Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
Ε αυτό λέμε φίλε μου, τι να το κάνω το κοκο να πληρώνω να πηδήξω τα ορκ; Τέτοια πηδάω τσάμπα όποτε θέλω κι έξω. Αν είναι να πληρώσω να είναι για μια γκομεναρα που έξω θα ήταν δύσκολο
ΣΩΣΤΑ μιλας αλλα καποιοι που ειναι 60 -70 ετων εκει τα δινουν-πιθανον και εμεις στα γεραματα να το κανουμε ποτε δεν ξερεις.

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
14
Like
594
Πόντοι
311
Πέρασα τώρα από λε καμπαρέ και ήταν πριβε για λύκειο,, τι στο πουτσο λεικεο είναι και κάνει πριβε

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.390
Πόντοι
736
οχι ....ευκλειδη Κωνσταντινουπολεως κοντα -διπλα σε μια ταβερνα
Ρε φίλε ντρέπεσαι να πεις στο Καζαμπλάνκα; Ή μας το λες με το όνομα του ιδιοκτήτη για να μας δείξεις ότι έχεις υψηλές γνωριμίες;

Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
οχι ....ευκλειδη Κωνσταντινουπολεως κοντα -διπλα σε μια ταβερνα
Δεν είναι κών/πολεως αλλά κατσιμιδη κάτω από τον Ευκλείδη κ είναι το γνωστό Καζαμπλάνκα με τους δεινόσαυρους
Οσες φορές πήγα δεν είδα τίποτε της προκοπής αν κ έχει αρκετό καιρό τώρα να πάω
Πάντως Άκης κανένας δε το ξέρει σωστός ο φίλος π έκανε την διόρθωσή κ εγώ μπερδεύτηκα

Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
Δεν είναι κών/πολεως αλλά κατσιμιδη κάτω από τον Ευκλείδη κ είναι το γνωστό Καζαμπλάνκα με τους δεινόσαυρους
Πάντως Άκης κανένας δε το ξέρει σωστός ο φίλος π έκανε την διόρθωσή κ εγώ μπερδεύτηκα
οκ -Ακης ειναι το αφεντικο φιλε. Σημερα ισως παω και θα γραψω αν εφερε καμια νεα.
Χριστουγεννα ειχε κατι καλα πιπινια αλλα εφυγαν -δεν εβγαζαν χρημα.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
οκ -Ακης ειναι το αφεντικο φιλε. Σημερα ισως παω και θα γραψω αν εφερε καμια νεα.
Χριστουγεννα ειχε κατι καλα πιπινια αλλα εφυγαν -δεν εβγαζαν χρημα.
Αν έχει πιπίνια να μας πεις να το τιμήσουμε

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.390
Πόντοι
736
Θα μεταφέρω εμπειρία φίλου που δεν έχει λογαριασμό εδώ μέσα. Αφορά εμπειρία του στο full moon. Σημειωτέον στο συγκεκριμένο μαγαζί έχω πάει μόνο μία φορά το 2019 όταν είχε κλείσει για δυο βδομάδες στο fever και μέρος του δυναμικού είχε μεταφερθεί εκεί.
Δε μου άρεσε καθόλου σαν χώρος πολύ στριμοκωλα και δεν εχω ξαναπάει…
Ψέματα 2020 καλοκαίρι 10 το βράδυ (Συνθήκες και ωράριο κορονοϊού) περνούσα με το αυτοκίνητο και ήταν ανοιχτά και οι κοπέλες καθόντουσαν στα stand έξω απ’ το μαγαζί.
Ήταν μία ωραία και επειδή σταμάτησα και της μιλούσα από το παράθυρο του οδηγού έδωσα και 10 € να βάλει ένα ποτό!!!
Λοιπόν ο φίλος μου πήγε χθες εκεί γιατί του έστειλε μήνυμα μία τύπισσα που ξεκίνησε χθες. Έχει προϋπηρεσία σε ένα μαγαζί εδώ στην Θεσσαλονίκη. Μάλιστα ήταν γκόμενα του ιδιοκτήτη εκεί. Εκεί γνωρίστηκε με τον φίλο μου και είχαν και επικοινωνία τηλεφωνική.
Πήγε αργά την κέρασε 2 3 ποτά Και την φόρτωσε μετά το σχόλασμα του μαγαζιού. Πήγαν σπίτι του Αλλά κυριολεκτικά στο παραπέντε την έδιωξε γιατί η τύπισσα Έκανε κανονικά το ντουζ της αλλά πριν πέσει στο κρεβάτι έβγαλε Να κάνει κόκα
Ο φίλος μου τρελάθηκε και τη σούταρε
Για να είμαι ειλικρινής και εγώ το ίδιο πράγμα θα έκανα!
Γι’ αυτό γενικά ακόμα και στα Έσκορτ προτιμώ τα in call γιατί δεν θέλω να ρισκάρω το ποιος μπαίνει στο σπίτι μου και τι κουβαλάει μαζί του

Προσέχουμε ποιον βάζουμε σπίτι μας αλλά παράλληλα προσέχουμε και τι κάνουμε με τις κοπέλες που είναι εθισμένες γιατί μπορεί να κουβαλάνε πολλά μέσα τους

Επειδή τίθεται θέμα με ναρκωτικά και γενικά θέμα υγείας δεν ξέρω αν μπορώ να πω και ποια κοπέλα είναι

Τουλάχιστον για να προφυλαχθεί κόσμος

Τελευταία τροποποίηση:

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Ήθελε να μας τον συστήσει.... Γαμησε τα....

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.590
Πόντοι
7.195
Πάμε στου Ακη λοιπόν :buck2::buck2::buck2:
Δεν έχει και τίποτα να πας..... Όλα ψιλομουφα είναι.....
Τζάμπα λεφτά.....
Ίσα ίσα για να περάσεις λίγο την ώρα σου, αν δεν έχεις να κάνεις τίποτα....
Οπότε πάμε στου Άκη

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
Δεν έχει και τίποτα να πας..... Όλα ψιλομουφα είναι.....
Τζάμπα λεφτά.....
Ίσα ίσα για να περάσεις λίγο την ώρα σου, αν δεν έχεις να κάνεις τίποτα....
Οπότε πάμε στου Άκη
Πλάκα στην πλάκα ..βλέπω του το γέμισε το μαγαζί σαββατιατικα .
Θα πάει ταμείο σήμερα ο Άκης

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
Polish_20230604_003411610.png
Ακη σήμερα είναι η μέρα σου ! Κερνα κανένα σφυνακι τα παιδιά ..
Μην τα ξεπαραδιασετε έτσι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom