Θα μεταφέρω εμπειρία φίλου που δεν έχει λογαριασμό εδώ μέσα. Αφορά εμπειρία του στο full moon. Σημειωτέον στο συγκεκριμένο μαγαζί έχω πάει μόνο μία φορά το 2019 όταν είχε κλείσει για δυο βδομάδες στο fever και μέρος του δυναμικού είχε μεταφερθεί εκεί.
Δε μου άρεσε καθόλου σαν χώρος πολύ στριμοκωλα και δεν εχω ξαναπάει…
Ψέματα 2020 καλοκαίρι 10 το βράδυ (Συνθήκες και ωράριο κορονοϊού) περνούσα με το αυτοκίνητο και ήταν ανοιχτά και οι κοπέλες καθόντουσαν στα stand έξω απ’ το μαγαζί.
Ήταν μία ωραία και επειδή σταμάτησα και της μιλούσα από το παράθυρο του οδηγού έδωσα και 10 € να βάλει ένα ποτό!!!
Λοιπόν ο φίλος μου πήγε χθες εκεί γιατί του έστειλε μήνυμα μία τύπισσα που ξεκίνησε χθες. Έχει προϋπηρεσία σε ένα μαγαζί εδώ στην Θεσσαλονίκη. Μάλιστα ήταν γκόμενα του ιδιοκτήτη εκεί. Εκεί γνωρίστηκε με τον φίλο μου και είχαν και επικοινωνία τηλεφωνική.
Πήγε αργά την κέρασε 2 3 ποτά Και την φόρτωσε μετά το σχόλασμα του μαγαζιού. Πήγαν σπίτι του Αλλά κυριολεκτικά στο παραπέντε την έδιωξε γιατί η τύπισσα Έκανε κανονικά το ντουζ της αλλά πριν πέσει στο κρεβάτι έβγαλε Να κάνει κόκα
Ο φίλος μου τρελάθηκε και τη σούταρε
Για να είμαι ειλικρινής και εγώ το ίδιο πράγμα θα έκανα!
Γι’ αυτό γενικά ακόμα και στα Έσκορτ προτιμώ τα in call γιατί δεν θέλω να ρισκάρω το ποιος μπαίνει στο σπίτι μου και τι κουβαλάει μαζί του
Προσέχουμε ποιον βάζουμε σπίτι μας αλλά παράλληλα προσέχουμε και τι κάνουμε με τις κοπέλες που είναι εθισμένες γιατί μπορεί να κουβαλάνε πολλά μέσα τους
Επειδή τίθεται θέμα με ναρκωτικά και γενικά θέμα υγείας δεν ξέρω αν μπορώ να πω και ποια κοπέλα είναι
Τουλάχιστον για να προφυλαχθεί κόσμος