Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.390
Πόντοι
736
Πλάκα στην πλάκα ..βλέπω του το γέμισε το μαγαζί σαββατιατικα .
Θα πάει ταμείο σήμερα ο Άκης
Δεν υπάρχει περίπτωση φίλε. Σε μαγαζί που δουλεύει η Νικόλ και το παίζει αφεντικίνα μου δεν πατάω. Πήγα πριν μήνες δεν ήξερα ότι δουλεύει εκεί και δεν ξαναπάω αλλά ήταν σαν ζωολογικός κήπος. Η χαρά της σαύρας! Όσο για τον άκη και το έχω ξαναγράψει είναι μεγάλο θύμα της Νικόλ. Ο τύπος είναι από Καστοριά άνοιξε και μαγαζί το δούλεμα η Νικόλ και το έκλεισε τον τράβηξε Θεσσαλονίκη άνοιξε μαγαζί την έβαλε μέσα και πάει κατά διαόλου

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
460
Πόντοι
21
Θα μεταφέρω εμπειρία φίλου που δεν έχει λογαριασμό εδώ μέσα. Αφορά εμπειρία του στο full moon. Σημειωτέον στο συγκεκριμένο μαγαζί έχω πάει μόνο μία φορά το 2019 όταν είχε κλείσει για δυο βδομάδες στο fever και μέρος του δυναμικού είχε μεταφερθεί εκεί.
Δε μου άρεσε καθόλου σαν χώρος πολύ στριμοκωλα και δεν εχω ξαναπάει…
Ψέματα 2020 καλοκαίρι 10 το βράδυ (Συνθήκες και ωράριο κορονοϊού) περνούσα με το αυτοκίνητο και ήταν ανοιχτά και οι κοπέλες καθόντουσαν στα stand έξω απ’ το μαγαζί.
Ήταν μία ωραία και επειδή σταμάτησα και της μιλούσα από το παράθυρο του οδηγού έδωσα και 10 € να βάλει ένα ποτό!!!
Λοιπόν ο φίλος μου πήγε χθες εκεί γιατί του έστειλε μήνυμα μία τύπισσα που ξεκίνησε χθες. Έχει προϋπηρεσία σε ένα μαγαζί εδώ στην Θεσσαλονίκη. Μάλιστα ήταν γκόμενα του ιδιοκτήτη εκεί. Εκεί γνωρίστηκε με τον φίλο μου και είχαν και επικοινωνία τηλεφωνική.
Πήγε αργά την κέρασε 2 3 ποτά Και την φόρτωσε μετά το σχόλασμα του μαγαζιού. Πήγαν σπίτι του Αλλά κυριολεκτικά στο παραπέντε την έδιωξε γιατί η τύπισσα Έκανε κανονικά το ντουζ της αλλά πριν πέσει στο κρεβάτι έβγαλε Να κάνει κόκα
Ο φίλος μου τρελάθηκε και τη σούταρε
Για να είμαι ειλικρινής και εγώ το ίδιο πράγμα θα έκανα!
Γι’ αυτό γενικά ακόμα και στα Έσκορτ προτιμώ τα in call γιατί δεν θέλω να ρισκάρω το ποιος μπαίνει στο σπίτι μου και τι κουβαλάει μαζί του

Προσέχουμε ποιον βάζουμε σπίτι μας αλλά παράλληλα προσέχουμε και τι κάνουμε με τις κοπέλες που είναι εθισμένες γιατί μπορεί να κουβαλάνε πολλά μέσα τους

Επειδή τίθεται θέμα με ναρκωτικά και γενικά θέμα υγείας δεν ξέρω αν μπορώ να πω και ποια κοπέλα είναι

Τουλάχιστον για να προφυλαχθεί κόσμος
Ξανθιά Βουλγάρα ήταν; Θες να πεις σε ποιο μαγαζί δούλευε;

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.390
Πόντοι
736

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Τελικά τι έγινε πήγε κανείς στον Άκη να μας πει αν έχει τίποτε αξιόλογο

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Θα μεταφέρω εμπειρία φίλου που δεν έχει λογαριασμό εδώ μέσα. Αφορά εμπειρία του στο full moon. Σημειωτέον στο συγκεκριμένο μαγαζί έχω πάει μόνο μία φορά το 2019 όταν είχε κλείσει για δυο βδομάδες στο fever και μέρος του δυναμικού είχε μεταφερθεί εκεί.
Δε μου άρεσε καθόλου σαν χώρος πολύ στριμοκωλα και δεν εχω ξαναπάει…
Ψέματα 2020 καλοκαίρι 10 το βράδυ (Συνθήκες και ωράριο κορονοϊού) περνούσα με το αυτοκίνητο και ήταν ανοιχτά και οι κοπέλες καθόντουσαν στα stand έξω απ’ το μαγαζί.
Ήταν μία ωραία και επειδή σταμάτησα και της μιλούσα από το παράθυρο του οδηγού έδωσα και 10 € να βάλει ένα ποτό!!!
Λοιπόν ο φίλος μου πήγε χθες εκεί γιατί του έστειλε μήνυμα μία τύπισσα που ξεκίνησε χθες. Έχει προϋπηρεσία σε ένα μαγαζί εδώ στην Θεσσαλονίκη. Μάλιστα ήταν γκόμενα του ιδιοκτήτη εκεί. Εκεί γνωρίστηκε με τον φίλο μου και είχαν και επικοινωνία τηλεφωνική.
Πήγε αργά την κέρασε 2 3 ποτά Και την φόρτωσε μετά το σχόλασμα του μαγαζιού. Πήγαν σπίτι του Αλλά κυριολεκτικά στο παραπέντε την έδιωξε γιατί η τύπισσα Έκανε κανονικά το ντουζ της αλλά πριν πέσει στο κρεβάτι έβγαλε Να κάνει κόκα
Ο φίλος μου τρελάθηκε και τη σούταρε
Για να είμαι ειλικρινής και εγώ το ίδιο πράγμα θα έκανα!
Γι’ αυτό γενικά ακόμα και στα Έσκορτ προτιμώ τα in call γιατί δεν θέλω να ρισκάρω το ποιος μπαίνει στο σπίτι μου και τι κουβαλάει μαζί του

Προσέχουμε ποιον βάζουμε σπίτι μας αλλά παράλληλα προσέχουμε και τι κάνουμε με τις κοπέλες που είναι εθισμένες γιατί μπορεί να κουβαλάνε πολλά μέσα τους

Επειδή τίθεται θέμα με ναρκωτικά και γενικά θέμα υγείας δεν ξέρω αν μπορώ να πω και ποια κοπέλα είναι

Τουλάχιστον για να προφυλαχθεί κόσμος
Και τι φοβήθηκε ο φίλος σου; Να ξέρεις στα νυχτομάγαζα οι μισές και παραπάνω κόκα κάνουν, αν νομίζεις τόσες φορές που πάνε τουαλέτα ότι είναι για κατούρημα κανεις λάθος. Και παρά πολλές το θεωρούν δεδομένο ότι πρέπει να κεράσεις κόκα για να τις πλησιάσεις

Thanasaks

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2019
Like
169
Πόντοι
1
Και τι φοβήθηκε ο φίλος σου; Να ξέρεις στα νυχτομάγαζα οι μισές και παραπάνω κόκα κάνουν, αν νομίζεις τόσες φορές που πάνε τουαλέτα ότι είναι για κατούρημα κανεις λάθος. Και παρά πολλές το θεωρούν δεδομένο ότι πρέπει να κεράσεις κόκα για να τις πλησιάσεις
Όλα αυτα που περιγράφεις Kritik ένα άτομο με λίγη παρατηρητικότητα τα βλέπει, και τώρα με την περιγραφή σου (σαν προφανώς πιο έμπειρος επι του θέματος), όντως έρχονται εικόνες. Άρα σνιφάρουν και 3 και 4 και 5 γραμμές την βραδιά και φαντάζομαι ότι έχουν και κάποιο σημαντικό χρηματικό κόστος (πέρα από τα άλλα θέματα που προκύπτουν). Μιλούσα παλιότερα και με ενα φίλο μου Ιατρο που είχε και η δικιά του ζωή πέρασμα απο την νυχτα (άλλο κομμάτι της νυχτας) .... με αφορμή αυτα που αναφέρθηκαν έχω να του ρωτήσω διάφορα.

Τελευταία τροποποίηση:

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.390
Πόντοι
736
Ρε φίλε στο μαγαζί μέσα και στο σπίτι τους ας κάνουν ότι θέλουν. Ο φίλος μου έφαγε φρίκη ξαφνικά όταν η άλλη έβγαλε ένα πετραδάκι το έσπασε και το ρούφηξε. Μέσα στο σπίτι του όλα αυτά. Μάλιστα του έλεγε κάτι μαλακίες μετά του τύπου να δοκιμάσουν μαζί και να βάλουν και πάνω στο πουλί του και να τη γαμήσει έτσι με την κόκα πάνω στο πουλί του για να πάει και στο Μουνί της…
Σχεδόν γυμνή την έβγαλε από το σπίτι του ο φίλος μου. Του δίνω 1000 δίκια γιατί ήταν μέσα στο σπίτι του. Αν πάθαινε κάτι αυτή από την κόκα θα τραβούσαν κι αυτόν. Εντωμεταξύ με την τύπισσα μία φορά που είχα μιλήσει στο παλιό το μαγαζί που δούλευε μου το έπαιζε καταπιεσμένη από το γκόμενο ιδιοκτήτη

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.197
Πόντοι
506
Ρε φίλε στο μαγαζί μέσα και στο σπίτι τους ας κάνουν ότι θέλουν. Ο φίλος μου έφαγε φρίκη ξαφνικά όταν η άλλη έβγαλε ένα πετραδάκι το έσπασε και το ρούφηξε. Μέσα στο σπίτι του όλα αυτά. Μάλιστα του έλεγε κάτι μαλακίες μετά του τύπου να δοκιμάσουν μαζί και να βάλουν και πάνω στο πουλί του και να τη γαμήσει έτσι με την κόκα πάνω στο πουλί του για να πάει και στο Μουνί της…
Σχεδόν γυμνή την έβγαλε από το σπίτι του ο φίλος μου. Του δίνω 1000 δίκια γιατί ήταν μέσα στο σπίτι του. Αν πάθαινε κάτι αυτή από την κόκα θα τραβούσαν κι αυτόν. Εντωμεταξύ με την τύπισσα μία φορά που είχα μιλήσει στο παλιό το μαγαζί που δούλευε μου το έπαιζε καταπιεσμένη από το γκόμενο ιδιοκτήτη
Αλλοι παρακαλάμε για τέτοια σκηνικά και σε εσάς που κάθονται τα πετάτε

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Δεν μπορώ να διαψεύσω ή να επιβεβαιώσω αυτό που λες.
Ο νοών νοείτω φίλε.

γκόμενα ιδιοκτήτη χμμ :hmm: κάπου πάει το μυαλό μου.
Ας κάνω και εγώ μια εικασία.
Ρωσοπόντια εκ Γεωργίας, κοντά στα 40 ηλικία, μελαχρινή, αρκετά εμφανίσιμη για κωλομπαρού, όχι σαν κάτι σαύρες που έχουν τα περισσότερα ιδρύματα.

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.390
Πόντοι
736
Ρωσοπόντια εκ Γεωργίας, κοντά στα 40 ηλικία, μελαχρινή, αρκετά εμφανίσιμη για κωλομπαρού, όχι σαν κάτι σαύρες που έχουν τα περισσότερα ιδρύματα.
Όχι φίλε ξανθιά είναι δεν ξέρω με ποιο όνομα δουλεύει. Ξανθιά Ρωσίδα σαρανταπεντάρα.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
το μοντέλο 49 69 δε θυμάμαι το νούμερο τι έγινε π θα πήγαινέ κ θα μας έλεγε Τι έχει ο Άκης Καζαμπλάνκα Ή μήπως δεν αξίζει τον κόπο να πάμε για αυτό δεν έγραψε κάτι

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.618
Πόντοι
7.095
Δύο απωθημένα μου έχουν μείνει που δεν μπόρεσα να μπω στο μαγαζί για διαφορετικούς λόγους.

Εποχές 2010 περίπου ένας ξανθός μουναρος τσολιάς στο ινβιτο αν θυμάμαι καλά στη Διογένους.

Και λίγο καιρό πριν κλείσει το μπλα μπλα ένα απίστευτο ξανθό ήταν στην εξώπορτα.

Και οι δύο 35-40 τις αντίστοιχες περιόδους.

Στην πρώτη περίπτωση ήμουν ακόμα αβγαλτος για κωλομπαρα.

Στη δεύτερη είχα ραντεβού με την τότε δικιά μου.

Τι ωραίες εποχές, με τι μουνια!

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Εγώ Γκαγκα, το ίδιο ακριβώς με τους Αγγέλους του Τσαρλι στην Αφροδίτης!!!
Ενώ τον μουλεν δίπλα το χρύσωσα, τους αγγέλους που έκλεισαν νωρίτερα δεν! Αχχχχχ τι μου θύμισες ρε νιμου

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.863
Πόντοι
3.796
Εγώ Γκαγκα, το ίδιο ακριβώς με τους Αγγέλους του Τσαρλι στην Αφροδίτης!!!
Ενώ τον μουλεν δίπλα το χρύσωσα, τους αγγέλους που έκλεισαν νωρίτερα δεν! Αχχχχχ τι μου θύμισες ρε νιμου
Γλίτωσες από του χάρου τα δόντια! Μασέλα για την ακρίβεια !
Είχα κάτσει κάποτε με μια θειτσα από τα κορίτσια του Τσάρλι και με είχε πιάσει άγχος ..φυσικά δεν γάμησα μόνο ποτό κερασα ..
Με είχε χώσει τελευταίο τραπέζι πίσω στο μαγαζί ενώ το μαγαζί ήταν άδειο ..φυσικά αυτή κάτι άλλο θα είχε στο μυαλό της ,αλλά εγώ σκεφτόμουν συνέχεια άμα θα γίνει καμία μαλακια από πού θα βρω έξοδο .

Geroparaxenos

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2022
Like
16
Πόντοι
0
Καλημέρα καρντάσια! Ήμουν εκτός πόλης για δουλειά τις τελευταίες βδομάδες. Έχουμε κανένα νεότερο από τα μαγαζιά των δυτικών (Μόργκαν κλπ); Νέα πρόσωπα; Νέα μαγαζιά;
Δεν περιμένω κάτι αλλά λέω μπας και.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Να ενημερωσω οτι στο Ρωμαιο εχει τραβεστου μαζι με τα υπολοιπα κοριτσια :vomit::vomit:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom