Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

nmak81

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Like
219
Πόντοι
21
Ναι. Ειχε πριν 7-8 χρονια κανα δυο καλα που γινοταν παιχνιδι. Αλλα εχασα ιχνη εδω και καιρο.
έχει μία 19χρονη ξανθιά.
μέσα από το μπαρ.
κοπέλες πλέον δεν έχει εκτόις.

nmak81

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Like
219
Πόντοι
21
Δεν πρέπει να άλλαξαν πολλά ,αλλά από περιγραφές και από μια καταδρομική που είχα δεν άξιζε τον κόπο ,πρόχειρο μαγαζί και από γυναίκες τίποτα αξιόλογο.εχω καιρό να πάω αν κάποιος πήγε πρόσφατα και άλλαξε κάτι ας μας πει .
έχει 5 γυναίκες άνω των 45 και μία μαυρούλα.
για στοματικό ζητάνε πενήντα ευρώ.
για πήδημα η κάθε μία έχει δική της ταρίφα.
π.χ. η ντιάνα ζητάει 100 για πήδημα στην καβάτζα.
δεν αξίζει.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
δεν αξίζει.
Το ξέρω φίλε , ευχαριστούμε που τα έδωσες πιο αναλυτικά .
Εννοείται πως δεν αξίζει ..100 για να χώσεις στην καβατζα με τίποτα .
Έχει πεθάνει το σπορ αλλά και αυτές δεν προσπαθούν να το ζωντανέψουν ,κοιτάνε μόνο να τα αρπάξουν σε μια νύχτα .

Thanasaks

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2019
Like
169
Πόντοι
1
δεν αξίζει.
Φίλε η μαυρουλά ειναι η Valery απο πολύ παλιά απο LeCabaret και μετα Ιζαμπελα στο Morgan και στο Dora, Μια ψηλή ?

nmak81

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Like
219
Πόντοι
21
Φίλε η μαυρουλά ειναι η Valery απο πολύ παλιά απο LeCabaret και μετα Ιζαμπελα στο Morgan και στο Dora, Μια ψηλή ?
ψηλή όχι.
είναι χοντρούλα με μεγάλη κωλάρα.
δεν γνωρίζω πού δούλευε πριν.
lecabaret δεν νομίζω να ήταν λόγω σωματότυπου.

Thanasaks

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2019
Like
169
Πόντοι
1
ψηλή όχι.
είναι χοντρούλα με μεγάλη κωλάρα.
δεν γνωρίζω πού δούλευε πριν.
lecabaret δεν νομίζω να ήταν λόγω σωματότυπου.
έτσι μιας και την ανεφερα, πριν καμια 10αρια χρονια ηταν αίλουρος.

Συνημμένα

• 171595_105228942887333_7780509_o.jpg
    171595_105228942887333_7780509_o.jpg
    489,2 KB · Εμφανίσεις: 190

Ntarntal0ver

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2023
Like
55
Πόντοι
0
έτσι μιας και την ανεφερα, πριν καμια 10αρια χρονια ηταν αίλουρος.
Η μαυρουλα στο Τζονυ καμία σχέση.
Είναι 30+ , μεγάλος κωλος , μεγαλα βυζια, 1,65 υψος. 70 ευρω φουλ στην καβατζα μου ειχε πει. Παντως αν και χοντρουλα ειναι η πιο εμφανισιμη εκει μεσα

Ntarntal0ver

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2023
Like
55
Πόντοι
0

Pegme

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2017
Like
102
Πόντοι
1
Περασμα απο Lido προ ημερων κατα τις 3. Ωραιο μαγαζακι, χαλαρη φαση με 4-5 ευρω την μπυρα. Ειχε μια ξανθια με απιστευτα ποδια, ολα εξω, αλλα ηταν καπαρωμενη. Αλλες 2-3 μετριες που ηταν ανοιχτες για συζητηση. Σιγουρα θα ξαναπερασω να καυλαντισω με μια μπυριτσια οποτε εχω την ευκαιρια

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.089
Πόντοι
2.356
Περασμα απο Lido προ ημερων κατα τις 3. Ωραιο μαγαζακι, χαλαρη φαση με 4-5 ευρω την μπυρα. Ειχε μια ξανθια με απιστευτα ποδια, ολα εξω, αλλα ηταν καπαρωμενη. Αλλες 2-3 μετριες που ηταν ανοιχτες για συζητηση. Σιγουρα θα ξαναπερασω να καυλαντισω με μια μπυριτσια οποτε εχω την ευκαιρια
Περίπου ηλικίες τα κορίτσια

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
Φίλε μου επειδή βλέπω ότι το ξανά γράφεις δεύτερη φορά ..
Με μπυριτσα και ειδικά ντραφτ δουλειά δεν γίνεται σε αυτά τα μαγαζιά .
Αν πάτε σε κωλομπαρο και θέλετε να κάνετε παιχνίδι ανεβάστε και λίγο λεβελ ,σαν Αλβανός οικοδόμος ποια θα πλησιάσει για χαμουρεμα;
Παρ το σαν σεμινάριο ,δεν το γράφω να σου την πω ..

Pegme

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2017
Like
102
Πόντοι
1
Φίλε μου επειδή βλέπω ότι το ξανά γράφεις δεύτερη φορά ..
Με μπυριτσα και ειδικά ντραφτ δουλειά δεν γίνεται σε αυτά τα μαγαζιά .
Αν πάτε σε κωλομπαρο και θέλετε να κάνετε παιχνίδι ανεβάστε και λίγο λεβελ ,σαν Αλβανός οικοδόμος ποια θα πλησιάσει για χαμουρεμα;
Παρ το σαν σεμινάριο ,δεν το γράφω να σου την πω ..
Δεν καταλαβαινω ακριβως την συμβουλη, προφανως δεν περιμενα οτι με μια μπυρα που πηρα θα γινει οποιαδηποτε φαση, απλα εκεινη την ημερα ημουν για μια χαλαρη μπυριτσα... Δεν ειπα κατι αρνητικο για το μαγαζι ή για τα κοριτσια, ουτε περιμενα κατι παραπανω..

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
Δεν καταλαβαινω ακριβως την συμβουλη, προφανως δεν περιμενα οτι με μια μπυρα που πηρα θα γινει οποιαδηποτε φαση, απλα εκεινη την ημερα ημουν για μια χαλαρη μπυριτσα... Δεν ειπα κατι αρνητικο για το μαγαζι ή για τα κοριτσια, ουτε περιμενα κατι παραπανω..
Δεν ειπα ότι είπες κάτι για το μαγαζί .
Και να έλεγες κάτι αρνητικό,για αυτό είναι το νήμα για να παραθέτουμε τις εμπειρίες μας.
Απλά είδα προηγούμενη συζήτηση που λέτε και εσύ και κάποιος ακόμη για χαλαρή μπύρα.
Στα κωλομπαρα δεν θα δεις παιχνίδι ή οτιδήποτε αν πας απλά για μια χαλαρή μπυριτσα.
Δεν είναι μπυραρία τύπου Λαδάδικα,από την στιγμή που ανοίγεις την πόρτα πρέπει να ξέρεις που μπαίνεις και το αυτονόητο είναι ότι είσαι για φάγωμα οικονομικά είς γνώση σου.
Από κει και πέρα άμα σου αρέσει να πίνεις απλά μια μπυριτσα και να χαζεύεις πως πασπατευει κανένας παππούς το μουνι πιο δίπλα..είσαι απλά ένας πελάτης εκτός φάσης που απλά του αρέσει η γωνιά του μπαρ .
Στα γράφω φιλικά ,δεν σε κατηγορώ,τα λέω σαν συμβουλή για άμα θες να εισαι μέσα στα πράγματα.απο κει και πέρα αν σου αρέσουν οι χώροι αυτοί για να πιείς μια μπύρα ,και κάθε μέρα να πηγαίνεις,χαμένος είσαι πιες την καλύτερα στο κέντρο τουλάχιστον να κοιτάς μουνια σε ποικιλία.

parapa

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας μύστες μου. Πρώτη φορά γράφω και είμαι γενικά άπειρος, αλλά έχει πέσει περίοδο ξηρασίας :cry::cry:
Γενικά μου αρέσουν οι ώριμες και κάτι μου είπαν για ένα μαγαζί αρχές Αγίου Δημητρίου ότι έχει και σπέσιαλ περιποίηση :wink::wink:
Τι παίζει; Που πάω και τι λέω, μη γίνουμε και ρεζίλι.
Σας ευχαριστώ συναγωνιστές!

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.174
Πόντοι
456
Γεια σας μύστες μου. Πρώτη φορά γράφω και είμαι γενικά άπειρος, αλλά έχει πέσει περίοδο ξηρασίας :cry::cry:
Γενικά μου αρέσουν οι ώριμες και κάτι μου είπαν για ένα μαγαζί αρχές Αγίου Δημητρίου ότι έχει και σπέσιαλ περιποίηση :wink::wink:
Τι παίζει; Που πάω και τι λέω, μη γίνουμε και ρεζίλι.
Σας ευχαριστώ συναγωνιστές!
Αν είσαι άπειρος μη πας κατευθείαν σε κωλόμπαρο. Θα σου φάνε τα λεφτά. Πάνε σε ένα μπουρδελάκι να ευχαριστηθείς.

Στα υπόλοιπα νέα της ημέρας. Ξέρει κανείς πως λέγεται ένα μαγαζί τέτοιου είδους δήθεν Sisha bar ;

Crixus

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
1.157
Πόντοι
201
Μετά απο πάρα πολύ καιρό πραγματοποιήθηκε κωλομπαρότσαρκα. Με 2 στάσεις. 1η στο Μόργκαν, το αδιαχώρητο, απο γυναίκες όπως το άφησα πριν χρόνια, οι ίδιες, ξεχωρίζουν 1 ψηλή ξανθιά αδύνατη και αρκετά νεότερη & αρκετά εμφανίσιμη. Όσο έκατσα είχε πάρει διψήφιο αριθμό ποτών +2 ο πιρφόρος. Επίσης εθεάθη μία ακόμη ενδιαφέρουσα περίπτωση με μάλλον ρουμάνικα χαρακτηριστικά. Ήπια 2 μπύρες, με πλησίασαν 2-3 αδιάφορες περιπτώσεις, γνωστές φυσιογνωμίες απο το παρελθόν.
2η στάση Καζαμπλάνκα, ανατολικά, κοντά στον Ευκλείδη. Χάλι μαύρο, μάλλον το μαγαζί της Λίας κ της αδερφής της απο το παλιό Σολ της Γιαννιτσών. Ορθάνοικτη τζαμαρία να σε βλέπουν όποιος περνάει, απο γυναίκες οι 2 που προ-είπα με περισσότερα χρόνια πάνω τους, μία γεωργιανή ακόμη, μία μεγαλοκοπέλα ξανθιά με καλό σώμα την οποία κέρασα 1 ποτό, και 1 πιτσιρίκα 20-22 ετών την οποία είχε ένας τύπος σε μία γωνία και έκαιγε μαζί της 3ψηφιο αριθμό ευρώ! Η συγκεκριμένη άκουσε τα εξ`αμάξης απο τον μπάρμαν κ την μία εκ των αδερφών (μάλλον μαγαζάτωρ) γιατί έδωσε το τηλέφωνό της απο το 1ο ποτό στον τύπο με τη δικαιολογία πως τσιμπάει πελάτη για το μαγαζί!

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.917
Πόντοι
3.796
Μετά απο πάρα πολύ καιρό πραγματοποιήθηκε κωλομπαρότσαρκα. Με 2 στάσεις. 1η στο Μόργκαν, το αδιαχώρητο, απο γυναίκες όπως το άφησα πριν χρόνια, οι ίδιες, ξεχωρίζουν 1 ψηλή ξανθιά αδύνατη και αρκετά νεότερη & αρκετά εμφανίσιμη. Όσο έκατσα είχε πάρει διψήφιο αριθμό ποτών +2 ο πιρφόρος. Επίσης εθεάθη μία ακόμη ενδιαφέρουσα περίπτωση με μάλλον ρουμάνικα χαρακτηριστικά. Ήπια 2 μπύρες, με πλησίασαν 2-3 αδιάφορες περιπτώσεις, γνωστές φυσιογνωμίες απο το παρελθόν.
2η στάση Καζαμπλάνκα, ανατολικά, κοντά στον Ευκλείδη. Χάλι μαύρο, μάλλον το μαγαζί της Λίας κ της αδερφής της απο το παλιό Σολ της Γιαννιτσών. Ορθάνοικτη τζαμαρία να σε βλέπουν όποιος περνάει, απο γυναίκες οι 2 που προ-είπα με περισσότερα χρόνια πάνω τους, μία γεωργιανή ακόμη, μία μεγαλοκοπέλα ξανθιά με καλό σώμα την οποία κέρασα 1 ποτό, και 1 πιτσιρίκα 20-22 ετών την οποία είχε ένας τύπος σε μία γωνία και έκαιγε μαζί της 3ψηφιο αριθμό ευρώ! Η συγκεκριμένη άκουσε τα εξ`αμάξης απο τον μπάρμαν κ την μία εκ των αδερφών (μάλλον μαγαζάτωρ) γιατί έδωσε το τηλέφωνό της απο το 1ο ποτό στον τύπο με τη δικαιολογία πως τσιμπάει πελάτη για το μαγαζί!
Τι να κάνουν ρε φίλε ,ένας πελάτης μπήκε να τον χάσουν και αυτόν ;:cheesy::cheesy:γενικα σε μεγάλο ποσοστό τα κωλομπαρα έχουν γίνει χάσιμο χρόνου πλέον .
Δεν έχεις την παλιά όρεξη που έμπαινες όντως να γουστάρεις..τώρα από την ώρα που μπαίνεις νιώθεις σαν βιασμενος.! Σου γαμανε την τσέπη σε χρόνο ντε τε από την πείνα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom