μαγαζί .
Μέτρια πράγματα έχει παιχνίδι τιμές σε κανονικά πλαίσια
Εκεί παλιότερα τουλάχιστον πηδούσες επι τόπου, αν φυσικά ήθελες γιατί μ`αυτές που είχε δεν ήθελε κανένας!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.859
Πόντοι
3.796
Εκεί παλιότερα τουλάχιστον πηδούσες επι τόπου, αν φυσικά ήθελες γιατί μ`αυτές που είχε δεν ήθελε κανένας!
Δεν πρέπει να άλλαξαν πολλά ,αλλά από περιγραφές και από μια καταδρομική που είχα δεν άξιζε τον κόπο ,πρόχειρο μαγαζί και από γυναίκες τίποτα αξιόλογο.εχω καιρό να πάω αν κάποιος πήγε πρόσφατα και άλλαξε κάτι ας μας πει .

Sardelas4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Like
1.703
Πόντοι
201
Δεν πρέπει να άλλαξαν πολλά ,αλλά από περιγραφές και από μια καταδρομική που είχα δεν άξιζε τον κόπο ,πρόχειρο μαγαζί και από γυναίκες τίποτα αξιόλογο.εχω καιρό να πάω αν κάποιος πήγε πρόσφατα και άλλαξε κάτι ας μας πει .
Οπως τα λες ειναι ακομα ντιου. Οχι και τοσο τακτικος στο εν λογω σπορ. Αλλα ρε μαγκες θυμαται κανενας ή εχει περασει απο ενα μαγαζι ονόματι μουρατι; ηταν αγιου δημητριου αμεναντι απο το μικελ. Υπαρχει ακομα; ειμαι εκτος πολης γι αυτο ρωταω.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.859
Πόντοι
3.796
Οπως τα λες ειναι ακομα ντιου. Οχι και τοσο τακτικος στο εν λογω σπορ. Αλλα ρε μαγκες θυμαται κανενας ή εχει περασει απο ενα μαγαζι ονόματι μουρατι; ηταν αγιου δημητριου αμεναντι απο το μικελ. Υπαρχει ακομα; ειμαι εκτος πολης γι αυτο ρωταω.
Κάτι μου θυμίζει φίλε .ήταν απέναντι από το μικελ μετα το υπουργείο;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.859
Πόντοι
3.796
Ναι. Ειχε πριν 7-8 χρονια κανα δυο καλα που γινοταν παιχνιδι. Αλλα εχασα ιχνη εδω και καιρο.
Έχω και εγώ πολλά χρόνια να πάω .δεν είχε τίποτα περίεργο εκεί .καθαρά για ποτάκι και συζήτηση ,ωραία κορίτσια αλλά δεν ήταν τόσο τύπου κωλομπαρο.
Ήταν λάιτ κατάσταση ,για να κάνεις παιχνιδι με καμάκι .
Αν θυμάμαι καλά όπως τα περισσότερα αλβανοστεκι λόγο περιοχής αφού είχε αρκετούς πελάτες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom