Almanaco
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.744
- Πόντοι
- 1.336
Που είναι αυτό ;Να ενημερωσω οτι στο Ρωμαιο εχει τραβεστου μαζι με τα υπολοιπα κοριτσια
Που είναι αυτό ;Να ενημερωσω οτι στο Ρωμαιο εχει τραβεστου μαζι με τα υπολοιπα κοριτσια
Ηλιούπολη μετά το αγνό περνάς την διασταύρωση του πλεσιρ και αριστερά σου στο πάρκινγκ του πρώην σούπερ μάρκετΠου είναι αυτό ;
Ποια είναι; γνωστή;Να ενημερωσω οτι στο Ρωμαιο εχει τραβεστου μαζι με τα υπολοιπα κοριτσια
Χαλαρή κονσομασιόν. Από τα μαγαζιά που μ αρέουν, που μπορείς να πας να πιεις το ποτό σου χωρίς να σου σπάσουν τα ούμπαλα με τα "κεράσει πουτό;" Μακάρι να είχε κι άλλα τέτοια η πόληΚαλησπερα παιδια, εχουμε καμια προσφατη ενημερωση απο Lido Μαρτιου? Περνουσα απο μπροστα χθες πρωι για δουλειες και ειδα με σερβιτορα τουμπανο και πολυ ελαφρυα ντυμενη.
Χαλαρή κονσομασιόν. Από τα μαγαζιά που μ αρέουν, που μπορείς να πας να πιεις το ποτό σου χωρίς να σου σπάσουν τα ούμπαλα με τα "κεράσει πουτό;" Μακάρι να είχε κι άλλα τέτοια η πόλη
5 ευρώ η μεγάλη βαρελίσιαΤι τιμες εχει? Αξιζει να πας να πιεις καμια μπυρα χαλαρα?
Φίλε ωραία είναι αυτή τι ηλικία?Ρε φίλε στο μαγαζί μέσα και στο σπίτι τους ας κάνουν ότι θέλουν. Ο φίλος μου έφαγε φρίκη ξαφνικά όταν η άλλη έβγαλε ένα πετραδάκι το έσπασε και το ρούφηξε. Μέσα στο σπίτι του όλα αυτά. Μάλιστα του έλεγε κάτι μαλακίες μετά του τύπου να δοκιμάσουν μαζί και να βάλουν και πάνω στο πουλί του και να τη γαμήσει έτσι με την κόκα πάνω στο πουλί του για να πάει και στο Μουνί της…
Σχεδόν γυμνή την έβγαλε από το σπίτι του ο φίλος μου. Του δίνω 1000 δίκια γιατί ήταν μέσα στο σπίτι του. Αν πάθαινε κάτι αυτή από την κόκα θα τραβούσαν κι αυτόν. Εντωμεταξύ με την τύπισσα μία φορά που είχα μιλήσει στο παλιό το μαγαζί που δούλευε μου το έπαιζε καταπιεσμένη από το γκόμενο ιδιοκτήτη
Έχουμε ενημερώσει λίγες σελίδες πιο πίσω .Καλησπέρα οποίος μπορεί ας ενημερώσει για σταυρουπολη Απεναντυ από το δημαρχείο τι παίζει
Εκεί παλιότερα τουλάχιστον πηδούσες επι τόπου, αν φυσικά ήθελες γιατί μ`αυτές που είχε δεν ήθελε κανένας!Έχουμε ενημερώσει λίγες σελίδες πιο πίσω .
Jonny λέγεται το μαγαζί .
Μέτρια πράγματα έχει παιχνίδι τιμές σε κανονικά πλαίσια
Δεν πρέπει να άλλαξαν πολλά ,αλλά από περιγραφές και από μια καταδρομική που είχα δεν άξιζε τον κόπο ,πρόχειρο μαγαζί και από γυναίκες τίποτα αξιόλογο.εχω καιρό να πάω αν κάποιος πήγε πρόσφατα και άλλαξε κάτι ας μας πει .Εκεί παλιότερα τουλάχιστον πηδούσες επι τόπου, αν φυσικά ήθελες γιατί μ`αυτές που είχε δεν ήθελε κανένας!
Οπως τα λες ειναι ακομα ντιου. Οχι και τοσο τακτικος στο εν λογω σπορ. Αλλα ρε μαγκες θυμαται κανενας ή εχει περασει απο ενα μαγαζι ονόματι μουρατι; ηταν αγιου δημητριου αμεναντι απο το μικελ. Υπαρχει ακομα; ειμαι εκτος πολης γι αυτο ρωταω.Δεν πρέπει να άλλαξαν πολλά ,αλλά από περιγραφές και από μια καταδρομική που είχα δεν άξιζε τον κόπο ,πρόχειρο μαγαζί και από γυναίκες τίποτα αξιόλογο.εχω καιρό να πάω αν κάποιος πήγε πρόσφατα και άλλαξε κάτι ας μας πει .
Κάτι μου θυμίζει φίλε .ήταν απέναντι από το μικελ μετα το υπουργείο;Οπως τα λες ειναι ακομα ντιου. Οχι και τοσο τακτικος στο εν λογω σπορ. Αλλα ρε μαγκες θυμαται κανενας ή εχει περασει απο ενα μαγαζι ονόματι μουρατι; ηταν αγιου δημητριου αμεναντι απο το μικελ. Υπαρχει ακομα; ειμαι εκτος πολης γι αυτο ρωταω.
Ναι. Ειχε πριν 7-8 χρονια κανα δυο καλα που γινοταν παιχνιδι. Αλλα εχασα ιχνη εδω και καιρο.Κάτι μου θυμίζει φίλε .ήταν απέναντι από το μικελ μετα το υπουργείο;
Έχω και εγώ πολλά χρόνια να πάω .δεν είχε τίποτα περίεργο εκεί .καθαρά για ποτάκι και συζήτηση ,ωραία κορίτσια αλλά δεν ήταν τόσο τύπου κωλομπαρο.Ναι. Ειχε πριν 7-8 χρονια κανα δυο καλα που γινοταν παιχνιδι. Αλλα εχασα ιχνη εδω και καιρο.